geçmişi okudum ama alıntılarım çıkmadı yaa.
Günaydın kızlar ,
ben hastayım galiba her yerim ağrıyor eklemlerim zokluyor kaptım galiba şifayı.
Berkin paşa maşallah sana kuzum .
Havva bu kilo olayının normalini anormalini bende anlamadım canım.çoçukların boyu kilosu aynı 1 dr iyi derken diğeri zayıf diyor.hoş birinin dediği hiç bir konuda diğerini tutmuyor ya.
2010-2011 eğitim yılı okula giden tüm çoçuklarımıza hayırlı olsun.
öğretmenlerimizinde Allah yardımcısı olsun 1 tane-2 tane ile baş edemezken 30 çıçukla başetmeye çalışmakta büyük sabır işi :)
Ebrucuğum hoşgeldin.Pusete renkli kurele falan bağlasan dikkatini çekecek birşeyler yap.sevdirmeyel calış biraz daha büyüyünce daha zor olur kucakra taşımak.
zeynep sen bi dra sor cnm uyanması normal ama ağlaması normal diil gibi bide ben kereme dua yazdırmış eşim hocaya uyku için onu koyuyorum başına başlarda çok ağlıyodu senin gibi naaptıysam susturamadım eşim hocaya yazdırmış kimi bebek uykudan korkarmış duruyo beşiğinde gece çok kalkıyoruz ama ağlamıyo maşşallah bi dene isterszen duadan zarar gelmez bi cami hocasına soruver kuranda geçiyomuş bu dua
Selma silmemiştir canım yanlış birşey yapmıştır.
Zeynep dork'a yaptın mı yoğurt ne oldu.
günaydın kızlar...
bugün 1.30 da doktor randevumuz var. kan vericez,bakalım kansızlığımız ne alemde... bide doktorla konuşmak istediğim bi konu var.
ipek geceleri çok ağlıyor kızlar. benim sinirlerim dayanmıyor artık. abartmıyorum inanın. bebek bu ağlar diyeceksiniz ama öyle değil işte. gelin bi duyun nasıl ağladığını şaşar kalırsınız. boğazı yırtılıcak yakında. kendini parçalıyor resmen ya. karnı tok,altı temiz,gazı yok,herşey normal. bazen meme verince susuyor bazen susmuyor zor sakinleştiriyorum,yanımıza alıyoruz falan. neden böyle anlamadım? zaten 2 aydır saat başı kalkıyordu,şimdi bide bu ağlamalar eklendi son 1 haftadır. çaresiz durumdayım resmen. gece uykusu denen bişey kalmadı. oda sersem gibi bende,babasıda...
ne derdi varda memede susuyor bilmiyorum. karnı da tok olduğu halde hemde...
çok gerginim bu yüzden.
utkuyu okula götürdü babası bende şimdi aldım geldim...bi görseniz bi hevesli ne zman gidicem tekrar diyip duruyor...sabahı zor eder bu oğlankaydirigubbakcemile3
burcu geçmiş olsun kapmışsın şifayı doğru...grip olucaksın belli..duru ya bulaştırma bari...
zeynep valla yardımcı olmak isterim ama..bişey diyemiyorum...niye böyle oluyoki anlamadım ipekçik..en iyisini dr bilir...
günaydın annişlerrr biz heyecanlıyız bugün kızım okula başlıyo gece hiç uyumadı yavrum heyecanfdan yanımıza geldi yattı öğretmen annlerede kolay gelsin inş hayırlı bi yıl olur hepimiz için
hadi bakalım hayırlı olsun utkunun okulu....
selmacım bizim kandamlası günde 20 damla.
günaydın canım bizimde kansızlığımız varmış kan damlasını günde 7 damladan 10 damlaya çıkarttı doktorumuz , zeynep acaba üşüyor olabilirmi canım havalar serinledi artık ,
akşam yemekte ıspanaklı börek vardı zeynepte oturdu bizimle börek yedi bardaktan ayran içti bu kızın derdi kaşık herhalde ağzında çiğneyecek illaki, bulamaç gibi olunca yemiyor ....:bbo:
sağol canım...kerem ne alemde nasıl gidiyor okulla arası nasıl..
çocuğun bi damak tadı var annesi baksana sempatiksalakcinni
Sibelcim Eren başladı okula iyi gidiyor problem yok şimdilik bakalım dersler başlayınca ne olacak, teyzesi Kerem 4.sınıfa geçti karıştırdın sen benim oğlanları
günaydın kızlar.
sanmıyorum.
gece kontrol ediyorum vücudu sıcacık çünkü...
onada dikkat edicem ama pek üsüme kaynaklı değil gibi.
günaydın kızlar.
günaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?