2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çoook teşekkür ederim makbule geçti valla bir dahaki kontole ıoraya götürüp bir deneyeyim

kızlar zeyneple konuştum şimdi. sistem bakımda mesajı aldıgı icin giremiyormus. bakım devam ediyor sanmış. bende dedim herkes giriyor. birazdan tekrar bakacak. gelecek yani.

büroda yemek hazırlıyorum kızlar arada geliyorum
sütlaç yaptım
karışık kızartma yaptım
gelin buyrun :))

ay bende bi yandan ütü yapıp bi yandan size bakıyorum boyum kadar olmuş maşallah ütüler ama az kaldı ...

günaydın kızlar..

didemcim inş nevanın sonuçları iyi çıkar..ben revnanın 2 dişinin çıktığını bilmiyordum,hayırlı olsun darısı bize..bence de ne kadar emzirebiliyorsanız o kadar emzirin,artır kız sütünü,boşver diyeti falan. emzirmek gibisi varmı ya, insan kaybedince anlıyo değerini

esmacım canın tatlı istiyosa ye kızım bol bol.sanki kilo derdin var..oohh sütlaç da yapmışın.. ay olsa da yesek,canım çektii..

doruk bebeği haberlerde gördüm, ne fecii..bakamadım bilee..Allah güzel günler göstersin yavruma..

evet cnm büroya dışardan sölemiyoz ben yapıyorum seve seve valla
hadi ütü yapanlara kolay gelsin şekerlerrr

Yemekten bahsedince benimde karnim acikti:)
küçük kardesimde bende bugün biseyler hazirlayayimda yiyelim bari hadi sonra görüsürüz

duru hanım dün yaptığım çorbayı yemedi negüzel kereviz almıştım ona ama hüsranla sonuçlandı tabi bugun tarhana yapım bari inşallah onu yer.

kahvaltımı yaptım geldim kızlar amma kaynatmışınız haaa:))
dinevacanım ben çok bilmiyorum bebişlerinindurumunu alıntılardan okudumçok geçmiş olsun inşallah tahlillerde temiz çıkar iyi düşünki iyi şeyler bulsun seni allah şifa versin hepimize

ooo ben duymamıştım hiç böyle bişeyi türkiyedede varmı acaba butür yerler bizimde çok acil ve şiddetle gitmemiz gereken yer orası yapışık ikiz şeklinde dolaşmak çok feci(
ay bende bi yandan ütü yapıp bi yandan size bakıyorum boyum kadar olmuş maşallah ütüler ama az kaldı ...
kolay gelsin canım sanada benimde var ütüm ama yapamıyorum ütümü düşürdüm yere ve malesef nafişşşş yenisini alana kadar ütüsüz giyecez heheheee:))

büroda yemek hazırlıyorum kızlar arada geliyorum
sütlaç yaptım
karışık kızartma yaptım
gelin buyrun :))
afiyet olsun canım sana bol bol ye yaptığın tatlılardan artıkım bizim yerimizede
duru hanım dün yaptığım çorbayı yemedi negüzel kereviz almıştım ona ama hüsranla sonuçlandı tabi bugun tarhana yapım bari inşallah onu yer.
dün gencerde ne yaptıysam yemedi bende tarhana yapayım diyodum bugün hadi inşallah birbirlerine baka baka yerler:))bu arada sen salça koyuyormusun canım yaparken çorbana

valla ben gelirim haaa ))

..

:)) cnmbenim buyur
kız bi bursalılar buluşması yapmadık kimseden ses çıkmıyo havalarda soğucak hiç buluşamıcaz

sağol cnm çok şükür kilo derdim yok

doruk bebek şu dövmüşler hani gözleri şişti omu ya

normalde kendimize yaparken koyuyorumda duruya yaparken domates koydum 1tane koymasan beyazımsı kırmızı bişey oluyo bizim tarhana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…