kendine iyi vakit ayırabilen varmıı
kaşlarımı alcam 3 gündür bi elim ermedi sempatiksalakcinni
kendine iyi vakit ayırabilen varmıı
Inan kızlar evde kadın olduğu halde akşam 10 dan önce işim bitmiyor anlamadım gitti halbuki elimde çok çabuktur
aman biz evdeyizde ne oluyo önceden çalışıyom diye kendime vakit ayıramıyodum şimdide çocukla uğraşmakdan ev işinden böyle koşturmaca işte geçiyo hayat...
Canım senin kadın yemek yapmıyomu ne yapıyon o saate kadar ...gerçi beceriklisin sen domatesler reçeller bitmezz tabi.bu arada muhallebi yaptım demişsin ya nasıl yapıyon bi yazsana..
bize doktorumuz bidahaki ay gelmesenizde olur dedi aşımız bitti ama ben yinede götürücem rutin boy kilo bıngıldak kontrolü falan olur herhaldegünaydınn kızlaar... Nasıl keyifler?? Ben de ömeri zorla uyuttum..mızmız ya neden anlamadım yemiyor uyumuyor..doktora gitsek normal diyip yolluyorlar zaten oraya gidince heryere gülücük saçıyor..:)) mavi boncuk dağıtmada üstümüze yok, geçen arkadaşımın arabaya bindik anında döndü kucağındaki 3 aylık kızını gördü hemen elini tuttu ömer.. Kız da gülüyor.. Aaa dedik valla hemn cepten fotoyu çektim!! Ee ilk kız eli tutuşu :))vereliniortak
ya neyse size birşey soracağım.. 7. Ay kontrolüne gitmedik daha da randevu bile almadım zaten doktorlara inancım da kalmadığından size sorayım dedim gidenlere.. Ne yapıyorlar özel birşey var mı gitmelimiyiz??tahlil vs.?sengözlerimebaksanab
Günaydın kızlar,
Ayşegülcüm Allah sabır versin canım,mekanı cennet olsun...
Bir morali bozukta benim..
Oğlumu sütten kesiyorum.
Göğüslerim sızlıyor,vicdanım sızlıyor...
Oğlum çok kötü,ben ondan da kötüyüm,sürekli ağlıyorum,dayanamıyorum göğüslerimde sütler öbek öbek dururken,onun rızkını ona verememek çok acı...
Çok zor bir imtihandan geçiyorum,kafam o kadar karışık ki..Şeytan sürekli vesvese veriyor."Neden" dememeye çalışıyorum..Allahım sabır ver..
özlmcim sıkma canını karnındekide senin..o zamnda ona zarar veriyosun..7 ay emzirdin.hiç anne sütü alamayan bebekler var..onları düşün..hem senin durumun çok farklı..sağlık olsun..sağlığı yerinde olsunda annesütü almasın napıcaksın..zaten artık ek gıdaya geçtin..emmesi azalıyo...üzülme yani kısaca..
Didemcim al benden de o kadar Ecem hanimda bisey yemiyo ne çorba ne yogurt ne meyve varsa yoksa meme oysa ne güzel yiyodu benim kizim artik dislerdenmi istahsiz nazarmi degdi kizima bilmiyomgünaydın herkese geçmiş çok okuyamam
anladığım kadarıyla
ayşegül başın saolsun allah sabır versin
serap derine geçmiş olsun antibiotiği ihmal etme düzenli ver
ipek kuzum kilolarını almış maşşaaalllah bi daha hasta olmasın
bende dün evdeydim ya revna çıldırttı beni ne versem yemek istemedi herşeye bağırdı sürekli huysuzdu anlamadım valla çokda üzüldüm bişey yemedi diye şu mama olaylarını denedim çocuğun dengesini bozdum vazgeçtim mama falanda vermiycem zaten yapıorum 4 kaşık yiyiyor gerisini döküyorum dün akşam hele gündüz güç bela yedirmişitm ama akşam 5 kaşık çorba yedi zorlanınca muhallebiş yaptım ondanda 5 kaşık yedi dahada yemedi kuzuma nazar değdirdim valla
Hadi gözün aydin Zeynepcimgünaydın kızlaaar
ben dün regli olduuuuuum :)
bu arada, didem bizim oglanda yemiyor. ama ben zorlamıyorum kafayada takmıyorum. aç olursa yemek zorunda nasıl olsa... agzını bir kapıyor olamaz böyle birsey. nasıl sıkı anlatamam. mümkünatı yok açtıramassın....
Ben geldim.ama iyi gelmedim..dayım üç gündür yogun bakımdaydı karacigeri iflas etmiş.bekledik..belki diye..ama olmayacagınada biliyorduk.ama o kelimeyi kimse söyleyemedi..hep son anları aynı annen gibi dediler..işte ..bekledikk..rabbim onu artık yanına aldı.49 yıllık hayatı bitti..annemin yanına baş ucuna..
