ayy pardon:kedi: eren dicektim...ay bu çocuklar akılmı bırakıyo insanda ayol...
günaydın canım...günaydın kızlar.
offf idrar vermek tam bir işkence ya...aslında bizimde bugün doktora gitmemiz lazım idrar tahlili için idrar vermiştik ya 4 saatte, yetmemiş sadece idrar kültürü yapmaya yetmiş, tahlil için bidaha idrar vermemiz gerekiyormuş offf ne zormuş kız çocuklarına idrar tahlili yaptırmak,Zeynepcim idrar yollarını üşütmüş olmasın İpek'te idrar tahlili yaptırmışmıydın sen canım....
günaydın canım...
offf idrar vermek tam bir işkence ya...
yok canım idrar yapılmamıştı.
bugün doktor kan yapıcak,gaita yapıcak (kaka da hala mikrop varmı diye) bide idrar isticem ben. ama oda tam işkence nasıl yapacak çişini de verecez tahlil bilmiyorum :1ninca:
burcu geçmş olsun canım..benim de boğazımda az biraz ağrı var..inş hastalığa dönüşmez
serap berkin'in beneklerine ne dedi doktor? geçmişi okuyamayacağım canım, vaktim yok.
ayşegül'e ne olmuş,niye gelmiyormuş bilen var mı?
arkadaşlar bende şubat annesiyim kızım bu hafta 7 ayı bitiriyo ama hala desteksiz oturmuyor bir de eline verdiğim oyuncakla oynamıyo elinde tutup bırakıyo .elleri sürekli ağzında .yerde dünüyo ama önündeki oyuncaklara uzanmıyor bir türlü .eline verirsem avcunu açıp tutuyor .bunu ısrarla şu yüzden soruyorum bebeğim epilepsi nöbetleri geçiriyor .zeka ve gelişim geriliği yapabilirmiş %5 ihtimalle normal olabilirmiş ne olur beni biraz bilgilendirin kızımda şuan oturmamanın haricinde tuhaf bulduğun bi oyuncağı eline alıp oynamaması ve diğer eline geçirmemmesi deneyimli anneler yardıma ihtiyacım var bize dua edin ne olur.kızım şuan 8 kilo 63 cm buda normal değil sanırım.
selam kızlar ben geldim: burda eşimin akrabasının kırtasiyesi var. oraya indik eşimle. bi bakayım dedim.
ayşegüle ulaştınız mmı. ben bi arayayım mı?
okula başlayan miniklere hayırlı olsun.
darısı bizim kuzucuklara.
hasta olan bebişlere geçmiş olsun.
Serap canim masallah tontisime yerim ben onu takma fazla kilosunu dis çikarirken emeklemeye falan baslarken verir o zaten ama çok yakisiyo kilosu Berkine ben çok seviyorum tontis tonyis masallah Allah nazarlardan saklasin pasami
geçmişi okudum ama alıntılarım çıkmadı yaa.
Günaydın kızlar ,
ben hastayım galiba her yerim ağrıyor eklemlerim zokluyor kaptım galiba şifayı.
Berkin paşa maşallah sana kuzum .
Havva bu kilo olayının normalini anormalini bende anlamadım canım.çoçukların boyu kilosu aynı 1 dr iyi derken diğeri zayıf diyor.hoş birinin dediği hiç bir konuda diğerini tutmuyor ya.
2010-2011 eğitim yılı okula giden tüm çoçuklarımıza hayırlı olsun.
öğretmenlerimizinde Allah yardımcısı olsun 1 tane-2 tane ile baş edemezken 30 çıçukla başetmeye çalışmakta büyük sabır işi :)
Ebrucuğum hoşgeldin.Pusete renkli kurele falan bağlasan dikkatini çekecek birşeyler yap.sevdirmeyel calış biraz daha büyüyünce daha zor olur kucakra taşımak.
günaydın kızlar...
bugün 1.30 da doktor randevumuz var. kan vericez,bakalım kansızlığımız ne alemde... bide doktorla konuşmak istediğim bi konu var.
ipek geceleri çok ağlıyor kızlar. benim sinirlerim dayanmıyor artık. abartmıyorum inanın. bebek bu ağlar diyeceksiniz ama öyle değil işte. gelin bi duyun nasıl ağladığını şaşar kalırsınız. boğazı yırtılıcak yakında. kendini parçalıyor resmen ya. karnı tok,altı temiz,gazı yok,herşey normal. bazen meme verince susuyor bazen susmuyor zor sakinleştiriyorum,yanımıza alıyoruz falan. neden böyle anlamadım? zaten 2 aydır saat başı kalkıyordu,şimdi bide bu ağlamalar eklendi son 1 haftadır. çaresiz durumdayım resmen. gece uykusu denen bişey kalmadı. oda sersem gibi bende,babasıda...
ne derdi varda memede susuyor bilmiyorum. karnı da tok olduğu halde hemde...
