bizimde sadece bebelac içiyo.gitcem canım.sanırım haftaya gidecegim.
benimkide alsa şu devam sütünü .ama yokk.resmen midesi kalkıyo çocugun .denedimde...
bende memeyi kesince sıkı olur dietim.şimdi zor yaa..
benim kıoz gündüz kaç kere emiyo valla hesaplamadım.yemekten önce,yemekten sonra,aral zamanlarda,ağlayınca,öfkelenince.uyumak isteyincekaydirigubbakcemile3hep emiyooo..ama gece bi keremmmm...
teşekkürler canım.ya zeynep(özlem) süpermiş. iş yerinde olmasam kahkahalar havada uçuşurdu..
zeynepcim sonuna kadar haklısın.. biz senin uzaktan da olsa ne kadar mükemmel olduğunu, ipeğe eşine ne kadar yetmeye,yetişmeye çalıştığını çok iyi biliyoruz, ama işte bu fekadarlıkları görebilmek için kadın-anne olmak gerekiyor sanırım..erkeklerden böyle bişey beklemek hata belki de..
siz çok geziyodunuz eskiden, şimdi ipekli hayata adapte olmak zor tabi ikiniz için de..umarım düzelir herşey..
didemcim senin koca da sopalıkmış..nasıl görmez, göremez senin yaptıklarını..klava:
sabır bacılarr,sabırrrr..
ohh sıra sıra emekliyolar artık,maşallah defneye..burak da çok çokk heveli artık emeklemeye başladı,daha çok gitmek, daha çok keşfetmek istiyor heryeri..
kalplerimiz bir bacım :)ne tasadüf bende ona bakıyordum.bu çok giiriyo ama ses etmiyo diye.hatta profilinede girdim kimki diyekaydirigubbakcemile3
kız ne işin var izin gününde burda git oğluşunla seviş :)Ay Ayşegülcüm ara ara okuyorum ama cevap yazamıyorum..
Yarın süt iznim var sözde son dakka yarın da gel demezlerse yarın evden katılırım size.
Bu arada unutmadan Melekşen geçmiş olsun kuzuma allah korumuş kıyamam..
Patatesli Çarşaf Böreği | Patatesli Çarşaf Böreği Tarifi | Patatesli Çarşaf Böreği Yapılışı | Patatesli Çarşaf Böreği Nasıl Yapılır kızlar sunu yaptım az once nefıs oldu tavsıye ederım actımda 5 dılım yedım valahı:1rolleyes:
burak epeydir uğraşıyodu ama saçma saçma.. önce iki dizinin üstünde zıplaya zıplaya gideyim dedi,baktı olmuyo,tek tek zıplayım dedi bi süre..ama çok komik görünüyordu..bi uğraşıyo bi uğraşıyo..nasıl ter içinde kalıyodu,olmayınca sinirleniyodu..sonra çözdü işi,tek tek atıyor şimdi..çok güzel emekliyo..odanın içinde kapıya kadar gidiyor..ara ara yazdım ama denk gelmedi demekkii..daha yeni emeklemeye başladı teyzesi..
yürüteçle de artık tuvaletin kapısını ittirip içeri giriyomuş :) ben şahit olmadım,anneannesi öyle diyor..
ben bi sigara içem de çıkam..bundan sonra 1 ay kadar müşteri ziyaretinde olacağımpek giremem herhal..
ne güzel... bizimkide sopa gibi olayım istiyo.yaren tatlım severım yenı seyler deysık seylerı ogrenmeyı bugun bu boregı ogrendım guzel olmaz dıyodumda super oldu tavsıye ederım cok guzel bı tat yemıs olurusunuz
ne dıyetı zeynepcım dıyet yapmıyorum esım zayıf kadın gorunce bunları hep ac bırakmıslar galıba evlenıcek adam bunu tutunca elıne tek kemık gelır dıyo sakadan ben 16 kılo verdım zeynepcım dogumdan bu yana 4 kılo fazlam var ozge yurumeye baslayınca bılıyorum hemen gıdıcek olan kılolarımda
ya bi arkadaşım yaptırdı, ben de fatmanın gittiği yere gidecem dedim. ne görsen onu yapıyon dedi, sağlıksızmış vs. vs..
