didemcim sen bilisin canım..
doktor bize sabah akşam 8 gün sefazol 250 mg iğne verdi.
canım bu çok değil mi ya.. 16 tane iğne olacak yavrum..
yani peditusla falan geçmez miydi acaba
başka doktora göstersem mi..ne dersin..
ebru canım keşke öyle olsa 24 saat görseler gene görmüyoruz oluyolar benimkiler üst te derini hergün görüyolar bir gün az görseler görmedim işim vardı azıcık alıyım seviyim bilmem ne tamam al sev ama laf çarptırma böyle oluncada iş inada biniyor yalanmı ama
ayşegülcüm canım başınız sağolsun allah sabır versin çok kötü oldum okurken allahım yardımcınız olsun canım benim topla kendini kuzucuklarının sna ihtiyacı v,ar bizde seni çok sevşiyoruz canım
didemcim niye kanıyoki burnu yoktur bişi inşallah kötü bişi değildir canım
özlem öle düşünme canım 7 ay emdirdin çok zoraslında anlıyorum ama napçan elinde olmayan bi durum bu vicdan azabı çekme canım
zeynep maşallah böcüğüme kilosunu boyunu posunu
Günaydın kızlar,
Ayşegülcüm Allah sabır versin canım,mekanı cennet olsun...
Bir morali bozukta benim..
Oğlumu sütten kesiyorum.
Göğüslerim sızlıyor,vicdanım sızlıyor...
Oğlum çok kötü,ben ondan da kötüyüm,sürekli ağlıyorum,dayanamıyorum göğüslerimde sütler öbek öbek dururken,onun rızkını ona verememek çok acı...
Çok zor bir imtihandan geçiyorum,kafam o kadar karışık ki..Şeytan sürekli vesvese veriyor."Neden" dememeye çalışıyorum..Allahım sabır ver..
Saolun kızlar hepiniz çok haklısınız bende sürekli bunları söylüyorum kendime,ama yavrularınızı sütten keserken ne demek istediğimi anlıcaksınız...
Reyhan yavaş yavaş azaltarak kestim zaten canım..Öyle göğse acı sürme gibi çocuğumun psikolojisini bozucak şeyler yapmadım..Sürekli sarılıyorum,göğüslerime sürtünmesine müsade ediyorum..Elindeki oyuncakları sürekli göğsüme vuruyorsenağlama çokta anlamıyor noldu neden böyle olduk gibi tavırları,bakışları var görseniz içiniz parçalanırsenağlama
iğne derden çıktı antibiotikle geçmezmiydi acaba.sırtını dinlediğinde hırıltı boğazdamı ciğerde mi anlayabiliyormusun.boğazdaysa sorun yok ama ciğere inmişse evet iğneleri olun mutlaka Allah korusun bronşite bozmasın.geçmiş olsun canım.slm hanımlar..
nasılsnız
biz pek iyi değiliz..
ömür öksrüyor.. burnu akıyor.. hırılt geliyor resmen.. sırtını tuttuğumuzda hissediyouz yani nefes alışını çok hasta oldu yavrum..
doktor iğne verdi..
1 hafta iğne olacağız...
moralim çok bozuk..
kızlar bişey söylüyecem bu kaynanam beni çıldırtıcak yaa hastalağına veriyorum artık ne yapayım yaa
derini sevmeye geldiler kapıya örümcekle beraber yukarı alıcaklardı ee tabi çocuk onları görünce heycanlandı gitmek istedi,bana döndü bak görüyonmu senden kaçıyo dedi ya sabır bende neden bende kaçsın ki dedim.ben anlamıyorum neyi paylaşamıyolar benlee
kaynana rezilliği bizim başımızın hiç eksilmeyen derdi kızlar.boşverin ben bi anlatmaya başlasam günler sürer benim cadı kaynanayı..hafiften hafiften sokuyom ben lafı oda anlıyo çekiyo elini ayağını üzerimizden:)))iyide oluyo..
Ayşegülcüm başın sağolsun kime ne oldu bilmiyorum ama fatoşun cevabından gördüm banada söylermisiniz kızlar ayşegülün kimi vefat etmiş(
Canım tekrar başınsağolsun.Ben ne kadar basit bir cümleyle yazmıştım halbuki Ayşegülün dayısı vefat etmiş diye.Annen aklıma gelince yaşlıdır falan diyedüşündüm.Allah acısını unutturacak başka bir acı yaşatmasın.Mekanları cennet olsun annenin komşusu olsun.Çokta gençmiş.okuduklarım boğazımda düğüm düğüm oldu.
seni çok iyi anlıyorum çoçuk konusunda bende ya çoçuğum olmazsa yaptığım kötülük varsada ya böyle cezasını çekersem Yabbim ya beni çoçukla sınarsa diye.Çok şükür sağlıklı yavrularımız oldu.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yapma ya valla sanki beni sütten kestin Ayşegülü okuduktan sonra Toprak için ağlıycam şimdi.bak en azından 8.ayına kadar emzirdin ara ara zor 5. ayı çıkarttık biz ama içimde acısı-azabı duruyor o ayrı.Onunda rızkı bu kadarmış Olan rızkından öteye geçemezsin.inşallah 2.de bol bol sütün olurda arada Toprakta nasiplenir 3 yaşına kadar emen çoçuklar var ek gıdanın içine katıverirsin.morelini yüksek tut İçinde 2. bir melek var onu üzmeyede hakkın yok.
iğne derden çıktı antibiotikle geçmezmiydi acaba.sırtını dinlediğinde hırıltı boğazdamı ciğerde mi anlayabiliyormusun.boğazdaysa sorun yok ama ciğere inmişse evet iğneleri olun mutlaka Allah korusun bronşite bozmasın.geçmiş olsun canım.
örümceği anladık derdi varda kaynanana ne oluyor elinde el kadar bebekle kim koşturmuş 5-6 saatlik yollarda.bari o laf etsinde kapasın kızının çenesini uyuzlar.
Ben sabah hastaneye gittim.boğazlarım iltihaplanmış soğuk almışın antibiotik verdi.pastil falan 3 günde rapor dinlen dedi.sabahtan beri evi topladımşimdi annemlere geldim size bakayım dedim.bugün daha giremem yatayımda dinleneyim malum gece uykusu yok ee 3 gün sonrada iş iyileşmem lazım.öptüm sizi.
dayısı canım
arkadaşlar kızım bu aralar huy değiştiriyor.odadan çıkınca arkamdan ağlıyor sürekli beraber olmak istiyor,uyutmak için yatırdığımda bağıra bağıra ağlıyor iki gözü iki çeşme...uzun süre ağlatmak doğrumu.ne yapmam lazım bir fikir lütfen
kelin merhemi olsa başına sürer arkadaşım çözümü bulursak sanada söyleriz
burak çok huysuz yaaa..yavrum damağı patlamış 1-2 güne çıkıcak dişi..ama çok acı çekiyo biliyorum..eli sürekli ağzında...uyuyamıyo oynayamıyo...bir an önce çıksaydı yaaa..
fatoşcum seni tanımıyorum ama inan çok seviyorum o kadar hatırlısınki allah seni hep senin gibilerle karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?