esma geçmiş olsun canım. değişik birşey yedirmediysen eger diştendir diyorum ben.
okuyorum sürekli ama son 15 gündür geceleri çok ağlıyor. zaten 2 aydır zırt pırt kalkıyodu bide üstüne ağlamalar eklendi şimdi...
noluyo anlamıyorum ki bunlara,dertleri ney...
Emir'e geçmiş olsun canım,Allah kolaylıklar versin çocuklarımızı solgun hasta görmek canımızı acıtıyor,hep hareketli,iyi olsunlar..
zeynepcim planlar süper,eminim çok eğlenceli olacak.bilmediğim şeyler varmış,ben meslekle ilgili olanını duymuştum sadece.tay tay poğaçasını da ilk duydum..
bi göster doktora. ishal se önlem almak gerek. uzamasın sonra bizimki gibi 3 hafta :çok üzgünüm:
hayırlı cumalar esmacım, geçmiş olsun canım dişten olabilir ama yinede doktorunla görüş istersen ...
geçmiş olsun cnm düşmüş bahar Allah korumuşşipek de diş çıkaracak bence jel denedin mi rahatlatır belki.
bu arada Bahar da dün ilk düşüşünü yaşadı hem de yürüteçle.nasıl becerdiyse ben mutfakta meyvesini hazırlamaya gittim bağırıyor bi baktım oyuncağı almak için eğilmiş sonra da ters düşmüş ütü masam vardı orada kenarda da.sen sıkış oraya Allah'ım aklım çıktı çocuğu öyle görünce.hemen soydum baktım neyse ki biryerinde birşey yok..Artık yürüteçt daha az koyuyorum.
Emire geçmiş olsun Esmacım ama takip et dişten de olabilir olmayabilir de
Saol Fatoscum Arasta hastaymis çok geçmis olsun canimgünaydın hayırlı cumalar.....
didemcim inşallah tahlilleriniz iyi çıkar canım benim...maşallah bu arada kızlarına canım....
zeynep ipek neden geceleeri ağlıyo bence korkuyo sen onu bi hocaya nuska yazdır canım bence...bizde çok sık tartışır olduk eşimle bende senin gibi alışkın olmadığım için üzülüyorum ve çok yıpranıyorum..üzülmüyeyim diyorum olmuyo
sibel bitane patlatsaydın slağa bak sanane gelirim gelmeme...
reyhan hayırlı olsun ecemi yazdırmışın canım oyun alanınına
meleksen geçmiş olsun çok üzüldüm valla yavrum benim ya sen onu yatakta değil yerde yatır bence...
burçin evet ben aynene dedğin gibi o kahvaltı mamasınıda katıyorum kahvaltı karışımına canım...
Hadi hayirlisi canim sonuçlar içinbnde bi saat sonra çıkacagım.yorganıda çıkırdım.ayya buraar sıcak böyge oldugu için yün yorganı yıkattracak biyer bulmak çok zor oldu.zaten elimde bi tane var.digerleri hep elyaf.bide zeynebin var yün yorganı.neyseki buldum şükür.
saglık ocagında aşı.tetanoz 5.doz. ve dişş.offf kalbim şimdiden sızlıyoo.ne edecegim ben..
eşimin mulaka sonuçları açıklanacak.söylentiler 14.15 arası açaklanacak diyolar.eşim çok sakinn.ama ben heyecanlıyım.ee ailesini bıracak o degilyaa:gitme:
Sanada hayirli cumalar Selmacimgünaydın hayırlı cumalar....
Ay bu dis bugdayini bende yapmak istiyorum bakalim hayirlisiyla ne zaman yapariz belki TR gelince yaparim ordakızlar günaydın. ya Doruk ta artık geceleri sık uyanmaya başladı. bence böyle bir dönem. ama her sabah uyandığında cocuk daha bir büyümüs oluyor sasiriyorum. öyle akıllı öyle bilinçli olduki. her gün yeni birşey ögreniyor. ne kadar hızlı büyüyorlar inanamıyorum. işe basladım sabahları cok zor ayrılıyoruz. benimde sütümbiraz azaldı tabi eskisi gibi emziremiyorum. sagmakta pek faydalı değil. sütü azaltıyor sanırım.
