2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay kıyamam annesinede sarılırmış benim oğlumda işten gelince bana öle sarılıyo yanaklarımı sıkıyo yavrum

:ecrin_bebek: maşallah ALlah neşesini bozmasın tosunun

portakal sıktım verdim ilk kez hoşuna gitti
doktorumuz ferro sanolu portakal suyuyla verbilirsin demişti
iyi oldu içinde içti gitti o iğrenç şeyi

bu arada kızımın yeni bi marifeti daha var...
çirkin oluyor :)
ben suratımı şekilden şekle sokuyorum aynısını o da yapıyor :)
Onun çirkinligini sevsinler

Ye canim ye benim yerimede ye tontisi
Annesiyle olmanin keyfini çikariyo pasam

Zeynep te uyandı bugün biraz fazla uyudu aferin kızıma:hooray:
Uyusunda büyüsün Bende simdi Ecemi uyutucam basladi gözlerini ovmaya

Bide kizlar demin babamizi ise geçirdik Ecemde artik babasina bap bap diyerek el salliyo nasilda tatli oluyolar ya

iyi dileklerinize teşekkür ederiz teyzoşlar..
bu arada kızıma al,ver ve at kelimelerini öğrettim şimdi yapıyor tek tek.
eline oyuncağını veriyorum at kızım diyorum fırlatıyor,uzat elini öpeyim diyorum ağzıma dayıyor elini.
Allah akıllarıyla yaşatsın maşallah hepsine...
şu anda emekleyerek geldi ayaklarıma sarıldı ağlıyor alayım diye....Ya hiç kız çocuğu gibi değil yalnız çok hareketli..afacan erkekler gibi

ben de bi kahvaltı edeyim sonrada hazırlanıcam öğleden sonra arkadaşıma gidicem onun da 10 aylık oğlu var yani bahar a da arkadaş..
hepinizi öptüm...

GÜNAYDIN DEMEYE GELDİM AMA TÜNAYDINA YETİŞTİM.NE ÇENEBAZ KADINLARSINIZ .DIR DIR DIR :)

Ben daha iyiyim kızlar boğazlarımın hafif ağrısından başka birşeyim kalmadı 3 gün evde olmak güzeldi.bugün geleyim de boşuna yıllık iznimden gitmesin dedim.yarın zaten izinliyim.

çok geçmiş olsun canım.insanın aklı çıkıyor ama siz fena düşmüşsünüz.

o börekte süper gözüküyor tadı güzel mi peki yarın bende yaparım belki .severim bu tip işleri mutfağı.

ne diyeti yapıyorsun. söyle bakalım.

ben aradım bozuk meşkul çalıyor bu numara.

senle ben zaten Allahlığız.
benim evdede buzluk falan kuru bakliyat namına dolu ama günlük yemelik it girse kıçı kırılırda açlıktan ölür valla.

silinmiyor malesef. editi kaldırmışlar.
a burcu gelmiş, nasıl oldun canım, iştesin heralde..duru nasıl?

Duru iyi canım sağol bende toparlandım sayılır.

aman bırak hem çoçuk hem iş olmuyor haftasonu eşinle yapoarsın az dinlen boşver işi güçü.

son 2 sayfayı geçtim valla yoksa bugün katiyen yetişemezdim.

kızlar ben o kitabı istedim geldi,siz de alın mutlaka.güzel bi kitap eğitici ve geliştirici ama bizimkiler için daha küçük.ben ilerisi için aldım zaten çabuk büyüyorlar..Sabiha Paktuna'nın kitabı...
Ben zeynep'in dediği kitabı da almak istiyorum merak ettim mutlaka okuyacağım.

ayy çıkıcam çıkamıyorum ya.bilgisayar açık ya tam giderken içeri bakıyorum takılıyorum yine.Bahar'ı uyuttum ya anca rahat baktım..

