iyigeceler kızlar
ayşegülcüm gözlerim dolu dolu oldu okurken başınız sağolsun canım
dineva merak ettim şu burun kanamasını bi dr.a sorsan canım
zeyl canım sende öylle memeden kesiyomuşsun toprağı üzülme tatlım herşeyde bi hayır var sonuçta anne sütü aldımı aldı öle düşün
burcucum sanada geçmiş olsun canım
bu ara gene mızıkları tuttu bizimkilerin ecrin de bugün pek bi huysuzdu
üst dişler mi geliyo acep kaka sayımız günde 5.6 ya çıktı
memoriale götürücem canımherkeze günaydın, didem aklına öyle şeyler getirme götür doktorada sen şimdi nereye doktora götürceksin?
günaydın herkese..
didem :tomato: sabah sabah tövbe yarabbi...
evet esma kapsama alanı dışındaydın..site de çoğunlukla bakımdaydı zaten..naptın, emir alıştı mı halaya?
günaydın herkese
sorucam canım bu akşam 6 da randevumuz benide uyku tutmuyor kuzenimin oğlu 5 yaşında lösemiden vefat etmişti o yüzden 2 gecedir uyku uyumuyorum
başka yapacak şaka kalmamışayy kızlar sabah sabah kociş ödümü patlattı yahu..deli ya bu adam..utkuyu kendi bırakıyo ya okula sabah..öğlen de ben alıyorum gidip...sabah götürdü işte..az önce tlf etti...diyoki utku okuldan kaçmış..kalpten gidiyodum..neeeeee dedim...şaka şaka diyo...sabah sabah ne şakası bu ya dedim...resmen gidiyodum öbür tarafa...
Tugbacim Ecemde ayni bu ay 150 gr aldi sadece yemiyiko kilo alsin sadece meme emiyo benimde sütüm eskisi gibi bol degil napalim ama çok sükür keyfi yerinde buda geçici bi dönem diyorum kendime üzme kendini sagliklari yerinde olsunBu saatte kimsecikler olmaz biliyorum ama bende gündüz doya doya sohbet edemiyorum artık :sinifsinif:
Benim çocuk sapııttı yine bu aralar ne gece ne gündüz uykusu var onunla uğraşmaktan halim kalmıyor.
Bugün dra gittik kan ve idrar tahlili verdik. Yavrum kan verirken çok ama çok ağladı içim gitti ağladıkça:gitme: İdrar tahlili için baya bir bekledim iki saat kadar zaten o zımpırtıya gıcık oluyorum çıkıp duruyor. Neyseki onuda verebildik sonuçları saat 3te alın dediler . Bende annemi çağırdım gezdik yedik içtik alışveriş yaptık. Şu evdeki stresli dönemden sonra iyi geldi açıldım tabi oğlanda arabada gezerken uyudu hiç eziyet etmedi boshayallersmile
Sonuçlarımız iyi çıktı az kansızlık varmış bu aylarda normal bu değerler olur dedi. Kan damlasını sabah 10akşam 10 ver dedi okadar. İşin en kötü kısmı boyumuz 65cm kilomuzda 7400 gr olmuş. Yani 1cm uzayıp 200 gr almışız. Biliyordum zaten yemezse uyumazsa olacağı buydu doymuyorda galiba sütümde yetmiyor herhalde ne yapayım sağlıklı olsunda . Gerçi anneyiz işte üzülmemek elde değil malesefmafoldumben
Ay Fato iki gün önce Ecrini gördüm bende rüyamda üst disleri çikmisti hemde 3 tane unuttum bak söylemeyi sen yazinca aklima geldiiyigeceler kızlar
ayşegülcüm gözlerim dolu dolu oldu okurken başınız sağolsun canım
dineva merak ettim şu burun kanamasını bi dr.a sorsan canım
zeyl canım sende öylle memeden kesiyomuşsun toprağı üzülme tatlım herşeyde bi hayır var sonuçta anne sütü aldımı aldı öle düşün
burcucum sanada geçmiş olsun canım
bu ara gene mızıkları tuttu bizimkilerin ecrin de bugün pek bi huysuzdu
üst dişler mi geliyo acep kaka sayımız günde 5.6 ya çıktı
Tövbe tövbe kiz öyle seyler getirme aklina kötü bisey yoktur merak etme heber et bizedegünaydın herkese
sorucam canım bu akşam 6 da randevumuz benide uyku tutmuyor kuzenimin oğlu 5 yaşında lösemiden vefat etmişti o yüzden 2 gecedir uyku uyumuyorum
Ah bu erkekler :))ayy kızlar sabah sabah kociş ödümü patlattı yahu..deli ya bu adam..utkuyu kendi bırakıyo ya okula sabah..öğlen de ben alıyorum gidip...sabah götürdü işte..az önce tlf etti...diyoki utku okuldan kaçmış..kalpten gidiyodum..neeeeee dedim...şaka şaka diyo...sabah sabah ne şakası bu ya dedim...resmen gidiyodum öbür tarafa...
Oh takilin bakalim ana ogulkızlar kahvaltımızı yapıp gelelim burak la...utku yok burak la takılıyoruzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?