Yazarken aglıyorum ..doluyumm..iyi degilim..18 ay içinde 5 cenazemiz oldu .bilmiyorum.hiç birisi elbet annem kadar acı olmadı ama dayanamıyorum sanırım.annemin ailesi kalmadı nerdeyse.büyük diye el öpecegimiz üç kişi kaldı…7 kardeşten üç kişi kaldılar.onunda ortanca teyzem kanser.yani birkaç yıla kadar oda …
İyi degilim.inanın.bogazım dügümleniyor.yüregim acıyor.en çokta dayımın çocugunun olmaması üzüyor.kimsesiz ….bizler varız elbet.ama evlat gibi olurmu..olmaz..hiç bir zaman kimselere demedim…biliyormusunuz benim annemin ailesende o kadar çocugu olmayan insanlar varkii..hemde çokk üç dayım vardı üçücde rahmetli oldu.üç dayımın ikisininde çocugu yoktu.buda küçük dayımdı..tıbben imkansızdı.daha anlatayımmı. Teyzemin iki oul iki kızı var iki olgununda yok çocugu ve bir okadarda zenginlerdir..yurtdışına bile gittiler .hemde üç ülke gezdiler.yokk,,,rabbim vermeyince vermiyor işte.yüzlerine söylüyorlar tıbben imkansız diye.ne acı bilirmisiniz çocukla onların yanında durmak…Zeynep anne diye kucagıma gelirken utugaçlıgımı bilseniz.her ankaraya gidişimizde annemin bizi tembihlemesi.zeynebe canım deme.kızım deme.sarılma.öpme…bende eşime derdim zeynebe yavrum deme öpme.kızım deme derdim..tamam derdi.ama bezen unuturdu.kızımmm diye öperdi.severdi.onlara zeynebin muzurluklarını anlatırdı eşim(tabi bilmeden) ona o kadar göz ederdimki ne yapıyorsun gibi.sonra anlamadıysa bi köşeye çeker kızardım ne yapıyonsun diye..ben hep o üzüntüyle yaşadım…
Evlendigimde aceba benimde çocugum olacmı diye düşünceyle geçti hep.ama ona ragmen hemende cocuk istemedim.rabbim şükür çücüncü ayımda zeynebimin güzel haberini aldım ama o üç ayı bana sorun.anneme demez olaydım.her adet tarihimde oldunmu adet der dururdu.oldum anne deyince annemin gözleri dolardı Ayşegüllüm yoksa çocugun olmayacakmı derdi.o üzülmesin diye olmazsa olmasın anne kardeşlerin yigenlerin nasıl yaşıyorsa allıhın iznsiyle bende yaşarım çocuk şart degil der onu teselli derdim.annem eve gidince başlardım aglamaya benim olmayacakmı diye..halbuki ne kadar erken bi zamandı.ama bizim gibiler için hep bi korkuydu işte.hamileligimi ögrenen annem sevincinden çok agladı..canım annem..canımm..canımm…bazı komşularım keşke ikinci erkek olsaydı dediler.ama bilmiyorlarki bizim için cinsiyet seçmek çok lüks.allahım bir tane versinde ne verirse versin diyen çok akrabam var..rabbim evlat sevgisine bana tattırdıya ..çok şükür..rabbim nur içinde yaşatsın annemi görsün annesini,babasını ağabeylerini,..doluyum iştee..kimse yokken girmek istedim.iyiki varsınız hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.birkaç gün daha giremeyebilirimm..
Aman insallah kötü bisey degildir bizede haber ver canimya kızlar bide düğn gece nevanın burnu kanadı nasıl pelte pelte pıhtı geldi 1 hafta içinde 2,oldu bu randevu aldım doktoro götürücem inşallah kötü bir şey çıkmaz
Ben Ecemden vakit buldukça ev islerini halletmeye çalisiyom kendimede zaman kalirsa eh istekendine iyi vakit ayırabilen varmıı
canim baksan ayni sorun hepimizde var yemiyolar uyumuyolar dönemsel biseymi ki?günaydınn kızlaar... nasıl keyifler?? ben de ömeri zorla uyuttum..mızmız ya neden anlamadım yemiyor uyumuyor..doktora gitsek normal diyip yolluyorlar zaten oraya gidince heryere gülücük saçıyor..:)) mavi boncuk dağıtmada üstümüze yok, geçen arkadaşımın arabaya bindik anında döndü kucağındaki 3 aylık kızını gördü hemen elini tuttu ömer.. kız da gülüyor.. aaa dedik valla hemn cepten fotoyu çektim!! ee ilk kız eli tutuşu :))vereliniortak
ya neyse size birşey soracağım.. 7. ay kontrolüne gitmedik daha da randevu bile almadım zaten doktorlara inancım da kalmadığından size sorayım dedim gidenlere.. ne yapıyorlar özel birşey var mı gitmelimiyiz??tahlil vs.?sengözlerimebaksanab
Valla evde kadinda olsa bitmez isler bide sende iki çocuk var canim kolay degil tabi Allah tan yemek derdin yokrevnaya yemek yapıyorum gider gitmez sonra navenın yemeğini yediriyorum o bitiyor revnaya yemek yediriyorum sonra kendimize sofra hazırlıyorum sonra kızları yıkayıp paklayıp yatırıyorum arkasından revnaya yoğurt mayala bişraz spor yap derken anca valla muhallebiyi ben gogly ile yaptım kız yemedi o yüzden normal pirinç unuyla yapıyorum 2 bardak suya 2 çorba kaşığı pirinç unu ve 3 kesme şeker atıp karıştırıyorum sebze püresi kıvamında yapıyorum koyusunu beğenmedi benim cadı
evet canım evdeki kadın 2 çeşitte yemek yapıyor
Günaydın kızlar,
Ayşegülcüm Allah sabır versin canım,mekanı cennet olsun...
Bir morali bozukta benim..
Oğlumu sütten kesiyorum.
Göğüslerim sızlıyor,vicdanım sızlıyor...
Oğlum çok kötü,ben ondan da kötüyüm,sürekli ağlıyorum,dayanamıyorum göğüslerimde sütler öbek öbek dururken,onun rızkını ona verememek çok acı...
Çok zor bir imtihandan geçiyorum,kafam o kadar karışık ki..Şeytan sürekli vesvese veriyor."Neden" dememeye çalışıyorum..Allahım sabır ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?