2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağınca gelmese bile bebek emince boş gelmiyormuş hiç. bi arkadaş var: onun da 2. bebeği. 1. kızına mama takviyesi yaparken, 2. inat etti sadece anne sütü verdi. şimdi çocuk miraydan sadece 200 gr eksik. maşallah yetmiş de artmış kadının sütü. hak diyorsun, ee o zanam 1. kızın hakkı ne olacak, kim vereecek hesabı ??*

maşallah toprak paşamaa. yok bee kilosu iyi çocuğun. miray da bu 9200gr. evde tarttım dün. dr gitmedik daha ama evdekiyle en fazla 100 gr oynuyo.

aaa Esra kuşum da mı diş çıkardı??? maşallah. hayırlı olsun incileriiiin Esraaa

ayy bi sürü şey yazdım sistem gitiii baştan mı yazıcam .

tuğba yazmayı unuttum Allah yardımcısı olsun ne kadar görümcede olsa kadın işte sonuçta bizimde bacımız halamız teyzemiz var yeri gelir laf sayarız ama yinede anlarız.oğluyla tehdit ediyor baksana Allah kocasını ıslah etsin inşallah.

ya benimkiler mümkün değil yemiyolar pütürlü..ağızlarına bi çorba topağı tek bi pirinç tanesi vs bile gelse ne var ne yok kusuyolar..napıcamı bilmiyorum böyle yaa..

sen ver patates-muz hatta akşam yemeklerinde önce onları al kucağına kendi yemeğinize ekmek içine batır yemeğin suyunu ver bak nasıl yutuyorlar.salçalı falan hiçbirşey olmaz acı olsasın tamamdır acı pişik yapar kızlar sakın acı vermeyin.ufak ufak ver bizimle yemekten çok hoşlanıyorlar.Ben önce Duru'yu yediriyorum 2 ince dilim ekmek içi yemeğe corbaya batırıp veriyorum ama elimle pilav bile yiyor artık.azcık cesaret lazım aslında bende korkarak verdım ama yuttu.öğrensinler yutmayı 1-2 kusar sonra alışır ilerde daha da zorlanırsın başla burçin.tabii bekara karı boşamak kolay diyeceksin ama senin için ilerde dahada zor olur.

Neslihan Toprak'a maşallah hiçte fazla değil iyi boyuda kilosuda hııı kıskanmasın o dr da erkik ooooo kemikli tabi.

ben 2 günlük mayalıyorum canım

aynı yöntem ama inek sütüyle yapıyorum ne bilim kız çocuklardan başka işmi yapıyom sanki o kadarınada uğraşayım
hülyacım 1, 2 yaşına kadar emdi revnayı emziremiycem diye endişeleniyorum

Doğru diyon valla burcu verin kızlar alışsınlar amanin ben çektim bilirim yemin ediyorum akşam yemek saati olsun işstemiyorum kızlar neva tam 7 de oturuyor 8 de kalkıyor yediğide sadece 1 kase çorba revna 10 dakikada en fazla bitiriyor aynı kaseyi

bende deli cesareti vardır en fazla yutamaz boğazına takılır parmak atarım diyorum ne bilim belkşide yanlıştır ama duru'da bu konuda hiç zorlamadı beni hatta senden cesaret aldım sen pilav vermiştin ya bende pilavı yemeğin suyu ile ıslattım yumuşak olsun diye verdim yuttu şimdide tavuğu bile didikleyip ufak ufak veriyorum herşeyi veriyorum .
komşumun oğlu 2 yaşında halen püre yiyor dr en son bırak kusun sen ver o kussun yoksa ilerdede miğdesi kabul etmez demiş.o yüzden yumuşaklardan başlamak lazım.

canım nasıl yapıcam yani püre gibi mi?yoksa bütün haşlanmış patates mi?bütün bişey hiç vermedim ellerine..çok korkuyorum boğazlarına kaçıcak vs diye..
ne bi ekmek ne bi salatalık hiç bişey vermedim..bi kaçırırlarsa boğazlarına bişi de yapamam panik olurum ayy gözümün önünde Allah korusun yaa..
galiba benim evhamlarımdan böyle oldular ama napıyım bi tanıdığımızın 8 aylık bebeği boğazına havuç kaçırıp ölmüştü sert tabi tıkamış bebeciği..çok korkuyorum..ama püre olabilir belki..ay ondan bile tırsarım ama bi fikir verin akıl verin cesaret verin bana nolur..az evvel ayşenur tarhanasını bile biberonla içti bu ara huyu da değişti tabi hastalıktan falan ayy napıcam ben telaşlandım iyice şimdi yaa..

