2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen benimkide bazen sulu beyaz oluyo bazende tam süt renginde oluyo.vallah bende bilmiyorum ama tam süt renginde olması sanırım daha iyi.

Bana da öyle geliyor beyaz olması daha iyi herhalde.

once bembeyaz su gıbı gelıyo sagdıkca 1-2 dk sonra koyulasıyo kıvamı bende... koyu sarıya calıyo.

Sütün yağlı falan derler ya seninki de öyle mi acep. Benim en fazla bembeyaz akıyor.

kızz ilk önce herkesten sulu beyaz gelir o bebişin su ihtiyacını karşılarmış sonra koyulaşır bembeyaz olur o da yağlı yani doyurucu süt olurmuş ikiside faydalı yani cnm...

Herkese merhabalar nasilsiniz kizlar?
Hasta olan bebislere annelere gecmis olsun allah acil sifalar versin..
Kontrolden gelen bebişlere maşallah nazar değmesin..
Epeydir girmiyorum misafirim çok oldu, hafta içi arkadaşım doğum yaptı birde oğlumun bu aralar gaz sancısı çok 2 günde bir kaka yapıyor ve sancıdan sürekli ağlıyor. Çok dikkat ediyorum üşütmemeye çalışıyorum ne kendimi ne oğlumu yinede çare olmuyor. Geçtiğimiz pazar günü sabah 6 dan gece 11'e kadar uyuyamadı. Uyku düzenimizde bozuldu tabi.. 8 nisanda kontrolümüz var. Bakalım doktorumuz ne diyecek?
Allah yardım etsin kuzucuklarımıza hastalık onlardan uzak dursun.. :Saruboceq:

evet benimde önce su gibi geliyo sonra beyazlaşıyo bir kere çarşafa damladı da leke kaldı annem yağlı olduğu için leke kaldı demişti.

Epeydir girmiyorum misafirim çok oldu, hafta içi arkadaşım doğum yaptı birde oğlumun bu aralar gaz sancısı çok 2 günde bir kaka yapıyor ve sancıdan sürekli ağlıyor. Çok dikkat ediyorum üşütmemeye çalışıyorum ne kendimi ne oğlumu yinede çare olmuyor. Geçtiğimiz pazar günü sabah 6 dan gece 11'e kadar uyuyamadı. Uyku düzenimizde bozuldu tabi.. 8 nisanda kontrolümüz var. Bakalım doktorumuz ne diyecek?

geçmiş olsun canım.iki güne bi kak yine iyidir..neden 8 nisan sen benle aynısın..

evet benimde önce su gibi geliyo sonra beyazlaşıyo bir kere çarşafa damladı da leke kaldı annem yağlı olduğu için leke kaldı demişti.

degilmi sanırım öyle..

ya kızlar bısey sormustum ben gene kımse yazmamıs :mymeka:
bebeklerımız artık net gorebılıyolarmı? flu goruntu gıttımı???
canım ben nette bir yerde okumuştum ilk doğduklarında net göremezler 2.5 aydan sonra net görmeye başlarlar ondan önce gözleri şaşı bakıyor gibi olur normal yazıyorduyerimseniben

hoşgeldin bacım geçmiş olsun gaz sancısı çok zor ya minicik kuzular nasıl sancı çekiyorlar kıyamam ben hiçbirisine:asigim:

ayşegül maşallah defne ya canım gayet güzel kilo almış bizim hemşiremizde ilk aydan sonra yavaş kilo alıyorlar demişti oyüzden takılma kilosuna
sağlığı yerinde ya
bu arada tüm sorulara cevap almışsın sağol bilgiler için a.s.Şeniz

yağız dün gündüz çok güzel uyudu teyzeleri sonra akşam 11 de bi başladı huysuzlanmaya gece 3,5 da yattı sonrada her saat başı uyandı bu sabah banyo yaptırdık rahat uyusun diye kıpır kıpır yeni daldı daha uykuya bi huzursuzluğu var ama anlamadım.
hastalığınıda yeni atlattı pişiğide geçti çok şükür ama neden böyle anlamadım bende uykusuzum aralarda uyudum baktım sürekli uyanıyo yat kalk başımda ağrıyo ben kalkdım sıpa uyuyor şimdi :bbo:

geçmiş olsun canım.iki güne bi kak yine iyidir..neden 8 nisan sen benle aynısın..

degilmi sanırım öyle..

