selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım inş herşey yolundadır
ben hala nazillide annemlerdeyim rahatımda ii valla hiç dönesim yok evime çok alıştı benim fıstıkım buraya kalabalığa iice gezenti oldu ama babasıda çok özlemiş gelicek gibi bu hafta bizi almaya bende abartmıyayım dimi şu kalma işini
benim kuzu hala bişi yemiyo ya sanırım ne zman emmeyi brakıcak o zaman başlıycak bişiler yemeye. bide geceleri hiç uyumuyo artık sürekli ağlıyarak uyanıyo kıvranıyo gündüz bişi yok güzel uyuyo ama işte gece noluyosa artık inş düzelir
günaydın herkese
maşallah berkinime yesin onu teyzesi tonton totişinden
selam kızlar.. serapcım cook gecmiş olsun.. Kıymaya geçin mi dedi.. Ben de onu da deneyeyim.. bakalım.. Benim oğlumun alt iki dişi çıkmıştı malum.. şimdi gene yemiyor gene mızlıyor..Bilmiyorum hayırlısı daha diş gelecek mi bilmiyorum alt düşlerden sonra üsttekiler de çıkan var mı?? Bu arada ben diş buğdayı yapmayı düşünüyourm oğluma bu cumartesi..bizde oyle bi adet yok ama bu zorlu diş çıkarmayı kolaylaştırıyormuş diye okuyunca ben de karar verdim Bir kaç arkadaşımı çağırıp yapıcam:) nasıl yapılıyor ve buğday aşurelik bugday mı kullanılıyor bilen var mı? içine ne ler konuyor.. bilen yapan varsa bana yardımmm..olumunekankayizsmile
diğer başlığa bebeklerimizi allah korusun hep çok mutlu sağlıklı ve huzurlu olsunlar diye uzun bir yazı yazmıştım ama takıldı yazı silindi.. Ama dualarım hepsi için geçerli.. Bizim tatlı bebişlerimizi allah bize bağışlasın, kazalardan belalardan hastalıklarda korusun...aminyerimseniben
Ay hala adet olmayan var mı benim dışımda.. Ben de mi bir sorun var yoksa??Emzirmeye de devam ediyorum gerçi ama bilmiyorum bazen de düşünüyorum bu ara çok duygusalım geliyor mu ne :)
benim oğlum çok kabız oluyor.yaparken ağlıyor yavrum kızarıp kızarıp.oyüzden muz falan vermiyorum ama çoğu şeylerin tadına baktırıyorum.herşey yediriyorum...
doktora da bişe sormuyorum.sizin yazdıklarınızı okuyorum kim ne veriyo vermiyo diye.sonra kafama göre takılıyorum.en son patates püresi verdim kaşarlı stlü...napim ya biz yerken kaşığımıza bakıyo yavrucum.dayanamıyorum...:)hemde ballandıra ballandıra yedi püreyi..
bu arada bende hala adet olmadım bekliyorum bakalım emiyo daha ondan heralde
selam kızlar.. serapcım cook gecmiş olsun.. Kıymaya geçin mi dedi.. Ben de onu da deneyeyim.. bakalım.. Benim oğlumun alt iki dişi çıkmıştı malum.. şimdi gene yemiyor gene mızlıyor..Bilmiyorum hayırlısı daha diş gelecek mi bilmiyorum alt düşlerden sonra üsttekiler de çıkan var mı?? Bu arada ben diş buğdayı yapmayı düşünüyourm oğluma bu cumartesi..bizde oyle bi adet yok ama bu zorlu diş çıkarmayı kolaylaştırıyormuş diye okuyunca ben de karar verdim Bir kaç arkadaşımı çağırıp yapıcam:) nasıl yapılıyor ve buğday aşurelik bugday mı kullanılıyor bilen var mı? içine ne ler konuyor.. bilen yapan varsa bana yardımmm..olumunekankayizsmile
diğer başlığa bebeklerimizi allah korusun hep çok mutlu sağlıklı ve huzurlu olsunlar diye uzun bir yazı yazmıştım ama takıldı yazı silindi.. Ama dualarım hepsi için geçerli.. Bizim tatlı bebişlerimizi allah bize bağışlasın, kazalardan belalardan hastalıklarda korusun...aminyerimseniben
Ay hala adet olmayan var mı benim dışımda.. Ben de mi bir sorun var yoksa??Emzirmeye de devam ediyorum gerçi ama bilmiyorum bazen de düşünüyorum bu ara çok duygusalım geliyor mu ne :)
günaydın kızlar uzun zamandan sonra girebildim çok şükür iyidir herkez inşallah..
günaydın canım...nerelerdesin evet uzun zamandır yoktun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?