2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeyl canım bende diğer arkadaşlara katılıyorum 7 ay boyunca emzirdin artık ek gıdada alıyolar üzülme karnındaki yavrunu düşün canım

offff bi sürü işim var..oturup kaldım yaaa..biraz kışlık bişeyler koycam buzluğa...ama kalkamadım bi türlü

Saolun kızlar hepiniz çok haklısınız bende sürekli bunları söylüyorum kendime,ama yavrularınızı sütten keserken ne demek istediğimi anlıcaksınız...
Reyhan yavaş yavaş azaltarak kestim zaten canım..Öyle göğse acı sürme gibi çocuğumun psikolojisini bozucak şeyler yapmadım..Sürekli sarılıyorum,göğüslerime sürtünmesine müsade ediyorum..Elindeki oyuncakları sürekli göğsüme vuruyorsenağlama çokta anlamıyor noldu neden böyle olduk gibi tavırları,bakışları var görseniz içiniz parçalanırsenağlama

oda mutlaqka etkilenmiştir ama böyle yapıp kendini üzme bak benimkide emmiyor ama dediğin gibi oyuncaklarıyla eliyle vurmaya bayılıyor

slm hanımlar..
nasılsnız
biz pek iyi değiliz..
ömür öksrüyor.. burnu akıyor.. hırılt geliyor resmen.. sırtını tuttuğumuzda hissediyouz yani nefes alışını çok hasta oldu yavrum..
doktor iğne verdi..
1 hafta iğne olacağız...
moralim çok bozuk..

geçmiş olsun bu hafta hepimizx keyifsiziz nazara geldik galiba

teşekkürler sekerim.. tüm fikir verenlere teşk.
Esra kıymaya geçen ayın ortasında geçin demişti aslında ama ben vermemiştim.. böyle yumurtayla aynı gün verince de nerden oldu bilemedim tabii.. Kıyma tavuk balık et hepsini yiyebilir dedi artık doktor..

hmm tamam olmazzsa ben de bu ay geceyi. kilosu var diye dememiştir dimi biz daha zayıfız ya sorun olmaz dimi??

Sevilcim bende olmadim canim daha bizimkide emiyo
yarin doktora kontrole gitcem adet söktürücü istiycem napiyim olmuyo böyle
adet söktürücü??

zeynep66..hayırlı olsun regl , ben de eğlence olsun diye 2-3 arkadaşımı çağırıp yapıcam diş bugdayını bu cumartesi ablamın da benim de dogumgunumuz..

ayy hakikaten yemiyorlar işte ne yapayım..
bize doktorumuz bidahaki ay gelmesenizde olur dedi aşımız bitti ama ben yinede götürücem rutin boy kilo bıngıldak kontrolü falan olur herhalde
ben de gideyimmi o zaman...

canım bozma moralini yapacak bişey yok.. allah vermiş.. kader kısmet..

AYŞEGÜL canım başınız sağolsun..Allah taksiratını affetsin.. Allah geride kalanlara sabır versin..

geçmiş olsun bu hafta hepimizx keyifsiziz nazara geldik galiba

didemcim sen bilisin canım..
doktor bize sabah akşam 8 gün sefazol 250 mg iğne verdi.
canım bu çok değil mi ya.. 16 tane iğne olacak yavrum..
yani peditusla falan geçmez miydi acaba
başka doktora göstersem mi..ne dersin..

kızlar bişey söylüyecem bu kaynanam beni çıldırtıcak yaa hastalağına veriyorum artık ne yapayım yaa
derini sevmeye geldiler kapıya örümcekle beraber yukarı alıcaklardı ee tabi çocuk onları görünce heycanlandı gitmek istedi,bana döndü bak görüyonmu senden kaçıyo dedi ya sabır bende neden bende kaçsın ki dedim.ben anlamıyorum neyi paylaşamıyolar benlee

amann boşver zannediyolarki çocuk annesini bırakcak böyle bişey mümkünmü yaa bende bugun kaynanamlara gidecem stres bastı beni gıcık olur gelirim kesin kafana takma gül geç kafaya takınca herşeyleri batıyo busefer..

hep bi laf sokuşturmaca, çok sinir olurum böle cahil laflara.

doğru söylüyon valla önceden oğullarını paylaşamıyolardı şimdi bide torun eklendi madem bukadar değerliydi oğulları ne diye evlendiriyolar anlamam bizimkide dün akşam ben duruyu uyutuyodum telefon açtım eşime birsürü laf soktu tabi bizimki çaktırmıyo nediye gitmiyomuşuz daha geçen çarşamba bzdeydi hee haftalardır görmüyo değil yani aman neyapacan ...

aynen kızlar hep bi laf sokmaca kendilerini soğutuyolar haberleri yok o benim çocuğum bunu kabul edemeyen cahil zihniyet ne olucak

ebru canım keşke öyle olsa 24 saat görseler gene görmüyoruz oluyolar benimkiler üst te derini hergün görüyolar bir gün az görseler görmedim işim vardı azıcık alıyım seviyim bilmem ne tamam al sev ama laf çarptırma böyle oluncada iş inada biniyor yalanmı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…