2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.
günaydın canım...
offf idrar vermek tam bir işkence ya...
yok canım idrar yapılmamıştı.
bugün doktor kan yapıcak,gaita yapıcak (kaka da hala mikrop varmı diye) bide idrar isticem ben. ama oda tam işkence nasıl yapacak çişini de verecez tahlil bilmiyorum :1ninca:

hadi bakalım inş.temiz çıkar tahlil sonuçlarınız....

kızlar aptamil 3 numarada 9. aydan itibaren yazıyo..burak da 2 gün sonra 8. ayı bitip 9. aydan gün almış alıyo.

şu durumda ben 2 numara mı almalıyım,3 numara mı??????

burcu geçmş olsun canım..benim de boğazımda az biraz ağrı var..inş hastalığa dönüşmez

serap berkin'in beneklerine ne dedi doktor? geçmişi okuyamayacağım canım, vaktim yok.

ayşegül'e ne olmuş,niye gelmiyormuş bilen var mı?

Ayşegülü bende çok merak ediyorum inş.bir sorun yoktur ...

arkadaşlar bende şubat annesiyim kızım bu hafta 7 ayı bitiriyo ama hala desteksiz oturmuyor bir de eline verdiğim oyuncakla oynamıyo elinde tutup bırakıyo .elleri sürekli ağzında .yerde dünüyo ama önündeki oyuncaklara uzanmıyor bir türlü .eline verirsem avcunu açıp tutuyor .bunu ısrarla şu yüzden soruyorum bebeğim epilepsi nöbetleri geçiriyor .zeka ve gelişim geriliği yapabilirmiş %5 ihtimalle normal olabilirmiş ne olur beni biraz bilgilendirin kızımda şuan oturmamanın haricinde tuhaf bulduğun bi oyuncağı eline alıp oynamaması ve diğer eline geçirmemmesi deneyimli anneler yardıma ihtiyacım var bize dua edin ne olur.kızım şuan 8 kilo 63 cm buda normal değil sanırım.

nurcan Allah yardımcın olsun..benim bi bilgim yok canım..inş korktuğun gibi değildir..bol bol dua et, Rabbim yüzünü güldürsün inş.

selam kızlar ben geldim: burda eşimin akrabasının kırtasiyesi var. oraya indik eşimle. bi bakayım dedim.
ayşegüle ulaştınız mmı. ben bi arayayım mı?

okula başlayan miniklere hayırlı olsun.
darısı bizim kuzucuklara.

hasta olan bebişlere geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun doktorlar ne diyo peki şimdi biz ned desek yanlış olur bence her çocuk farklı zamanlarda farklı şeyler yapıyolar...

bi ara bakalım bende merak ettim ne zamandır girmiyoki?

Selamlar kizlar naber bakalim napiyosunuz

Burcu çok geçmis olsun canim ihlamur falan iç ilerlemeden

Bende birazdan doktora gidicem

Selam şekerler. Sabahan çok yoğundu bi türlü yazamadım.

Serap canim masallah tontisime yerim ben onu takma fazla kilosunu dis çikarirken emeklemeye falan baslarken verir o zaten ama çok yakisiyo kilosu Berkine ben çok seviyorum tontis tonyis masallah Allah nazarlardan saklasin pasami

Sağol teyzesi opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım ya ama bir an evvel iyileş Duru'ya geçmeden.

Hey Allahım var bi derdi mutlaka da .. Ya korkuyordur ya da bi sıkıntısı vardır mutlaka..
Peki senin yanında yatınca uyuyor mu yine öyle uyanıyor mu?

Ay sağol canım ya msne de yazmışsın işlerden bi cevap yazamadım.
Yumurtadan herhalde dedi ama hala geçmedi. 4 gündür şurup içiyoruz jel sürüyoruz eskileri sönüyo yenileri çıkıyor ellerinde. 5 gün içsin şurubu dedi geçmezse arıcam yine doktoru.

