sağol canımfatocum ay dönümünüz kutlu olsun.nasılsın ecrin nasıl huysyz mu hala
[/B]
selam kızlar
hasta bebeişlerimize geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş.
bizde 00.00 itibariyle 9. ayımıza girdik teyzeleri
hala gözümde büyütemedim nede çabuk geçti zaman o karnımdayken
zaman geçsin diye gün hatta saatleri sayıyodum şimdi dursun büyümesin hep böyle kalsın diyorum
çok tatlı bu halleri her anının tadını çıkarıyorum
rabbim nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin hepimize(AMİN)
sağol canım
ecrin elh. iyi 2. dişinide patlatmak üzere patladımı patlamadımı anlamadım ya baktırmıyo teyzesi ama 2 gecedir uykusunda ağlıyo kuzum ağrıyo galiba
amin canım inş..
maşallah diloşa nasıl şimdi iyimi prenses.....
kıyamam fıstığıma, fatmacım jel sürüyomusun rahatlatıyormuş,doktorumuz zeynebe jel verdi ama daha almadım pazartesi günü alacam bende....
sağol canım
dr.bize jeli tavsiye etmedi sormuştum ay gittiğimde
temiz bi tülbentle temizle dedi sadece
bende pazaretsi gidicem dr.a bakalım ne dicek
fatmacım grip aşısını yaptıracakmısın bizim doktor ekim ayında yapıyoruz o zaman getirirsin grip aşısını yaparız dedi,bide sen ecrinin kulaklarını deldirdinmi canım....
haberim yok aşıdan canım
ama yaptırmam heralde bağışıklığını tam kazanması için hasta olmayada ihtiyaçları varmış
ne kadar üzülsekte hasta oldular mı,
bi yanda da iyiymiş bağışıklık sistemleri için dr sölemişti
senede 9 a yakın ateşli hastalık geçirmesi lazımmış
kulaklarını deldirmedim daha bu ara niyetliydim gerçi diş patlatınca rafa kaldırdım çünkü eli kulaklarında hep [/QUOTE
bende kararsız kalmıştım ama büyük ihtimal yaptıracam abilerimizin ikiside okula başladı sık sık hastalanırlar şimdi, koruyucu olsun hastalanırsada hafif atlatalım diye düşünüyorum aşıyı.
kulaklarını bende deldirmedim çok hevesleniyorum bir yaşına doğru deldirecem inş.keltoşumun kız olduğu anlaşılsın kaydirigubbakcemile3
bende kararsız kalmıştım ama büyük ihtimal yaptıracam abilerimizin ikiside okula başladı sık sık hastalanırlar şimdi, koruyucu olsun hastalanırsada hafif atlatalım diye düşünüyorum aşıyı.
kulaklarını bende deldirmedim çok hevesleniyorum bir yaşına doğru deldirecem inş.keltoşumun kız olduğu anlaşılsın kaydirigubbakcemile3
SERAP cım geçmiş olsun geçiciymiş çok şüküt atlatır inş
maşallah paşamın boyuna kilosuna...hiç tasalanma hareketliymiş maşallah baksana çırpar o kilosunun fazlalıklarını..maşallah kuzuma
maşallah berine
dr.sorun etmediyse kilosunu sorun yapma sende zaten bu ara diş falan gider o kilolar canım
ay hiç kontrol etme huyum yazdıklarımı editte kalkmış kusura bakma tatlım yaFato kız Berine demişsin ya kız olsaydı Berin koyacaktım ismini artık nasipse ikinciye kız olursa delikafadulden
Selam kızlar...
Herkes iyidir inşallah...
Geçmişi okuyamadım. Herkes iyidir inşallah...
Dün Sabiha Paktuna'nın Çalışan Anne ve Bebeği kitabını aldım. Okumaya başladım. Güzel şeyler yazıyor. Esra az daha büyüynce işime yarayacak. En azından ayrılma dönemlerini o zarar görmeden atlatabileceğimi umuyorum bu kitap sayesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?