neden bilmiyom sölemek istedim
SİZİ ÇOOOOOK SEVİYORUM
iyiki iyiki varsınız canlarım benim
gecmıs olsun arasa annesı bende sıcak corba ıcırdım bu seferde cok terlıyo napcaz ya boye mınıcıkler bırde hasta olunca ınsannın ıcı kopuyo
neden bilmiyom sölemek istedim
SİZİ ÇOOOOOK SEVİYORUM
iyiki iyiki varsınız canlarım benim
evet selmacım sanırım hava değişimindem allah kolaylık versin okullar açıldı valla
fatoş sağol canım benimdaha iyi derin.bizde seni çok seviyoruz canım benim duygular karşılıklı
esma canım inş. bir aksilik çıkmazsa eliftesiniz demi
slm kızlar...
fatoşcum benim de kardeşim gripti ömüre geçti öksürüyordu ömür hastane götürdüm kendi doktoru yoktu başka doktor iğne verdi yaptırmadık dün de kendi doktoruna götürdüm iğneye gerek yok dedi 3 gün kullanacğı bir şurup verdi o kadar öksürüğü geçti bile allaha şükür..
ne vicdansız doktorlar var allahım yaa 1 hafta iğne verdi bize adam kızlar sizlere tavsiyem güvendiğiniz bi doktorunuz varsa sakın değiştirmeyin..
merhaba kızlar tekrar sabahdan beri site açılmıyodu bende sitede sorun var zannettim meğer bizdeymiş sorun siz muhabbet etmişiniz baya okuyamıyacağım ama..
ben adet oldum fakat öyle çok çok da gelmiyor kızlar
iyiyim canım zeyneple başbaşayız uyuyor şimdi, bende biraz size bakayım dedim,okul başladı rahatlarım dedim ama nerde dün akşam büyük oğlumun kitaplarını kapladım tam 14 tane daha küçük oğlumun kitaplarını vermediler bide onlar var kaplanacak bende onlarla uğraşıyorum canım....
benim annem gelcek pazr günü bi kaç gün kalcak sonra babam gelcek almaya anneannesi çok özlemiş paşayı onla yatıcam diyo nedense benim evde hep sıkılır annem artık canım sıkılmaz aras var diyo ya ama çok mutluyumözledim annemi....
kızlar bugün Hülyanın oğluşu Burak ve benim kızım Zeynep 9.aylarına giriyorlar maşallah kuzularıma
ben dün birara gidip zeynebin idrar tahlilini tekrarladım çok şükür temiz çıktı sonuçlar, sositososito
adet söktürücü alıp içmiştim çene ay öyle adet olmuştum, bugün kendiliğinden adet oldum, biraz gecikmelide olsa artık yavaş yavaş düzene girer herhalde darısı olmayanların başına ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?