Hülyacım sağıyorumda ama anlamadım gece bile çocuğun uykusunu bölüp emziriyorum 2 sefer
yok baktık tadına yoğurdun ben farkı anlamadım ama benim canavar anladı devam sütüyle yaptığım yoğurduda yemedi illaki inek olsun benim olsun diyo
Merhaba kızlaar,
Bugün nihayet sağlık ocağına gittim aşı olduk üç yerden birden Toprakın uykusu vardı bi de resmen kırdı geçirdi ortalığı,krize girdi kuşum..Ay bi de gözlerimin içine bakması vardı üçüncü aşı vurulurken:çok üzgünüm: Sen burdayken bana bunu nasıl yaparlar gibisindensenağlamasenağlama iç çeke çeke zor uyudu,uykusunda bile iç çekiyo yavrucakmafoldumbenmafoldumben
9500 kilo 72 cm olmuşuz teyzoşlar kilomuz fazla dedi ama bence değil..Kemikli çocuk benim oğlum hiç öyle kilolu bir bebek gibi durmuyor..
Tuğbacım görümcen artık ne yerde ne gökte..ne geri gelse rahat eder ne evine dönse çok zor valla..Bizimde başımızda var..Boşandı ve annesinin evinde daha rahat ama işte kendine ait bi hayatı olmadığından hep hzünlü içim parçalanıyormafoldumben Rabbim düşmanımın başına vermesin.
Ayy nerdeyse unutuyodum Havvacım dişlenmişsiniz oooohhh maşalahh Esrayaa
Zeynep bende tupper kullanıyordum yoğurt yaparken..Keçi sütünü kaynatmıyosun ama ısıtabililiyorsun yani normal yöntemle de yapabilirsin eğer özel kabın filan yoksa..
Benim oğlum da keçi sütüne, peynirini, yoğurduna da bayılıyor çok şükür..
Günlük mü mayalıyorsunuz kızlar hala?
ya benimkiler mümkün değil yemiyolar pütürlü..ağızlarına bi çorba topağı tek bi pirinç tanesi vs bile gelse ne var ne yok kusuyolar..napıcamı bilmiyorum böyle yaa..
niye 7 ler görelim büyüyor kuzucuklar.
Alıştır canım halen geç kalmış değilsin.bırak kusuyorsada 1 -2 kusun alışsın patates haşla içine az bi tereyağ hatta 1 cimcikte tuz ekle tadını sevsin elinle ver yerin uğraşma çatal kaşıkla bak nasıl yiyip yutacak.
Keçi sütü üstü kaymak tutmuyor kaynatılmayada gerek yok yazıyor bene ısıyı yakalayana kadar ısıtıp yapıyorum.
Cezveye sütü koy ısınsın kaynamadan işte serce parmagınla 7 ye kadar say yanmasın parmağın o sıcaklık yani.hazır mamalar varya onların küçük olanlarında mayalıyorum sütü al kavanoza yani şöylede hesaplaya bilirsin 100 cc süte 1,5-2 tatlı kaşığı bayb mix yada 1,5 tatlı kaşığı normal yoğurt koy yerin sallanmayan senin çarpmayacağın biryere koy sar tabii sıcak olsun yeri.akşamdan yap sabahta 1 saat dolapta beklet taş gibi oluyor .ben hep bu tarifte yaptım duru'da çok seviyor.
Didem ya ben senin bu yapışını bir türlü anlamadım bana acayip uğraşmış gibi geliyor buna yapacağıma 10 adama yemek yaparım sositososito .
Eee sen nasıl yapıyorsun yediğini o zaman
Doğru diyon valla burcu verin kızlar alışsınlar amanin ben çektim bilirim yemin ediyorum akşam yemek saati olsun işstemiyorum kızlar neva tam 7 de oturuyor 8 de kalkıyor yediğide sadece 1 kase çorba revna 10 dakikada en fazla bitiriyor aynı kaseyi
alıştır canım halen geç kalmış değilsin.bırak kusuyorsada 1 -2 kusun alışsın patates haşla içine az bi tereyağ hatta 1 cimcikte tuz ekle tadını sevsin elinle ver yerin uğraşma çatal kaşıkla bak nasıl yiyip yutacak.
hep bu tarifte yaptım Duru'da çok seviyor.
ahh ahhh şeftali doğramak mı..?o kadar uç bişey ki bize..bi parça ağzına gelsin kusuyo bunlar öyle versem 5 günlük kusarlar heralde..hadi ya çok zor valla..şöyle yapsan canım..şeftaliyi küçük küçük doğrasan..dolaştıkları yerde ağızlarına çatalla versen...alışırlar biraz büyük lokma yemeye..muzda yapabilirsin mesela...
yarasın aşılar cnm..bnmkiler de 6 ay aşısında çok ağladı ama bitti gitti şükür..Merhaba kızlaar,
Bugün nihayet sağlık ocağına gittim aşı olduk üç yerden birden Toprakın uykusu vardı bi de resmen kırdı geçirdi ortalığı,krize girdi kuşum..Ay bi de gözlerimin içine bakması vardı üçüncü aşı vurulurken:çok üzgünüm: Sen burdayken bana bunu nasıl yaparlar gibisindensenağlamasenağlama iç çeke çeke zor uyudu,uykusunda bile iç çekiyo yavrucakmafoldumbenmafoldumben
9500 kilo 72 cm olmuşuz teyzoşlar kilomuz fazla dedi ama bence değil..Kemikli çocuk benim oğlum hiç öyle kilolu bir bebek gibi durmuyor..