yarın doktor randevumuz var. aslında aşılar bitti. bu ay götürmicektim ama cok hızlı büyüdü. kansızlığına boyuna kilosuna bi bakalım istiyorum. doktor bir görsün. dişleri çıktı. yemesi cok iyi değil. doktorla oturup konuşmak lazım.
bu arada 9 ekimde diş bugdayı yapıyorum. cok güzel davetiye hazırladım. oglumada kostüm giydirmeyi düşünüyorum. kostüm nerden alınır bebekler için bilen varmı.
dünden aklıma duşurdünüz. bende sabah nohut islattım :)
Günaydin canim evdeyken dinlen diycem ama ev isleri bitmiyoki bütün hafta deli gibi çalis izinli günündede evde temizlik bitmezbizim isimiz bitmezGünaydın şekerler.
Bugün evdeyim tabi yine 7 fen önce kaklıyoru mutlaka Berkin Bey işe gidiyo sankisempatiksalakcinni
Oynaştık oğlumla bira zyürüteçte takıldı ben de yayıntıları topladım..
sonra bi sabah yürüyüşü yaptık ekmek aldık geldik zaten pes etti yattı tostos.
Ben de kahvaltımı yapıyorum gazetemi de aldım oh be dünya varmış..
Şimdi işler beni bekler sil süpür çamaşır ütü.. ama buralardayım özledim sizle muhabbeti..
Ne güzel yine bulusuyosunuz bizim içinde öp fistiklarihıım tamam o zaman vakit var ayşegül. annem tarhanaya yeni başladı bi 10 gün sonra kurutmaya başlayacak. 15 gün sonra gönderiririm inş. acısız yaptı burak da yesin diye, inş beğenirsiniz ama bu sene az oldu diyor, sanırım sadece cocuklara yetecek kadar göndereceğim
rüveyda işe başladı canım, bu sırada da geçen hafta yine taşındı. ev sahibi evi satmış..daha neti bağlanmamış eve..elifi çok merak ediyorum ya, konuştuğumuzda büyüdü çok tatlı oldu diyip duruyor, sağolsun buraya da resim koymadığı için göremiyoruz..
inş korktuğun gibi olmaz canım diş. Allah kolaylık versin :)
çok güzel bi gün olcagi yazdiklarindan belli merakla resimleri bekliyoruzteşekkürler kızlar.
kostüm olarak bulabilirsem kovboy yada korsan kostümü bulmak istiyorum. diş şeklinde bir pasta yaptırmak istiyorum. üzerine "yeni dişlere selam, yaramazlığa devam" yazdırmak istiyorum. işte davetiyemiz var ben hazırladım. sonra diş bugdayı yapılacak. muhallebi gibi kaplara koyacağz. 1 tanesinin içine birşey atacağız. onu bulana küçük bir hediye vermek istiyorum. normalde onu bulan hediye alır ama insanları öyle bir zorunluluga tutmak istemiyorum. sonra tay tay pogacası diye bisey varmış. onu yedi duydum. yapmışken onuda yapayım diyorum. aynı şekilde pogacayada bir sey saklıcam onu bulanada küçük bir hediye vercem. sonra bir avuc bugday dorukun üzerine atılıp dua okucaz. dişi en saglam olan birtane cig bugday yiyecek. dorugunda dişleri oyle saglam olsun diye. sonra meslek seçimi var. 4-5 parca meslekleri simgeleyen biseyleri koyuyorsun. doruk hangisini secerse o meslegi sececek. tabiki sadece eglence bu. son olarakta güzel bir pasta alıp onu dorugun onune koyucam. üzerinide cıkarcam tabi. o pastayı yiyişini videoya çekicem. ve bol bol foto çekilecek. şimdilik planlarım bunlar
Saol canim insallah böyle devam ederiz doktor bu ay kilo almasi lazim dedi bakalim insallahgünaydın reyhancım maşallah canım inş.hep böyle devam eder, darısı başımıza yiyor ama neler yapıyorum karşısında anca öyle....
