2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burak'ın da burnu akıyo ara ara. inş hasta olmazlar..

sibel maşallah ne dikkat sendekii...biz full-time lig tv izliyoruz, yani eşim ...bi gün cinnet geçircem sırf bu yüzden.dur görürsem ben de ona hava atayım :))

kızlar ya 3 gecedir manyak mıyım neyim, abuk subuk rüyalar görüyorum..

1. gece: babamın vefat ettiğini gördüm.
2. gece : babam niye vefat etmiş, ama bi ağlıyorum,bi ağlıyorum onu çok özledim diye..
bu gece de eşimin vefat ettiğini gördüm..aslında vefat etmiş ama ben onu görebiliyorum, bi yerlerden çıkıp gösteriyor kendini bana..kimseye söylemiyorum, kimse anlamasın ölmediğini diye, ağlıyorum...

babamı böyle 3. görüşüm..

ayy kafayı yicem,bu gece uyumayı düşünmüyorum..

burak'a niyetle hep okuyup yatıyorum, bu gece hem burak'a hem kendime okuyum bari..

aay naparız bilmemm :bbo:
Hadi kizlar ben kaçtim gidip hazirlanalim kizimla sonra görüsürüz

gülw gülw cnmm

bak aferim dikkatlli hatunn

sibelcim bravo sana valla cok dikkatlisin gercekten. Evet eşim oyuncu benim. dizilerde rol alıyor. lig tvdede şu anda maclarda bir reklam dönüyormuş. oradada oynuyor. bizde yok lig tv olan varsa bakabilir.

ne güzel
bende diom zeynepin eşi sanki biyerde gördüm gibi die

allah hayırlaraz çıkarsın inşallah

canım hayır olsun
ruyada ölüm ömürü uzun anlamına geliyor die biliyorum
tabi insan etkileniyo bende ölen yakınlarımızı görürüm hep ruyamda

ya benim adım özlem aslında. yani herkes özlem der. ama kimligimde zeynep. ama ben kullanmıyorum. eskiden böyle salaklıklar yapıyorlarmış ya. bizdeki de babamla halamın arasındaki bir anlaşmazlıktan böyle olmus. hikayesi uzun. bende buraya kayıt olurken başıma ne geleceğini bilmedigim icin kimse tanımasın diye zeynep yazdım lakabımı. herkesin bilmedigi bir ismim cünkü. ama şimdi burdada karışıklık oluyor tabi. :))

Selam kızlar. Okuldayım. Çok yoğunuz. Bugün bir kadın geldi. Bilmem ne zaman mezun olmuş da diploma alacakmış. Yanında da küçük kızı var. Ya kızamık ya çiçek bilmiyorum vücudu kırmızı kırmızı döküntülerle doluydu. İlgili arkadaş öğleden sonra gel dedi. Gitti tekrar gelecek. Çok tedirgin oldum. Şimdi ben bebeğime mikrop bulaştırı mıyım?

cnm bebekler de bu rahatsızlıklar birebir temasla geçer die düşünüyorum sen evine gidince elini yüzünü yıkayıp üztünü değiştirip alırsın bebeğini için rahat olur

e sormadınızmı ya nesi var diye cocugun. burası okul hasta cocugu niye getiriyorsun diye fırçalasaydınız ya....

gülşahcım sen yinede çok yakın temasta olma canım, ne olur ne olmaz.....

e sormadınızmı ya nesi var diye cocugun. burası okul hasta cocugu niye getiriyorsun diye fırçalasaydınız ya....

Başım öyle kalabalıktı ki başımı kaldırıp bi ara sordum duymadı. Tekrar kaldırdığımda çıkmıştı. Muhtemelen bırakacak yerim yok şöyle böyle diyecek. Çok zor insanlarla uğraşmak ya.

günaydın canlarım nasılsının hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun benim kuzum daha iyi bugün ama bütün gece 4 den sonra uyumuyor 10 dk bir uyanıyor meme meme diyor sabah 7 ye kadar böyle sonra gene uyumadı 1 saat önce uyuttum anca ne oluyor bu yavrucuklara..
ESMACIM cumartesi günü görüşücez inş.
geçmişe şöyle bir göz attımda HÜLYA hayır olsun rüyan canım ömür verilmiş eşinle babana
yemeğimi hazırladım bende akşam üstü pişirmesi kaldı bir tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…