Ne olmuş?
günaydın canlarım nasılsının hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun benim kuzum daha iyi bugün ama bütün gece 4 den sonra uyumuyor 10 dk bir uyanıyor meme meme diyor sabah 7 ye kadar böyle sonra gene uyumadı 1 saat önce uyuttum anca ne oluyor bu yavrucuklara..
ESMACIM cumartesi günü görüşücez inş.
geçmişe şöyle bir göz attımda HÜLYA hayır olsun rüyan canım ömür verilmiş eşinle babana
yemeğimi hazırladım bende akşam üstü pişirmesi kaldı bir tek
iyiyim selmcaım sen nasılsın cnm koşuşrmaca devam
dayısı vefat etmiş canım...korkma ya bence bulaşmaz direk temasta bulunmadıysan..ama eve gidince sen yinede bi duş al..sonra dokun eflal e...
günaydın canlarım nasılsının hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun benim kuzum daha iyi bugün ama bütün gece 4 den sonra uyumuyor 10 dk bir uyanıyor meme meme diyor sabah 7 ye kadar böyle sonra gene uyumadı 1 saat önce uyuttum anca ne oluyor bu yavrucuklara..
ESMACIM cumartesi günü görüşücez inş.
geçmişe şöyle bir göz attımda HÜLYA hayır olsun rüyan canım ömür verilmiş eşinle babana
yemeğimi hazırladım bende akşam üstü pişirmesi kaldı bir tek
herkes burda ben yine kaçar..işlerimi bitireyim:2:
iyiyim canım zeyneple başbaşayız uyuyor şimdi, bende biraz size bakayım dedim,okul başladı rahatlarım dedim ama nerde dün akşam büyük oğlumun kitaplarını kapladım tam 14 tane daha küçük oğlumun kitaplarını vermediler bide onlar var kaplanacak bende onlarla uğraşıyorum canım....
slm canlarım nasılsınız bakım
arasta hasta babası gripti adam kaçıyo oda ona gidiyo sürekli kaptı şifayı öksürüyoda hafiften ama keyfi yerinde
reyhancım oh çok iyi alışsın kuzucuk şimdiden
hülya hayır olsun ben rüya kolay kolay hatırlamam akşam bende bi tanısığı ölmüş gördüm...
didemm canım öle kötü şeyler düşünme tatlım allah korusun neden biz insanların aklına hep en kötüsü gelir canım benim iyi düşün iyi olsun...
sibel maşallah tatlım ne dikkat kız eşinde alemmiş yani ha
serapçım derinin iyi olmasına sevindim canım
cnm maşşalh sana ben bir çocukla yertişemiyorum bişeye
benim annem gelcek pazr günü bi kaç gün kalcak sonra babam gelcek almaya anneannesi çok özlemiş paşayı onla yatıcam diyo nedense benim evde hep sıkılır annem artık canım sıkılmaz aras var diyo ya ama çok mutluyumözledim annemi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?