ben şart koştum ya akapunktur ya diyetisyen..o da ikisi de olmaz, spor yap diyo, dedim vakit mi var sanki..az kaldı, pes etmeye, biraz daha dırdır edersem,kabul edecek sanırım..o da akapunktur merkezlerini araştırmaya başlamış çünkü.:)
yarın çok işim var.saglık ocagına gidip tetanozz aşımın 5.dozunu olacagım.son artık kurtuluyorum.o arada defneyide tartaırayım.biliyorum yanlış ama gitmişken boş çıkmayayım.
sonra diş var.dişimi geçen cuma bitiriyordu ama ignesiz yapacaım dedi.agrın olup olmadıgnı bilmem lagzım dedi.ayy daha adam dokunur dokunmaz cigerlerim söküldü resmen başladım aglamaya.adam bıraktı yapamayız böyle haftaya gel dedi.off hiç hazır degilim.ignesiz yaptırayacagm sanırım.dayanılacak gibi degill.çok acıyooo(
yorgancıya gidecegim.adnadan gellrken aisele gelmiştikya.onlara oda ayaradık defnenin odasını ne güzel klimanızı açın yatın dedikonlarolmaz çarpar bizi dediler.biz balkonda yatsa dediler.ee bende döşek ne gezer.düşündüm. onlar rahat etsin diye üç beş yorganı üst üste serip balkona serip yatak yaptım.çarşafı falan geçirince mis gii oldu sana yatak.neyse bunlar abisi yengesi oğlu yattı.sabah uyandık ben aceleyle kahvaltı hazırlıyorum.eltim geldi demezmi bizim oğlan yataga işemiş diye..3 elyaf yorgan ve bir tanede annem ölmeden önce hepimize kendi elleriyle yün yorgan yapmıştı zeynebe kadar.hatıram olsun diye(sanki ölecegini anlamış gib) neyse..bu işemiş bana kusra bakma zaten bizim oğğlan böyle ediyordu demezlermi.ayy okadar sinirlendimkii.dokunsalar hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım.yün yorgana işemiy diye..annemn kendi elelriyle hazırladıgı şeyin içine ettiler yani..yaa ben olsam önceden söyerim benim koz böyle ediyo nölem alallım derim.ada ben o kızı gece uşutmam yine işemesine engel olurum degilme.utanırım çünkü.işte bu kadar düşünüyorlar.artı hırcımı kocamdan aldım.yıkattırırız dedi.onu verecegim yadır.yani annemin elinin dokundugu yorgan gidecek.üzlüyorum.hemde o çocugu gördükçe sinirleniyorum..off abartıyormuyum..
sabah kahvaltı yapmadı yani 1 çay kaşığını ağzını sıkarak verdim yemedi,sebze çorbasını gene aynı şekilde yemedi,tarhana yaptım geçen gün sevmişti hiç yemedi,pilav yaptım et suyuna lapa gibi yemedi,yoğurt yemedi sadece emdi canım.mutfak kase dolu valla bütün gün bişeyler yapıp yıkıyom ..yediği zamanda zaten ölçüsü yarım kase..
ayşegül git bi doktora adet sökücü versin.aman olsan dert olmasan dert. olsan ağrısı sancısı,olmasan şişliği...
burcu raporlu. hafiften hasta gibiydi ya,hf içine rapor almış.
ebrucum bizim ipeğin bi karışımı var asla hayır demiyo ona.
devam sütü,anne sütü,meyve suyu neye katarsan kat.
muz-ceviz
cevizi döv muzla birlikle katıcağın şeye koy,blendırden geçir. bizim kız bayılıyo. ağzının tadını biliyo vesselam...
duruda sever belki.
kızlar ben çıkıcam birazdan kaç haftadır annemdeyim ya evime gidiyorum ev ne halde ALlah lık arkadaşımda gelicek yarın nasıl bitiricem onsa işi bilmem herifte gece gidiyoo
hadi ben kaçtım öpüyorum hepinizii çokkkk seviyorummmmm
bak şuna bak...
ipekte 10-15 gündür tuvaletin kapıyı ittirip bakıyo sana öyle.
bizim duşta duş perdesi var.
geçen duş alırken bi baktım gelmiş banyoya kapıyı açmış ittirip perdeyi aralıyo kaydirigubbakcemile3
soydum hemen onuda yıkadım madem geldin kaçısın yok dedim
ayy kızlar bugün öldüm yorgunluktan ya...
