günaydın kızlar
sibelce0 bence sinirlenmekte çok haklısın.ama erkek işte kafa basmıyo bu işlere.kendi yiyip içip gezmekle mükellef sadece.işe yaramak nedir anlamaz onlar.boşver takma.
zeynebin problemi tam anlayamadım,geçmişe de bakma fırsatım yok,hastalar gelmeye başladı çünkü.kızların yazdıklarından bişeyler çıkardım ama neyse.ya bu deveyi güdecez ya da bu deveyi güdecez hepimiz için geçerli napalım...
eş olmak evi çekip çevirmek,işe gitmek yeterince zordu zaten.şimdi çocuğumuz da var.kocalar başlı başına bi problemler zaten.benim ki anlama özürlü mesela.bizim kız doğduğundan beri geceleri sesini duymuş adam değildir benimkisi.bi tek arabayla dolaştırmak için kaldırıyodum o da zorla.sadece ''hanimiş babası'' yapmayı seviyo.gaza geldim içimi dökeyim dedim,kafa patlattım sabah sabah
günaydın kızlar.
felaket bi geceydi. ipek bütün gece aramızda yattı. yarım saatte bi ağlayarak uyandı. ne eşim uyudu,ne ben. en az 10-15 kere uyanmışızdır. bu akşam sapıtmanın son noktasındaydık yani akannehir gün içinde o yattıkça bende yatıcam,yoksa dayanamam yaniii....
adama bak ya...
2 çocukla gelemedim kusura kalma deseydin.
kolay sanki hem 2 çocuga bakmak,hem evin işini yapmak,hemde böyle şeylere zaman ayırmak.
laf yani...
ersinin şu ana kadar hatası olmadı benim için. evlendiğimde olan beklentilerimi sonuna kadar karşıladı. umduğumdan daha iyi bi evliliğim oldu. o yüzden şu an inanılmaz bi hayal kırıklığı yaşıyorum. inşallah zamanla düzelir demekten başka bişey gelmiyor elimden. biz ersinle daha 1 kere büyük bi kavga etmedik,birbirimize sırtımızı dönüp yatmadık,en fazla tartışırdık sonra barışırdık. şimdi böyle olunca kırılıyorum. aşıcaz umarım... Allah hepimize ağız tadı versin...
canım ben o tozlardan vermiyorum. ipek emiyo ama formül süt var evde onunla muhallebi ve bazende kahvaltı hazırlıyorum (ıhlamurla dönüşümlü olarak)
o yüzden pek bi fikrim yok...
günaydın hayırlı cumalar.....
didemcim inşallah tahlilleriniz iyi çıkar canım benim...maşallah bu arada kızlarına canım....
zeynep ipek neden geceleeri ağlıyo bence korkuyo sen onu bi hocaya nuska yazdır canım bence...bizde çok sık tartışır olduk eşimle bende senin gibi alışkın olmadığım için üzülüyorum ve çok yıpranıyorum..üzülmüyeyim diyorum olmuyo
sibel bitane patlatsaydın slağa bak sanane gelirim gelmeme...
reyhan hayırlı olsun ecemi yazdırmışın canım oyun alanınına
meleksen geçmiş olsun çok üzüldüm valla yavrum benim ya sen onu yatakta değil yerde yatır bence...
burçin evet ben aynene dedğin gibi o kahvaltı mamasınıda katıyorum kahvaltı karışımına canım...
ne güzel.ben de diş buğdayı yapıcam nasıl olur da bilmem ama biryerlerden okudum meslek oyunları falan oluyomuş.tabi bizim dişimiz daha çıkmadı bu ay da çıkıcak gibi gözükmüyor.kızlar günaydın. ya Doruk ta artık geceleri sık uyanmaya başladı. bence böyle bir dönem. ama her sabah uyandığında cocuk daha bir büyümüs oluyor sasiriyorum. öyle akıllı öyle bilinçli olduki. her gün yeni birşey ögreniyor. ne kadar hızlı büyüyorlar inanamıyorum. işe basladım sabahları cok zor ayrılıyoruz. benimde sütümbiraz azaldı tabi eskisi gibi emziremiyorum. sagmakta pek faydalı değil. sütü azaltıyor sanırım.
