2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok iyi olur bence...birden kreşe gidince boşluğa düşmez..alışsın yavaş yavaş...

iyi yapmuılşsın reyhancım artık iyice anlıyorlar birden olmasın

çok iyi olur bence...birden kreşe gidince boşluğa düşmez..alışsın yavaş yavaş...

Evet en iyisi böyle yavs yavas alisir hiç olmazsa
Kreste ilk gün bende yaninda duruyorum ertesi gün birakiyosun katiyen durmaz benim cadi.Bi yere gidelim hep bakiniyo yanindamiym diye bi görmesin basiyo yaygarayi

gunaydın kızlar nasılsınız

ozgeyın gun aksam uzerı burnu bı akmaya basladı bı halsızlestıkı kuzum uyunce gece dalana kadar hep agladı babasıla delı olduk fıtıl verdık falan bugun ıyı burnu akmıyo ufoyu actım odamıza sıcacık duruyoz
doktora getır dedı babası ama havada soguk cuma getırım dıyodum bakalım napcaz
bendee meraktayım ne kadar kılo aldı dıye evdekı tartıda 8600 dıyoda o tartı el tartısı bakalım doktorda ne dıcek
fatocum alt dıs cıktıya oyle 2 gunde us dısler cıkamaz ehehehehe 2 dıs cıktı dıye hepsı bı kerede cıkmıyokı yavrulamızı su dısler ıyıce yıpratıyo

ay cnm inş. alışırda rahat olursun çalışırken bakıcılarda tanıdıksa süper için raht olur

melekçim geçmiş olsın özgeciğe benim oğlumun bi haftadır akıyo burnu bi rahatsızlığıda yok anlamadım ,

iyim şükür yoğun tempo koşturmaca ev iş çocuk ... pilim bitmz inş. :))
oğlumda bu dönemde ki her bebek gibi huysuz ve ağlak ama şükür iyi dişlerden yavrucaklar çekiyolar
Allah kolaylik versin canim
Evet bu disler tüm kuzucuklari vurdu geçti valla huysuzluk uykusuzluk istahsizlik ama geçicek hayirlisiyla bunlarda

Geçmis olsun Melekcim insallah tekrarlamaz

saolun kızlar esmacım benım esım usutmustu 3 gun once o tam ılestı dun ozgeyın burnu aktı babasından gectı bencede bugun az ıyı gıbı akmaya baslarsa yıne gıdıcem doktora bazen usutmeselerde burnu aka bılır aglayınca falan dıyolarya

geçmiş olsun dikkat etmek lazım havalar bizi bile çarpıyor onlara haydi haydi dokunur

dişler ilk çıkarken böle oldu azı dişleri daha zahmetliymiş kızlar

yok kız valla utkunun azı dişleri daha kolay çıktı..amma velakin gözünüzü korkutmak gibi olmuymda..şu kesici dişler varya it dişlerimi ne diyolar...o varyaaaa mahvediyo çocuğu..utku hastanelik oldu nerdeyse yavrummm.:2:

kızlar size bişey anlatıcam..
pazartesi gece kanal d de KANIT programı varya onu izliyoduk eşimle...bi baktım ordaki oyunculardan birini zeynep arkadaşımız(ZEYNEP6672)onun eşine benzettim..nerden tanıyosun demeyin...facede herkesin resimlerine bakmıştım..meraklıyımda azıcık..kaydirigubbakcemile3sonra aaa dedim eşime oyuncuya baksana iyi bak..sana birini göstericem..tamam dedi baktı..sonra geldik faceden resimlere baktık..aynı adam değilmi dedim evet dedi..teyit ettirdim yani...sonra zeynep e mesaj attım programdaki senin eşinmi diye evet dedi...yani anlayacağınız medyatik bir arkadaş bulunuyor aramızda...

sibelcim bravo sana valla cok dikkatlisin gercekten. Evet eşim oyuncu benim. dizilerde rol alıyor. lig tvdede şu anda maclarda bir reklam dönüyormuş. oradada oynuyor. bizde yok lig tv olan varsa bakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…