2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim inş. görüşücez sabırsızlanıyorum valla
yemeğiniz afiyet olsun cnm

iyiyim selmcaım sen nasılsın cnm koşuşrmaca devam

iyiyim canım zeyneple başbaşayız uyuyor şimdi, bende biraz size bakayım dedim,okul başladı rahatlarım dedim ama nerde dün akşam büyük oğlumun kitaplarını kapladım tam 14 tane daha küçük oğlumun kitaplarını vermediler bide onlar var kaplanacak bende onlarla uğraşıyorum canım....

dayısı vefat etmiş canım...korkma ya bence bulaşmaz direk temasta bulunmadıysan..ama eve gidince sen yinede bi duş al..sonra dokun eflal e...

Eflali anneme bırakıyorum sabahları. Çıkışta da gidip alıyorum. Duş alamam da elimi yüzümü yıkarım artık.

Ayşegül başın sağolsun canım. Pek gireniyorum bu aralar hiç bişeyden haberim olmuyor. Allah kalanlara sabır versin uzun ömürler versin.

geçmiş olsun canım havalar değişiyor ya ondandır canım....

slm canlarım nasılsınız bakım
arasta hasta babası gripti adam kaçıyo oda ona gidiyo sürekli kaptı şifayı öksürüyoda hafiften ama keyfi yerinde
reyhancım oh çok iyi alışsın kuzucuk şimdiden
hülya hayır olsun ben rüya kolay kolay hatırlamam akşam bende bi tanısığı ölmüş gördüm...
didemm canım öle kötü şeyler düşünme tatlım allah korusun neden biz insanların aklına hep en kötüsü gelir canım benim iyi düşün iyi olsun...
sibel maşallah tatlım ne dikkat kız eşinde alemmiş yani ha
serapçım derinin iyi olmasına sevindim canım

melkeçim sizde geçmiş olsun kış gelmeden hasta ettik kuzuları

komşuma gitçem çok yazmayın taaaammmı?

cnm maşşalh sana ben bir çocukla yertişemiyorum bişeye

geçmiş olsun canım, havalar soğumaya başladı artık grip mevsimindeyiz,meyve yedirmeye çalış canım birde ıhlamur kaynatıp içir inş.çabucak düzelir paşam...

benim annem gelcek pazr günü bi kaç gün kalcak sonra babam gelcek almaya anneannesi çok özlemiş paşayı onla yatıcam diyo nedense benim evde hep sıkılır annem artık canım sıkılmaz aras var diyo ya ama çok mutluyumözledim annemi....

saol selmacım valla sorma o küçük gözleri sulanıyo burnu akıyo hapşırıyo kış grelmeden böle oldu...ıhlamur hiç sevmiyo ya zorla içiriyom valla..

hadi gözünaydın canım çok sevindim, ananesi bol bol hasret giderir artık torunuyla ...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…