Emir ' e ve Bahara geçmiş olsun canlar.

bende yiyebilirmiyim.

portakal sıktım verdim ilk kez hoşuna gitti
doktorumuz ferro sanolu portakal suyuyla verbilirsin demişti
iyi oldu içinde içti gitti o iğrenç şeyi

Portakal suyu yasak değilmi.ya Duru'da sabah 15 akşam 15 damla off içirene kadar burnumdan geliyor.

burcucum hasta olduğunu ben de şimdi öğrendim.geçmiş olsun canım.malum geçmişi okuyamıyorum ben hiç.
ayrıca şu melek'in böreği kaçıncı sayfada ya bana da söyleyin bi bakayım..

kızlar ben kan ilacının tozunu aldım doktora söyledim hem içmiyor hem kabız oluyor çocuk.yemeğine atıyorsun 1 gr lık poşetler halinde bir kutuda.her gün kahvaltısına katıyorum iyi oldu kabızlıktan da kurtulduk içirme eziyetinden de..

Emir ' e ve Bahara geçmiş olsun canlar.

bende yiyebilirmiyim.

Portakal suyu yasak değilmi.ya Duru'da sabah 15 akşam 15 damla off içirene kadar burnumdan geliyor.

Gel ye kız zaten şımardı sevilmekten:)
6.aydan sorna ek gıdaya geçtiğinde verebilirsin demişti bana doktorbu damla için çok iyi oldu yavrum içiyo itiraz etmiyo ama ben acıyom çocuk bile kokuyo

İbrahim Saraçoğlu show da diyo ki günde iki kere aç karnına bir tutam dereotu yiyin
İştah kesermiş zayıflamak isteyen yapsın diyo

tozu da mı var
ben doktora bunun tadı çok kötü yok mu başka yolu dedim yok dedi
istiyorsan markası sentafer olanı var onu dene ama aynılar dedi tozu var demedi

burcucum hasta olduğunu ben de şimdi öğrendim.geçmiş olsun canım.malum geçmişi okuyamıyorum ben hiç.
ayrıca şu melek'in böreği kaçıncı sayfada ya bana da söyleyin bi bakayım..
SAYFASINI BILMEM AMA OZELDEN MESAJ ATTIM SANA TAM ÇIKTISINI ALACAKTIM SEN YAZMIŞSIN.

tozu da mı var
ben doktora bunun tadı çok kötü yok mu başka yolu dedim yok dedi
istiyorsan markası sentafer olanı var onu dene ama aynılar dedi tozu var demedi

BENDE SORAYIM TOZUNU .ama o zaman aç karna olmayacak yemeklerle almış olacak.

Özlemciğim diş buğdayınız hayırlı olsun canım.davetiyende çok hoş.bizde daha diş namına birşey yok yaşına kadar çokartsa bari.sempatiksalakcinni

ben ehliyet kursuna kayıt olmuştum ya yarında evrakları teslım edeceğiz 2 ekimdede dersler başlıyor kitapcığı almıştım ama daha hiç bakamadım.gözümde korktu off bu ne ya iyimi ettim kötümü bşilmiyorum bu kadar iş içinde ayy ya geçemezsem diye başladım bile.

Özlemciğim diş buğdayınız hayırlı olsun canım.davetiyende çok hoş.bizde daha diş namına birşey yok yaşına kadar çokartsa bari.sempatiksalakcinni
,

Bizde de yokdaha aman acelesi yok
dişsiz kalan var mı elbet çıkaracaklar

hadi hayırlısı ben aldım kurtuldum
kocaları mı beklicez kız herşeye bincez gitçez

burcu geçmiş olsun hasta olduğunu bilmiyodum cnm
ehliyete yazılmışın inş. bir kerede alırsın cnm

kzlar evi aradım da maşallah oğlum normale dönmüş çok şükür ben işe geldiğimden beri daha yapmamış ishal ateşide düşmüş çocuk gece uyumadı ateşi düşünce yavrum 2 saat uyumuş hiç uyumazdı ah bu dişler ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…