yok kız valla utkunun azı dişleri daha kolay çıktı..amma velakin gözünüzü korkutmak gibi olmuymda..şu kesici dişler varya it dişlerimi ne diyolar...o varyaaaa mahvediyo çocuğu..utku hastanelik oldu nerdeyse yavrummm.:2:
Hadi kizlar ben kaçtim gidip hazirlanalim kizimla sonra görüsürüz
bak aferim dikkatlli hatunnkızlar size bişey anlatıcam..
pazartesi gece kanal d de KANIT programı varya onu izliyoduk eşimle...bi baktım ordaki oyunculardan birini zeynep arkadaşımız(ZEYNEP6672)onun eşine benzettim..nerden tanıyosun demeyin...facede herkesin resimlerine bakmıştım..meraklıyımda azıcık..kaydirigubbakcemile3sonra aaa dedim eşime oyuncuya baksana iyi bak..sana birini göstericem..tamam dedi baktı..sonra geldik faceden resimlere baktık..aynı adam değilmi dedim evet dedi..teyit ettirdim yani...sonra zeynep e mesaj attım programdaki senin eşinmi diye evet dedi...yani anlayacağınız medyatik bir arkadaş bulunuyor aramızda...
sibelcim bravo sana valla cok dikkatlisin gercekten. Evet eşim oyuncu benim. dizilerde rol alıyor. lig tvdede şu anda maclarda bir reklam dönüyormuş. oradada oynuyor. bizde yok lig tv olan varsa bakabilir.
allah hayırlaraz çıkarsın inşallahkızlar ya 3 gecedir manyak mıyım neyim, abuk subuk rüyalar görüyorum..
1. Gece: Babamın vefat ettiğini gördüm.
2. Gece : Babam niye vefat etmiş, ama bi ağlıyorum,bi ağlıyorum onu çok özledim diye..
Bu gece de eşimin vefat ettiğini gördüm..aslında vefat etmiş ama ben onu görebiliyorum, bi yerlerden çıkıp gösteriyor kendini bana..kimseye söylemiyorum, kimse anlamasın ölmediğini diye, ağlıyorum...
Babamı böyle 3. Görüşüm..
Ayy kafayı yicem,bu gece uyumayı düşünmüyorum..
Burak'a niyetle hep okuyup yatıyorum, bu gece hem burak'a hem kendime okuyum bari..
kızlar ya 3 gecedir manyak mıyım neyim, abuk subuk rüyalar görüyorum..
1. gece: babamın vefat ettiğini gördüm.
2. gece : babam niye vefat etmiş, ama bi ağlıyorum,bi ağlıyorum onu çok özledim diye..
bu gece de eşimin vefat ettiğini gördüm..aslında vefat etmiş ama ben onu görebiliyorum, bi yerlerden çıkıp gösteriyor kendini bana..kimseye söylemiyorum, kimse anlamasın ölmediğini diye, ağlıyorum...
babamı böyle 3. görüşüm..
ayy kafayı yicem,bu gece uyumayı düşünmüyorum..
burak'a niyetle hep okuyup yatıyorum, bu gece hem burak'a hem kendime okuyum bari..
Selam kızlar. Okuldayım. Çok yoğunuz. Bugün bir kadın geldi. Bilmem ne zaman mezun olmuş da diploma alacakmış. Yanında da küçük kızı var. Ya kızamık ya çiçek bilmiyorum vücudu kırmızı kırmızı döküntülerle doluydu. İlgili arkadaş öğleden sonra gel dedi. Gitti tekrar gelecek. Çok tedirgin oldum. Şimdi ben bebeğime mikrop bulaştırı mıyım?
Selam kızlar. Okuldayım. Çok yoğunuz. Bugün bir kadın geldi. Bilmem ne zaman mezun olmuş da diploma alacakmış. Yanında da küçük kızı var. Ya kızamık ya çiçek bilmiyorum vücudu kırmızı kırmızı döküntülerle doluydu. İlgili arkadaş öğleden sonra gel dedi. Gitti tekrar gelecek. Çok tedirgin oldum. Şimdi ben bebeğime mikrop bulaştırı mıyım?
selmacım günaydın
e sormadınızmı ya nesi var diye cocugun. burası okul hasta cocugu niye getiriyorsun diye fırçalasaydınız ya....
Ayşegülcüm başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?