2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen nadiren giriyorsun ya eskisi kadar aktif değilsin diye merak etmedik aklinialirimsmile.

Derin niye hasta ne oldu.

kızlar selam.
doktordan geldim gelişmeleri aktarıyım geçmişe bakıcam.
sağlık ocağının tartısı doğruymuş,boşuna laf etmişim. ipek 12 günde 500 gr almış ve 8.100 gr olmuş
doktorumuz çok iyi almış,normal kiloya ulaşmış,nasıl besleniyosanız aynen devam edin dedi.
boyumuz da yarım santim uzamış 69.5 olmuş.
idrar ve gaita tahlillerimiz temiz çıktı.
kan değerlerimiz yine düşmüş... ferra sanol u sabah akşam 10 damlaya çıkardı. bi daha 3 ay sonra bakıcaz kansızlık durumuna... düzelmemiş maalesef
muayenemiz temiz,tahliller temiz. gece ağlamasının sebebi meme istemesi olabilir dedi doktor. bazı bebekler annelerini ister,tok ta olsa emmek ister dedi. tıbbi bi sorun yok,gerisi size kalmış dedi adam geldik eve...
geçmişe bakayım

burcu canım derinin üst solunu yolları problemi çıktı ateşi 2 gündür bi düşüyor bi çıkıyor doktorumuz antibiyotik verdi bugün daha iyi ama atamadı henüz kuzum benim yaaa nefes bile zor alıyorr

Sıcaklar geçip ishalide bitince maşallah düzeldi bak.aman dilimi ısırayım 41 kere maşallah.Bayram bebelere yaradı galiba.
Aman bu ferro yerine başka şey verseler biede 3 ay sonra bakacaklar 3 ay içim içimi yer ben,m düzeldi acaba diye.
gözün aydın kanım tahlillerde temiz çıkmı.
geçmiş yok Zeynep sistem bir gitt aha 30 dk önce yeni düzeldi.

çok geçmiş olsun.
bebekleri kıyaslamak doğru olmaz. kimi destekli oturuyor hala,kimi desteksiz. emekleyenler var,emeklemeyi bırak poposunu hala kaldırmayanlar var. en iyisini yine doktor bilir. umarım kısa zamanda düzelir...
kızlar aptamil 3 numarada 9. aydan itibaren yazıyo..burak da 2 gün sonra 8. ayı bitip 9. aydan gün almış alıyo.

şu durumda ben 2 numara mı almalıyım,3 numara mı??????
bende 2 numara kullan 9 ay olana kadar.ne bıleyım ağır falan gelmesin...
çoğu zaman uyuyor geri canım yanımıza alınca...
offffff ne zaman düzene giricek ki...
aaaaaaaaa başı sağolsun. mekanı cennet olsun
geçmiş olsun canım ya...
derine noldu?

burcu canım derinin üst solunu yolları problemi çıktı ateşi 2 gündür bi düşüyor bi çıkıyor doktorumuz antibiyotik verdi bugün daha iyi ama atamadı henüz kuzum benim yaaa nefes bile zor alıyorr

farkında olmadan ceryanda bırakıyoruz. düzenli ver antibiotiğini atlatır canım geçmiş olsun.
bizimde halen öksürük geçmedi alerjikte olabiliyormuş ama bu aylarda alerji testi yapılmaz dedi surup verdi.öksürük biter ateş çıkar o biter burnu akar ufak çoçuklar hep hasta derken bundan bahsediyorlarmış.

yokluğuma sistem bile dayanamamış kaydirigubbakcemile3
benimde 3 ay içiç içimi yer şimdi...hayır kolay bişey olsa gider arada baktırırım ama kan aldırmak ta hiç yapılcak şey değil yani...
evet sıcaklar geçti,ishal bitti çok şükür normale döndü.

of aman şu bakımda bi bitmiyo sıkıldım valla..akşam oldu zaten şimdi herkez çıkar birazdan...

Selam kızlar...
Yeni eğitim yılı hayırlı olsun. O;kula yeni başlayanlara akıl zihin açıklığı versin. Bİze de evlatlarımızın okullu olduğunu görmeyi nasip etsin inşallah.
Selmacım güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Zeynepçim Esra da dediğin şekilde ağlıyo. Meme olayımız olmadığı halde. Ben şöyle gözlemledim Esra yı.
Esra genelde ani seslere sıçrayarak tepki verir. Eğer ani bir ses, gürültü olduysa ve sıçramadıysa onun gecesi dehşet bir şekilde ağlıyo. Hem uyuyo hem ağlıyo. Bayılacak sanıyoruz artık. O derece.
Bi de böyle gözlemle bakalım. Belki İp"ek

Cümlemi bitiremeden Esra gönder tuşuna bastırttı ya..
Hasta annelere ve bebişlere çok geçmiş olsun. Kıyamam ben onlara ya..
Ayşegülcüm başın sağolsun, toprağı bol olsun

maşallah canım ipeğe...bişeyde çıkmamış tahliller temiz ohhh....

sizde 8kiloyu gördünüz bacım darısı bizeCADIARZU

devam sütü vermeye başlamıştın sanırım..ondanmı aldı kilo bende alsammıki...

neler yediriyosun gün içinde yazarmısın canım yaa....

amin canım..inş hepimizin bebişleri sağlıklı bi şekilde büyüyüp okullarına giderler...
sizlerede Allah kolaylık versin...

valla benim oğlumda daha oturamıyo kalça kemiğinini biri tam gelişmemiş dedi drumuz geçen ay iğne yaptı bu ay kontrolunde bakıcak gene olmazsa yine iğne yapıcak destekle biraz oturmaya başladı ama oturmayı sevmiyo benimki elini tutunca hemen ayaklanıyo bakalım bi sorun yoktur inş geç olsun güç olmasın kızım 5.5 aylık oturmuştu her bebek bir olmuyo

slm canım..hayırdı dr a niye gidiyosun...

Kontrole gittim canim en son dogumdan bir ay sonra gitmistim 6ay sonra gel demisti doktor smear testi falan için
Hala adet olmadigimi söyledim normal dedi hala dolu dolu emziriyorsun ondan<
ama yinede ben adet söktürücü hap istedim
ya iste böyle
sen nasilsin canim utkuda baslamis okula hayirli bi sene olsun Allah zihin açikligi versin

Zeynepcim masallah Ipege ne güzel kilo almis güzel güzel toparliyo bak annesi tekrar masallah
tahlilleride temiz çikmis sevindim

Ah kiyamam ya çok çok geçmis olsun canim insallah ilaçlar iyi gelirde atlatir bir an evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…