2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım inş..
maşallah diloşa nasıl şimdi iyimi prenses.....

sağol canım
ecrin elh. iyi 2. dişinide patlatmak üzere patladımı patlamadımı anlamadım ya baktırmıyo teyzesi ama 2 gecedir uykusunda ağlıyo kuzum ağrıyo galiba

kıyamam fıstığıma, fatmacım jel sürüyomusun rahatlatıyormuş,doktorumuz zeynebe jel verdi ama daha almadım pazartesi günü alacam bende....

amin canım inş..
maşallah diloşa nasıl şimdi iyimi prenses.....

kıyamam fıstığıma, fatmacım jel sürüyomusun rahatlatıyormuş,doktorumuz zeynebe jel verdi ama daha almadım pazartesi günü alacam bende....

sağol canım
dr.bize jeli tavsiye etmedi sormuştum ay gittiğimde
temiz bi tülbentle temizle dedi sadece
bende pazaretsi gidicem dr.a bakalım ne dicek

sağol canım
dr.bize jeli tavsiye etmedi sormuştum ay gittiğimde
temiz bi tülbentle temizle dedi sadece
bende pazaretsi gidicem dr.a bakalım ne dicek

fatmacım grip aşısını yaptıracakmısın bizim doktor ekim ayında yapıyoruz o zaman getirirsin grip aşısını yaparız dedi,bide sen ecrinin kulaklarını deldirdinmi canım....

fatmacım grip aşısını yaptıracakmısın bizim doktor ekim ayında yapıyoruz o zaman getirirsin grip aşısını yaparız dedi,bide sen ecrinin kulaklarını deldirdinmi canım....

haberim yok aşıdan canım
ama yaptırmam heralde bağışıklığını tam kazanması için hasta olmayada ihtiyaçları varmış
ne kadar üzülsekte hasta oldular mı,
bi yanda da iyiymiş bağışıklık sistemleri için dr sölemişti
senede 9 a yakın ateşli hastalık geçirmesi lazımmış

kulaklarını deldirmedim daha bu ara niyetliydim gerçi diş patlatınca rafa kaldırdım çünkü eli kulaklarında hep

aa haklısın okuyan çocuk var evde yaptıra bilirsin ama iyice araştır canım

bende çok heves yaptım küpelerimizde hazır ama biz değiliz
deldirincede demesinler erkek adam küpe takarmıymış diye delikafadulden gırtlaklarım valla delikafaduldendelikafadulden

Ay bugün kimsecikler yokmuş burada
Neyse Cuma eve geç geldik dün de işten güçten giremedim.. Zaten biz evdeyken Berkin hiç uyumuyor dün sabah yedi buçukta kalktı akşam yedi buçuğa kadar toplam yarım saat uyumuştur. Bütün gün tepindi tepindi yedi buçukta komalık yattı artık 2 ye kadar gözünü açmadı sonra bir iki kere kalkarak 12 saati tamamladı. Yorgunluktan ben bayıldım o bayılmadı.. Ya bu kadar hareketi ben yapsam akşama meftamı kaldırırlar. Bugün biraz daha iyi sabah uyudu bi yarım saat şimdi de yattı bakalım..

