aslında moralim bozuk kızlar ya.
Ersinle tartışıyoruz bu aralar hep. Beni "anlayışsızlıkla" suçluyor. Kendimi despot bi kadın gibi hissediyorum...
sorma bizde öyle ben boşverdim valla gidip yatıyorum ona saracağıma
özgeyede hem geçmiş olsun hem maşallah kilosuda boyuda güzel maşallah
saolun kızlar allah bıda yasatmasın hıc bırımıze yuzumuzde yaralar oyun oynuyozdusmeden kalkmadanda buyumıcekler kı alısmak lazım cok tesekur ederız ıyı dıleklerınıze kızlar
zeynepcım eslerımız oyle hepsı aynı bazen bızı suclarlar bazende bısı anlamıyosun der bızımkıde dayreyı yaptırıyopzya mutfakla balkonu ızerı alıyoz ben soyle dıyom yok boyle dıyo ozaman sen tek yasa dıyorum bazende uzerıne gıtmıyorum ev aldı tamırat yaptırmaya baslıyo kafasını bozmım dıyom cıkana kadar :roflol: sonra devam dır dıra
kızlar face den msj geldimi açık olanlar bebeğinizin yeteneğini genişletin isimli kitabı veriyorlar ücretsin diye ben aradım kaydımı aldılar kitap gelicek 10 güni içinde numara şu :0212 440 1 440 haydi arayın kitabı kapın
zeynep bizdede aynı. bende farkediyorum ama insanlara tahammülüm azaldı. hele eşim bir hata yaptığında cildiracak gibi oluyorum. sanırım bu annelik duygusu yüzünden. kendimizi cok kasıyoruz ve baskalarının hata yapmasına katlanamıyoruz. buda bizi anlayıssız yapıyor digerlerinin gözünde. eşim yardım için elinden geleni yapıyor ama farkkettimki ben hep daha fazlasını bekliyorum kendisinden. bendede tabi eski güler yüzlülük yok. yorgunluk, günlük sıkıntılar hepsi yapıyor. bitek doruga bakarken yüzüm gülüyor.
hımmmanladım canım ama kayınvalidene bırakacaksın haa süper sen o istisna dediğimiz gruptan kaynasıyla iyi geçinenlerdensin haa bravooo:)))sağol canım...
bak sen gecenin köründe ne oyunuymuş bu böyle :)
maşallah özgeye. göya topiğin en küçüklerinden ama ilerde gidiyor baksana. boyuda kilosuda çok iyi.
çok geçmiş olsun o bir ağladıysa sen bin ağlamışsındır... Allah bi daha yaşatmasın...
yok canım garati bankasındaydım. oraya dönmem imkansız. temelli ayrıldım çünkü. ipeğe kayınvalidem bakıcak,yakın oturuyoruz,3 sokak var aramızda...
aslında moralim bozuk kızlar ya.
ersinle tartışıyoruz bu aralar hep. beni "anlayışsızlıkla" suçluyor. kendimi despot bi kadın gibi hissediyorum...
boşveremiyorum ki...
aman neyse ya.içime ata ata alıştım artık "anlayışsız kadın" olmaya.
gittiği yere kadar napalım. sağlık olsun...
hımmmanladım canım ama kayınvalidene bırakacaksın haa süper sen o istisna dediğimiz gruptan kaynasıyla iyi geçinenlerdensin haa bravooo:)))
hiç öle hissetme kendini şuaralar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz asıl erkekler bizi anlamıyo onlar anlayışsız bize yüklüyorlar kendini üzmeye değmez geçicektir eminim daha dün konuştuk bizde benimkiyle bu konuyu ben ona fırça atıyomuşum eve geç gelince surat yapıyomuşum keyfimden değil dedim evde akşama kadar paçama yapışmış biz bebekle yaşıyorum bi gelsende 2 saat alsın bendende dinlensem diye bakıyorum sende 12 de 1 de gelince öle oluyo diyorum halada anlamıyosun beni diyo al vur beynine bitane işte naparsın
zeynepcim şimdi bu tip konular burdan fazla konuşulmuyor. ama bence alıp karşına konuş açık açık. bir sürede bırak ne istiyorsa onu yapsın bakalım nereye kadar yapabilecek sensiz. oda belki panikte. babalıkta kolay değil. sorumlulukları arttı. ve eski günlerini arıyor olabilir. birak ne istiyorsa yapsın. ama hiç kızma güler yüzlü olmaya devam et. hatta sen zorla. hadi çık arkadaşlarınla dinlen birazcık gibi seyler söyle.çıkarken giyimine özen göstermesini sagla. yakışmış yakışmamış flan de. destekle yani. h.sonu evdeykende sende arada ipeki ona bırak dişarı çık arada ama.
bu arada bayan varmı falan diyede sorma. inan yapacak olan insan her yerde yapar. sana yalan söyler sen bilmessin yine yapar. birak içsin kimle istiyorsa. benim eşim gece calışıyor. bir sürüde bayanla haşır neşir olmak zorunda. yapacak bisey yok ama. eger yaparsa kendine yapar. bize bisey olmaz. eşlerimizde bu sorumlulugu kaldıracak kadar kocaman insanlar. yapmak isteyeni durduramassın yani.
bizim sorunumuz daha farklı sanırım zeynepcim.
yani şöyle...
biz evlenmeden önce gezen tozan bi çifttik. evden gelen giden eksik olmazdı. hatırlıyosunuzdur belki. şimdi ersin arkadaşlarıyla çıkmak istiyor bazen. kimse kimsenin esiri değil,onunda kafa dağıtmaya hakkı var diye çoğunlukla ses etmiyorum ben. ama tek bi şartım var "kızlar olmayacak" diyorum. 20 senelik kız arkadaşı da olsa,kocamın ben yokken bayanın olduğu bi yerde içmesini istemem. yanlış mı allah aşkına? hangi kadın yanında yokken kocasının içkili bi yerde,masasında bi bayanla oturmasını ister?
erkek erkeğe çkın tabi ama ben yokken kızlardan biri gelmesin diyorum.
"abartıyorum,fesatım,içim fesat,kötü düşünüyorum,çok sıkıyorum"
bana bunları diyor...
ipek dogdugundan beri 2 kere çok yakın arkadaşıyla çıktı
1 kere başka bi arkadaşıyla
3 günlük bi festival vardı,3 gece üst üste oraya gitti
ve dün akşam çıktı en son.
ama dün akşam film koptu evde. beni ezdi gitti resmen. göya bende gidicektim,hava kötü olunca gidemedim,çıkamadık. önce "bende gitmiyim" falan diye ayak yaptı,ses etmedim bende,"ben sana gitme demem,kızlar varken içime sinmiyor,kararını sen ver,içine siniyosa git" dedim
gitti...
anlayışsızmıyım ben?
zaten erkeklerle çıkıyor,te istediğim bayan olmasın.
çok uzaklaştık birbirimizden zaten ben gitmeden çoğunlukla o gelmiyor yanıma (anladığınız konuda)
bilmiyorum aslında hiç iyi değilim,kafam karısık,uzaklaşmak istiyorum...
ben hayatımdan fedakarlık ediyorum,ama o etmiyo,edemiyor...
bi dahakine sormicam...
bakalım kendi açıklama gereğinde bulunacak mı.
öyle tabi,tabiri caizse kazık kadar adamlar. içinde olduktan sonra her şekilde yapar...
Allah korusun ne diyim. kocama güvenirimde klasik bi laf olucak ama,kızlara güvenmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?