selaamlar kızlarrr nasılsınız kaç gündür yokum merak eden olmadımı benii bakayımmm neyse
derin çok hastaydı babanneminde 40 mevlüdü vardı ordaydık geçmişe bir ara bakıcam önemli bişey yoktur inş.herşey yolundadır.
kızlar selam.
doktordan geldim gelişmeleri aktarıyım geçmişe bakıcam.
sağlık ocağının tartısı doğruymuş,boşuna laf etmişim. ipek 12 günde 500 gr almış ve 8.100 gr olmuş
doktorumuz çok iyi almış,normal kiloya ulaşmış,nasıl besleniyosanız aynen devam edin dedi.
boyumuz da yarım santim uzamış 69.5 olmuş.
idrar ve gaita tahlillerimiz temiz çıktı.
kan değerlerimiz yine düşmüş... ferra sanol u sabah akşam 10 damlaya çıkardı. bi daha 3 ay sonra bakıcaz kansızlık durumuna... düzelmemiş maalesef
muayenemiz temiz,tahliller temiz. gece ağlamasının sebebi meme istemesi olabilir dedi doktor. bazı bebekler annelerini ister,tok ta olsa emmek ister dedi. tıbbi bi sorun yok,gerisi size kalmış dedi adam geldik eve...
geçmişe bakayım
çok geçmiş olsun.arkadaşlar bende şubat annesiyim kızım bu hafta 7 ayı bitiriyo ama hala desteksiz oturmuyor bir de eline verdiğim oyuncakla oynamıyo elinde tutup bırakıyo .elleri sürekli ağzında .yerde dünüyo ama önündeki oyuncaklara uzanmıyor bir türlü .eline verirsem avcunu açıp tutuyor .bunu ısrarla şu yüzden soruyorum bebeğim epilepsi nöbetleri geçiriyor .zeka ve gelişim geriliği yapabilirmiş %5 ihtimalle normal olabilirmiş ne olur beni biraz bilgilendirin kızımda şuan oturmamanın haricinde tuhaf bulduğun bi oyuncağı eline alıp oynamaması ve diğer eline geçirmemmesi deneyimli anneler yardıma ihtiyacım var bize dua edin ne olur.kızım şuan 8 kilo 63 cm buda normal değil sanırım.
bende 2 numara kullan 9 ay olana kadar.ne bıleyım ağır falan gelmesin...kızlar aptamil 3 numarada 9. aydan itibaren yazıyo..burak da 2 gün sonra 8. ayı bitip 9. aydan gün almış alıyo.
şu durumda ben 2 numara mı almalıyım,3 numara mı??????
çoğu zaman uyuyor geri canım yanımıza alınca...Selam şekerler. Sabahan çok yoğundu bi türlü yazamadım.
Sağol teyzesi opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım ya ama bir an evvel iyileş Duru'ya geçmeden.
Hey Allahım var bi derdi mutlaka da .. Ya korkuyordur ya da bi sıkıntısı vardır mutlaka..
Peki senin yanında yatınca uyuyor mu yine öyle uyanıyor mu?
Ay sağol canım ya msne de yazmışsın işlerden bi cevap yazamadım.
Yumurtadan herhalde dedi ama hala geçmedi. 4 gündür şurup içiyoruz jel sürüyoruz eskileri sönüyo yenileri çıkıyor ellerinde. 5 gün içsin şurubu dedi geçmezse arıcam yine doktoru.
Ayşegülü ben de merak ettim bak..
Hülya bacım konuş haber ver bize ya merak ettik..
offffff ne zaman düzene giricek ki...Yaptır o zaman Zeynep ihmal etme.ben vucudu döküyor diye düşünmüştüm dudakları niye morarsın ki o kadarmı alerjik.tek doruk'ta yok canım bu çoğu bebekte olabiliyormuş sen testini yaptır sonrada dr dediklerine harfiyen uy.keçke sen evdeyken çıksaydı bari bu alerji içi rahat rahat koşturup hallederdin.Didem söylemişti şişli etfal mi veriyormuş raporu bi ara tel ile bilgi iste bakalım ne diyecekler.
ayy umarım hep bu heyecanı sürer sevdi demekki arkadaşlarını öretmemini.öğretmen pkuldan çok daha önemli bence çoçuğu okula bağlıyor.
ayy yok kesin kaptım şifayı.limonlu sıcak su falan içiyorum da başımda çok ağrıyor.sabah dr gidicem kemiklerim bile sızlıyor 2-3 gün rapor verse ne güzel olur ama.
