ben bayramda annemlerin yanına gidecektim ya gidemedik bayramdan sonrada annemler süpriz yaptılar bana geldiler yeğenimle 1 haftadır gezmekden giremedim iyi gwldi bana ama bizim duru hanımı kucağımda taşımakdan galiba fıtık olacam bebek arabasında durmuyo sürekli ağlıyo neyapcam ben yaa...
günaydın kızlar...
bugün 1.30 da doktor randevumuz var. kan vericez,bakalım kansızlığımız ne alemde... bide doktorla konuşmak istediğim bi konu var.
ipek geceleri çok ağlıyor kızlar. benim sinirlerim dayanmıyor artık. abartmıyorum inanın. bebek bu ağlar diyeceksiniz ama öyle değil işte. gelin bi duyun nasıl ağladığını şaşar kalırsınız. boğazı yırtılıcak yakında. kendini parçalıyor resmen ya. karnı tok,altı temiz,gazı yok,herşey normal. bazen meme verince susuyor bazen susmuyor zor sakinleştiriyorum,yanımıza alıyoruz falan. neden böyle anlamadım? zaten 2 aydır saat başı kalkıyordu,şimdi bide bu ağlamalar eklendi son 1 haftadır. çaresiz durumdayım resmen. gece uykusu denen bişey kalmadı. oda sersem gibi bende,babasıda...
ne derdi varda memede susuyor bilmiyorum. karnı da tok olduğu halde hemde...
çok gerginim bu yüzden.
diş çıkarma 1-2 ay sürermi kizeynepcim çok geçmiş olsun yaaa. benim aklıma 3 ihtimal geliyor.
11. Ya dişleri çıkıyor ve onun huzursuzlugu var. seni emince dişleride rahatlıyor olabilir. 2. gündüzleri uzun ve derin gece uykuları uyuyor o yüzden gece uyuyamıyor. 3. gündüzleri huzursuz fazla gürültülü ortamlarda bulunuyor olabilir. bazen bırakıyorsun ya kayınvalidene orada onu huzursuz eden bisey oluyor olabilirmi?
mafoldumbenutkuyu okula götürdü babası bende şimdi aldım geldim...bi görseniz bi hevesli ne zman gidicem tekrar diyip duruyor...sabahı zor eder bu oğlankaydirigubbakcemile3
burcu geçmiş olsun kapmışsın şifayı doğru...grip olucaksın belli..duru ya bulaştırma bari...
zeynep valla yardımcı olmak isterim ama..bişey diyemiyorum...niye böyle oluyoki anlamadım ipekçik..en iyisini dr bilir...
bılmıyorum kı ebrucum kaybetme korkusumu ne bu...belkide çocuklar bu aylarda kaybetme korkusu yaşarlarmış ya seni yanındamı istiyo acaba, birde gündüz toplam kaç saat uyuyo canım ..
diş çıkarma 1-2 ay sürermi ki
2 aydır gece uykumuz yok bizim ama ağlamalarımız son 10 gündür var. bu kadar uzarmı bilmiyorum...
gündüz öğleden önce 1 saat bazende 1 saat 15 dk uyur (şu an uyuyo mesela)
öğleden sonra 45 dk-1 saat uyur. bazen daha az olabiliyor yarım saat gibi
akşam 7 gibide yarım saat şekerleme yapar 9 gibi komple yatar.
çok mu acaba? uyumadığında da huysuzluk yapıyor..
babanesi ipeğin üzerine titriyor. çocuklar onla oynarken gülüyo,kahkaha atıyo,hoşuna gidiyo. çocuk oldugundan gurultulu ortam evet ama bu kadar rahatsız eder mı kı?
mafoldumben
bılmıyorum kı ebrucum kaybetme korkusumu ne bu...
ama yanında olmam kar etmıyo,meme alınca susuyo coğu zaman...
gündüz uykularıda dediğim gibi işte.
canım bugun bi dene bakalım şu akşam 7 de ki uykusunu uyutma benimkide önceden uyuyodu sonra gece 1 e kadar uğraşıyodum o yarım saat onlara bazen 3-4 saat uyumuş gibi enerji veriyo bi dene bence..
evet zeynep ebrunun dedigi gibi 7 deki şekerlemeyi yaptırma oyala bir şekilde. banyoyla, oyunla gerekirse emzirerek falan. bide diş sürer bilir. benim arkadaşımın kızı 4 aydır çekiyor. hala diş yok kızın agzında. bide geceleri uşuyormu iyi kontrol et. uşuyorsada aglayabilir.
günaydın annişlerrr biz heyecanlıyız bugün kızım okula başlıyo gece hiç uyumadı yavrum heyecanfdan yanımıza geldi yattı öğretmen annlerede kolay gelsin inş hayırlı bi yıl olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?