2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin canlarim nasilsiniz
bizde kizimla kahvaltimizi yaptik geldik
Güzel bi haber aman nazar degmesin Ecem iki gündür tekrar yemeye basladi çok sükür
o yedikçe ben doyuyorum onun yemek yemesi beni okadar mutlu ediyorki Annelik böyle biseymis valla

afiyet olsun serapcım,yerim ben onu yoruldu demek paşam, ben temizliğimi dün yaptım bugün rahatım sositososito

bu aralar benim zeynepte gece yüzüstü dönüp uyuyor bende hayretler içindeyim valla akannehir

serap ben seni çok özledim kız, iyi olmuş, uzun zamandan sonra evde olmak iyi ama temizlik falan ığğğ :) Allah kolaylık versin..

gelirim kız, ihmal edilesi yer değil burası..

ben de bayadır yardımcı almıyordum eve, kendim de alel acele pek yapamıyordum.. bugün evim temizleniyor,pıyıl pıyıl olcak inş heryer.. ütü de var, inş vakit kalır da yapar arkadaş..bundan sonra da 15 güne bi almayı düşünüyorum..bi hafta ben yalandan, bi hafta o gerçekten yaparız artık :))

teşekkürler kızlar.
kostüm olarak bulabilirsem kovboy yada korsan kostümü bulmak istiyorum. diş şeklinde bir pasta yaptırmak istiyorum. üzerine "yeni dişlere selam, yaramazlığa devam" yazdırmak istiyorum. işte davetiyemiz var ben hazırladım. sonra diş bugdayı yapılacak. muhallebi gibi kaplara koyacağz. 1 tanesinin içine birşey atacağız. onu bulana küçük bir hediye vermek istiyorum. normalde onu bulan hediye alır ama insanları öyle bir zorunluluga tutmak istemiyorum. sonra tay tay pogacası diye bisey varmış. onu yedi duydum. yapmışken onuda yapayım diyorum. aynı şekilde pogacayada bir sey saklıcam onu bulanada küçük bir hediye vercem. sonra bir avuc bugday dorukun üzerine atılıp dua okucaz. dişi en saglam olan birtane cig bugday yiyecek. dorugunda dişleri oyle saglam olsun diye. sonra meslek seçimi var. 4-5 parca meslekleri simgeleyen biseyleri koyuyorsun. doruk hangisini secerse o meslegi sececek. tabiki sadece eglence bu. son olarakta güzel bir pasta alıp onu dorugun onune koyucam. üzerinide cıkarcam tabi. o pastayı yiyişini videoya çekicem. ve bol bol foto çekilecek. şimdilik planlarım bunlar

günaydın reyhancım maşallah canım inş.hep böyle devam eder, darısı başımıza yiyor ama neler yapıyorum karşısında anca öyle....

günaydınlar hayırlı cumalar şimdi geldim adliyeden sabah sabah işler vardı hallettimm
herkesler iyimi geçmişe bakmadım emir kağan gece hiç uyuymadı ateş ishal sadee gece 4 kere bez deşitridim gündüz akşam 10 dan fazla bez değiştirdik sürekli ıkınıp kakasını yapmak istiyo karnımı ağrıyo dişindenmi oluyo anlamadım çünkü bi ishal gib yapıyo bir katı ateşi çıkıyo halsiz ve soluk hasta gibi durmuyo anlamadım gece sabaha kadar başını bekledim uyumadı zaten gözlerim çok acıyo geçmişe bile bakmadım bugün nasıl geçicek bilmem eşim gececiydi sabah işten geldi babannesiyle babasına bıraktım işe geldim nekadar verimli olabilrsem artık bugün. öğleden sonra al gel oğlanı doktora götürelim dedim eşime

kızlar gerçekten bi hoca aramaya başladım artık...
çıldırmış gibi ağlıyo geceleri. tıbbi bişey yok,işimiz Allah a kalmış durumda yani...

ZEYNEPcim ben bi hastalık,mani olmazsa gelmek çok isterim. bizim daha dişimiz yok ama çıkınca buna benzer bişey bende istiyorum. hem bi fikrim olmuş olur :lepi:

AYŞEGÜL ne zaman belli olucak sonuçlar?

hasta gibi değilse dişten olabilir...
ateş ve ishal yaparmış çünkü.

zeynepçim ipek e nazar olmuştur dışarı çıkırken felak nas ihlas oku 3 er kez gelincede 7 tane tebbet oku ben hep öle yapmaya çalışıyorum bi hocayada götür tabi yavruyu kıyamam ona emirde gece 1 haftadır yapıyo çıldırmış sanırısın öle ağlıyo ne etsem susmuyo zor kendine geliyo

okuyorum sürekli ama son 15 gündür geceleri çok ağlıyor. zaten 2 aydır zırt pırt kalkıyodu bide üstüne ağlamalar eklendi şimdi...
noluyo anlamıyorum ki bunlara,dertleri ney...

Emir'e geçmiş olsun canım,Allah kolaylıklar versin çocuklarımızı solgun hasta görmek canımızı acıtıyor,hep hareketli,iyi olsunlar..
zeynepcim planlar süper,eminim çok eğlenceli olacak.bilmediğim şeyler varmış,ben meslekle ilgili olanını duymuştum sadece.tay tay poğaçasını da ilk duydum..

zeynepcim aile arasında yapmayı planlıyoruz ama buyur gel tabiki. gelemessen bile bol bol fotograf koyacağım ben zaten. sen yaparkende yardımcı olurum herşeyine. davetiye falan yapmayı düşünürsen.

hayırlı cumalar esmacım, geçmiş olsun canım dişten olabilir ama yinede doktorunla görüş istersen ...

zeynepcim aile arasında yapmayı planlıyoruz ama buyur gel tabiki. gelemessen bile bol bol fotograf koyacağım ben zaten. sen yaparkende yardımcı olurum herşeyine. davetiye falan yapmayı düşünürsen.

kız bende davetiye koyunca ne biliyim sempatiksalakcinni
atladım direk
o zaman sen bana yardımcı olursun fotolardan falan bakarım aktivitelerinizi çalarım hihoyyyt

Ah canım Hülyacım ben de özlüyorum sizi yahu giremiyorum diye içimde kalıyor.
İyi yapmışsın kadın almakla benim eşim kendim yaparım evime yabancı birini sokmam diyo o yüzden alamıyoruz.. yapıyor da sağolsun idare ediyoruz..

TV yi tam açtım denk geldim show da İbrahim Saraçoğlu süt arttıran kür anlatacakmış
bu kadını da hiç sevmem ama açık kalsın bari tv napim

Ay maşallah benim oğlan 1 saattir uyuyor ay dilimi ısırayım
Ben evdeyken hiç uyumuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…