burçin benim kız kebap bile yiyior alıştır sen bu kuzucukları
slm dr dan geldik...burak 17günde 100 gr almış..moralim çok bozukmafoldumben
Merhaba kızlar...
Ben evde oturuup sizinle sohbet istiyorum ya...
merhaba kızlar ozgeyı uyutum bu gece kendı uyudu resmen bana sarıla sarıla ben bugun unutum soylemeye ozge oyle bı alkıs yapıyokı elerıle aksam babasıla oha falan olduk bıze bakıp bakıp elerını cırpıyodu cok hosumuza gıtı bu aksamda bezını cıkarırken mız mızlanıyoya enne enne enne dıye 3 defa dedı aha yıne oha olduk cok muzlu oluyoruz vala bu meleklerle ya
kızlar cok sınırım bozuldu su aysegulun sucu ne dızıye o tecavuz yenını ızlerken ınanın pısman oldum dızıyı ızledıme demın cok kotu sınırım bozuldu sankı kardesıme akrabama olmus gıbı cok uzuldum :çok üzgünüm: ne oyle o ya
:kedi:ayy birde bütün mü vercem demiş hee bıçakta ver hazıra konmasın bi zahmet kesip kesip yesin.yarın öbür gün senin yemeklerinide yaparlar.
ayy inşallah bi deniyim bakıyım..yarın çınarı dr a götürcem..bi göğsünü dinlesin dr, hem de sünnet meselemiz netleşicek..bu arada onla da konuşayım bari..Kız benim adım Özlem, Neslihan değilkaydirigubbakcemile3
Ya 3 kilo doğdu bizimki doğum kilosuna göre çokmuş bla bla bence de gayet normal kilosu
Burcu vala bende aynı senin gibi yapıyorum,zaten bir süre sonra çocuk çiğnemeyi öğreniyor,dişi olsun olmasın büyük insan gibi, ufaltmadan yutmaya kalkışmıyor.4-6 ay arasında düzenli olmasa bile sık sık bişiyler vermeli bence çocuğa. Toprak şu an da çorbalarında ki bulgur,pirinç gibi baklagilleri kendisi çiğneyerek ufaltıyor..Dün mesela kabak yemeğini ezmeden direkt verdim.Tavuk,balık aynen bende veriyorum ağzına..Ete bayılıyor zaten erkek adam nolcakkaydirigubbakcemile3
Burçin bi bakarsın şaşırırsın öyle bütün yemek daha çok hoşlarına gider..Misal ben oğlana mama,devam sütü,bulamaç kahvaltı hiç veremedim almıyo adam.Kendi çiğneyince uğraşınca bayılıyor.Taze ekmekte verebilirsin ellerine,o ufalanmıyo da belki hoşlarına gider
evet muzu seviyolar da bi deniyim bakıyım..bence muz ile başlayabilirsin burçin. ben elimle bütün muzu burak'ın ağzına tutuyorum, ıssıra ıssıra yiyo..:)
yaa zeyl 'in adı özlem değil miydi, neslihan nerden çıktı burcuu?? ben mi karıştırdım aceba? neslihan da olabilir gibi geldi şimdi yazarken :)
zeyl senin adın neydi kızzz??
ayy inşallah hadi bakalım..Bak ben çocuk gelişimciyim sana cesaret veriyim Burçin kaydirigubbakcemile3 boğaz yolları bu şekilde gelişir insanın,şaşırıcaksın verdikten sonra..Bigün zorlanarak yuttuğu şeyi ertesi gün rahatlıkla yutacak..
