2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sefanız mübarek olsun canım... Yatağını yadırgamış olabilir canım. Bir yere kalmaya gittiğimizde Esra da öyle yapıyo

selam kızlar.. serapcım cook gecmiş olsun.. Kıymaya geçin mi dedi.. Ben de onu da deneyeyim.. bakalım.. Benim oğlumun alt iki dişi çıkmıştı malum.. şimdi gene yemiyor gene mızlıyor..Bilmiyorum hayırlısı daha diş gelecek mi bilmiyorum alt düşlerden sonra üsttekiler de çıkan var mı?? Bu arada ben diş buğdayı yapmayı düşünüyourm oğluma bu cumartesi..bizde oyle bi adet yok ama bu zorlu diş çıkarmayı kolaylaştırıyormuş diye okuyunca ben de karar verdim Bir kaç arkadaşımı çağırıp yapıcam:) nasıl yapılıyor ve buğday aşurelik bugday mı kullanılıyor bilen var mı? içine ne ler konuyor.. bilen yapan varsa bana yardımmm..olumunekankayizsmile

diğer başlığa bebeklerimizi allah korusun hep çok mutlu sağlıklı ve huzurlu olsunlar diye uzun bir yazı yazmıştım ama takıldı yazı silindi.. Ama dualarım hepsi için geçerli.. Bizim tatlı bebişlerimizi allah bize bağışlasın, kazalardan belalardan hastalıklarda korusun...aminyerimseniben

Ay hala adet olmayan var mı benim dışımda.. Ben de mi bir sorun var yoksa??Emzirmeye de devam ediyorum gerçi ama bilmiyorum bazen de düşünüyorum bu ara çok duygusalım geliyor mu ne :)

günaydın herkese
maşallah berkinime yesin onu teyzesi tonton totişinden

Sağol teyzesi ye ye

Esracım sağol.. bizde vardır diş buğdayı.. Bildiğin aşurelik buğdaydan yapılır işte yanında ceviz şeker buğday içine koyup yiyebilecek şeyler olur. Yanına pasta börek yapabilirsin tabi. Hatta bu buğdayın içine bi tane boncuk atarlar kimin tabağında çıkarsa o boncuk ciciannesi olur. Hem de hediye alır bebeğe..
Ben de adet olmadım emzirmeye de devam ediyorum.. Bana da bi ateşler basıyo bu ara ama gelir mi bilmem..

Esra kıymaya geçen ayın ortasında geçin demişti aslında ama ben vermemiştim.. böyle yumurtayla aynı gün verince de nerden oldu bilemedim tabii.. Kıyma tavuk balık et hepsini yiyebilir dedi artık doktor..

benim oğlum çok kabız oluyor.yaparken ağlıyor yavrum kızarıp kızarıp.oyüzden muz falan vermiyorum ama çoğu şeylerin tadına baktırıyorum.herşey yediriyorum...

doktora da bişe sormuyorum.sizin yazdıklarınızı okuyorum kim ne veriyo vermiyo diye.sonra kafama göre takılıyorum.en son patates püresi verdim kaşarlı stlü...napim ya biz yerken kaşığımıza bakıyo yavrucum.dayanamıyorum...:)hemde ballandıra ballandıra yedi püreyi..

canım benim oğlanda kabızdı bayağı bi çektik yani ben kuru kayısıyı haşlayıp rondodan geçirdim meyve öğününde verdim bazende yoğurduna kattım hergün verdim bi süre şimdi yapıyo maşallah bi dene istersen

Serap canim masallah tontisime yerim ben onu takma fazla kilosunu dis çikarirken emeklemeye falan baslarken verir o zaten ama çok yakisiyo kilosu Berkine ben çok seviyorum tontis tonyis masallah Allah nazarlardan saklasin pasami

slm kızlaaaar
off uyku tutmadı beni bi size bakıyım dedim
şu sıralar ev taşıyacak gibiyim onun telaşı var üzerimde
nasılsınız..bebişler nasıl
bizim 3.dişimizde çıktı..hugo gibi olduk ayen:)

G ünaydın, günün aydın olsun.
Ü züntü ve kader senden uzakta olsun.
N azlar niyazlar gelsin seni bulsun.
A ydınlık dolu güzel bir günün olsun.
Y arının dünden güzel
D ünün hatıra olsun
I sıtsın güneş içini
N e dilersen o olsun….

[/QUOTE]

Selam escos
Doruk'un üstten 3 dişi daha çıktı. Altlardan sonra. 3 hafta kadar oluyor. Diş bugdayını bende yapıcam. 2 hafta sonra sanırım. Ben sırf eglence olsun diye yapıcam açıkcası. Baska varmı bilmiyorum ama bende hala adet olmadım ve yogun bir sekilde emzirmeye devam ediyorum bende. Bugdayı yapmayı bilmiyorum. ama internetten okudugum kadarıyla zor bisey degil. Bizim ordaki baharatcıda görmüstüm bigün özel diş bugdayı için bugday vardı.

günaydın canım...nerelerdesin evet uzun zamandır yoktun..

ben bayramda annemlerin yanına gidecektim ya gidemedik bayramdan sonrada annemler süpriz yaptılar bana geldiler yeğenimle 1 haftadır gezmekden giremedim iyi gwldi bana ama bizim duru hanımı kucağımda taşımakdan galiba fıtık olacam bebek arabasında durmuyo sürekli ağlıyo neyapcam ben yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…