kardeşimin yüzünde sivilce çıkyodu oda çoğaldı neyse randeu aldık dr a gittk.çalışıyo izin aldı..2ye kadar ordaydık...
dedik madem bugün çıktık bide ehliyat için test sürüşü yapıyolar ya oraya gidelim...
daha hiç gitmedik abim gösteriyo haftasonları...
anammm gitmez olaydık..gittk adam tam tecavüzcü tipte..iğrenç bi tip...korktuk biz halbuki nolucak dama kaynıyo..neyse bindim ben bana dedi biliymusun sürmeyi bende ehhh işte dedim...niye hiç gelmediniz 10gün ders veriyoruz dedi.....anam açtı ağzı yumdu gözünü..2 günde nasıl öğrenicekmişiz bu nasıl işmişş.ayyy bi gıcık oldum..önce seslenmedim...zaten heycanlıyım..durdum biraz gidiyoz yani...bu söylüyo hala nasıl iş falan diye...iyice gerdi beni...dedim ne diyosunuz siz ya..sizene dedim oda benm sorunum öğrenirim öğrenmem sizemi sorcam..siz beni sakinleştirmeye çalışacağınıza iyice gerdiniz...siz bendende gerginsiniz dedim..adam şok oldu ben ne diyorumki öğrenemezsiniz diyorum dedi...bende dedim sen böyle dersen zaten hiç öğrenemem ben..şevkmi kaldı bende..ayy o bana ben ona derken dersi bitirdik..hala elim ayağım titriyo.hiç bi halt anlamadım..gerizekalı..biraz acele yazdım kusura bakmayın burak durmuyo..uyutayım geleyim..
adama bak ya...ayy kızlar bugün öldüm yorgunluktan ya...
kardeşimin yüzünde sivilce çıkyodu oda çoğaldı neyse randeu aldık dr a gittk.çalışıyo izin aldı..2ye kadar ordaydık...
dedik madem bugün çıktık bide ehliyat için test sürüşü yapıyolar ya oraya gidelim...
daha hiç gitmedik abim gösteriyo haftasonları...
anammm gitmez olaydık..gittk adam tam tecavüzcü tipte..iğrenç bi tip...korktuk biz halbuki nolucak dama kaynıyo..neyse bindim ben bana dedi biliymusun sürmeyi bende ehhh işte dedim...niye hiç gelmediniz 10gün ders veriyoruz dedi.....anam açtı ağzı yumdu gözünü..2 günde nasıl öğrenicekmişiz bu nasıl işmişş.ayyy bi gıcık oldum..önce seslenmedim...zaten heycanlıyım..durdum biraz gidiyoz yani...bu söylüyo hala nasıl iş falan diye...iyice gerdi beni...dedim ne diyosunuz siz ya..sizene dedim oda benm sorunum öğrenirim öğrenmem sizemi sorcam..siz beni sakinleştirmeye çalışacağınıza iyice gerdiniz...siz bendende gerginsiniz dedim..adam şok oldu ben ne diyorumki öğrenemezsiniz diyorum dedi...bende dedim sen böyle dersen zaten hiç öğrenemem ben..şevkmi kaldı bende..ayy o bana ben ona derken dersi bitirdik..hala elim ayağım titriyo.hiç bi halt anlamadım..gerizekalı..biraz acele yazdım kusura bakmayın burak durmuyo..uyutayım geleyim..
ersinin şu ana kadar hatası olmadı benim için. evlendiğimde olan beklentilerimi sonuna kadar karşıladı. umduğumdan daha iyi bi evliliğim oldu. o yüzden şu an inanılmaz bi hayal kırıklığı yaşıyorum. inşallah zamanla düzelir demekten başka bişey gelmiyor elimden. biz ersinle daha 1 kere büyük bi kavga etmedik,birbirimize sırtımızı dönüp yatmadık,en fazla tartışırdık sonra barışırdık. şimdi böyle olunca kırılıyorum. aşıcaz umarım... Allah hepimize ağız tadı versin...Selam kızlar...