amaaannnn ne güzel bee..off off offf..burçin benim kız kebap bile yiyior alıştır sen bu kuzucukları
yok kız tam yazdım..sistem bakımda dedi..sonra da mamaydı muhallebiydi ilaçtı derken anca bitti mesaim valla..cadı ayşenur 23:30da uyudu bakalım ne zaman uyanıcak edepsiz :))Burçin firar da daha da gelme buralara.kaydirigubbakcemile3
geceleri uyanıyor mu Burak.gecede mi beslesen biberon maması falan yada sütünü sağıp gece versen faydası olur belki.bir ay almaz bi sonraki ay daha fazla alır çok hareketliler kilo durmaz tabi yerinde.slm dr dan geldik...burak 17günde 100 gr almış..moralim çok bozukmafoldumben
merhaba kızlar ozgeyı uyutum bu gece kendı uyudu resmen bana sarıla sarıla ben bugun unutum soylemeye ozge oyle bı alkıs yapıyokı elerıle aksam babasıla oha falan olduk bıze bakıp bakıp elerını cırpıyodu cok hosumuza gıtı bu aksamda bezını cıkarırken mız mızlanıyoya enne enne enne dıye 3 defa dedı aha yıne oha olduk cok muzlu oluyoruz vala bu meleklerle ya
kızlar cok sınırım bozuldu su aysegulun sucu ne dızıye o tecavuz yenını ızlerken ınanın pısman oldum dızıyı ızledıme demın cok kotu sınırım bozuldu sankı kardesıme akrabama olmus gıbı cok uzuldum :çok üzgünüm: ne oyle o ya
al benden bi tane daha: ben de lahmacun yedirdim Miray'a :kedi:
canım benim: özledim valla sohbetini. bende doğru dürüst giremiyorum zaten ama olsun.
maşallah özgeye. vala ben bu kıza bişey öğretemiyorum. geel geeel yapmayı öğreteyim dedim: yapmak yerine gelmeyi tercih etti: her geel geel yapmamda baan gelmek için kucak açıyor. farklı açıdan baktık olaya galiba. sempatiksalakcinni
kızlar bu arada pazar öğleden sonra gidiyoruz Nizip'e. yarın hazırllık yapıp öğleden sonra arkadaşlarla buluşcaz. akşam Tarsus'a annemlere gidicez. işte pazar yola çıkılacak. cuma direk tarsus'a dönüp dayımın kızının düğününe katılacaz. o geceyi orada geçirip ctesi evimize döneriz. girebilir miyim nete bilmiyorum: o yüzden şimdiden yazayım dedim.
sibelcim özelden tlf umu yazıyorum. sende yaz, kısmet olursa görüşürüz canım.
kendinize ve bebişlere iyi bakın. beni de özleyin haa.
maysss
hadi size iyi gezmeler...tamam canım bende veriyorum numaramı..görüşelim inş...kızlar bu arada pazar öğleden sonra gidiyoruz Nizip'e. yarın hazırllık yapıp öğleden sonra arkadaşlarla buluşcaz. akşam Tarsus'a annemlere gidicez. işte pazar yola çıkılacak. cuma direk tarsus'a dönüp dayımın kızının düğününe katılacaz. o geceyi orada geçirip ctesi evimize döneriz. girebilir miyim nete bilmiyorum: o yüzden şimdiden yazayım dedim.
maysss
Günaydın Kızlar.
geceleri uyanıyor mu Burak.gecede mi beslesen biberon maması falan yada sütünü sağıp gece versen faydası olur belki.bir ay almaz bi sonraki ay daha fazla alır çok hareketliler kilo durmaz tabi yerinde.
Özge bizim en küçük kızlarımızdan ama maşallah diştede önde zilliliktede önde çok bilmiş.alkış yapmayı bizde öğretiyoruz bakalım ne zaman öğrenecek.
ay dün yine mi tekrarını verdiler bak ben yine kaçırdım.İnternetten izledim ama sesiz tabi birşey anlamadım malum iş yerinde tecavuz sesleri çınlamasın.kimden duyduysam çok etkilenmiş helal olsun Beren 'e.
sen kucağına al Mirayı babayı çağırın mesela baba gel gel gel .......... gel gel gel.bak 1-2 güne nasıl başlıyor.Annemde Duruya öğretmiş keyifliyken baba gel zora düşünce dede gelll gelll dellll diyor.annemiz yok daha piyasada.