çok gerginim bu yüzden.
burcu geçmş olsun canım..benim de boğazımda az biraz ağrı var..inş hastalığa dönüşmez
serap berkin'in beneklerine ne dedi doktor? geçmişi okuyamayacağım canım, vaktim yok.
ayşegül'e ne olmuş,niye gelmiyormuş bilen var mı?
arkadaşlar bende şubat annesiyim kızım bu hafta 7 ayı bitiriyo ama hala desteksiz oturmuyor bir de eline verdiğim oyuncakla oynamıyo elinde tutup bırakıyo .elleri sürekli ağzında .yerde dünüyo ama önündeki oyuncaklara uzanmıyor bir türlü .eline verirsem avcunu açıp tutuyor .bunu ısrarla şu yüzden soruyorum bebeğim epilepsi nöbetleri geçiriyor .zeka ve gelişim geriliği yapabilirmiş %5 ihtimalle normal olabilirmiş ne olur beni biraz bilgilendirin kızımda şuan oturmamanın haricinde tuhaf bulduğun bi oyuncağı eline alıp oynamaması ve diğer eline geçirmemmesi deneyimli anneler yardıma ihtiyacım var bize dua edin ne olur.kızım şuan 8 kilo 63 cm buda normal değil sanırım.
Selamlar kizlar naber bakalim napiyosunuz
Burcu çok geçmis olsun canim ihlamur falan iç ilerlemeden
Bende birazdan doktora gidicem
ya burcu hiç sorma. keçi sütü bulamadım burda. sipariş usulu getiriyorlarmış. bende keçi peyniri aldım. Neocate maması varya alerjili bebekler için onun icine ezdim. biraz pekmez bir tanede bisküvi koydum. Oglum şöyle güzel bir kahvaltı etsin dedim. ama başarısızlıkla noktalandı. dudakları şişti hemen. moralim cok bozuldu. demekki keçi sütüde yaramıcak bu çocuga. benim bir an önce bir alerji testi yaptırmam ve sskdan rapor cıkartmam gerekiyor. yoksa bu neocate'e gücüm yetmez benim. anladığım kadarıyla doruk 1.5 - 2 yaşına kadar süt ve süt ürünleri yiyemicek. çorba ve meyvaya talim edicez.
ayy umarım hep bu heyecanı sürer sevdi demekki arkadaşlarını öretmemini.öğretmen pkuldan çok daha önemli bence çoçuğu okula bağlıyor.utkuyu okula götürdü babası bende şimdi aldım geldim...bi görseniz bi hevesli ne zman gidicem tekrar diyip duruyor...sabahı zor eder bu oğlankaydirigubbakcemile3
burcu geçmiş olsun kapmışsın şifayı doğru...grip olucaksın belli..duru ya bulaştırma bari...
zeynep valla yardımcı olmak isterim ama..bişey diyemiyorum...niye böyle oluyoki anlamadım ipekçik..en iyisini dr bilir...
burcu geçmiş olsun bu arada geçmişe baktım şimdi...
hastalık hiç çekilmiyor,hele yatıp dinlenme imkanın yoksa (ki bizim yok
c vitamini al bol bol. ilaç falan alabilirsin emmiyo duru nasılsa. çok ilermemez inş.
Burcu geçmiş olsun bu arada. bol bol meyva ye. limonata yap acı acı iç çok iyi gelir.
selmacım bizim kandamlası günde 20 damla.
aslında bizimde bugün doktora gitmemiz lazım idrar tahlili için idrar vermiştik ya 4 saatte, yetmemiş sadece idrar kültürü yapmaya yetmiş, tahlil için bidaha idrar vermemiz gerekiyormuş offf ne zormuş kız çocuklarına idrar tahlili yaptırmak,Zeynepcim idrar yollarını üşütmüş olmasın İpek'te idrar tahlili yaptırmışmıydın sen canım....
kızlar aptamil 3 numarada 9. aydan itibaren yazıyo..burak da 2 gün sonra 8. ayı bitip 9. aydan gün almış alıyo.
şu durumda ben 2 numara mı almalıyım,3 numara mı??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?