geçenlerde maslak acıbademde bildiğiniz doktor varmı diye sormuştun galiba ben gidemiyorum uzak bana neslihan diye bir doktor var canım orda yeğenim doktoruydu ablamlar taşındılar şimdi gidemiyolar ama benim yeğenim çok hasta olan bi çocuktu erken doğmuştu ablamlar çok memnundu istersen bi bak onada ..
günaydın esmacım ya adet olcan yada bi erkek daha geliyodelikafadulden
kızlar zeyneple konuştum şimdi. sistem bakımda mesajı aldıgı icin giremiyormus. bakım devam ediyor sanmış. bende dedim herkes giriyor. birazdan tekrar bakacak. gelecek yani.
iyiz seçilcim sen nassın cnm
büroda yemek hazırlıyorum kızlar arada geliyorum
sütlaç yaptım
karışık kızartma yaptım
gelin buyrun :))
büroda yemek hazırlıyorum kızlar arada geliyorum
sütlaç yaptım
karışık kızartma yaptım
ay bende bi yandan ütü yapıp bi yandan size bakıyorum boyum kadar olmuş maşallah ütüler ama az kaldı ...
evet cnm büroya dışardan sölemiyoz ben yapıyorum seve seve valla
hadi ütü yapanlara kolay gelsin şekerlerrr
ooo ben duymamıştım hiç böyle bişeyi türkiyedede varmı acaba butür yerler bizimde çok acil ve şiddetle gitmemiz gereken yer orası yapışık ikiz şeklinde dolaşmak çok feciGünaydin Elifcim Ecemi oyun alanina yazdirdim her gün bir saat götürücem krese baslamadan yavas yavas benzis kalmaya alissin diye ilk zamanlar bende yaninda kalicam
ne yapayim bana çok bagli bensiz hiç durmuyo ee bende kasimda is basi yapicam mecbur alismasi lazim yavastan
kolay gelsin canım sanada benimde var ütüm ama yapamıyorum ütümü düşürdüm yere ve malesef nafişşşş yenisini alana kadar ütüsüz giyecez heheheee:))ay bende bi yandan ütü yapıp bi yandan size bakıyorum boyum kadar olmuş maşallah ütüler ama az kaldı ...
afiyet olsun canım sana bol bol ye yaptığın tatlılardan artıkım bizim yerimizedebüroda yemek hazırlıyorum kızlar arada geliyorum
sütlaç yaptım
karışık kızartma yaptım
dün gencerde ne yaptıysam yemedi bende tarhana yapayım diyodum bugün hadi inşallah birbirlerine baka baka yerler:))bu arada sen salça koyuyormusun canım yaparken çorbanaduru hanım dün yaptığım çorbayı yemedi negüzel kereviz almıştım ona ama hüsranla sonuçlandı tabi bugun tarhana yapım bari inşallah onu yer.
valla ben gelirim haaa))
..
günaydın kızlar..
esmacım canın tatlı istiyosa ye kızım bol bol.sanki kilo derdin var..oohh sütlaç da yapmışın.. ay olsa da yesek,canım çektii..
doruk bebeği haberlerde gördüm, ne fecii..bakamadım bilee..Allah güzel günler göstersin yavruma..
kahvaltımı yaptım geldim kızlar amma kaynatmışınız haaa:))
dinevacanım ben çok bilmiyorum bebişlerinindurumunu alıntılardan okudumçok geçmiş olsun inşallah tahlillerde temiz çıkar iyi düşünki iyi şeyler bulsun seni allah şifa versin hepimize
ooo ben duymamıştım hiç böyle bişeyi türkiyedede varmı acaba butür yerler bizimde çok acil ve şiddetle gitmemiz gereken yer orası yapışık ikiz şeklinde dolaşmak çok feci(
kolay gelsin canım sanada benimde var ütüm ama yapamıyorum ütümü düşürdüm yere ve malesef nafişşşş yenisini alana kadar ütüsüz giyecez heheheee:))
afiyet olsun canım sana bol bol ye yaptığın tatlılardan artıkım bizim yerimizede
dün gencerde ne yaptıysam yemedi bende tarhana yapayım diyodum bugün hadi inşallah birbirlerine baka baka yerler:))bu arada sen salça koyuyormusun canım yaparken çorbana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?