günaydın hayırlı cumalar....
bnde bi saat sonra çıkacagım.yorganıda çıkırdım.ayya buraar sıcak böyge oldugu için yün yorganı yıkattracak biyer bulmak çok zor oldu.zaten elimde bi tane var.digerleri hep elyaf.bide zeynebin var yün yorganı.neyseki buldum şükür.
saglık ocagında aşı.tetanoz 5.doz. ve dişş.offf kalbim şimdiden sızlıyoo.ne edecegim ben..
eşimin mulaka sonuçları açıklanacak.söylentiler 14.15 arası açaklanacak diyolar.eşim çok sakinn.ama ben heyecanlıyım.ee ailesini bıracak o degilyaa:gitme:
ayy kızlar bugün öldüm yorgunluktan ya...
kardeşimin yüzünde sivilce çıkyodu oda çoğaldı neyse randeu aldık dr a gittk.çalışıyo izin aldı..2ye kadar ordaydık...
dedik madem bugün çıktık bide ehliyat için test sürüşü yapıyolar ya oraya gidelim...
daha hiç gitmedik abim gösteriyo haftasonları...
anammm gitmez olaydık..gittk adam tam tecavüzcü tipte..iğrenç bi tip...korktuk biz halbuki nolucak dama kaynıyo..neyse bindim ben bana dedi biliymusun sürmeyi bende ehhh işte dedim...niye hiç gelmediniz 10gün ders veriyoruz dedi.....anam açtı ağzı yumdu gözünü..2 günde nasıl öğrenicekmişiz bu nasıl işmişş.ayyy bi gıcık oldum..önce seslenmedim...zaten heycanlıyım..durdum biraz gidiyoz yani...bu söylüyo hala nasıl iş falan diye...iyice gerdi beni...dedim ne diyosunuz siz ya..sizene dedim oda benm sorunum öğrenirim öğrenmem sizemi sorcam..siz beni sakinleştirmeye çalışacağınıza iyice gerdiniz...siz bendende gerginsiniz dedim..adam şok oldu ben ne diyorumki öğrenemezsiniz diyorum dedi...bende dedim sen böyle dersen zaten hiç öğrenemem ben..şevkmi kaldı bende..ayy o bana ben ona derken dersi bitirdik..hala elim ayağım titriyo.hiç bi halt anlamadım..gerizekalı..biraz acele yazdım kusura bakmayın burak durmuyo..uyutayım geleyim..
Ayşegül hoşgeldin canım nasılsın kızlar nasıl,dişçiyle randevun varmış geçmiş olsun canım ,mulakat sonuçları içinde hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş....
kızlar selam..geçmişe şöyle bi baktım ama uzun uzun okuyamayacağım..yine akmış gitmiş sohbetler..
ben bu ara yardımcıyla yalnızım evde..kadıncağızın da evde işleri oluyor zaten ütü hiç bitmiyor yaa..o yüzden çocukların bakımı tek bana kaldı..eşlerine kızanlar sonuna kadar haklısınız ve ben de benzer durumlar yaşıyorum..hatta dün aile terapistine gitmeyi konuştuk o noktadayız yani..ve biz 3 senelik evli olmamıza rağmen bu noktaya gelebilmek uğruna 7 sene çıktık..ahh ne sınavlar atlattık..ne vaatler duydum neler neler..neyse uzatmanın alemi yok..napalım böyle işte bunlar..Allah huzuru olanların ağzının tadını bozmasın inşallah..bizlere de eski huzurumuzu geri versin tez zamanda..
meleksen geçmiş olsun..nazar değdi kuzuya heralde..artık çok hareketlendiler dikkat edip gözümüzden sakınıyoruz ama an meselesi herşey..akılları ermiyo ama çok hareketliler çoookkk..!