yarın doktor randevumuz var. aslında aşılar bitti. bu ay götürmicektim ama cok hızlı büyüdü. kansızlığına boyuna kilosuna bi bakalım istiyorum. doktor bir görsün. dişleri çıktı. yemesi cok iyi değil. doktorla oturup konuşmak lazım.
bu arada 9 ekimde diş bugdayı yapıyorum. cok güzel davetiye hazırladım. oglumada kostüm giydirmeyi düşünüyorum. kostüm nerden alınır bebekler için bilen varmı.
dünden aklıma duşurdünüz. bende sabah nohut islattım :)
ben de hero baby kahvaltı saatine herşeyi karıştırıyorum peynir,tereyağ pekmez, çünkü Bahar'ın tek sevdiği ve sonuna kaadar yediği kahvaltı bu.devam sütü hiç kullanmadım bilmiyorum canım,ama kahvaltıda hero babynin kahvaltı saati diye toz bir maması var onu veriyorum içine peynir ilave ediyorum, yumurta sarısını sade yemeyi seviyor benim kızım, onu mamayla karıştırmadan veriyorum ....
günaydın kızlar
öncelikle meleksen tam sopalıksın kız burda diyet diye ölüyoruz sen börek tarifi veriyorsun bu arada benim rejim çok iyi gidiyor kızlar inşallah şubatta 55 kilo olucam azmettim
zeynep gidebilirsen bağcılar devlet haSTANESİNDE AKUPUNKTUR VAR ÜCRETSİZ BİZİM BURDAKİ eczacı arkadaşların hepsi gidiyor sende takıl
ayşegülcüm sende hoşgeldin canım eltinde çok manyakmış gerizekalı kadın
kızlar günaydın. ya Doruk ta artık geceleri sık uyanmaya başladı. bence böyle bir dönem. ama her sabah uyandığında cocuk daha bir büyümüs oluyor sasiriyorum. öyle akıllı öyle bilinçli olduki. her gün yeni birşey ögreniyor. ne kadar hızlı büyüyorlar inanamıyorum. işe basladım sabahları cok zor ayrılıyoruz. benimde sütümbiraz azaldı tabi eskisi gibi emziremiyorum. sagmakta pek faydalı değil. sütü azaltıyor sanırım.
yarın doktor randevumuz var. aslında aşılar bitti. bu ay götürmicektim ama cok hızlı büyüdü. kansızlığına boyuna kilosuna bi bakalım istiyorum. doktor bir görsün. dişleri çıktı. yemesi cok iyi değil. doktorla oturup konuşmak lazım.
bu arada 9 ekimde diş bugdayı yapıyorum. cok güzel davetiye hazırladım. oglumada kostüm giydirmeyi düşünüyorum. kostüm nerden alınır bebekler için bilen varmı.
dünden aklıma duşurdünüz. bende sabah nohut islattım :)
günaydın günaydın haydi kalk uyannnn,gel katıl bizee....
ya burak da bu gece ipek gbii 40 kere kalktı..annelerin nasıl cinnet geçirdiğini anlıyorum artık,kafayı yemek üzereyim..göz kapaklarımı tutamıyorum,biri açık tutuversin şunları.. :)
aksi gibi iş de çok..neyse yarın tatil,ecenazımla elifimi görcem uzun zamandan sonra,nasıl büyümüşlerdir kim bilir...
hayırlı cumalar herkese.
ayşegül ben de çok merak ediyorum sonuçları..tayin çıkarsa ne zaman taşınacaksınız?
maşallah selvi boyluma emeklemeyemi başlamış yerim ben onu, zeynep emeklemiyecek sanırım ayşegül yüzüstü durmayı pek sevmiyor en fazla 5-10 dk sonra başlıyor yaygaraya,ellerinin üstünde kalkıyor, popoyuda kaldırıyor ama geri geri sürükleniyoruz daha tam olarak keşfedemedi emekleme işini kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın...bugün uyuyamadım buraya bi bakayım dedim Bahar uyurken
bilin bakalım ne oldu???
Bahar uyandı!!
selma zeynepte 8 aylık olmuş hayırlı olsun yeni ayınız :)
ben çıkıyorum kızlar.hazırlanayım.10.30 da eşim gelecek..defneyide uyuttum..biz hazırlanana kadar uyumuş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?