2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selamm...
anneme geldim gelir gelmez soluğu burda aldım
ne var ne yok herkes iyimi...

diyetteyim ben 3 gündür şimdi salata ve yoğurdumu yicem
ecenaz da bıldırcın yumurtalı kahvaltısını yapcak...

yer yemez geliriz...:)

oh bee ütü bitti kaldırdımda şimdi kendimi temizliyim biraz bacaklarımı almam lazım off çok üşeniyorum...

sen emziriryomuydun canım bıldırcın yumurtası verilebiliyomu?

selam kızlar.
3 gündür giremiyodum sürekli bakımda diyordu sorun bilgisayardaymış meğer.
beni merak etmişsiniz sağolun opuyorumnanaktan
2 iş görüşmesine gittim bugün. ikiside olmadı. şartları uymadı. napıcam bilmem,bulucam inşallah iyi bi yer.
3 günde 30 sayfa geçmiş birikmiş maşallah çeneniz durmamış sırnaşık şey
ipek aynı. uykusuz her gece modundayız...
iştahımız iyi ama çok şükür.
kaçırdığım bişey varmı? bakamicam geçmişe bi başlarsam bitiremem şimdi...

sen emziriryomuydun canım bıldırcın yumurtası verilebiliyomu?

emziriyorum canım ama genellikle geceleri gündüzleri emme sayısı 2 yi geçmiyo malesef..
bıldırcın yumurtasını hergün vermiyorum
tavuk yumurtasından daha besleyici ama bi o kadarda ağır...
minicik bi miktar koyuyorum kahvaltısının içine...böbrekleri yorabilirmiş henüz bu aylarda...gerçi 7. aydan itibarende gelişimi iyi olna bebeklere verilebiliyomuş yinede ben arada bir çok azcık veriyorum

hşg zeynepcim
hayrlısı olsun kafana göre iyi bi iş bulursun inş bi an önce allahın dediği olur hiç sıkma kendini nerde kısmetin bakalım...
maşallah ipeğime yesin bol bol yarasın kızıma...

normalde kendimize yaparken koyuyorumda duruya yaparken domates koydum 1tane koymasan beyazımsı kırmızı bişey oluyo bizim tarhana..

aynı bende bu defa domates koyucam geçen yaptığımda koymadım beyazmısıoldu yemedi gencer ben kendimize neyi nasıl yapıyosam onu yiyo çocuk ona özel yaptığımşeyleri yemiyo mesela az tuzlu az yağlı ayırıyorum ona 2kaşık alıyo gerisi yok biz yerken ağzına veriyorum şapır şapır yiyo yahuuu anasına eziyet etmiyo aklınca sıpam:)))

Zeynepcim hayirlisi olsun canim iyi bi is bulursun insallah
Masallah ipekte yiyomus güzel güzel insallah gece uykularida düzene girer

Ecemde ne zamandir geceleri uyaniyo bu gecede kalkmis elleriyle ayaklariyla alkis yapiyo agziyla brrrrrrrrrrrrrrr yapiyo gece vakti oyun istiyo cadi:))

canım inşş. testleriniz temiz çıkar
kilo ve boy gelişimi içinde maşallah

AAAAAAA kızlar bizde 8 aylık olduk bugüüüüün.....

9. ayımıza giriyoruz. allaha şukurler olsun...... :)

zemuszemus
maşallah 9. gözün aydın canım

bende dün okudum şu bıldırcın yumurtasını

bebeklerde en az 3-4 yaşına kadar bıldırcın yumurtası sakıncalı. bunun ikiş sebebi var. birincisi böbrekleri yorar. bebeğinizin böbrekleri yetişkinler gibi çalışmıyor..
diğer nedenide şu; yumurtadan daha yoğun olduğu için faydalı zaten bıldırcın yumurtası.. yani allerjen etkiside normal yumurtanın iki katı. ve bebeğinizin savunma mekanizması henüz yeterince gelişmemiştir..
bebeğinize yedireceğiniz herşeyi beslenme uzmanına danışmanızı öneririm
bi dr.a sormak lazım canım

bizim dedemiz ecrin için tavuk aldı dün yumurtlamış bugün yedirdim ben yumurtanın tadını bilmem ama öteki yumurtalardan çok farklıydı o kesin diğer haşladıklarımı ezerken bi koku oluyodu midem kalkıyodu bundan ne koku almadım sarısıda sapsarıydı
yarasın kuzuma inş.