yatmak mı oda ne .duru ile yatağımız bitişik ama o bile ağlayarak uyanıyor gözü kapalı ağlıyor ya delirtiyor beni.bak İpekte aynı ve biz 10 günden fazladır beraber yatıyoruz.zaten o yanımızda diye yarım uyuyoruz birde uyanıp uyanıp ağlıyor tam sarhoş oldum gözlerim batıyor.bende derdini bilmiyorum.en son gittiğimde öksürüğü alerjik olabilir diye dr surup vermişti ki o şıurup uyku yapmıştı bende birdaha vermedim çoçuğu sersem etti diye.bi süre versem mi acaba diyorum belki uykusuda normale dönem off ne zor iş ya oben uyuyım diye onu uyku ilaçı vermiş gibi hissediyorum o zamanda.
içiyorum ama ilaçsız olmayacak galiba sağol canım.
sabah 15 akşam 15 damla kullanıyoruz bize fisfisfis
ayy evet o yapışkanlı şey onu çıkartırken Duru çok ağladı tüylerini çekti galiba.
8,5 ayına kadar 2 kullan derim.
aaaaaaaaa başı sağolsun. mekanı cennet olsunYaren Hulen 'e mesaj attı Ayşegül'ün cebini aldı.Ayşegüle Mesaj attı malesef Dayısı vefat etmiş.
Şüphlenmiştim zaten habersiz 3-4 gün girmemezlik etmez diye.
Başı sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.
geçmiş olsun canım ya...selaamlar kızlarrr nasılsınız kaç gündür yokum merak eden olmadımı benii bakayımmm neyse
derin çok hastaydı babanneminde 40 mevlüdü vardı ordaydık geçmişe bir ara bakıcam önemli bişey yoktur inş.herşey yolundadır.
burcu canım derinin üst solunu yolları problemi çıktı ateşi 2 gündür bi düşüyor bi çıkıyor doktorumuz antibiyotik verdi bugün daha iyi ama atamadı henüz kuzum benim yaaa nefes bile zor alıyorr
Sıcaklar geçip ishalide bitince maşallah düzeldi bak.aman dilimi ısırayım 41 kere maşallah.Bayram bebelere yaradı galiba.
Aman bu ferro yerine başka şey verseler biede 3 ay sonra bakacaklar 3 ay içim içimi yer ben,m düzeldi acaba diye.
gözün aydın kanım tahlillerde temiz çıkmı.
geçmiş yok Zeynep sistem bir gitt aha 30 dk önce yeni düzeldi.
kızlar selam.
doktordan geldim gelişmeleri aktarıyım geçmişe bakıcam.
sağlık ocağının tartısı doğruymuş,boşuna laf etmişim. ipek 12 günde 500 gr almış ve 8.100 gr olmuş
doktorumuz çok iyi almış,normal kiloya ulaşmış,nasıl besleniyosanız aynen devam edin dedi.
boyumuz da yarım santim uzamış 69.5 olmuş.
idrar ve gaita tahlillerimiz temiz çıktı.
kan değerlerimiz yine düşmüş... ferra sanol u sabah akşam 10 damlaya çıkardı. bi daha 3 ay sonra bakıcaz kansızlık durumuna... düzelmemiş maalesef
muayenemiz temiz,tahliller temiz. gece ağlamasının sebebi meme istemesi olabilir dedi doktor. bazı bebekler annelerini ister,tok ta olsa emmek ister dedi. tıbbi bi sorun yok,gerisi size kalmış dedi adam geldik eve...
geçmişe bakayım
Selamlar kizlar naber bakalim napiyosunuz
Burcu çok geçmis olsun canim ihlamur falan iç ilerlemeden
Bende birazdan doktora gidicem
Selam kızlar...
Yeni eğitim yılı hayırlı olsun. O;kula yeni başlayanlara akıl zihin açıklığı versin. Bİze de evlatlarımızın okullu olduğunu görmeyi nasip etsin inşallah.
Selmacım güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Zeynepçim Esra da dediğin şekilde ağlıyo. Meme olayımız olmadığı halde. Ben şöyle gözlemledim Esra yı.
Esra genelde ani seslere sıçrayarak tepki verir. Eğer ani bir ses, gürültü olduysa ve sıçramadıysa onun gecesi dehşet bir şekilde ağlıyo. Hem uyuyo hem ağlıyo. Bayılacak sanıyoruz artık. O derece.
Bi de böyle gözlemle bakalım. Belki İp"ek
slm canım..hayırdı dr a niye gidiyosun...
burcu canım derinin üst solunu yolları problemi çıktı ateşi 2 gündür bi düşüyor bi çıkıyor doktorumuz antibiyotik verdi bugün daha iyi ama atamadı henüz kuzum benim yaaa nefes bile zor alıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?