Tuğbacım görümcen artık ne yerde ne gökte..ne geri gelse rahat eder ne evine dönse çok zor valla..Bizimde başımızda var..Boşandı ve annesinin evinde daha rahat ama işte kendine ait bi hayatı olmadığından hep hzünlü içim parçalanıyormafoldumben Rabbim düşmanımın başına vermesin.
Ayy nerdeyse unutuyodum Havvacım dişlenmişsiniz oooohhh maşalahh Esrayaa
Zeynep bende tupper kullanıyordum yoğurt yaparken..Keçi sütünü kaynatmıyosun ama ısıtabililiyorsun yani normal yöntemle de yapabilirsin eğer özel kabın filan yoksa..
Benim oğlum da keçi sütüne, peynirini, yoğurduna da bayılıyor çok şükür..
Günlük mü mayalıyorsunuz kızlar hala?
ayy deniyim yavaştan bakalım..düşününce bile ter atıyorum stresten valla..ayy bi sürü şey yazdım sistem gitiii baştan mı yazıcam .
tuğba yazmayı unuttum Allah yardımcısı olsun ne kadar görümcede olsa kadın işte sonuçta bizimde bacımız halamız teyzemiz var yeri gelir laf sayarız ama yinede anlarız.oğluyla tehdit ediyor baksana Allah kocasını ıslah etsin inşallah.
sen ver patates-muz hatta akşam yemeklerinde önce onları al kucağına kendi yemeğinize ekmek içine batır yemeğin suyunu ver bak nasıl yutuyorlar.salçalı falan hiçbirşey olmaz acı olsasın tamamdır acı pişik yapar kızlar sakın acı vermeyin.ufak ufak ver bizimle yemekten çok hoşlanıyorlar.Ben önce Duru'yu yediriyorum 2 ince dilim ekmek içi yemeğe corbaya batırıp veriyorum ama elimle pilav bile yiyor artık.azcık cesaret lazım aslında bende korkarak verdım ama yuttu.öğrensinler yutmayı 1-2 kusar sonra alışır ilerde daha da zorlanırsın başla burçin.tabii bekara karı boşamak kolay diyeceksin ama senin için ilerde dahada zor olur.
Neslihan Toprak'a maşallah hiçte fazla değil iyi boyuda kilosuda hııı kıskanmasın o dr da erkik ooooo kemikli tabi.
ben 2 günlük mayalıyorum canım
ayy bnm geleceğim galiba bu yaa off off offff..Doğru diyon valla burcu verin kızlar alışsınlar amanin ben çektim bilirim yemin ediyorum akşam yemek saati olsun işstemiyorum kızlar neva tam 7 de oturuyor 8 de kalkıyor yediğide sadece 1 kase çorba revna 10 dakikada en fazla bitiriyor aynı kaseyi
ayy bi de ben cesaretlensem..bende deli cesareti vardır en fazla yutamaz boğazına takılır parmak atarım diyorum ne bilim belkşide yanlıştır ama duru'da bu konuda hiç zorlamadı beni hatta senden cesaret aldım sen pilav vermiştin ya bende pilavı yemeğin suyu ile ıslattım yumuşak olsun diye verdim yuttu şimdide tavuğu bile didikleyip ufak ufak veriyorum herşeyi veriyorum .
komşumun oğlu 2 yaşında halen püre yiyor dr en son bırak kusun sen ver o kussun yoksa ilerdede miğdesi kabul etmez demiş.o yüzden yumuşaklardan başlamak lazım.
ayy sıkıntı bastı bi sigara içiyim ben((
canım nasıl yapıcam yani püre gibi mi?yoksa bütün haşlanmış patates mi?bütün bişey hiç vermedim ellerine..çok korkuyorum boğazlarına kaçıcak vs diye..
ne bi ekmek ne bi salatalık hiç bişey vermedim..bi kaçırırlarsa boğazlarına bişi de yapamam panik olurum ayy gözümün önünde Allah korusun yaa..
galiba benim evhamlarımdan böyle oldular ama napıyım bi tanıdığımızın 8 aylık bebeği boğazına havuç kaçırıp ölmüştü sert tabi tıkamış bebeciği..çok korkuyorum..ama püre olabilir belki..ay ondan bile tırsarım ama bi fikir verin akıl verin cesaret verin bana nolur..az evvel ayşenur tarhanasını bile biberonla içti bu ara huyu da değişti tabi hastalıktan falan ayy napıcam ben telaşlandım iyice şimdi yaa..
ayy sıkıntı bastı bi sigara içiyim ben(([/QUOTEdaha vermeden stres oldu kız
bende deli cesareti vardır en fazla yutamaz boğazına takılır parmak atarım diyorum ne bilim belkşide yanlıştır ama duru'da bu konuda hiç zorlamadı beni hatta senden cesaret aldım sen pilav vermiştin ya bende pilavı yemeğin suyu ile ıslattım yumuşak olsun diye verdim yuttu şimdide tavuğu bile didikleyip ufak ufak veriyorum herşeyi veriyorum .
komşumun oğlu 2 yaşında halen püre yiyor dr en son bırak kusun sen ver o kussun yoksa ilerdede miğdesi kabul etmez demiş.o yüzden yumuşaklardan başlamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?