kelin merhemi olsa başına sürer arkadaşım çözümü bulursak sanada söyleriz
didem ne oldu kuzum? Niye darallar geliyor? Sen bi alışverişe çık,iyi gelir
minecim ağlatma yazıktır, yanında duruver,ya da gittiğin yere onu da götür..
Saolun kızlar valla çok destek oluyorsunz çok değişik burası ya her topik böylemidr çok merak ediyorum..
Burcucum geçmiş olsun ve ben anlamadım şimdi senin kız mı 5 ay emdi? Öyleyse napıyosun,devam sütü mü veriyorsun? Anne sütü içeriğini araştırdım tekrardan kitaplarımdan...Yerine bişey asla geçemez tabi ki de,neler verirsem gelişimini tamamlarım en faydalı biçimde diye araştırıyorum.
Anne sütü vermeden çocuklarını besleyen arkadaşlar kaç öğün süt veriyorsunuz ?
aa hadi kolayca çıkartır burak dişini..
özlemcim biz sadece gece bazen de sabah mama veriyoruz..ben de şu anda hiç emzirmiyorum..eğer gündüz bişey yemez ve açlığından dolayı huysuz olursa gündüz de mama veriyoruz.
kahvaltı,yoğurt,çorba,meyve bunları yiyor gün içinde..ceviz-pekmez mutlaka oluyor kahvaltısında. birgün peynir, bir gün yumurta..meyve de değişik değişik..
dün çift çekilmiş kıyma aldım, bugünden itibaren de çorbalarına katıcaz.
Burcu geçmiş olsun dinlen valla ben dinlenmedim hala iyileşemedim
geçmiş olsun canım yat dinlen annen bakar duruya..
oooyy allah sabırlar versin çok zor tabiki ölüm soğuk ama katlanmak zorundayız malesef allah mekanını cennet etsin
burcucum sanada çok geçmiş olsun bu havalar nerdeyse herkesihasta ediyo salgında var aman dikkat et artık duruyada geçmesin
arkadaşlar kızım bu aralar huy değiştiriyor.odadan çıkınca arkamdan ağlıyor sürekli beraber olmak istiyor,uyutmak için yatırdığımda bağıra bağıra ağlıyor iki gözü iki çeşme...uzun süre ağlatmak doğrumu.ne yapmam lazım bir fikir lütfen
Saolun kızlar valla çok destek oluyorsunz çok değişik burası ya her topik böylemidr çok merak ediyorum..
Burcucum geçmiş olsun ve ben anlamadım şimdi senin kız mı 5 ay emdi? Öyleyse napıyosun,devam sütü mü veriyorsun? Anne sütü içeriğini araştırdım tekrardan kitaplarımdan...Yerine bişey asla geçemez tabi ki de,neler verirsem gelişimini tamamlarım en faydalı biçimde diye araştırıyorum.
Anne sütü vermeden çocuklarını besleyen arkadaşlar kaç öğün süt veriyorsunuz ?
annem hep mama diyo da ordan benim de dilime dolanmış :)
çok çok geçmis olsun canim insallah çabucak iylesir de toparlar pasamslm hanımlar..
nasılsnız
biz pek iyi değiliz..
ömür öksrüyor.. burnu akıyor.. hırılt geliyor resmen.. sırtını tuttuğumuzda hissediyouz yani nefes alışını çok hasta oldu yavrum..
doktor iğne verdi..
1 hafta iğne olacağız...
moralim çok bozuk..
laf sokmadan duramazlar zaten bosver salla gitsin ne derse desin takma canim kafanakızlar bişey söylüyecem bu kaynanam beni çıldırtıcak yaa hastalağına veriyorum artık ne yapayım yaa
derini sevmeye geldiler kapıya örümcekle beraber yukarı alıcaklardı ee tabi çocuk onları görünce heycanlandı gitmek istedi,bana döndü bak görüyonmu senden kaçıyo dedi ya sabır bende neden bende kaçsın ki dedim.ben anlamıyorum neyi paylaşamıyolar benlee
Geçmis olsun canim güzelce dinlen de toparlanCanım tekrar başınsağolsun.Ben ne kadar basit bir cümleyle yazmıştım halbuki Ayşegülün dayısı vefat etmiş diye.Annen aklıma gelince yaşlıdır falan diyedüşündüm.Allah acısını unutturacak başka bir acı yaşatmasın.Mekanları cennet olsun annenin komşusu olsun.Çokta gençmiş.okuduklarım boğazımda düğüm düğüm oldu.
seni çok iyi anlıyorum çoçuk konusunda bende ya çoçuğum olmazsa yaptığım kötülük varsada ya böyle cezasını çekersem Yabbim ya beni çoçukla sınarsa diye.Çok şükür sağlıklı yavrularımız oldu.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yapma ya valla sanki beni sütten kestin Ayşegülü okuduktan sonra Toprak için ağlıycam şimdi.bak en azından 8.ayına kadar emzirdin ara ara zor 5. ayı çıkarttık biz ama içimde acısı-azabı duruyor o ayrı.Onunda rızkı bu kadarmış Olan rızkından öteye geçemezsin.inşallah 2.de bol bol sütün olurda arada Toprakta nasiplenir 3 yaşına kadar emen çoçuklar var ek gıdanın içine katıverirsin.morelini yüksek tut İçinde 2. bir melek var onu üzmeyede hakkın yok.
iğne derden çıktı antibiotikle geçmezmiydi acaba.sırtını dinlediğinde hırıltı boğazdamı ciğerde mi anlayabiliyormusun.boğazdaysa sorun yok ama ciğere inmişse evet iğneleri olun mutlaka Allah korusun bronşite bozmasın.geçmiş olsun canım.
örümceği anladık derdi varda kaynanana ne oluyor elinde el kadar bebekle kim koşturmuş 5-6 saatlik yollarda.bari o laf etsinde kapasın kızının çenesini uyuzlar.
Ben sabah hastaneye gittim.boğazlarım iltihaplanmış soğuk almışın antibiotik verdi.pastil falan 3 günde rapor dinlen dedi.sabahtan beri evi topladımşimdi annemlere geldim size bakayım dedim.bugün daha giremem yatayımda dinleneyim malum gece uykusu yok ee 3 gün sonrada iş iyileşmem lazım.öptüm sizi.
Hayirlisiyla agrisiz çiksin incileriniz canimburak çok huysuz yaaa..yavrum damağı patlamış 1-2 güne çıkıcak dişi..ama çok acı çekiyo biliyorum..eli sürekli ağzında...uyuyamıyo oynayamıyo...bir an önce çıksaydı yaaa..
Gece bazen mama veriyoruz dedin,mama mı devam sütü mü?
Ya bizim yemek derdimiz yok çokşükür bu da Rabbimin merhameti herhalde.
Herşeyi yiyor oğlum maşallah barekallah..Bi kahvaltı yapıyor büyük adam gibi..Meyvesi,yoğurdu,çorbası,sebze yemeği..
Gece yatmadan da keçi sütü veriyorum bi biberon.
Şimdi doyma problemi yok ne versem yer böyle bi durumda yine de devam sütü vermeli miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?