aa ben okumadım alıntıda gördüm Baharıma geçmiş olsun kıyamam
ay ben bu oğlanı yicem şimdi
uyandı yatakta oyalandı bi süre sonra altını temizledim
kollarını uzatıyo ama alayım diye değil sarılayım diye
kolları yettiği yere kadar doluyo boynuma
:ecrin_bebek: maşallah ALlah neşesini bozmasın tosununyedim yedim doyamadım bi de sizin yerinize de yiyeyim
özlüyor herhalde bugün başbaşayız ööyle yüzüme bakıyor gülüyor
yaklaşıyorum burnumu burnuna dayıyorum gözlerini kapatıp yanaklarımı tutuyo gülüyo eşşek
Onun çirkinligini sevsinlerbu arada kızımın yeni bi marifeti daha var...
çirkin oluyor :)
ben suratımı şekilden şekle sokuyorum aynısını o da yapıyor :)
Ye canim ye benim yerimede ye tontisiaa ben okumadım alıntıda gördüm Baharıma geçmiş olsun kıyamam
Uyusunda büyüsün Bende simdi Ecemi uyutucam basladi gözlerini ovmayaZeynep te uyandı bugün biraz fazla uyudu aferin kızıma:hooray:
merhaba kızlar nasılsınız
cok kotu bısı oldu sabah ozge ıkımız uyurken yataktan dustu oyuncaklarının ustune yuzu falan yaralar ıcınde dudagının ustu burnunun ustu kanadı sıyrılmıs cok agladı hemen hastaneye gıtım doktorumuza ay kontolude vardı zaten doktor baktı bıryerınde bısı yok dedı yaralara merhem dıslere hap verdı cok uzuldum kızlar anlatamam ozge sımdı cok ıyı 8.600 kılosu olmus 73.5 de boy doktor cok ıyı dedı masallah de annesı dedı oyle kızlar
Sorma hülyacım bizim alttaki 2 dişimiz beraber 6 aylıkken ikisin beraber çıkmıştı şimdide üstler geliyor benim süt diyetten önce azalmıştı canım bugün ısırgan içiyorum bakalım nolacak ama diyette iyi gidiyorumherkes çok zayıfladın dişyor şubat ayına 55 kilo giricem inşallaaaaahhhhh
ben aradım bozuk meşkul çalıyor bu numara.kızlar face den msj geldimi açık olanlar bebeğinizin yeteneğini genişletin isimli kitabı veriyorlar ücretsin diye ben aradım kaydımı aldılar kitap gelicek 10 güni içinde numara şu :0212 440 1 440 haydi arayın kitabı kapın
off ben de diyet namına zerre hareket yok..ne olacak bilmiyorum böyle..akapunktur a eşim izin vermiyo,didemin karışımlarından yapıp içicem ama ondan önce baharatcıya gidip, tane tarçın,tane karabiber vs. almam lazım..maydonoz bile yok evde :)
silinmiyor malesef. editi kaldırmışlar.
a burcu gelmiş, nasıl oldun canım, iştesin heralde..duru nasıl?
Günaydın şekerler.
Bugün evdeyim tabi yine 7 fen önce kaklıyoru mutlaka Berkin Bey işe gidiyo sankisempatiksalakcinni
Oynaştık oğlumla bira zyürüteçte takıldı ben de yayıntıları topladım..
sonra bi sabah yürüyüşü yaptık ekmek aldık geldik zaten pes etti yattı tostos.
Ben de kahvaltımı yapıyorum gazetemi de aldım oh be dünya varmış..
Şimdi işler beni bekler sil süpür çamaşır ütü.. ama buralardayım özledim sizle muhabbeti..
aa ben okumadım alıntıda gördüm Baharıma geçmiş olsun kıyamam
portakal sıktım verdim ilk kez hoşuna gitti
doktorumuz ferro sanolu portakal suyuyla verbilirsin demişti
iyi oldu içinde içti gitti o iğrenç şeyi
Emir ' e ve Bahara geçmiş olsun canlar.
bende yiyebilirmiyim.
Portakal suyu yasak değilmi.ya Duru'da sabah 15 akşam 15 damla off içirene kadar burnumdan geliyor.
kızlar ben kan ilacının tozunu aldım doktora söyledim hem içmiyor hem kabız oluyor çocuk.yemeğine atıyorsun 1 gr lık poşetler halinde bir kutuda.her gün kahvaltısına katıyorum iyi oldu kabızlıktan da kurtulduk içirme eziyetinden de..
SAYFASINI BILMEM AMA OZELDEN MESAJ ATTIM SANA TAM ÇIKTISINI ALACAKTIM SEN YAZMIŞSIN.burcucum hasta olduğunu ben de şimdi öğrendim.geçmiş olsun canım.malum geçmişi okuyamıyorum ben hiç.
ayrıca şu melek'in böreği kaçıncı sayfada ya bana da söyleyin bi bakayım..
tozu da mı var
ben doktora bunun tadı çok kötü yok mu başka yolu dedim yok dedi
istiyorsan markası sentafer olanı var onu dene ama aynılar dedi tozu var demedi
,Özlemciğim diş buğdayınız hayırlı olsun canım.davetiyende çok hoş.bizde daha diş namına birşey yok yaşına kadar çokartsa bari.sempatiksalakcinni
ben ehliyet kursuna kayıt olmuştum ya yarında evrakları teslım edeceğiz 2 ekimdede dersler başlıyor kitapcığı almıştım ama daha hiç bakamadımırlıs.gözümde korktu off bu ne ya iyimi ettim kötümü bşilmiyorum bu kadar iş içinde ayy ya geçemezsem diye başladım bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?