2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım kolay gelsin sanada....

günaydın zeynepcim, ipoş neden uyumuyor acaba nazardan olabilirmi zeynep çok tatlı bir kızın var maşallah belkide çok nazarlanıyordur kıyamam ben masum prensesime...

günaydın fatoş sanada hayırlı cumalar canım

ne güzel.ben de diş buğdayı yapıcam nasıl olur da bilmem ama biryerlerden okudum meslek oyunları falan oluyomuş.tabi bizim dişimiz daha çıkmadı bu ay da çıkıcak gibi gözükmüyor.
kostüm sormuşsun.ben bahçelievlerde kadir has center var ya orada görmüştüm özel bir dükkan her türlü kostüm vardı.ama ne zamandır gitmiyorum oraya umarım hala oradadır.

ben de hero baby kahvaltı saatine herşeyi karıştırıyorum peynir,tereyağ pekmez, çünkü Bahar'ın tek sevdiği ve sonuna kaadar yediği kahvaltı bu.
yumurtayı dün verdim bugün vermicem,protein patlaması olmasın annesi gibi hergün hergün.ben yumurta olmadan kahvaltı ettiğimi anlamam.günde 2 yumurta yemem lazım..

günaydın didemcim valla ben 60 kiloya razıyım, ama nerde allah bir iştah vermiş :kedi:

yahu bende begendim diş davetiyeni...ay ne güzel orda olmak vardı..ee kostüm nasıl bişey düşünüyorsun...

ayy ne güzel.bizdende selam söylee kızlra.ya rüvüş artık girmiyooo...işe başladı dimi.

hayırlı cumalar herkese.

ayşegül ben de çok merak ediyorum sonuçları..tayin çıkarsa ne zaman taşınacaksınız?

sanırım bir ay içinde çıkacak..bakalım kazanmışmı ama..beklemedeyiz..

kız benimkide öyleyidi.ama bir haftda kıza bi hız geldi maşallah..ama benim kız yüzüstü duruyo.öyle uyumayıda seviyo.ama az kalmış bence zeynebemide.))

herkese günaydın...bugün uyuyamadım buraya bi bakayım dedim Bahar uyurken
bilin bakalım ne oldu???
Bahar uyandı!!

ne oldu kızzz.hadi bak gel..

ben çıkıyorum kızlar.hazırlanayım.10.30 da eşim gelecek..defneyide uyuttum..biz hazırlanana kadar uyumuş olur.

Günaydın şekerler.
Bugün evdeyim tabi yine 7 fen önce kaklıyoru mutlaka Berkin Bey işe gidiyo sankisempatiksalakcinni
Oynaştık oğlumla bira zyürüteçte takıldı ben de yayıntıları topladım..
sonra bi sabah yürüyüşü yaptık ekmek aldık geldik zaten pes etti yattı tostos.
Ben de kahvaltımı yapıyorum gazetemi de aldım oh be dünya varmış..
Şimdi işler beni bekler sil süpür çamaşır ütü.. ama buralardayım özledim sizle muhabbeti..

Zeynepçim sen şu İpeği bi hocaya götür okut bi muska yaptır en iyisi..

Hülya nereye gidiyon bacım özlücez seni arada gir haber et..

Burcuu iyileştin mi kız bugün iş çok tabii..

Ay selmacım aynı Berkin de öyle direk ayağa kalkmaya çabalıyo yüzüstü durmayı hiç sevmiyo zaten.. gece yüzüstü uyuyo ama ters çocuksempatiksalakcinni

Zeynep davetiyeniz çok güzel olmuş.. canım buğday çekti valla.. çok severim haşlanmış buğday üstüne şeker ceviz.. aşure yemem ama buna bayılırım..
Sayfayı da kocaman etmişin ayol nevrim döndü okucam diye

hıım tamam o zaman vakit var ayşegül. annem tarhanaya yeni başladı bi 10 gün sonra kurutmaya başlayacak. 15 gün sonra gönderiririm inş. acısız yaptı burak da yesin diye, inş beğenirsiniz ama bu sene az oldu diyor, sanırım sadece cocuklara yetecek kadar göndereceğim

rüveyda işe başladı canım, bu sırada da geçen hafta yine taşındı. ev sahibi evi satmış..daha neti bağlanmamış eve..elifi çok merak ediyorum ya, konuştuğumuzda büyüdü çok tatlı oldu diyip duruyor, sağolsun buraya da resim koymadığı için göremiyoruz..

inş korktuğun gibi olmaz canım diş. Allah kolaylık versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…