Ay geçmişi okuyayım dedim dedim ama Zeynebin yazdıklarını okuyunca yarım bıraktım iki satır yazayım dedim. Zeynepçim inan ki biz de senin gibiyiz. Diğer çocuklu arkadaşlarım da senin dediğin benzer şeyleri söylüyorlar. Demek ki bu geçilmesi gereken bir süreç. Üzme kendini. Hayatımıza yeni bir can geldi.Ona alışmak kolay değil. Biz annelik duygularımızla çabucak adapte olabiliyoruz ama erkekler için durum çok daha zor. Malum mesele bizde de öyle. Bakalım nereye kadar gidecek.
;Onsuz yaşayamama meselesine gelince de.Evliliğimizin ilk aylarında küçük bir hatasını gördüm. Daha başında farketim diyelim. Ağır bir kavga ettik. Ayrılmanın eşiğine geldik. Ondan sonra ben onsuz olabilecek hayatımı en ince ayrıntısına kadar planladım. Dİdemin de dediği gibi yol orta. Gözümden yaş bile akmaz. Sadece evladım için üzülürüm. Asla da affetmem. Kotasını doldurdu çünkü.
Yanı özet olarak galiba her evlilik böyle bi dönemden geçiyo. Yoksa bu kadaar benzerlik tesadüf olamaz di mi
canım ben o tozlardan vermiyorum. ipek emiyo ama formül süt var evde onunla muhallebi ve bazende kahvaltı hazırlıyorum (ıhlamurla dönüşümlü olarak)kızlar selam..geçmişe şöyle bi baktım ama uzun uzun okuyamayacağım..yine akmış gitmiş sohbetler..
ben bu ara yardımcıyla yalnızım evde..kadıncağızın da evde işleri oluyor zaten ütü hiç bitmiyor yaa..o yüzden çocukların bakımı tek bana kaldı..eşlerine kızanlar sonuna kadar haklısınız ve ben de benzer durumlar yaşıyorum..hatta dün aile terapistine gitmeyi konuştuk o noktadayız yani..ve biz 3 senelik evli olmamıza rağmen bu noktaya gelebilmek uğruna 7 sene çıktık..ahh ne sınavlar atlattık..ne vaatler duydum neler neler..neyse uzatmanın alemi yok..napalım böyle işte bunlar..Allah huzuru olanların ağzının tadını bozmasın inşallah..bizlere de eski huzurumuzu geri versin tez zamanda..
meleksen geçmiş olsun..nazar değdi kuzuya heralde..artık çok hareketlendiler dikkat edip gözümüzden sakınıyoruz ama an meselesi herşey..akılları ermiyo ama çok hareketliler çoookkk..!
diyet yapanlara da önerim sporla desteklemeleri..sıkılaşmadan bi işe yaramıyor verilen kilolar..ben ramazandan evvelki ay sadece diyetle hamile kaldığım kilonun da altına düştüm ama çok bi fazlam yoktu..ramazanda bozuldu diyet..şimdi başladığım noktadayım yine..yine 54 kg oldum ve kocaaaaamaaaannnn bi göbeğim var yaa..artık bi fırsat bulup spor yapmalıyım..size de bunu tavsiye ederim..
bişey sormak istiyorum şu aptamilin kahvaltılık toz karışımları var ya..sanırım diğer markalarda da vardır..onlardan kullanan var mı?varsa nasıl kullanıyosunuz?karışımı hazırlayıp içine peynir,yumurta,pekmez vs ekliyo musunuz yoksa onlar hazır karışım mı?arada farklı şeyler vermek damak tatlarını çeşitlendirmek istiyorum da..ne önerirsiniz?
2 gündür kahvaltılarına dövülmüş ceviz ve evde ne varsa meyve ekliyorum ekseri üzüm muz şeftali elma..çok hoşlanmıyor değiller ama kızım kahvaltıyı pek sevmiyor..doktorumuz ısrarla karışımı ıhlamura yapmamı öneriyor ama ayşenur bundan çok hoşlanmıyor..biberon maması aptamil milumil 2 veriyorum onu çok seviyolar ben de ona hazırlıyorum o zaman bi nebze daha severek yiyor..heralde tadı tanıdık geliyor..böyle yapan var mı?yaptığım yanlış değil dimi?devam sütü aldığını yazan arkadaşlar olmuş devam sütü dediğiniz de bu bahsettiğim biberonla içtikleri suya karışan tozlar dimi?bnmkiler doğumdan beri onu içtiklerinden başka bişey de mi var diye düşündüm yeni aldığınızı görünce..sanıyorum şimdiye kadar emzirdiğiniz için yeni aldınız öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?