2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

didemde ,havva da yok didemi ben bi ara gördüm onu.sonra gözükmedi.herkes iyi dimi kızlar...

off aynı defneee..
yemezlerse almıyorlar işte kilo.benim kız bu ayda yok kilosu...:1no2:

valla benimki hala ek gıdaya felan alışmadı hep emiyo bende kıyamıyom veriyom meme ama açta bıraktım yemek istemedimi yemiyo canı isterse hanım allahdan kilo alımı fena değil çok şükür benimkininde kocaman oldu artık bişeylerle doyması lazım..ama üstelemicem yediği kadar neyapım zorlasamda yemiyo okadar sinirlendimki artık demin bi bağırdım bi ağladı pişman oldum valla..

ayşegül git bi doktora adet sökücü versin.aman olsan dert olmasan dert. olsan ağrısı sancısı,olmasan şişliği...

burcu raporlu. hafiften hasta gibiydi ya,hf içine rapor almış.

ebrucum bizim ipeğin bi karışımı var asla hayır demiyo ona.
devam sütü,anne sütü,meyve suyu neye katarsan kat.
muz-ceviz
cevizi döv muzla birlikle katıcağın şeye koy,blendırden geçir. bizim kız bayılıyo. ağzının tadını biliyo vesselam...
duruda sever belki.

ipek gece en az 2-3 kere emiyo...
gün içinde de 1-2 kere emiyo...
kıyamıyorum emdiği kadar emsin diyorum. şimdilik abur cuburu kestim ama tamamen memeyi bıraktığımız an sıkı bi diyete başlicam...

maşalah işte kilosu iyiyse elleme.bende aç bıraktım ama benimkide hiç oralı olmadı.açta dururm gibi.ben rahatsız oldum yemedi diye.ama defnenin umrunda degil(
biz çok zayıfız yaa...bakalım bi hafta sonra aylık kontrolümüz var.hiç beklentim yok..kilo konusunda..

reptilia... şubat annesimisin?
düzenli olarak görüyorum seni. okuyup çıkıyosun heralde. neden yazmıyosun?

gitcem canım.sanırım haftaya gidecegim.
benimkide alsa şu devam sütünü .ama yokk.resmen midesi kalkıyo çocugun .denedimde...

ipek gece en az 2-3 kere emiyo...
gün içinde de 1-2 kere emiyo...
kıyamıyorum emdiği kadar emsin diyorum. şimdilik abur cuburu kestim ama tamamen memeyi bıraktığımız an sıkı bi diyete başlicam...

bende memeyi kesince sıkı olur dietim.şimdi zor yaa..
benim kıoz gündüz kaç kere emiyo valla hesaplamadım.yemekten önce,yemekten sonra,aral zamanlarda,ağlayınca,öfkelenince.uyumak isteyincekaydirigubbakcemile3hep emiyooo..ama gece bi keremmmm...

ya zeynep(özlem) süpermiş. iş yerinde olmasam kahkahalar havada uçuşurdu..

zeynepcim sonuna kadar haklısın.. biz senin uzaktan da olsa ne kadar mükemmel olduğunu, ipeğe eşine ne kadar yetmeye,yetişmeye çalıştığını çok iyi biliyoruz, ama işte bu fekadarlıkları görebilmek için kadın-anne olmak gerekiyor sanırım..erkeklerden böyle bişey beklemek hata belki de..
siz çok geziyodunuz eskiden, şimdi ipekli hayata adapte olmak zor tabi ikiniz için de..umarım düzelir herşey..

didemcim senin koca da sopalıkmış..nasıl görmez, göremez senin yaptıklarını..klava:

sabır bacılarr,sabırrrr..

ohh sıra sıra emekliyolar artık,maşallah defneye..burak da çok çokk heveli artık emeklemeye başladı,daha çok gitmek, daha çok keşfetmek istiyor heryeri..

Ay Ayşegülcüm ara ara okuyorum ama cevap yazamıyorum..
Yarın süt iznim var sözde son dakka yarın da gel demezlerse yarın evden katılırım size.

Bu arada unutmadan Melekşen geçmiş olsun kuzuma allah korumuş kıyamam..

teşekkürler dünürümmmm...
önceki yazdıgımı okudunmu..beni aradıgında seni hulen sandımkaydirigubbakcemile3sonra aklıma geldin.hulendenmi aldın teli..teşekkürler...Şeniz

tamam cücüüümmm affettimm.heeee:içelim:

kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

cnm zorlama nekdar isterse okadar yesin kilo alımıda iyiymiş hem
benim oğlumda özel yaptığım hiçbişiyi yemiyodu artık yapmıyorum herşeyden tattırıyorum bazen öğlenleyin akşam yaptığım çorbadan bile veriyorum tabi tuzu felan ona göre oluyo
ama devam sütü içmeden yatırırsam gece ağalayarak uyanıyo

evet canım hulenden aldım..burada hepimiz merak etmiştik, burcu diyip durdu bu kız haber vermeden bu kadar uzun girmemezlik etmez diye.hemen hemen herkes de baş sağlığı dileğinde bulundu..çok üzüldük tabi ama elden bişey gelmiyor malesef..

hımm kolay gelsin canımcım..tamamdır yarına saklarız seni.:))

afiyet olsun yarasın kuzuya..
ne benim kızmı yiyecek börekkkakannehir

kızlar ben çıkıcam birazdan kaç haftadır annemdeyim ya evime gidiyorum ev ne halde ALlah lık arkadaşımda gelicek yarın nasıl bitiricem onsa işi bilmem herifte gece gidiyoo

hadi ben kaçtım öpüyorum hepinizii çokkkk seviyorummmmm

canlarım benimmm..çok sağolunn..hepinizide çok seviyorumm..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…