2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fatocum ay dönümünüz kutlu olsun.nasılsın ecrin nasıl huysyz mu hala
hilalacim iyi bari canım komşuluk varsa...maşallah naza hep yesin
reyhancım ecemin kilosu iyi takma sen kafana diş zamanı oluyo böle düzelir

burcucum bana kalsa verecem canım ama şimdi geldi aklıma ben bu çocuğa devam sütünü sabah kahvaltııya 3 kaşık katıyom akşampirinç ununa 2 kaşık bide yatarken içiyo gece bazen içiyo bazen içmiyo yani devam mamasını 1 yada 2 biberon yiyo oda gece süt verirsem devammaması nolcak zaten az alıyo oda gitçek vermessem bundan dolayı veremem...çünkü gündüz aras kahvaltı çorba yoğurt akşamda pirinç unu yatarkende devammaması aralarda devam sütü içmiyo bakalım ya kontrolumuz var ayın 6.da sorucam şu 500 mlm...saol canım cvbın için

hayırlı yolculuklar hülyacım, demek sibelle de buluşacaksınız ne güzel, buluşma resimlerinizi merakla bekliyorum zemuszemus

geçmiş olsun burçincim, iştahsızlık bu aralar çoğunda var canım inş.çabuk geçer bu dönem....

sağol canım iyi geldi haftasonu gerçektende epeyce dinlendim....

sorma canım ya çok kötü allah kimsenin başına vermesin, kimseyi evladından ayırmasın inş...

allah yardımcısı olsun çok zor gerçektende .

maşallah toprak beyimize

benim küçük oğlumda aynı didemcim, yemek saatleri resmen işkence ....

maşallah özgeye, zeynepte alkış yapıyor,baş baş yapıyor bu aralar, ama tel sarmayı unuttu artık yapmıyor cadı.....

tekrar iyi yolculuklar canım güle güle gidin :gitme:

maşallah duruya çok iyi kilo almış aman nazar değmesin iştahı hep açık olsun inş.darısı zeynep gibi iştahsız olan yaramazlara .....

hoşgeldin hilalcim nasılsın alışabildinmi yeni evine ,,geçmiş olsun kıyamam, bazı bebeklerde pamukçuk oluyor canım üzülme,kilo alımına gelince bu ay çoğu bebiş iştahsız sanırım dişlerle alakalı,Naz prensesin iştahının açılmasına çok sevindim inş.hep böyle devam eder ....

güle güle gidin canım, sağlık ocaklarına güven olmuyor zeynepcim....

hoşgeldin canım nasıl oldu oğluşun....

maşallah kuzulara canım, 37 hafta prematüre olmuyor burçincim her bebek aynı olmuyor hepsinin gelişimi farklı, hayırlı olsun yakışıklı oğluşun sünnet olacakmış damat olduğu günleride görürsünüz inş.

maşallah eceme, dişten reyhancım inş.önümüzdeki ay daha iyi olur kilo alımları....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…