2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

özgeye çok geçmiş olsun. bende çok korkuyorum bu düşme olayından ama eninde sonunda yaşayacağız biliyorum. düşmeden büyüyen çocuk yokki.... özgede korkmuştur kuzu şimdi.

aslında moralim bozuk kızlar ya.
Ersinle tartışıyoruz bu aralar hep. Beni "anlayışsızlıkla" suçluyor. Kendimi despot bi kadın gibi hissediyorum...

sorma bizde öyle ben boşverdim valla gidip yatıyorum ona saracağıma
özgeyede hem geçmiş olsun hem maşallah kilosuda boyuda güzel maşallah

saolun kızlar allah bıda yasatmasın hıc bırımıze yuzumuzde yaralar oyun oynuyoz dusmeden kalkmadanda buyumıcekler kı alısmak lazım cok tesekur ederız ıyı dıleklerınıze kızlar

zeynepcım eslerımız oyle hepsı aynı bazen bızı suclarlar bazende bısı anlamıyosun der bızımkıde dayreyı yaptırıyopzya mutfakla balkonu ızerı alıyoz ben soyle dıyom yok boyle dıyo ozaman sen tek yasa dıyorum bazende uzerıne gıtmıyorum ev aldı tamırat yaptırmaya baslıyo kafasını bozmım dıyom cıkana kadar :roflol: sonra devam dır dıra

sorma bizde öyle ben boşverdim valla gidip yatıyorum ona saracağıma
özgeyede hem geçmiş olsun hem maşallah kilosuda boyuda güzel maşallah

boşveremiyorum ki...
aman neyse ya.içime ata ata alıştım artık "anlayışsız kadın" olmaya.
gittiği yere kadar napalım. sağlık olsun...

kendi ewine kapağı bi at,son hızla devam edersin kaydirigubbakcemile3

kızlar face den msj geldimi açık olanlar bebeğinizin yeteneğini genişletin isimli kitabı veriyorlar ücretsin diye ben aradım kaydımı aldılar kitap gelicek 10 güni içinde numara şu :0212 440 1 440 haydi arayın kitabı kapın

şimdide face açılmıyor bizde.
bilgisayar iyice göçtü :1ninca:

zeynep bizdede aynı. bende farkediyorum ama insanlara tahammülüm azaldı. hele eşim bir hata yaptığında cildiracak gibi oluyorum. sanırım bu annelik duygusu yüzünden. kendimizi cok kasıyoruz ve baskalarının hata yapmasına katlanamıyoruz. buda bizi anlayıssız yapıyor digerlerinin gözünde. eşim yardım için elinden geleni yapıyor ama farkkettimki ben hep daha fazlasını bekliyorum kendisinden. bendede tabi eski güler yüzlülük yok. yorgunluk, günlük sıkıntılar hepsi yapıyor. bitek doruga bakarken yüzüm gülüyor.

bizim sorunumuz daha farklı sanırım zeynepcim.
yani şöyle...
biz evlenmeden önce gezen tozan bi çifttik. evden gelen giden eksik olmazdı. hatırlıyosunuzdur belki. şimdi ersin arkadaşlarıyla çıkmak istiyor bazen. kimse kimsenin esiri değil,onunda kafa dağıtmaya hakkı var diye çoğunlukla ses etmiyorum ben. ama tek bi şartım var "kızlar olmayacak" diyorum. 20 senelik kız arkadaşı da olsa,kocamın ben yokken bayanın olduğu bi yerde içmesini istemem. yanlış mı allah aşkına? hangi kadın yanında yokken kocasının içkili bi yerde,masasında bi bayanla oturmasını ister?
erkek erkeğe çkın tabi ama ben yokken kızlardan biri gelmesin diyorum.
"abartıyorum,fesatım,içim fesat,kötü düşünüyorum,çok sıkıyorum"
bana bunları diyor...
ipek dogdugundan beri 2 kere çok yakın arkadaşıyla çıktı
1 kere başka bi arkadaşıyla
3 günlük bi festival vardı,3 gece üst üste oraya gitti
ve dün akşam çıktı en son.
ama dün akşam film koptu evde. beni ezdi gitti resmen. göya bende gidicektim,hava kötü olunca gidemedim,çıkamadık. önce "bende gitmiyim" falan diye ayak yaptı,ses etmedim bende,"ben sana gitme demem,kızlar varken içime sinmiyor,kararını sen ver,içine siniyosa git" dedim
gitti...
anlayışsızmıyım ben?
zaten erkeklerle çıkıyor,te istediğim bayan olmasın.
çok uzaklaştık birbirimizden zaten ben gitmeden çoğunlukla o gelmiyor yanıma (anladığınız konuda)
bilmiyorum aslında hiç iyi değilim,kafam karısık,uzaklaşmak istiyorum...
ben hayatımdan fedakarlık ediyorum,ama o etmiyo,edemiyor...

bu arada size bir kitap önereceğim. ben çok begendim. "Freud'a ne yaptık da çocuklarımız böyle oldu" yazan: Catherine Mathelin. Şu an kıskançlıkla ilgili bölümü okuyorum. Harika bilgiler var. Cocukların olaylara nasıl baktığını anlatıyor.

