2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar artık gündüz bende çok giremiorum oğlan uykusuz kızıda okula götürüp getiriyorum dersiydi beslenmesiydi derken gün bitiyo ayşegül başın sağolsun cnm allah sabır versin hasta annler ve kuzularınada geçmiş olsun diş çıkaranlarada allah kolaylık versin bizede tabi

iyigeceler kızlar

ayşegülcüm gözlerim dolu dolu oldu okurken başınız sağolsun canım

dineva merak ettim şu burun kanamasını bi dr.a sorsan canım

zeyl canım sende öylle memeden kesiyomuşsun toprağı üzülme tatlım herşeyde bi hayır var sonuçta anne sütü aldımı aldı öle düşün

burcucum sanada geçmiş olsun canım

bu ara gene mızıkları tuttu bizimkilerin ecrin de bugün pek bi huysuzdu
üst dişler mi geliyo acep kaka sayımız günde 5.6 ya çıktı

günaydın herkese

sorucam canım bu akşam 6 da randevumuz benide uyku tutmuyor kuzenimin oğlu 5 yaşında lösemiden vefat etmişti o yüzden 2 gecedir uyku uyumuyorum

Günaydın kızlar,

Tuğbacım üzülecek bişey yok bak sağlıklı kuzucuk daha ne olsun.

Didem töbe töbe neler düşünüyorsun öyle ya aaa sabah sabah klava:

herkeze günaydın, didem aklına öyle şeyler getirme götür doktorada sen şimdi nereye doktora götürceksin?

günaydın kızlarr özledim valla kaç gündür giremedim mail adresime ulaşılmadığı için üyelik donmuşmu nee geçmişe bakim acık

günaydın herkese..

didem :tomato: sabah sabah tövbe yarabbi...

evet esma kapsama alanı dışındaydın..site de çoğunlukla bakımdaydı zaten..naptın, emir alıştı mı halaya?

günaydın herkese..

didem :tomato: sabah sabah tövbe yarabbi...

evet esma kapsama alanı dışındaydın..site de çoğunlukla bakımdaydı zaten..naptın, emir alıştı mı halaya?

günaydın cnm iyisin inş.

halamız daha başlamadı inş. yarından itibaren başlıcaz
inş. alışır güzel gider artık herşeyim düzene girer böle çok sıkıntı oluyo bi annmlere bi eve

günaydın herkese

sorucam canım bu akşam 6 da randevumuz benide uyku tutmuyor kuzenimin oğlu 5 yaşında lösemiden vefat etmişti o yüzden 2 gecedir uyku uyumuyorum

kız Allah korusun öle düşünme içini ferah tut

arkadaşlra hasta yavrularımıza geçmiş olsun
sevilcim oğlumda öle hastalanmıştı iğne olunca düzelir ihmal etme emi cnm

günaydın kızlar...

kız didem akıllı ol bacım sende...utkununda kanıyodu bir ara öyle..damarlar zedelenmş dedi dr..korkma kız..hay Allahım ya neler düşünmüşsn...bide gündüz okulda koştur koştur oynuyo yoruluyosa ondanda kanayabilir..gece çıkıyodur yorgunluğu...

ayy kızlar sabah sabah kociş ödümü patlattı yahu..deli ya bu adam..utkuyu kendi bırakıyo ya okula sabah..öğlen de ben alıyorum gidip...sabah götürdü işte..az önce tlf etti...diyoki utku okuldan kaçmış..kalpten gidiyodum..neeeeee dedim...şaka şaka diyo...sabah sabah ne şakası bu ya dedim...resmen gidiyodum öbür tarafa...

kızlar kahvaltımızı yapıp gelelim burak la...utku yok burak la takılıyoruzkaydirigubbakcemile3

başka yapacak şaka kalmamışklava:

Tugbacim Ecemde ayni bu ay 150 gr aldi sadece yemiyiko kilo alsin sadece meme emiyo benimde sütüm eskisi gibi bol degil napalim ama çok sükür keyfi yerinde buda geçici bi dönem diyorum kendime üzme kendini sagliklari yerinde olsun

Ay Fato iki gün önce Ecrini gördüm bende rüyamda üst disleri çikmisti hemde 3 tane unuttum bak söylemeyi sen yazinca aklima geldi
günaydın herkese

Tövbe tövbe kiz öyle seyler getirme aklina kötü bisey yoktur merak etme heber et bizede

Ah bu erkekler :))
kızlar kahvaltımızı yapıp gelelim burak la...utku yok burak la takılıyoruzkaydirigubbakcemile3
Oh takilin bakalim ana ogul

Bende bu sabah Ecem hanimi oyun alanina yazdiricam ise basladigimda krese gidince bensiz durmaya alissin diye. Güzel bir yer bakicilar var bi isin oldugu zaman bi iki saatligine birakiyosun ilk zamanlar bende yaninda durucam sonra yarim saat yalniz birakicam sonra bi saat böyle böyle kreste zorluk olmaz birakinca. Bakicilarda tanidik benim küçük kardeslerde gitmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…