merhaba kızlar nasılsınız

cok kotu bısı oldu sabah ozge ıkımız uyurken yataktan dustu oyuncaklarının ustune yuzu falan yaralar ıcınde dudagının ustu burnunun ustu kanadı sıyrılmıs cok agladı hemen hastaneye gıtım doktorumuza ay kontolude vardı zaten doktor baktı bıryerınde bısı yok dedı yaralara merhem dıslere hap verdı cok uzuldum kızlar anlatamam ozge sımdı cok ıyı 8.600 kılosu olmus 73.5 de boy doktor cok ıyı dedı masallah de annesı dedı oyle kızlar

zeynepcim hakkında hayırlısı neyse o olsun nasıl bi iş bakıyosun sen doğumdan önce çalışıyomuydun hani oraya geriye girme şansın yokmu?? amma sordum haa sanki patronumda kızı işe alıcam kusura bakma artıkım ayrıca en önemli soru şu ipeğimize kim bakıcak????

çoook geçmiş olsun canım özgeye benimde en korktuğum şey budur o yüzden hiç almam yanıma yatağımızın yanınayer yatağı yaptım orda yatıyo malesef( çok üzücü ama malesef dedikleri gibi düşe kalka büyüyolar.kilo ve boyunada maşallahhh

saolun kızlar cok kotu oldum sabah bı gorsenız yaralar kanarken ben tıtrıyodum allah hepsını korusun tum meleklerımızı kızlar onlara bısı hıc olmasın bu ay corbalar ve aksam yogurt kılo yapmıs kızlar kıslere hap verdı kulanan varmı baska

kız gülşah ne diyeti..cumartesi bozarsın o zaman :umursamaz:

kızlar cumartesi gülşah,rüveyda, bir de gelirse gülşen diye bi arkadaş var, 2009 nisan annesi,bize kahvaltıya gelecekler.hacer ankarada olacağı için gelemeyecek. yolu düşenler, buyrun gelin..

özgeye çok çok geçmiş olsun. nasıl korktuğunu çok iyi anlıyorum melek..neyse ki bişey olmamış..aman dikkat et bundan sonra. maşallh kilosu da boyu da çok iyi..

hşg zeynepcim
hayrlısı olsun kafana göre iyi bi iş bulursun inş bi an önce allahın dediği olur hiç sıkma kendini nerde kısmetin bakalım...
maşallah ipeğime yesin bol bol yarasın kızıma...
sağol canım...
bak sen gecenin köründe ne oyunuymuş bu böyle :)
maşallah özgeye. göya topiğin en küçüklerinden ama ilerde gidiyor baksana. boyuda kilosuda çok iyi.
çok geçmiş olsun o bir ağladıysa sen bin ağlamışsındır... Allah bi daha yaşatmasın...
yok canım garati bankasındaydım. oraya dönmem imkansız. temelli ayrıldım çünkü. ipeğe kayınvalidem bakıcak,yakın oturuyoruz,3 sokak var aramızda...

aslında moralim bozuk kızlar ya.
ersinle tartışıyoruz bu aralar hep. beni "anlayışsızlıkla" suçluyor. kendimi despot bi kadın gibi hissediyorum...

Sorma hülyacım bizim alttaki 2 dişimiz beraber 6 aylıkken ikisin beraber çıkmıştı şimdide üstler geliyor benim süt diyetten önce azalmıştı canım bugün ısırgan içiyorum bakalım nolacak ama diyette iyi gidiyorumherkes çok zayıfladın dişyor şubat ayına 55 kilo giricem inşallaaaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…