Hayırlı yolculuklar olsun su gibi gidin su gibi gelin.
kaydirigubbakcemile3Burçin firar da daha da gelme buralara.kaydirigubbakcemile3
slm dr dan geldik...burak 17günde 100 gr almış..moralim çok bozukmafoldumben
kızlar bu arada pazar öğleden sonra gidiyoruz Nizip'e.. yarın hazırllık yapıp öğleden sonra arkadaşlarla buluşcaz. akşam Tarsus'a annemlere gidicez. işte pazar yola çıkılacak. cuma direk tarsus'a dönüp dayımın kızının düğününe katılacaz. o geceyi orada geçirip ctesi evimize döneriz. girebilir miyim nete bilmiyorum: o yüzden şimdiden yazayım dedim.
maysss
maşallah özgeye. vala ben bu kıza bişey öğretemiyorum. geel geeel yapmayı öğreteyim dedim: yapmak yerine gelmeyi tercih etti: her geel geel yapmamda baan gelmek için kucak açıyor. farklı açıdan baktık olaya galiba. sempatiksalakcinni
hadi size iyi gezmeler...tamam canım bende veriyorum numaramı..görüşelim inş...
burak konusundada evet çok doğru demişsin canı içinde olsun diye...ama işte hepimiz takıyoruz kafaya takmıyoruz desekte...sonuçta şimdi kilo almaları onlar için çok iyi...bi kaç ay sonra ister istemez kalıcaklar yerlerinde..ne bileyim...
gece 2 veya 3 defa kalkıyo memeyi emip yatıyo..çok uzun süre emmiyo doyuyo sanırım..bende senin gibi besiye çekicem valla..dün akşam ıspanak çorbası yaptım..malum sofraya oturunca kendide istiyo..yiyebileceği bişey olsun diye..oda oturdu paşam sofraya...normalde ekmeği batırıp veriyoruz..öğle kendine özel kase falan koymuyom..akşam kendine de koyduk bi kase..babası yedirdi maşallah yarım kaseden fazla yedi....bi saat sonrada emzirdim yattı gece hiç uyanmadı..sabah 6da uyandı..gece kaldırmadım bende iyimi ettim kötümü bilmiyorumkafamçokkarıştı...
gunaydın kızlar nasılsınız ay durmuyo ozge yazdırmıcak bısı
selam kızlarr
nasılsınız herkes iyimi
ben sabahları erkenciyim naz erken yatıp erkenden uyanıyor 7 yada 7buçuk dedimmi ayakta.
gözümü zor açıyorum soğuk suyla yüzümü yıkıyorum ancak ayılıyorum halbuki geç te yatmam ama ayınması zor geliyor erken saatte.
sizlere söylemeyi unuttum geçenlerde, hani naz çok iştahsızdı bişey yemiyodu çorba içmiyodu ya ağzında beyaz beyaz pamukçuk gibi mantar oluşmuş acıyomuş yavrum meğer. ben görmüştüm dudağının iç tarafındakini ama geçici bişey sandım saf kafam, meğer çocuğumun ağzı acıyomuş.
doktora götürdüm doktor şunları söyledi, boyuna göre zayıf dedi. 70 cm çıktı kilosuda7900. kemikleri zayıf biraz dedi. gece sütü vermek istiyodum ben, sordum verebilirsin dedi. yani bildiğimiz inek sütü. artık 8. ayına girmiş ver dedi. tamam doktorlar önermiyorlar ama hangimiz inek sütsüz büyüdük Allahaşkına dimi. 2-3 gecedir veriyorum ılık ve az şekerli. tadını çok sevdi diyemem ama iki postada içiyor yarısı içip uyuyor yarısınıda mızırdayınca içiriyorum. toplam 150-160 cc içiyor bi gecede. ama bi akşam süt bi akşam muhallebi olarak veriyorum.
ağzına damla verdi, geçti mantar. herhalde taşınırken emzik yada çıngırakları yere düştü mikrop kaptı. şükür iyileşti. vitamin şurubu verdi sanasol du sanırım adı. günde bi kaşık ondan veriyorum.
çok şükür nazar değmesin 2 gündür azar azar da olsa kaşıkla çorba içmeye başladı. dün domatesli şehriye verdim, bugünde havuç çorbası. ağlayacaktım sevincimden. çok üzüldüm günlerdir anlatamam. sadece mama ve ballı irmikli bebelac la beslendi bide muhallebi iştahsızken. ek olarak bişeycik yemedi. şükürler olsun rabbime yavaş yavaş düzeliyor sanki. dua edin kızlar iştahı iyice açılsın yavrumun. zaten zayıf biraz, ayaklanınca kilo veriyor bebekler şimdi ne kadar kilo alırsa o kadar iyi.
onunla ilgilenmekten ev işi yapmaktan çok fazla giremedim ne zamandır. kusuruma bakmayın ama aklımdasınız ha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?