Sağol canım aşı için 8 nisana gün verdiler sağlık ocağından doktorumuzda aşıdan sonra bekliyorum o zaman gelin demişti. Ama böyle devam ederse erken götüreceğim kuzumu..

canım ben nette bir yerde okumuştum ilk doğduklarında net göremezler 2.5 aydan sonra net görmeye başlarlar ondan önce gözleri şaşı bakıyor gibi olur normal yazıyorduyerimseniben

hoşgeldin bacım geçmiş olsun gaz sancısı çok zor ya minicik kuzular nasıl sancı çekiyorlar kıyamam ben hiçbirisine:asigim:

ayşegül maşallah defne ya canım gayet güzel kilo almış bizim hemşiremizde ilk aydan sonra yavaş kilo alıyorlar demişti oyüzden takılma kilosuna
sağlığı yerinde ya

Evet canım çok zor gerçekten birde çare olamıyorsun o dahada zor. Biraz daha büyüselerde kurtulsalar gaz sorunundan..

sağlığı yerinde ya

biliyorumda genelde 3.ayda 600-700 gr alırlar ozaman bekliyordum.saglıklı olması tabi daha önemli..

yağız dün gündüz çok güzel uyudu teyzeleri sonra akşam 11 de bi başladı huysuzlanmaya gece 3,5 da yattı sonrada her saat başı uyandı bu sabah banyo yaptırdık rahat uyusun diye kıpır kıpır yeni daldı daha uykuya bi huzursuzluğu var ama anlamadım.
hastalığınıda yeni atlattı pişiğide geçti çok şükür ama neden böyle anlamadım bende uykusuzum aralarda uyudum baktım sürekli uyanıyo yat kalk başımda ağrıyo ben kalkdım sıpa uyuyor şimdi :bbo:

olabilir canım.ama bazen sebepsizde huysuz olabiliyorlar..

Sağol canım aşı için 8 nisana gün verdiler sağlık ocağından doktorumuzda aşıdan sonra bekliyorum o zaman gelin demişti. Ama böyle devam ederse erken götüreceğim kuzumu..

hımm anladım canı.hadi bakalım.inşallah erken olmaz..

meltemşahin bacım ne yaptın şu gögüslerini.test falan istediler diyodun aldınmı sonuçları..

slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım
herşey yolundadır inş.
ben berbat bi gece geçirdim 2:30 kadar uyumayan bibebek ve şiddetli bi diş ağrısı
cumartesi dişçiye gidicem ama o gne kadarçatlamazsam ii
iltap sökücü kullanıom cumartesi bitince gel dedi dişci
off ne zormu ya
ağzımda sağlam diş yok sanki hepsi ağrıyor ya
o kadar uykusuz ve yorgunum ki anlatamam
daha yeni hafifledi
ama gece kafamı taşlara vurasım geldi
öldüm resmen yaaa
ağrı kesici attım banamısın demiyo

herşey yolundadır inş.
ben berbat bi gece geçirdim 2:30 kadar uyumayan bibebek ve şiddetli bi diş ağrısı
off ne zormu ya
daha yeni hafifledi
öldüm resmen yaaa

geçmiş olsun canım.diş kötü ediyo insanı.neyi var senin veledin..:teselli:

herşey yolundadır inş.
off ne zormu ya
daha yeni hafifledi
öldüm resmen yaaa

Geçmiş olsun canım diş ağrısı çok fena allah yardımcın olsun, neden cumartesiye kadar bekliyosunki hemen gidemiyormusun nasıl dayanacaksın ..

Geçmiş olsun canım diş ağrısı çok fena allah yardımcın olsun, neden cumartesiye kadar bekliyosunki hemen gidemiyormusun nasıl dayanacaksın ..
haplar bitince gitmem lazımmiş canım onu bekliom ya

geçmiş olsun canım.diş kötü ediyo insanı.neyi var senin veledin..:teselli:

ayy aman neyi olacak mızmız işte...
ona bakmak sorun değil de diş ağrısı öldürdü beni
bebek uyudu sonunda ama bn hiç uyuyamadım kimafoldumben

Back
X