aksine çok güleryüzlüyümdür,şebeklikler yaparım evde,ama yok işte...
aramıza bi duvar örüldü sanki.
diyorum ya,gittiği yere kadar,napalım...

hımmmanladım canım ama kayınvalidene bırakacaksın haa süper sen o istisna dediğimiz gruptan kaynasıyla iyi geçinenlerdensin haa bravooo:)))
aslında moralim bozuk kızlar ya.
ersinle tartışıyoruz bu aralar hep. beni "anlayışsızlıkla" suçluyor. kendimi despot bi kadın gibi hissediyorum...

boşveremiyorum ki...
aman neyse ya.içime ata ata alıştım artık "anlayışsız kadın" olmaya.
gittiği yere kadar napalım. sağlık olsun...

hiç öle hissetme kendini şuaralar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz asıl erkekler bizi anlamıyo onlar anlayışsız bize yüklüyorlar kendini üzmeye değmez geçicektir eminim daha dün konuştuk bizde benimkiyle bu konuyu ben ona fırça atıyomuşum eve geç gelince surat yapıyomuşum keyfimden değil dedim evde akşama kadar paçama yapışmış biz bebekle yaşıyorum bi gelsende 2 saat alsın bendende dinlensem diye bakıyorum sende 12 de 1 de gelince öle oluyo diyorum halada anlamıyosun beni diyo al vur beynine bitane işte naparsın

zeynepcim şimdi bu tip konular burdan fazla konuşulmuyor. ama bence alıp karşına konuş açık açık. bir sürede bırak ne istiyorsa onu yapsın bakalım nereye kadar yapabilecek sensiz. oda belki panikte. babalıkta kolay değil. sorumlulukları arttı. ve eski günlerini arıyor olabilir. birak ne istiyorsa yapsın. ama hiç kızma güler yüzlü olmaya devam et. hatta sen zorla. hadi çık arkadaşlarınla dinlen birazcık gibi seyler söyle.çıkarken giyimine özen göstermesini sagla. yakışmış yakışmamış flan de. destekle yani. h.sonu evdeykende sende arada ipeki ona bırak dişarı çık arada ama.

eh işte,geçiniyoruz iç güveysinden hallice.
bana bi zararı yok,ses etmiyorum bende.
bizim sorunumuz öyle bişey değil canım,zeynebe yazdım yukarda,ordan bak... tamamen farklı. beni ezip geçiyo sürekli...

inan bi gün surat yapmadım ona. eve geldiğinde hep kapıda karşıladım,sarıldım,öptüm. bundan sonrada böyle devam ederim. içten içe kırıyor beni,farkında değil. susuyorum şimdilik ama nereye kadar susarım bilmiyorum.
konuştuk defalarca.
bişey yok diyor...
3 gün iyiyiz,sonra yine aynı...
1 ay uzak kaldığımız zamanlar oldu,sonunda pes ettim gittim yanına. eziliyorum resmen.
aman neyse canım ya,düzelir umarım zamanla. bi evlilik bu kadar mesafeyle çok sağlıklı yürümez çünkü.
herşeyin hayırlısı.
kızım sağolsunda...

bu arada bayan varmı falan diyede sorma. inan yapacak olan insan her yerde yapar. sana yalan söyler sen bilmessin yine yapar. birak içsin kimle istiyorsa. benim eşim gece calışıyor. bir sürüde bayanla haşır neşir olmak zorunda. yapacak bisey yok ama. eger yaparsa kendine yapar. bize bisey olmaz. eşlerimizde bu sorumlulugu kaldıracak kadar kocaman insanlar. yapmak isteyeni durduramassın yani.

melekçim canım geçmiş olsun özgeme inş. yaralları geçerde izi kalmaz

zeynepçim sen hakklısın tabikide kimin böyle bu durumda içi rahat eder ki
ah bu erkekler

bi dahakine sormicam...
bakalım kendi açıklama gereğinde bulunacak mı.
öyle tabi,tabiri caizse kazık kadar adamlar. içinde olduktan sonra her şekilde yapar...
Allah korusun ne diyim. kocama güvenirimde klasik bi laf olucak ama,kızlara güvenmiyorum...

Canım şu gezme meselesi bizdede var o diyoki ben haftanın 6 günü çalışıyorum biraz arkadaşlarımla kafa dağıtmak istiyorum ben diyorumki çocukla hiç bişey yapamıyorum bana yardım etmiyosun ve kendi hayatını dilediğince yaşayabiliyosun bu çocuk sadece benim değil ramazanda okadar çok sık çıktıki dışarı artık ben tartışmıyodum kendi haline bırakdım güzel konuştuk hallettik sayılır çıkma meselesini .dünde bana diyoki 2 sene önce onu daha güzel karşılıyomuşum anlamışınızdır şimdi hiç onla ilgilenmiyomuşum.iş güç derken gerçekden salıyoruz kendimizi ama gücüm yetmiyo artık herşeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…