2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ipek de diş çıkaracak bence jel denedin mi rahatlatır belki.
bu arada Bahar da dün ilk düşüşünü yaşadı hem de yürüteçle.nasıl becerdiyse ben mutfakta meyvesini hazırlamaya gittim bağırıyor bi baktım oyuncağı almak için eğilmiş sonra da ters düşmüş ütü masam vardı orada kenarda da.sen sıkış oraya Allah'ım aklım çıktı çocuğu öyle görünce.hemen soydum baktım neyse ki biryerinde birşey yok..Artık yürüteçt daha az koyuyorum.

esma geçmiş olsun canım. değişik birşey yedirmediysen eger diştendir diyorum ben.

değişik bişiy yedirmedim herzamanki şeyler cnm

okuyorum sürekli ama son 15 gündür geceleri çok ağlıyor. zaten 2 aydır zırt pırt kalkıyodu bide üstüne ağlamalar eklendi şimdi...
noluyo anlamıyorum ki bunlara,dertleri ney...

cnm ya anlıyorum seni öle bir ağlamak ağlıyoki emir
ipekte öledir ne yapacağını şaşırıyosun donup kalıyom ben seninkide diş çıkarıcakmı acaba

sağol cnm

bi göster doktora. ishal se önlem almak gerek. uzamasın sonra bizimki gibi 3 hafta :çok üzgünüm:

evet haklısın öğlden sonra babası getiricek işyerime çok yakın özel hastane var kendi doktorumuz orda 1 aylıkken beri tüm kayıtları var adamda dosyada inş. bişiy yoktur diştendir

hayırlı cumalar esmacım, geçmiş olsun canım dişten olabilir ama yinede doktorunla görüş istersen ...

sağol cnm görüşücem

geçmiş olsun cnm düşmüş bahar Allah korumuşş

Emire geçmiş olsun Esmacım ama takip et dişten de olabilir olmayabilir de

sağol cnm takip ediyorum bi ishal bi katı ondan zaten endişe ediyorum

Saol Fatoscum Arasta hastaymis çok geçmis olsun canim
Hadi hayirlisi canim sonuçlar için
Insallah agrisiz sizisiz atlatirsin disçiyi bende sevmem korkarim valla

günaydın hayırlı cumalar....
Sanada hayirli cumalar Selmacim
Ay bu dis bugdayini bende yapmak istiyorum bakalim hayirlisiyla ne zaman yapariz belki TR gelince yaparim orda
Ecem hanimda geceleri sik sik kalkiyo valla azcik emiyo yatiyo geri istedigi meme
Davetiyenizde çok güzel olmus canim
Günaydin canim evdeyken dinlen diycem ama ev isleri bitmiyoki bütün hafta deli gibi çalis izinli günündede evde temizlik bitmezbizim isimiz bitmez
Ne güzel yine bulusuyosunuz bizim içinde öp fistiklari

çok güzel bi gün olcagi yazdiklarindan belli merakla resimleri bekliyoruz
banada fikir oldu yapacklarin :))

günaydın reyhancım maşallah canım inş.hep böyle devam eder, darısı başımıza yiyor ama neler yapıyorum karşısında anca öyle....
Saol canim insallah böyle devam ederiz doktor bu ay kilo almasi lazim dedi bakalim insallah

Sanada hayirli cumalar Esmacim
çok geçmis olsun Emir kagana bence dislerindendir Esma
Ecemde ayniydi disleri çikarken ayni olmustu ates ishal bazen normal yapiyodu bazende su gibi ama iki üç gün sonra geçti

açalım bakalım show u belki işe yarar.
canım 2 aydır böyle uykusu mahvoldu ya çıksa çıkardı şimdiye. üstelik kabarma,kızarıklık hiçbişey yok.

inşallah canım. haber ver bize de.
sanmıyorum esma diş olsa çıkar bunca zaman...

bu arada kızımın yeni bi marifeti daha var...
çirkin oluyor :)
ben suratımı şekilden şekle sokuyorum aynısını o da yapıyor :)

Geçmis olsun canim Allah tan biseyi yokmus
düse kalka büyüycekler iste napalim

offf kafa mı kaldı uykusuzluktan
SEDA çok geçmiş olsun canım. bahar kendini aşmış,yürüteçten düşmüş demek Allah bi daha yaşatmasın...

canım sağol biraz içim rahatladı seninkide aynısı olduysa oğlum daha 1 gün daha böle olur geçer inş. ama ben genede bi doktoruna götürücem

bu arada kızımın yeni bi marifeti daha var...
çirkin oluyor :)
ben suratımı şekilden şekle sokuyorum aynısını o da yapıyor :)

böcük ya oo yerim onu ben yavru kuş maşallah çok akıllı annesi

aa ben okumadım alıntıda gördüm Baharıma geçmiş olsun kıyamam

ay ben bu oğlanı yicem şimdi
uyandı yatakta oyalandı bi süre sonra altını temizledim
kollarını uzatıyo ama alayım diye değil sarılayım diye
kolları yettiği yere kadar doluyo boynuma

opuyorumnanaktan

benim yerime de ye Şeniz

geçmiş olsun canım bahar yürütecinden düşmüş allah bidaha yaşatmasın

annesini çok mu severmiş tosun paşam, benim yerimede ye serapcım opuyorumnanaktan

yedim yedim doyamadım bi de sizin yerinize de yiyeyim
özlüyor herhalde bugün başbaşayız ööyle yüzüme bakıyor gülüyor
yaklaşıyorum burnumu burnuna dayıyorum gözlerini kapatıp yanaklarımı tutuyo gülüyo eşşek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…