- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
selamm...
anneme geldim gelir gelmez soluğu burda aldım
ne var ne yok herkes iyimi...
diyetteyim ben 3 gündür şimdi salata ve yoğurdumu yicem
ecenaz da bıldırcın yumurtalı kahvaltısını yapcak...
yer yemez geliriz...:)
sen emziriryomuydun canım bıldırcın yumurtası verilebiliyomu?
normalde kendimize yaparken koyuyorumda duruya yaparken domates koydum 1tane koymasan beyazımsı kırmızı bişey oluyo bizim tarhana..
canım inşş. testleriniz temiz çıkargünaydınkızlar ben geldim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
nevaya iyice baktı doktoru cmt günü için kbb randevusu aldık arkasından bir sürü kan tahlili verdi onları yaptırıcaz 1 ay boyunca kullanmamız içinde ilaçlar verdi ama gelişimi iyi dedi 1 ayda 1,5 cm uzmaıştı ki 5,5 yaşındaki çocuk için çok iyi dedi bundan önceki 3 ayda takipteydik biz büyümesi durmuştu sonra birden uzamıştı biraz rahattlattı beni ama ailede olduğu için mutlaka tahlilleri yapıp görüşelim dedi ablamıza grip aşımızıda yaptırdık
gitmişken revnayıda baktırdım 3 haftadır doğru düzgün yemiyor çünkü oda 20 günde 230 gr almış boyuda 2,5 cm uzamış mamaları almıyor dedim boşver o zman anne sütünü arttıralım dedi bende sütüm çok azaldı deyince günde 3 fincan ISIRGAN OTO ÇAYI içmemi önerdi sütü çok arttırıyormuş aklınızda olsun kızlar sonra aşı yapalımmı dedim revnaya gerek yok onun bağışıklığı iyi sen yaptır yeter dedi sonraaaaa revnanın üstteki 2 dişide alttakiler gibi aynı anda geliyormuş 1 haftaya üsttekilerde çıkar iştahsızlığı ondandır dedi biz minadex ve kullanıyorduk aMA REVNA DELİRİYORDU ONU içmemek için değiştirdi nutrigen şurup ve vitamin c şurup verdi bunlar iştahınıda açar dedi
2 çocukla zormuş 1,5 saat kaldık doktorun yanında akşam 8 de ancak gelebildim eve çok yorluldum vala
benden bu kadar
maşallah 9. gözün aydın canımAAAAAAA kızlar bizde 8 aylık olduk bugüüüüün.....
9. ayımıza giriyoruz. allaha şukurler olsun...... :)
zemuszemus
emziriyorum canım ama genellikle geceleri gündüzleri emme sayısı 2 yi geçmiyo malesef..
bıldırcın yumurtasını hergün vermiyorum
tavuk yumurtasından daha besleyici ama bi o kadarda ağır...
minicik bi miktar koyuyorum kahvaltısının içine...böbrekleri yorabilirmiş henüz bu aylarda...gerçi 7. aydan itibarende gelişimi iyi olna bebeklere verilebiliyomuş yinede ben arada bir çok azcık veriyorum
merhaba kızlar nasılsınız
cok kotu bısı oldu sabah ozge ıkımız uyurken yataktan dustu oyuncaklarının ustune yuzu falan yaralar ıcınde dudagının ustu burnunun ustu kanadı sıyrılmıs cok agladı hemen hastaneye gıtım doktorumuza ay kontolude vardı zaten doktor baktı bıryerınde bısı yok dedı yaralara merhem dıslere hap verdı cok uzuldum kızlar anlatamam ozge sımdı cok ıyı 8.600 kılosu olmus 73.5 de boy doktor cok ıyı dedı masallah de annesı dedı oyle kızlar
sağol canım...hşg zeynepcim
hayrlısı olsun kafana göre iyi bi iş bulursun inş bi an önce allahın dediği olur hiç sıkma kendini nerde kısmetin bakalım...
maşallah ipeğime yesin bol bol yarasın kızıma...
bak sen gecenin köründe ne oyunuymuş bu böyle :)Zeynepcim hayirlisi olsun canim iyi bi is bulursun insallah
Masallah ipekte yiyomus güzel güzel insallah gece uykularida düzene girer
Ecemde ne zamandir geceleri uyaniyo bu gecede kalkmis elleriyle ayaklariyla alkis yapiyo agziyla brrrrrrrrrrrrrrr yapiyo gece vakti oyun istiyo cadi:))
maşallah özgeye. göya topiğin en küçüklerinden ama ilerde gidiyor baksana. boyuda kilosuda çok iyi.merhaba kızlar nasılsınız
cok kotu bısı oldu sabah ozge ıkımız uyurken yataktan dustu oyuncaklarının ustune yuzu falan yaralar ıcınde dudagının ustu burnunun ustu kanadı sıyrılmıs cok agladı hemen hastaneye gıtım doktorumuza ay kontolude vardı zaten doktor baktı bıryerınde bısı yok dedı yaralara merhem dıslere hap verdı cok uzuldum kızlar anlatamam ozge sımdı cok ıyı 8.600 kılosu olmus 73.5 de boy doktor cok ıyı dedı masallah de annesı dedı oyle kızlar
yok canım garati bankasındaydım. oraya dönmem imkansız. temelli ayrıldım çünkü. ipeğe kayınvalidem bakıcak,yakın oturuyoruz,3 sokak var aramızda...zeynepcim hakkında hayırlısı neyse o olsun nasıl bi iş bakıyosun sen doğumdan önce çalışıyomuydun hani oraya geriye girme şansın yokmu?? amma sordum haa sanki patronumda kızı işe alıcam kusura bakma artıkım ayrıca en önemli soru şu ipeğimize kim bakıcak????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?