2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun burcucum ıhlamur kaynat iç, bol bol meyve ye inş.hemen atlatırsın canım....

korkuyo ihtimalini bende düşünmüştüm.
hatta yatağının çeşitli yerlerinde 1 büyük kur'an 2 de dua kitabı var. (yasin)
doktora giderken burda bi cami var,unutmazsam gidip sorayım hocasına.
yada benim babanem hoca,ona bi arayıp sorayım.
sağol canım,belkide uykudan korkuyor bilmiyorum ki... bakalım belki bu işe yarar.

günaydın canım bizimde kansızlığımız varmış kan damlasını günde 7 damladan 10 damlaya çıkarttı doktorumuz , zeynep acaba üşüyor olabilirmi canım havalar serinledi artık ,

hadi bakalım hayırlı olsun utkunun okulu....

akşam yemekte ıspanaklı börek vardı zeynepte oturdu bizimle börek yedi bardaktan ayran içti bu kızın derdi kaşık herhalde ağzında çiğneyecek illaki, bulamaç gibi olunca yemiyor ....:bbo:

günaydın canım bizimde kansızlığımız varmış kan damlasını günde 7 damladan 10 damlaya çıkarttı doktorumuz , zeynep acaba üşüyor olabilirmi canım havalar serinledi artık ,

sanmıyorum.
gece kontrol ediyorum vücudu sıcacık çünkü...
onada dikkat edicem ama pek üsüme kaynaklı değil gibi.

Sibelcim Eren başladı okula iyi gidiyor problem yok şimdilik bakalım dersler başlayınca ne olacak, teyzesi Kerem 4.sınıfa geçti karıştırdın sen benim oğlanları

ayy pardon:kedi: eren dicektim...ay bu çocuklar akılmı bırakıyo insanda ayol...

sanmıyorum.
gece kontrol ediyorum vücudu sıcacık çünkü...
onada dikkat edicem ama pek üsüme kaynaklı değil gibi.

aslında bizimde bugün doktora gitmemiz lazım idrar tahlili için idrar vermiştik ya 4 saatte, yetmemiş sadece idrar kültürü yapmaya yetmiş, tahlil için bidaha idrar vermemiz gerekiyormuş offf ne zormuş kız çocuklarına idrar tahlili yaptırmak,Zeynepcim idrar yollarını üşütmüş olmasın İpek'te idrar tahlili yaptırmışmıydın sen canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…