2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın..naz pek durmuyor sık giremiyorum.. bide hergünüm acaba bugün yiyecekmi çorba-yoğurt derdiyle geçiyor.. yorgun olduğumdan çok bilg da oturamıyorum, uzanıyorum.

kendine iyi vakit ayırabilen varmıı
kaşlarımı alcam 3 gündür bi elim ermedi sempatiksalakcinni

yaa bi vakit ayırıyoz sorma valla oda neymiş önceden yetişemiyom derdim şimdi hiç yetişemiyom boş kaldığımdada ev işi olarak ne yapacağımı şaşırıyom hep bi yorgunluk yani..

Inan kızlar evde kadın olduğu halde akşam 10 dan önce işim bitmiyor anlamadım gitti halbuki elimde çok çabuktur

Inan kızlar evde kadın olduğu halde akşam 10 dan önce işim bitmiyor anlamadım gitti halbuki elimde çok çabuktur

aman biz evdeyizde ne oluyo önceden çalışıyom diye kendime vakit ayıramıyodum şimdide çocukla uğraşmakdan ev işinden böyle koşturmaca işte geçiyo hayat...
canım senin kadın yemek yapmıyomu ne yapıyon o saate kadar ...Gerçi beceriklisin sen domatesler reçeller bitmezz tabi.bu arada muhallebi yaptım demişsin ya nasıl yapıyon bi yazsana..

günaydınn kızlaar... nasıl keyifler?? ben de ömeri zorla uyuttum..mızmız ya neden anlamadım yemiyor uyumuyor..doktora gitsek normal diyip yolluyorlar zaten oraya gidince heryere gülücük saçıyor..:)) mavi boncuk dağıtmada üstümüze yok, geçen arkadaşımın arabaya bindik anında döndü kucağındaki 3 aylık kızını gördü hemen elini tuttu ömer.. kız da gülüyor.. aaa dedik valla hemn cepten fotoyu çektim!! ee ilk kız eli tutuşu :))vereliniortak

ya neyse size birşey soracağım.. 7. ay kontrolüne gitmedik daha da randevu bile almadım zaten doktorlara inancım da kalmadığından size sorayım dedim gidenlere.. ne yapıyorlar özel birşey var mı gitmelimiyiz??tahlil vs.?sengözlerimebaksanab

revnaya yemek yapıyorum gider gitmez sonra navenın yemeğini yediriyorum o bitiyor revnaya yemek yediriyorum sonra kendimize sofra hazırlıyorum sonra kızları yıkayıp paklayıp yatırıyorum arkasından revnaya yoğurt mayala bişraz spor yap derken anca valla muhallebiyi ben gogly ile yaptım kız yemedi o yüzden normal pirinç unuyla yapıyorum 2 bardak suya 2 çorba kaşığı pirinç unu ve 3 kesme şeker atıp karıştırıyorum sebze püresi kıvamında yapıyorum koyusunu beğenmedi benim cadı
evet canım evdeki kadın 2 çeşitte yemek yapıyor

Günaydın kızlar,
Ayşegülcüm Allah sabır versin canım,mekanı cennet olsun...

Bir morali bozukta benim..
Oğlumu sütten kesiyorum.
Göğüslerim sızlıyor,vicdanım sızlıyor...
Oğlum çok kötü,ben ondan da kötüyüm,sürekli ağlıyorum,dayanamıyorum göğüslerimde sütler öbek öbek dururken,onun rızkını ona verememek çok acı...
Çok zor bir imtihandan geçiyorum,kafam o kadar karışık ki..Şeytan sürekli vesvese veriyor."Neden" dememeye çalışıyorum..Allahım sabır ver..

bize doktorumuz bidahaki ay gelmesenizde olur dedi aşımız bitti ama ben yinede götürücem rutin boy kilo bıngıldak kontrolü falan olur herhalde

gunaydın kızlar nasılsınız
aysegulcum basın sagolsn cnm cok kotu tabı yakınını kaybetmek allah hıc bırımıze o acıyı tatırmasın allah mekanlarını cenet etsın tatlım

zeyl tatlım uzme kendını nıye oyle moralını bozuyosun yıne emdıya 7 ay alah goruyo karnındakde var onu allah sana verdı karnındakınıde bı bıldıgı vardır kendını yıpratma cnm

özlmcim sıkma canını karnındekide senin..o zamnda ona zarar veriyosun..7 ay emzirdin.hiç anne sütü alamayan bebekler var..onları düşün..hem senin durumun çok farklı..sağlık olsun..sağlığı yerinde olsunda annesütü almasın napıcaksın..zaten artık ek gıdaya geçtin..emmesi azalıyo...üzülme yani kısaca..

SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BENDE BU ara biribirlerine hak geçirme korkusu çok yaşıyorum allah sabır versin yardımcımız olsun

sibel doğru söylüyor özlem benim kız da ancaqk gece düzgün emiyor oda BEN KALDIRIYORUM

ayşegül boğazım düğüm düğüm oldu,dayın gençmiş daha. Allah mekanlarını cennet etsin. daha bi acı genç ölümü bilirim..sana da dayanma gücü versin rabbim.zor çok zor.ama herşey insan evladı için..mutluluk da acı da..

Didemcim al benden de o kadar Ecem hanimda bisey yemiyo ne çorba ne yogurt ne meyve varsa yoksa meme oysa ne güzel yiyodu benim kizim artik dislerdenmi istahsiz nazarmi degdi kizima bilmiyom
Hadi gözün aydin Zeynepcim
Valla benim cadida ayni agzini mühürlüyo kafayi saga sola salliyo yok der gibi bide elleriye iteliyo hergün mamalar çöpe gidiyo valla

Canim benim basiniz saolsun Allah sabir kalanlara uzun ömürler versin
Sende yavrularini düsün toparla kendini
Allah im isteyen herkeze bir evlet nasip etsin kimsenin kollarini bos birakmasin

ya kızlar bide düğn gece nevanın burnu kanadı nasıl pelte pelte pıhtı geldi 1 hafta içinde 2,oldu bu randevu aldım doktoro götürücem inşallah kötü bir şey çıkmaz
Aman insallah kötü bisey degildir bizede haber ver canim

kendine iyi vakit ayırabilen varmıı
kaşlarımı alcam 3 gündür bi elim ermedi sempatiksalakcinni
Ben Ecemden vakit buldukça ev islerini halletmeye çalisiyom kendimede zaman kalirsa eh iste

canim baksan ayni sorun hepimizde var yemiyolar uyumuyolar dönemsel biseymi ki?
Dün doktorda da iki yasinda bi oglan vardi kosusturupduruyo Ecemde arkasindan bagirip duruyo gel benle oyna diye resmen yanina gelince hemen elini tutuyo bizimki çocuklara bayiliyo:))
Valla evde kadinda olsa bitmez isler bide sende iki çocuk var canim kolay degil tabi Allah tan yemek derdin yok

Canim üzme kendini çok sükür bugüne kadar emzirdin 7 ay az degil ki
Peki birden mi kesiyorsun bence alistira alistira kes benim doktor öyle demisti yani ilk önce ögleden sonraki emzirmeler yerine biberonda mama ver bi iki gün ogle sonra bi emzirmeyi daha kaldir ve on son aksam emzirmeni kaldir böylece senin içinde oglusun içinde daha kolay olabilir

günaydın kızlar derinde bu gece mız mızdı uyku deseniz yarım saatte bir uyandı hep keçi sütü verdim yatarken burcunun dediği gibi acaba gazmı yaptı anlamadım gitti
AYŞEGÜL canım okurken ağladım bende çok zor bi dönem senin için hakketen ama 2 evladını düşünüp güçlü olmalısın onlara yapacağımız en iyi şey bol bol dua etmek allah mekanını cennet etsin inş..
SRPP sağol canım derin bugün daha iyi ama öksürük var hala
DİDEM canım veriyorum antibiyotiklerini inş.düzelicek bugün daha iyi yavrum benim

günaydın kızlar. :) geç oldu ama niyysee..

ipek'e çok sevindim, maşallah 41 kere. hastalığın ardından iyi toparlandı..bence 1 haftaya kalmaz,gecee de düzene girer zeynep'cim..

özlemcim toprak kadar diğerinin de hakkını düşün bence. elbette kesinlikle "neden" deme..Rabbim öyle uygun görmüş..herkesin nasibi var.kiminin hiç,kiminin 3-5 ay..toprakın da 7 aymışş anne sütündeki hakkı..bundan ötesi yok kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…