2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm canım başınız sağolsun allah sabır versin çok kötü oldum okurken allahım yardımcınız olsun canım benim topla kendini kuzucuklarının sna ihtiyacı v,ar bizde seni çok sevşiyoruz canım
didemcim niye kanıyoki burnu yoktur bişi inşallah kötü bişi değildir canım
özlem öle düşünme canım 7 ay emdirdin çok zoraslında anlıyorum ama napçan elinde olmayan bi durum bu vicdan azabı çekme canım
zeynep maşallah böcüğüme kilosunu boyunu posunu

canım muhtemelen ciğerlerine inmiştir o yüzden vermiştir daha çabuk etki etsin diye çok değil 7 güne tamamlamış muhtemelen sonrada antibiotik şurupla devam eder

benimde 3 sokak var aramızda gel sev istediğin kadar ama yok illa yok şunu şöyle yap böyle yap ay niye yemiyo yoğurt getir ben yedirim, işte ben gidiyom mutfakdan çıkıpda çocukla ilgilenmiyo bile akşam oluyo biz kalkacaz hiç sevemedim erken daha neree gidiyonuz diyo zaten benim çocuğu memeden kesmemi bekliyomuş bize vermicekmiş ozaman bana öyle diyo evde sıkılıyomuş benim kızım benle daha kapıda gördüğünde çocuğa sen evde annenle sıkılıyomusun diyo ,okadar yavaş bi kadınki benim ruhum daralıyo o iş yaparken akşama kadar bi yemek yapıyo işte mutfakdan çıkıp bi çocuğa bakmıyo.sonrada özledim özledim.. daha anlatımmı yani canım herkezin başında var bitane ben çok kafaya taktığımda eşime sarıyom bu sefer evde huzursuzluk oluyo o yüzden gül geç sen sinir olmaki onlarda emellerine ulaşamayıp çatlasınlar..

fatoşcum seni tanımıyorum ama inan çok seviyorum o kadar hatırlısınki allah seni hep senin gibilerle karşılaştırsın

kaynana rezilliği bizim başımızın hiç eksilmeyen derdi kızlar.boşverin ben bi anlatmaya başlasam günler sürer benim cadı kaynanayı..hafiften hafiften sokuyom ben lafı oda anlıyo çekiyo elini ayağını üzerimizden:)))iyide oluyo..
ayşegülcüm başın sağolsun kime ne oldu bilmiyorum ama fatoşun cevabından gördüm banada söylermisiniz kızlar ayşegülün kimi vefat etmiş(

Canım tekrar başınsağolsun.Ben ne kadar basit bir cümleyle yazmıştım halbuki Ayşegülün dayısı vefat etmiş diye.Annen aklıma gelince yaşlıdır falan diyedüşündüm.Allah acısını unutturacak başka bir acı yaşatmasın.Mekanları cennet olsun annenin komşusu olsun.Çokta gençmiş.okuduklarım boğazımda düğüm düğüm oldu.
seni çok iyi anlıyorum çoçuk konusunda bende ya çoçuğum olmazsa yaptığım kötülük varsada ya böyle cezasını çekersem Yabbim ya beni çoçukla sınarsa diye.Çok şükür sağlıklı yavrularımız oldu.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Yapma ya valla sanki beni sütten kestin Ayşegülü okuduktan sonra Toprak için ağlıycam şimdi.bak en azından 8.ayına kadar emzirdin ara ara zor 5. ayı çıkarttık biz ama içimde acısı-azabı duruyor o ayrı.Onunda rızkı bu kadarmış Olan rızkından öteye geçemezsin.inşallah 2.de bol bol sütün olurda arada Toprakta nasiplenir 3 yaşına kadar emen çoçuklar var ek gıdanın içine katıverirsin.morelini yüksek tut İçinde 2. bir melek var onu üzmeyede hakkın yok.

iğne derden çıktı antibiotikle geçmezmiydi acaba.sırtını dinlediğinde hırıltı boğazdamı ciğerde mi anlayabiliyormusun.boğazdaysa sorun yok ama ciğere inmişse evet iğneleri olun mutlaka Allah korusun bronşite bozmasın.geçmiş olsun canım.

örümceği anladık derdi varda kaynanana ne oluyor elinde el kadar bebekle kim koşturmuş 5-6 saatlik yollarda.bari o laf etsinde kapasın kızının çenesini uyuzlar.

Ben sabah hastaneye gittim.boğazlarım iltihaplanmış soğuk almışın antibiotik verdi.pastil falan 3 günde rapor dinlen dedi.sabahtan beri evi topladımşimdi annemlere geldim size bakayım dedim.bugün daha giremem yatayımda dinleneyim malum gece uykusu yok ee 3 gün sonrada iş iyileşmem lazım.öptüm sizi.

dayısı canım

geçmiş olsun canım yat dinlen annen bakar duruya..

oooyy allah sabırlar versin çok zor tabiki ölüm soğuk ama katlanmak zorundayız malesef allah mekanını cennet etsin

burcucum sanada çok geçmiş olsun bu havalar nerdeyse herkesihasta ediyo salgında var aman dikkat et artık duruyada geçmesin

zeyl senin durmuda yeni öğrendim 2.melek geliyomuş sanırım hayırlı olsun öncelikle toprak içinde bu kadar üzme kendini hepsi allahtan..bukadarmış demekki ayrıca hiçte az bir zaman değil şimdiye kadar emmiş olması bile ona yeterde artar herşey için hayırlısı

burak çok huysuz yaaa..yavrum damağı patlamış 1-2 güne çıkıcak dişi..ama çok acı çekiyo biliyorum..eli sürekli ağzında...uyuyamıyo oynayamıyo...bir an önce çıksaydı yaaa..

arkadaşlar kızım bu aralar huy değiştiriyor.odadan çıkınca arkamdan ağlıyor sürekli beraber olmak istiyor,uyutmak için yatırdığımda bağıra bağıra ağlıyor iki gözü iki çeşme...uzun süre ağlatmak doğrumu.ne yapmam lazım bir fikir lütfen

kelin merhemi olsa başına sürer arkadaşım çözümü bulursak sanada söyleriz

ayşegül başın sağolsun canım..rabbim sana ve yakınlarına güç kuvvvet versin inş.
meleklerini sana bağışlasın allahım.....
özlem canım 7 ay emzirdrmekte inan ki büyük bi başarı...inş. kuzucun çok sağlıklı olacak
demekki allah böyle taktir etmiş vardır bundada bi hayr

burak çok huysuz yaaa..yavrum damağı patlamış 1-2 güne çıkıcak dişi..ama çok acı çekiyo biliyorum..eli sürekli ağzında...uyuyamıyo oynayamıyo...bir an önce çıksaydı yaaa..

aynen canım ya valla bi çıksaydı..elini parçalıcak kuzun
daha olmadı penyesi yiyor sürekli..

fatoşcum seni tanımıyorum ama inan çok seviyorum o kadar hatırlısınki allah seni hep senin gibilerle karşılaştırsın

CANIM BENİM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM VE BURDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMI...HANİ DERLER YA İNSAN GÖRMEDEN SEVER Mİ DİYE SEVİYO VALLA SANKİM ÖZ KARDEŞİMSİNİZ DERDİNİZ DERDİM MUTLULUĞUNUZ MUTLULUĞUM OLUYO....VE SENİN BU YAZINIDA ÇOK DUYGULANDIM CANIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…