2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcım sıkma canını gecer ınsallah hersey

bızım baksana mesela bız cok ıyız seytan kulagına kursun allaha sukur ama kaynanalar yuzunden hep sorun cıkıyo herkezın derdı farklı valahı allah yavrularımı eslerımıze saglık huzur mutluluk versınkı onlarla bızde olalım :asigim:

MELEK geçmiş olsun ÖZGE me allah beterinden saklasın..
HÜLYA bende gelirken nesfitimi yanımda getiririm hehehehe:))) siz yersiniz ben size bakarım (
ZEYNEPcim çoğu evlilikte oluyo böyle şeyler inş düzelirsiniz sen sıkma kendini çine atma yeter..
FATOcum bıldırcın yumurtası 7. aydan sonra sadece sarısı 1 yaştan sonra tamamı verilebiliyo güvenle...tercih meselesi tabi...bebeğe herhangi bi ters etki yapmıyosa hafta 1-2 kere verilmesinde sakınca yok..şart da değil yani vermek :)

zeytinyağı gibi bi şekilde üste çıkıyolar işte...
napiyim evin içinde kucağımda çocuk tuvaletle mi gezeyim?
elimde olduğu kadar bakıyorum kendime.
bizimde aramız iyidir aslında,şu çıkma problemini halletsek...
ben çok severim kocamı,onsuz bi hayat düşünemiyorum ama bazen öyle kırıyor ki beni. ve yaptığı şey ona o kadar normal geliyor ki...
Allah sağlık versin ne diyim,gerisi bi yerden sonra gerçekten boş.

Zzeynep ala bendende o kadar valla bende bu konuda doluyum 2 çocukla hem çalışıoyorum hem herşeylerine bakıyorum dün akşam bende koptum ama misafir vardı ses etmedim ama zamanı bekliyorum dün kızları doktoro götürdüm zaten kendimiz taksiyel gittik akşam geçe kaldık eve erken gelmiş bi zahmety edip gelip almadı bizi sinir oldum bizim eskiyince zaten üfff bilmiyorum gidene yol orda diyorum bizde aynıyız< yani ben gidersem yanına anca
hakkımızda hayılısı gidene yol orda diyorum ,

aynen öyle onlara göre çok normal geliyo yaptıkları ve çok güzel üste çıkıyolar düzelir ama bi orta yol bulursunuz merak etme oturup konuş sinirlenmeden etkili oluyo gerçekden..

en senin kadar hümanist değilim valla opnsuzda hayat düşünüyorum hiçde umurumda değil saldım valla

benciller işte
benciller
ben kendimden önce cocugumu düşünüyorum
onlar kendinden sonra cocugunu düşünüyor...
hakkımızda hayırlısı gerçekten

aynen öyle onlara göre çok normal geliyo yaptıkları ve çok güzel üste çıkıyolar düzelir ama bi orta yol bulursunuz merak etme oturup konuş sinirlenmeden etkili oluyo gerçekden..
inşallah canım bakalım düzelir umarım zamanla
en senin kadar hümanist değilim valla opnsuzda hayat düşünüyorum hiçde umurumda değil saldım valla

kötükedihüso

yahu küçücük çocuk nasıl evi bu kadar dağıtıyor anlamadım gitti.. uyudu da rahat ettim beee.. anam ne zormuş çocuk bakmak..bileklerim ağrıyor resmen..
amma dırdır yaptım dimi ))

bizim doruk'umuzun da 9.ayı kutlu olsun..ne çabuk geçti 9 ay.hala anlayamadım..

maşallah doruk'uma

ah bebeğim benim kıyamam sana.. geçmiş olsu canım.. allah beterinden saklasın..

aslında moralim bozuk kızlar ya.
ersinle tartışıyoruz bu aralar hep. beni "anlayışsızlıkla" suçluyor. kendimi despot bi kadın gibi hissediyorum...

o kadar haklısn ki.. insan herşeyini paylaşır da eşini paylaşamaz...
ben çok feci kıskanırım kocamı belli etmicem diye canım çıkar ama o anlar tabi
bırak kadınları yakın arkadaşlarından bile kıskanırım..
bazen güzel giyinmesini bile istemiyorum..

off aman ya boşverin kızlar onlar kendi hayatlarını yaşıyolarsa bizde yaşayalım dicem ama şu çoc ukların biraz büyümesi lazım galiba ...

aynen...
kıskanırım ama belli etmemeye çalışırım.
seninki en azından anlıyomuş,bizimkinin umru olmaz...
off aman ya boşverin kızlar onlar kendi hayatlarını yaşıyolarsa bizde yaşayalım dicem ama şu çoc ukların biraz büyümesi lazım galiba ...
bencede. :gitme:
akşama ne yemek var var kızlar menüleri yazın aklıma bişey gelmiyo ya

kadın budu köfte
makarna
cacık
yeter klava:

selam.
muhakkak iyi dileklerinizi yazmışsınızdır eminim.ama geçmişi okumak çok zor..anladıgım kadarıyla,
özgeme çok geçmiş olsun ben bile kötü oldum...inşallah küçük yaralar hemen kapanır.
faceden gelen kiitabı bizde aldık.eşim istemiş haberim yoktu.okadar güzelkiiii..hemen arayın derimm.zeyneb için çok iyi oldu.biz kitabı bitirdik bile.
zeynepcim üzülme.arada böyle gel gitler olur bencce çok üstüne gitme.o durumu anlayacaktır.rahat .ol
divenamaşallah iki meleginede.güzel boyları .benim kız zayıfladı şi ishal aldırmadı kilo biliyorum(
başka iyi hberler varmı bilmiyorum.meleklerden haber verim bakalım.
ben daha iyiym.bugün kardeşlerimle bir aradaydım.iyi geldi hepemiz için.iyiki onlar var.eger ayrılırsak alanyadan nasıl dayanacagım bilmiyorum.
bu arad mulakat sonuçlarımız yarın akşam açıklanıyo.beklemedeyiiz.
size güzel haberim var(aman olsun dimi) defnem emekliyo:)).evet ..zaten köprü vaziyetini kuruyo ama kımıldamıyordu..ik haftadır.sonra bir adım atıp ikinciyi atamıyordu.sonra onuda başardı.şimdi iki üç emekliyo bi kendini sırtüstü bırakıp dinleniyo.sonra tekrar emekliyo.sanırım 10 güne kadar hızını arttırır..

ohhhh maşallah defneye...
ipek hala yerinde sayıyor bak...
yakında hızlanır yetişemezsin cadıya.

şimdi reklamda çıktı o kitap.aradım bende bakalım gelicekmi bizede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…