ahh ahhh şeftali doğramak mı..?o kadar uç bişey ki bize..bi parça ağzına gelsin kusuyo bunlar öyle versem 5 günlük kusarlar heralde..
yarasın aşılar cnm..bnmkiler de 6 ay aşısında çok ağladı ama bitti gitti şükür..
kilosu da harika maşallah..,
ben hiç mayalamadım yoğurt..dr devam sütüyle mayalamaya izin veriyo onun da içini bilmiyorum babymix in de o yüzden alıp veriyorum babymix..
ayy deniyim yavaştan bakalım..düşününce bile ter atıyorum stresten valla..
ayy bnm geleceğim galiba bu yaa off off offff..
ayy bi de ben cesaretlensem.. (

Ne havuç ya o çok sert tabi Allah korusun. altı üstü pütürlü vereceksin hatim indirmediğin kaldı.ayy yakın olsak valla alır yedirirdim ben pek bi cesaretliyim bu konuda
patatesi yemeklik gibi doğra zaten doğrayacağında 1 patates koy haşla ya elşinle al yedir yada çatalla ez bizim yediğimiz sütlü püre gibi yapış yapış olmasın tabi.çatalla ez 1 çay kaşığı tereyag koy bi çimcikte tuz eline al ver az az.yada evde yemeğin varsa ekmek içi az ıslat yemeğin suyu ile bak dene nasıl lop lop yutacak.muzu dene çatalla ez eline al iki parmağınla kontrol et ver yesin.8 aylıklar canım yutsunlar boğazlarının deliği büyüsün bu ne be püre püre.

evham yapma canım yerler.
ayy sıkıntı bastı bi sigara içiyim ben (([/QUOTEdaha vermeden stres oldu kız

ayy birde bütün mü vercem demiş hee bıçakta ver hazıra konmasın bi zahmet kesip kesip yesin.yarın öbür gün senin yemeklerinide yaparlar.

Kız benim adım Özlem, Neslihan değilkaydirigubbakcemile3
Ya 3 kilo doğdu bizimki doğum kilosuna göre çokmuş bla bla bence de gayet normal kilosu
Burcu vala bende aynı senin gibi yapıyorum,zaten bir süre sonra çocuk çiğnemeyi öğreniyor,dişi olsun olmasın büyük insan gibi, ufaltmadan yutmaya kalkışmıyor.4-6 ay arasında düzenli olmasa bile sık sık bişiyler vermeli bence çocuğa. Toprak şu an da çorbalarında ki bulgur,pirinç gibi baklagilleri kendisi çiğneyerek ufaltıyor..Dün mesela kabak yemeğini ezmeden direkt verdim.Tavuk,balık aynen bende veriyorum ağzına..Ete bayılıyor zaten erkek adam nolcakkaydirigubbakcemile3

Burçin bi bakarsın şaşırırsın öyle bütün yemek daha çok hoşlarına gider..Misal ben oğlana mama,devam sütü,bulamaç kahvaltı hiç veremedim almıyo adam.Kendi çiğneyince uğraşınca bayılıyor.Taze ekmekte verebilirsin ellerine,o ufalanmıyo da belki hoşlarına gider

bence muz ile başlayabilirsin burçin. ben elimle bütün muzu burak'ın ağzına tutuyorum, ıssıra ıssıra yiyo..:)

yaa zeyl 'in adı özlem değil miydi, neslihan nerden çıktı burcuu?? ben mi karıştırdım aceba? neslihan da olabilir gibi geldi şimdi yazarken :)

zeyl senin adın neydi kızzz??

Bak ben çocuk gelişimciyim sana cesaret veriyim Burçin kaydirigubbakcemile3 boğaz yolları bu şekilde gelişir insanın,şaşırıcaksın verdikten sonra..Bigün zorlanarak yuttuğu şeyi ertesi gün rahatlıkla yutacak..

slm dr dan geldik...burak 17günde 100 gr almış..moralim çok bozukmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…