günaydın reyhan
Bende bu sabah Ecem hanimi oyun alanina yazdiricam ise basladigimda krese gidince bensiz durmaya alissin diye. Güzel bir yer bakicilar var bi isin oldugu zaman bi iki saatligine birakiyosun ilk zamanlar bende yaninda durucam sonra yarim saat yalniz birakicam sonra bi saat böyle böyle kreste zorluk olmaz birakinca. Bakicilarda tanidik benim küçük kardeslerde gitmisti.
bende bu sabah ecem hanimi oyun alanina yazdiricam ise basladigimda krese gidince bensiz durmaya alissin diye. Güzel bir yer bakicilar var bi isin oldugu zaman bi iki saatligine birakiyosun ilk zamanlar bende yaninda durucam sonra yarim saat yalniz birakicam sonra bi saat böyle böyle kreste zorluk olmaz birakinca. Bakicilarda tanidik benim küçük kardeslerde gitmisti.
çok iyi olur bence...birden kreşe gidince boşluğa düşmez..alışsın yavaş yavaş...
Günaydin canim nasilsin oglusun nasil
iyi yapmuılşsın reyhancım artık iyice anlıyorlar birden olmasın
Bende bu sabah Ecem hanimi oyun alanina yazdiricam ise basladigimda krese gidince bensiz durmaya alissin diye. Güzel bir yer bakicilar var bi isin oldugu zaman bi iki saatligine birakiyosun ilk zamanlar bende yaninda durucam sonra yarim saat yalniz birakicam sonra bi saat böyle böyle kreste zorluk olmaz birakinca. Bakicilarda tanidik benim küçük kardeslerde gitmisti.
Allah kolaylik versin canimiyim şükür yoğun tempo koşturmaca ev iş çocuk ... pilim bitmz inş. :))
oğlumda bu dönemde ki her bebek gibi huysuz ve ağlak ama şükür iyi dişlerden yavrucaklar çekiyolar
gunaydın kızlar nasılsınız
ozgeyın gun aksam uzerı burnu bı akmaya basladı bı halsızlestıkı kuzum uyunce gece dalana kadar hep agladı babasıla delı olduk fıtıl verdık falan bugun ıyı burnu akmıyo ufoyu actım odamıza sıcacık duruyoz
doktora getır dedı babası ama havada soguk cuma getırım dıyodum bakalım napcaz
bendee meraktayım ne kadar kılo aldı dıye evdekı tartıda 8600 dıyoda o tartı el tartısı bakalım doktorda ne dıcek
fatocum alt dıs cıktıya oyle 2 gunde us dısler cıkamaz ehehehehe 2 dıs cıktı dıye hepsı bı kerede cıkmıyokı yavrulamızı su dısler ıyıce yıpratıyo
Insallah canim insallahay cnm inş. alışırda rahat olursun çalışırken bakıcılarda tanıdıksa süper için raht olur
melekçim geçmiş olsın özgeciğe benim oğlumun bi haftadır akıyo burnu bi rahatsızlığıda yok anlamadım ,
geçmiş olsun dikkat etmek lazım havalar bizi bile çarpıyor onlara haydi haydi dokunurgunaydın kızlar nasılsınız
ozgeyın gun aksam uzerı burnu bı akmaya basladı bı halsızlestıkı kuzum uyunce gece dalana kadar hep agladı babasıla delı olduk fıtıl verdık falan bugun ıyı burnu akmıyo ufoyu actım odamıza sıcacık duruyoz
doktora getır dedı babası ama havada soguk cuma getırım dıyodum bakalım napcaz
bendee meraktayım ne kadar kılo aldı dıye evdekı tartıda 8600 dıyoda o tartı el tartısı bakalım doktorda ne dıcek
fatocum alt dıs cıktıya oyle 2 gunde us dısler cıkamaz ehehehehe 2 dıs cıktı dıye hepsı bı kerede cıkmıyokı yavrulamızı su dısler ıyıce yıpratıyo
dişler ilk çıkarken böle oldu azı dişleri daha zahmetliymiş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?