Neyse kızlar Cuma doktora gittim. Malum alerji olmuştuk doktor büyük ihtimalle yumurtadandır kıyamadan olacağını sanmam ama yine de belli olmaz dedi. Ama hani 3-4 gün arayla veriyorduk niye kıymayla yumurtayı aynı gün verdin diye kızdı. Valla dalgınlığıma geldi benim de yapmazdım yoksa. Şurup ve jel verdi. Alerji tamamen geçecek sonra önce kıymaya sonra yumurtaya dedi. Yine olursa 1.5- 2 ay sonra bi daha deneriz dedi.
Boyumuz 70 cm kilomuz 10500 olmuş Daha önce söylemiştim çok hızlı aldı ben ne var ne yoksa kestim diye. bu ayın üst sınırı 10300 müş. 200 gram geçmiş ama şimdilik korkacak bişey yok dedi. Bişey kısmana gerek yok zaten hazır mama da vermediğin için meyve yoğurt kilo yapmaz dedi. Bundan sonra daha da hareketli olacağı emekleme yürüme işleri başlayacağı için o da zaten kurtarır dedi.
Bu ay üst sınırı 200 gr geçti eğer bi dahaki ay geldiğinizde o ayın üst sınırından çok uzaklaşmışsa o zaman konuşuruz dedi. Kısmana gerek yok ne kadar isterse yesin dedi. Tarhana ve yayla çorbası gibi çorbalara başlayabilirsin dedi. Bakliyat hariç her şeyden yavaş yavaş 3-4 gün arayla vermeye başlarsın dedi. 15 gün sonra balık, balık çorbası, et, tavuk verebilirsin dedi. Amacımız 9 aylık olduğunda her şeyi yiyor olmasıymış. Bakliyata sonra başlıyormuşuz.

Neyse böyle işte şekerler. Biraz rahatladım tabi kilo olayını sorun eder mi doktor diye ama korkulacak bişey yokmuş. El kadar bebeye ne rejimi yaptırılır ne yiyo ki neyi keseyim diye içime dert olmuştu.
Şu alerjimiz de tamamen geçse iyi olacak.

Ben maili yazasıya kalktı benim sıpa ama babası uyuyorsempatiksalakcinni

SERAP cım geçmiş olsun geçiciymiş çok şüküt atlatır inş
maşallah paşamın boyuna kilosuna...hiç tasalanma hareketliymiş maşallah baksana çırpar o kilosunun fazlalıklarını..maşallah kuzuma

maşallah berine
dr.sorun etmediyse kilosunu sorun yapma sende zaten bu ara diş falan gider o kilolar canım

Sağol canımopuyorumnanaktan

maşallah berine
dr.sorun etmediyse kilosunu sorun yapma sende zaten bu ara diş falan gider o kilolar canım

Sağol Fatocum.. henüz diş falan yok biz de tabi o da etkileyecektir..

Fato kız Berine demişsin ya kız olsaydı Berin koyacaktım ismini artık nasipse ikinciye kız olursa delikafadulden

Selam kızlar...
Herkes iyidir inşallah...
Geçmişi okuyamadım. Herkes iyidir inşallah...
Dün Sabiha Paktuna'nın Çalışan Anne ve Bebeği kitabını aldım. Okumaya başladım. Güzel şeyler yazıyor. Esra az daha büyüynce işime yarayacak. En azından ayrılma dönemlerini o zarar görmeden atlatabileceğimi umuyorum bu kitap sayesinde.

Fato kız Berine demişsin ya kız olsaydı Berin koyacaktım ismini artık nasipse ikinciye kız olursa delikafadulden
ay hiç kontrol etme huyum yazdıklarımı editte kalkmış kusura bakma tatlım ya
ama bak kız ismini tutturmuşum heheh

inş. işine yarar canım

bu arada bizim köpeklerimiz var ecrin onları çok seviyo ve anne demeden HAV demeyi öğrendi cadı :ecrin_bebek:

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım inş herşey yolundadır
ben hala nazillide annemlerdeyim rahatımda ii valla hiç dönesim yok evime çok alıştı benim fıstıkım buraya kalabalığa iice gezenti oldu ama babasıda çok özlemiş gelicek gibi bu hafta bizi almaya bende abartmıyayım dimi şu kalma işini
benim kuzu hala bişi yemiyo ya sanırım ne zman emmeyi brakıcak o zaman başlıycak bişiler yemeye. bide geceleri hiç uyumuyo artık sürekli ağlıyarak uyanıyo kıvranıyo gündüz bişi yok güzel uyuyo ama işte gece noluyosa artık inş düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…