2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizdede kuru ve pilav var yanınada salata

afiyet olsun.

şanslısın ayşegül... ne güzel...

evet ..şükür..

acıktım ya.
yemekte akşama göre
ne yesem ki ben cokacimcoook

bi dilim ekmege peynir koy.ve elma ..
yada meyve dilimle yogurda karıştır ye.
yada iki galate.salakalık.havuçç.
secenek çok.diettesin dimi..ben bugün bozdum.malum ankaradan teyzem börekler yapıp göndermiş.valla yedimm.her zaman bulmam teyzemin böreklerini:kedi:

benim akşam yemeği nesfit+yarım yağlı süt :)) bide elma

ayy çok az dimi.dayanabiliyormusun..

elif benimki tarhanayıda yemedi var bişey bu çocukda ama sinir oluyorum artık.

hiçmi yemiyo çorbaaa...

bilgisayarda sorun var habire hata veriyor.
virüs var galiba,ersin bi ara formatlasın!
kız hele şükür gelmişin ruyamda gördüm seni sizi eve giriyomuşum askı gibi bişiyde ipek in eşyaları var morlu pembeli peluşlu bişiler var elimi atıyom alayım şunu diom ama diom zeynep nerde ya ona sormadan olmaz diom sonra önü açılan bi penye tişörtte küçük altınlar ve paralar asılı aaa zeynepte askıya asmış bunlrı olurmu diom kaybolucak askı gibi şeyin hemen yanında evin çıkış kapısı duruyo uzun ara gibi biyerde gördüm kendimi hayır olsun cnm

ben şorbaları domates rendeleyip tapıyorum daha lezzetli oluyo

canım geçmiş olsun
maşallah iyi gelişmiş özge nazar değmesin boyu çok iyi
aslında moralim bozuk kızlar ya.
ersinle tartışıyoruz bu aralar hep. beni "anlayışsızlıkla" suçluyor. kendimi despot bi kadın gibi hissediyorum...

canım morelini bozma dicem ama olmuyo
evlenmeden çnce 40 takla atarlar gözüme girmek için sonra sana takla attırlar bu erkeklerr
söyledikerline katılıyorum cnm ama her erkek bir olmuyor

maşalah defneciğe
mulakat sonucuda en hayırlısı na çıksın cnm
cnm yorgan için üzülme napıcan olacağı varmış
tmm anneciğinden hatıra idi ama olmuş artık üzme tatlı canını zaten üzüntülerin üst üste geliyo kendin rahatsızlanırsın kızlar için topalanman gerek

eh... çok sıkı bi diyet değil ama dikkat etmeye çalışıyorum.
kızı uyutmaya çalışıyorum,yatsın bende rahat yiyim bişeyler.

hayır olsun canım ya.... sabah niyetine derler...
aynen öyle esma
evlenene kadar takla atar,sonra bana takla attırır erkek milleti klava:

ne edilm.yarın verecegim temizlettirmeye,iyim şükür..

benimkide sıkı degil.aslında rejimden öte tatlı yememeye çalışoyorum.tatlıyı kesersen ben zayıflarım.zaten ekmek yemem. maximum üç dilim yerim ekmek.hamur işini çok severimde yapmıyorum özellikle.tatlıyıda üç gündür bıraktım umarım krize girmem.:)9
ama börekler midemde:kedi:

aynen...
tatlıyı abur cuburu cipsi kolayı kestim sadece
hamurişini kestim
onun dışında normal yemek yiyorum yani çok bi rejim sayılmaz
bakalım...

ay iyki rejim yapmak zorunda deilim dayanamazdım ben canım istediği şeyi yemeden hamur işi hele tatlı yemeden dayanamazdım heralde ama başa gelmedende bilemem demi :)

aynen...
tatlıyı abur cuburu cipsi kolayı kestim sadece
hamurişini kestim
onun dışında normal yemek yiyorum yani çok bi rejim sayılmaz
bakalım...

aynen..yemegimi yiyorum..ee emiyoda.buaralar iyice düştü zaten emmeye..

ay iyki rejim yapmak zorunda deilim dayanamazdım ben canım istediği şeyi yemeden hamur işi hele tatlı yemeden dayanamazdım heralde ama başa gelmedende bilemem demi :)

kızz ye bacım çatlat bizialsanaalsanasmile
ama zeynepte bende hemen vermiştim.bakalım bunda ne zamana kadar verecegim.ama tam odiyet yapamıyorum(

kızz ye bacım çatlat bizialsanaalsanasmile
ama zeynepte bende hemen vermiştim.bakalım bunda ne zamana kadar verecegim.ama tam odiyet yapamıyorum(

ayşegülcüm 2. bebekte kalıyo demek kilolar
ben 13 kilo aldım hamilelikte doğumdan gelince 63 den 55 e inmiştim bebek bakmak annelik ilk zamanlar çok zorladı hiç iyi deildim olumunekankayizsmile2 ay boyunca düzgün yürüyemedim sanki belim kırılmış gibiydi daha bisürü hasar vardı çok şükür atlattım ama bu dönem de çok kötüydüm 46 kiloya kadar düştüm şimdi iyiyim 49 oldum

kız sen bana ne diyon şimdi kaldı kilolar falanÇok üzgünüm çoook.
yok baım zeynep 7 ay emdi beni sonra tamamen bıraktık emmeyi.ben başldım 7.ayda tam diyete .zeynep 10 aylıkken ben 16 kilo verdim.hızlı giti yani kilolarım.ama bunda emmemiz uzun sürcek sanırım o yüzden kıyamıyodum sütüm azalır diye.edemedim daha diyet..başlarsam veririm evelallahaklinialirimsmile

ya kızlar benim bu adet olmayışım beni artık çok etkiliyo.çok terliyorum resmen ateş basıyo beni.buharım çıkıyo.evde klima hala çalışıyo ama bunu nazaran ben terliyorum.artık bunaltı vermeye başladı.sanırım yakında doktora gidecegim.adet söktürücü kullansam iyi olacak..

ne yedi sabahtan beri?

sabah kahvaltı yapmadı yani 1 çay kaşığını ağzını sıkarak verdim yemedi,sebze çorbasını gene aynı şekilde yemedi,tarhana yaptım geçen gün sevmişti hiç yemedi,pilav yaptım et suyuna lapa gibi yemedi,yoğurt yemedi sadece emdi canım.mutfak kase dolu valla bütün gün bişeyler yapıp yıkıyom ..yediği zamanda zaten ölçüsü yarım kase..

aaa tam demişim serap gözüküyo.aza kalsın yarenide sayacaktım onu şimdi gördüm .
hülya sen beni aramışsınya.önce ben seni ben hülya deyince hulen sandım seni.sonra çaktım.hülyadanmı aldın telimi.teşekkür ederim:))

şey yanlış anladın cnm bana kadınlar sen 2. sinde görürsün böle zayıf kalmıcan kiloların kalıyo ozaman dediler di ondan didim kızmaa :çok üzgünüm:

bizimkide memeye düştü. hele geceleri...
diyet yapıcağımı mı anladı ne,yapıştı mememe...

bizim gece olayımız omuyo yaa.bi kere kalkıyo emip yatıyo.bi keesinde kaldırayım eksin dedim.ayy bastı yaygarayı beni uykumdan kaldırdın der gibi.amaan zor uyuttum.ellemiyorum.ama gündüz yemek vermesem öyle emsee.zaten zayıf çok sıvı tüketiyo oyüzdende kilo alamıyo benim kız.

off aynı defneee..
yemezlerse almıyorlar işte kilo.benim kız bu ayda yok kilosu...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…