günaydınlar hayırlı cumalar şimdi geldim adliyeden sabah sabah işler vardı hallettimm
herkesler iyimi geçmişe bakmadım emir kağan gece hiç uyuymadı ateş ishal sadee gece 4 kere bez deşitridim gündüz akşam 10 dan fazla bez değiştirdik sürekli ıkınıp kakasını yapmak istiyo karnımı ağrıyo dişindenmi oluyo anlamadım çünkü bi ishal gib yapıyo bir katı ateşi çıkıyo halsiz ve soluk hasta gibi durmuyo anlamadım gece sabaha kadar başını bekledim uyumadı zaten gözlerim çok acıyo geçmişe bile bakmadım bugün nasıl geçicek bilmem eşim gececiydi sabah işten geldi babannesiyle babasına bıraktım işe geldim nekadar verimli olabilrsem artık bugün. öğleden sonra al gel oğlanı doktora götürelim dedim eşime
açalım bakalım show u belki işe yarar.Ah canım Hülyacım ben de özlüyorum sizi yahu giremiyorum diye içimde kalıyor.
İyi yapmışsın kadın almakla benim eşim kendim yaparım evime yabancı birini sokmam diyo o yüzden alamıyoruz.. yapıyor da sağolsun idare ediyoruz..
TV yi tam açtım denk geldim show da İbrahim Saraçoğlu süt arttıran kür anlatacakmış
bu kadını da hiç sevmem ama açık kalsın bari tv napim
Ay maşallah benim oğlan 1 saattir uyuyor ay dilimi ısırayım
Ben evdeyken hiç uyumuyor çünkü
canım 2 aydır böyle uykusu mahvoldu ya çıksa çıkardı şimdiye. üstelik kabarma,kızarıklık hiçbişey yok.ipek de diş çıkaracak bence jel denedin mi rahatlatır belki.
bu arada Bahar da dün ilk düşüşünü yaşadı hem de yürüteçle.nasıl becerdiyse ben mutfakta meyvesini hazırlamaya gittim bağırıyor bi baktım oyuncağı almak için eğilmiş sonra da ters düşmüş ütü masam vardı orada kenarda da.sen sıkış oraya Allah'ım aklım çıktı çocuğu öyle görünce.hemen soydum baktım neyse ki biryerinde birşey yok..Artık yürüteçt daha az koyuyorum.
değişik bişiy yedirmedim herzamanki şeyler cnm
cnm ya anlıyorum seni öle bir ağlamak ağlıyoki emir
ipekte öledir ne yapacağını şaşırıyosun donup kalıyom ben seninkide diş çıkarıcakmı acaba
sağol cnm
evet haklısın öğlden sonra babası getiricek işyerime çok yakın özel hastane var kendi doktorumuz orda 1 aylıkken beri tüm kayıtları var adamda dosyada inş. bişiy yoktur diştendir
ipek de diş çıkaracak bence jel denedin mi rahatlatır belki.
Saol Fatoscum Arasta hastaymis çok geçmis olsun canim
Sanada hayirli cumalar Esmacim
çok geçmis olsun Emir kagana bence dislerindendir Esma
Ecemde ayniydi disleri çikarken ayni olmustu ates ishal bazen normal yapiyodu bazende su gibi ama iki üç gün sonra geçti
bu arada kızımın yeni bi marifeti daha var...
çirkin oluyor :)
ben suratımı şekilden şekle sokuyorum aynısını o da yapıyor :)
opuyorumnanaktancanım sağol biraz içim rahatladı seninkide aynısı olduysa oğlum daha 1 gün daha böle olur geçer inş. ama ben genede bi doktoruna götürücem
böcük ya oo yerim onu ben yavru kuş maşallah çok akıllı annesi
aa ben okumadım alıntıda gördüm Baharıma geçmiş olsun kıyamam
ay ben bu oğlanı yicem şimdi
uyandı yatakta oyalandı bi süre sonra altını temizledim
kollarını uzatıyo ama alayım diye değil sarılayım diye
kolları yettiği yere kadar doluyo boynuma
ipek de diş çıkaracak bence jel denedin mi rahatlatır belki.
aa ben okumadım alıntıda gördüm Baharıma geçmiş olsun kıyamam
ay ben bu oğlanı yicem şimdi
uyandı yatakta oyalandı bi süre sonra altını temizledim
kollarını uzatıyo ama alayım diye değil sarılayım diye
kolları yettiği yere kadar doluyo boynuma
şimdilik kaçıyorum...
Zeynep te uyandı bugün biraz fazla uyudu aferin kızıma:hooray:
Berkinle Zeynepte gelişme var bugün deseneolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?