Bu arada herkeze günaydin kizlar opuyorumnanaktan
Saolun kızlar hepiniz çok haklısınız bende sürekli bunları söylüyorum kendime,ama yavrularınızı sütten keserken ne demek istediğimi anlıcaksınız...
Reyhan yavaş yavaş azaltarak kestim zaten canım..Öyle göğse acı sürme gibi çocuğumun psikolojisini bozucak şeyler yapmadım..Sürekli sarılıyorum,göğüslerime sürtünmesine müsade ediyorum..Elindeki oyuncakları sürekli göğsüme vuruyorsenağlama çokta anlamıyor noldu neden böyle olduk gibi tavırları,bakışları var görseniz içiniz parçalanırsenağlama
slm hanımlar..
nasılsnız
biz pek iyi değiliz..
ömür öksrüyor.. burnu akıyor.. hırılt geliyor resmen.. sırtını tuttuğumuzda hissediyouz yani nefes alışını çok hasta oldu yavrum..
doktor iğne verdi..
1 hafta iğne olacağız...
moralim çok bozuk..
teşekkürler sekerim.. tüm fikir verenlere teşk.Sağol teyzesi ye ye
Esracım sağol.. bizde vardır diş buğdayı.. Bildiğin aşurelik buğdaydan yapılır işte yanında ceviz şeker buğday içine koyup yiyebilecek şeyler olur. Yanına pasta börek yapabilirsin tabi. Hatta bu buğdayın içine bi tane boncuk atarlar kimin tabağında çıkarsa o boncuk ciciannesi olur. Hem de hediye alır bebeğe..
Ben de adet olmadım emzirmeye de devam ediyorum.. Bana da bi ateşler basıyo bu ara ama gelir mi bilmem..
Esra kıymaya geçen ayın ortasında geçin demişti aslında ama ben vermemiştim.. böyle yumurtayla aynı gün verince de nerden oldu bilemedim tabii.. Kıyma tavuk balık et hepsini yiyebilir dedi artık doktor..
adet söktürücü??Sevilcim bende olmadim canim daha bizimkide emiyo
yarin doktora kontrole gitcem adet söktürücü istiycem napiyim olmuyo böyle
Selam escos
Doruk'un üstten 3 dişi daha çıktı. Altlardan sonra. 3 hafta kadar oluyor. Diş bugdayını bende yapıcam. 2 hafta sonra sanırım. Ben sırf eglence olsun diye yapıcam açıkcası. Baska varmı bilmiyorum ama bende hala adet olmadım ve yogun bir sekilde emzirmeye devam ediyorum bende. Bugdayı yapmayı bilmiyorum. ama internetten okudugum kadarıyla zor bisey degil. Bizim ordaki baharatcıda görmüstüm bigün özel diş bugdayı için bugday vardı.
ayy hakikaten yemiyorlar işte ne yapayım..Didemcim al benden de o kadar Ecem hanimda bisey yemiyo ne çorba ne yogurt ne meyve varsa yoksa meme oysa ne güzel yiyodu benim kizim artik dislerdenmi istahsiz nazarmi degdi kizima bilmiyom
Hadi gözün aydin Zeynepcim
Valla benim cadida ayni agzini mühürlüyo kafayi saga sola salliyo yok der gibi bide elleriye iteliyo hergün mamalar çöpe gidiyo valla
Canim benim basiniz saolsun Allah sabir kalanlara uzun ömürler versin
Sende yavrularini düsün toparla kendini
Allah im isteyen herkeze bir evlet nasip etsin kimsenin kollarini bos birakmasin
Aman insallah kötü bisey degildir bizede haber ver canim
Ben Ecemden vakit buldukça ev islerini halletmeye çalisiyom kendimede zaman kalirsa eh iste
canim baksan ayni sorun hepimizde var yemiyolar uyumuyolar dönemsel biseymi ki?
Dün doktorda da iki yasinda bi oglan vardi kosusturupduruyo Ecemde arkasindan bagirip duruyo gel benle oyna diye resmen yanina gelince hemen elini tutuyo bizimki çocuklara bayiliyo:))
Valla evde kadinda olsa bitmez isler bide sende iki çocuk var canim kolay degil tabi Allah tan yemek derdin yok
Canim üzme kendini çok sükür bugüne kadar emzirdin 7 ay az degil ki
Peki birden mi kesiyorsun bence alistira alistira kes benim doktor öyle demisti yani ilk önce ögleden sonraki emzirmeler yerine biberonda mama ver bi iki gün ogle sonra bi emzirmeyi daha kaldir ve on son aksam emzirmeni kaldir böylece senin içinde oglusun içinde daha kolay olabilir
ben de gideyimmi o zaman...bize doktorumuz bidahaki ay gelmesenizde olur dedi aşımız bitti ama ben yinede götürücem rutin boy kilo bıngıldak kontrolü falan olur herhalde
Günaydın kızlar,
Ayşegülcüm Allah sabır versin canım,mekanı cennet olsun...
Bir morali bozukta benim..
Oğlumu sütten kesiyorum.
Göğüslerim sızlıyor,vicdanım sızlıyor...
Oğlum çok kötü,ben ondan da kötüyüm,sürekli ağlıyorum,dayanamıyorum göğüslerimde sütler öbek öbek dururken,onun rızkını ona verememek çok acı...
Çok zor bir imtihandan geçiyorum,kafam o kadar karışık ki..Şeytan sürekli vesvese veriyor."Neden" dememeye çalışıyorum..Allahım sabır ver..
geçmiş olsun bu hafta hepimizx keyifsiziz nazara geldik galiba
kızlar bişey söylüyecem bu kaynanam beni çıldırtıcak yaa hastalağına veriyorum artık ne yapayım yaa
derini sevmeye geldiler kapıya örümcekle beraber yukarı alıcaklardı ee tabi çocuk onları görünce heycanlandı gitmek istedi,bana döndü bak görüyonmu senden kaçıyo dedi ya sabır bende neden bende kaçsın ki dedim.ben anlamıyorum neyi paylaşamıyolar benlee
hep bi laf sokuşturmaca, çok sinir olurum böle cahil laflara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?