diyet yapanlara da önerim sporla desteklemeleri..sıkılaşmadan bi işe yaramıyor verilen kilolar..ben ramazandan evvelki ay sadece diyetle hamile kaldığım kilonun da altına düştüm ama çok bi fazlam yoktu..ramazanda bozuldu diyet..şimdi başladığım noktadayım yine..yine 54 kg oldum ve kocaaaaamaaaannnn bi göbeğim var yaa..artık bi fırsat bulup spor yapmalıyım..size de bunu tavsiye ederim..
bişey sormak istiyorum şu aptamilin kahvaltılık toz karışımları var ya..sanırım diğer markalarda da vardır..onlardan kullanan var mı?varsa nasıl kullanıyosunuz?karışımı hazırlayıp içine peynir,yumurta,pekmez vs ekliyo musunuz yoksa onlar hazır karışım mı?arada farklı şeyler vermek damak tatlarını çeşitlendirmek istiyorum da..ne önerirsiniz?
2 gündür kahvaltılarına dövülmüş ceviz ve evde ne varsa meyve ekliyorum ekseri üzüm muz şeftali elma..çok hoşlanmıyor değiller ama kızım kahvaltıyı pek sevmiyor..doktorumuz ısrarla karışımı ıhlamura yapmamı öneriyor ama ayşenur bundan çok hoşlanmıyor..biberon maması aptamil milumil 2 veriyorum onu çok seviyolar ben de ona hazırlıyorum o zaman bi nebze daha severek yiyor..heralde tadı tanıdık geliyor..böyle yapan var mı?yaptığım yanlış değil dimi?devam sütü aldığını yazan arkadaşlar olmuş devam sütü dediğiniz de bu bahsettiğim biberonla içtikleri suya karışan tozlar dimi?bnmkiler doğumdan beri onu içtiklerinden başka bişey de mi var diye düşündüm yeni aldığınızı görünce..sanıyorum şimdiye kadar emzirdiğiniz için yeni aldınız öyle değil mi?
sağol selmacımm.kızlar iyi defnem emekliyo teyzesi daha hızlı degil ama üç beş gidiyo işte.dişçim inşayyah son olur bugün.geçen hafta sondu ama çok acıdı yarım bıraktık.off bugün ne olcak bilmiyorum..
kızlar günaydın. ya Doruk ta artık geceleri sık uyanmaya başladı. bence böyle bir dönem. ama her sabah uyandığında cocuk daha bir büyümüs oluyor sasiriyorum. öyle akıllı öyle bilinçli olduki. her gün yeni birşey ögreniyor. ne kadar hızlı büyüyorlar inanamıyorum. işe basladım sabahları cok zor ayrılıyoruz. benimde sütümbiraz azaldı tabi eskisi gibi emziremiyorum. sagmakta pek faydalı değil. sütü azaltıyor sanırım.
yarın doktor randevumuz var. aslında aşılar bitti. bu ay götürmicektim ama cok hızlı büyüdü. kansızlığına boyuna kilosuna bi bakalım istiyorum. doktor bir görsün. dişleri çıktı. yemesi cok iyi değil. doktorla oturup konuşmak lazım.
bu arada 9 ekimde diş bugdayı yapıyorum. cok güzel davetiye hazırladım. oglumada kostüm giydirmeyi düşünüyorum. kostüm nerden alınır bebekler için bilen varmı.
dünden aklıma duşurdünüz. bende sabah nohut islattım :)
günaydın günaydın haydi kalk uyannnn,gel katıl bizee....
ya burak da bu gece ipek gbii 40 kere kalktı..annelerin nasıl cinnet geçirdiğini anlıyorum artık,kafayı yemek üzereyim..göz kapaklarımı tutamıyorum,biri açık tutuversin şunları.. :)
aksi gibi iş de çok..neyse yarın tatil,ecenazımla elifimi görcem uzun zamandan sonra,nasıl büyümüşlerdir kim bilir...
herkese günaydın...bugün uyuyamadım buraya bi bakayım dedim Bahar uyurken
bilin bakalım ne oldu???
Bahar uyandı!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?