Günaydın şekerler.
Bugün evdeyim tabi yine 7 fen önce kaklıyoru mutlaka Berkin Bey işe gidiyo sankisempatiksalakcinni
Oynaştık oğlumla bira zyürüteçte takıldı ben de yayıntıları topladım..
sonra bi sabah yürüyüşü yaptık ekmek aldık geldik zaten pes etti yattı tostos.
Ben de kahvaltımı yapıyorum gazetemi de aldım oh be dünya varmış..
Şimdi işler beni bekler sil süpür çamaşır ütü.. ama buralardayım özledim sizle muhabbeti..
Zeynepçim sen şu İpeği bi hocaya götür okut bi muska yaptır en iyisi..
Hülya nereye gidiyon bacım özlücez seni arada gir haber et..
Burcuu iyileştin mi kız bugün iş çok tabii..
Ay selmacım aynı Berkin de öyle direk ayağa kalkmaya çabalıyo yüzüstü durmayı hiç sevmiyo zaten.. gece yüzüstü uyuyo ama ters çocuksempatiksalakcinni
Zeynep davetiyeniz çok güzel olmuş.. canım buğday çekti valla.. çok severim haşlanmış buğday üstüne şeker ceviz.. aşure yemem ama buna bayılırım..
Sayfayı da kocaman etmişin ayol nevrim döndü okucam diye
Günaydin canlarim nasilsiniz
bizde kizimla kahvaltimizi yaptik geldik
Güzel bi haber aman nazar degmesin Ecem iki gündür tekrar yemeye basladi çok sükür
o yedikçe ben doyuyorum onun yemek yemesi beni okadar mutlu ediyorki Annelik böyle biseymis valla
günaydınlar hayırlı cumalar şimdi geldim adliyeden sabah sabah işler vardı hallettimm
herkesler iyimi geçmişe bakmadım emir kağan gece hiç uyuymadı ateş ishal sadee gece 4 kere bez deşitridim gündüz akşam 10 dan fazla bez değiştirdik sürekli ıkınıp kakasını yapmak istiyo karnımı ağrıyo dişindenmi oluyo anlamadım çünkü bi ishal gib yapıyo bir katı ateşi çıkıyo halsiz ve soluk hasta gibi durmuyo anlamadım gece sabaha kadar başını bekledim uyumadı zaten gözlerim çok acıyo geçmişe bile bakmadım bugün nasıl geçicek bilmem eşim gececiydi sabah işten geldi babannesiyle babasına bıraktım işe geldim nekadar verimli olabilrsem artık bugün. öğleden sonra al gel oğlanı doktora götürelim dedim eşime
hasta gibi değilse dişten olabilir...
ateş ve ishal yaparmış çünkü.
zeynepçim ipek e nazar olmuştur dışarı çıkırken felak nas ihlas oku 3 er kez gelincede 7 tane tebbet oku ben hep öle yapmaya çalışıyorum bi hocayada götür tabi yavruyu kıyamam ona emirde gece 1 haftadır yapıyo çıldırmış sanırısın öle ağlıyo ne etsem susmuyo zor kendine geliyo
bukadar çokmu yaparki nette okudum 4 bezden sonrası için doktora gidin yazıyo ipek rahatsız olmuştu ya acaba öle mi oldu dedim ama
ikinci dişide patlamış
günaydınlar hayırlı cumalar şimdi geldim adliyeden sabah sabah işler vardı hallettimm
herkesler iyimi geçmişe bakmadım emir kağan gece hiç uyuymadı ateş ishal sadee gece 4 kere bez deşitridim gündüz akşam 10 dan fazla bez değiştirdik sürekli ıkınıp kakasını yapmak istiyo karnımı ağrıyo dişindenmi oluyo anlamadım çünkü bi ishal gib yapıyo bir katı ateşi çıkıyo halsiz ve soluk hasta gibi durmuyo anlamadım gece sabaha kadar başını bekledim uyumadı zaten gözlerim çok acıyo geçmişe bile bakmadım bugün nasıl geçicek bilmem eşim gececiydi sabah işten geldi babannesiyle babasına bıraktım işe geldim nekadar verimli olabilrsem artık bugün. öğleden sonra al gel oğlanı doktora götürelim dedim eşime
zeynepcim aile arasında yapmayı planlıyoruz ama buyur gel tabiki. gelemessen bile bol bol fotograf koyacağım ben zaten. sen yaparkende yardımcı olurum herşeyine. davetiye falan yapmayı düşünürsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?