Ayşegülü ben de merak ettim bak..
Hülya bacım konuş haber ver bize ya merak ettik..

doktor zaman göstericek diyo belki aynı durumda olup sonradan nesnelere uzanan sağlıklı bebekler vardır diye sordum arkadaşlar sizlere 7. ayda nesnelere uzanmaması normal değil bunu hissediyorum ben ama rabbim güldürsün yüzümüzü yavrumuza yıllar sonra kavuşmuştuk ne hayallerimiz vardı onunla ilgili aklımı yitirmek üzreyim

Allah kızınında seninde yüzünüzü güldürsün %5 düşük bi oran .halen desteksiz oturamıyan çoçuklarımız var biride benim tembel seninkide tembel belli oturuyorda 2-3 dk sonra küt devriliyor.emekleme namına hiç çalışma yok zaten.oyuncakları sevmemiştir belki sen ona ısıklı vala birşeyler ver belki dahada sever.akına iyi şeyler getir iyi şeyler olsun .hayallerin bitmiş gibi söylüyorsun kızının canı sağolsun varsın ağırdan gelsin.geçmiş olsun.

Selamlar kizlar naber bakalim napiyosunuz

Burcu çok geçmis olsun canim ihlamur falan iç ilerlemeden

Bende birazdan doktora gidicem

limon tüketiyorum yarın bi gidicem dr .boğazlarımda acıyorr off aman dikkat kızlar.

Serap zaten duru ile babası bulaştırdı banada 1 haftadır ilaçla öteledim ama oda fayda etmiyor artık.hasta olmadan ilaç almak sacede öteliyor eninde sonunda olucam galiba.

Yaptır o zaman Zeynep ihmal etme.ben vucudu döküyor diye düşünmüştüm dudakları niye morarsın ki o kadarmı alerjik.tek doruk'ta yok canım bu çoğu bebekte olabiliyormuş sen testini yaptır sonrada dr dediklerine harfiyen uy.keçke sen evdeyken çıksaydı bari bu alerji içi rahat rahat koşturup hallederdin.Didem söylemişti şişli etfal mi veriyormuş raporu bi ara tel ile bilgi iste bakalım ne diyecekler.

ayy umarım hep bu heyecanı sürer sevdi demekki arkadaşlarını öretmemini.öğretmen pkuldan çok daha önemli bence çoçuğu okula bağlıyor.

ayy yok kesin kaptım şifayı.limonlu sıcak su falan içiyorum da başımda çok ağrıyor.sabah dr gidicem kemiklerim bile sızlıyor 2-3 gün rapor verse ne güzel olur ama.

yatmak mı oda ne .duru ile yatağımız bitişik ama o bile ağlayarak uyanıyor gözü kapalı ağlıyor ya delirtiyor beni.bak İpekte aynı ve biz 10 günden fazladır beraber yatıyoruz.zaten o yanımızda diye yarım uyuyoruz birde uyanıp uyanıp ağlıyor tam sarhoş oldum gözlerim batıyor.bende derdini bilmiyorum.en son gittiğimde öksürüğü alerjik olabilir diye dr surup vermişti ki o şıurup uyku yapmıştı bende birdaha vermedim çoçuğu sersem etti diye.bi süre versem mi acaba diyorum belki uykusuda normale dönem off ne zor iş ya oben uyuyım diye onu uyku ilaçı vermiş gibi hissediyorum o zamanda.

Burcu geçmiş olsun bu arada. bol bol meyva ye. limonata yap acı acı iç çok iyi gelir.

içiyorum ama ilaçsız olmayacak galiba sağol canım.
selmacım bizim kandamlası günde 20 damla.

sabah 15 akşam 15 damla kullanıyoruz bize fisfisfis

ayy evet o yapışkanlı şey onu çıkartırken Duru çok ağladı tüylerini çekti galiba.

kızlar aptamil 3 numarada 9. aydan itibaren yazıyo..burak da 2 gün sonra 8. ayı bitip 9. aydan gün almış alıyo.

şu durumda ben 2 numara mı almalıyım,3 numara mı??????

8,5 ayına kadar 2 kullan derim.

Yaren Hulen 'e mesaj attı Ayşegül'ün cebini aldı.Ayşegüle Mesaj attı malesef Dayısı vefat etmiş.
Şüphlenmiştim zaten habersiz 3-4 gün girmemezlik etmez diye.

Başı sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.

selaamlar kızlarrr nasılsınız kaç gündür yokum merak eden olmadımı benii bakayımmm neyse
derin çok hastaydı babanneminde 40 mevlüdü vardı ordaydık geçmişe bir ara bakıcam önemli bişey yoktur inş.herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…