2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

,

Bizde de yokdaha aman acelesi yok
dişsiz kalan var mı elbet çıkaracaklar

hadi hayırlısı ben aldım kurtuldum
kocaları mı beklicez kız herşeye bincez gitçez

ayy yok kocayı falan bekleyemem afakanlar basar benide. ne biliyim ya çakılırsam diye.

sağol canım inşallah alırız bakalım.

dbizimde dr 1 haftaya patlatır dedi ama daha görünürde birşey yok bakalım.

kızlar İbrahim Saraçoğlu anne sütünü arttırmak için şunları verdi
1. taze beyaz üzün sabah 15 ö?leden sonra 15 tane
2. dereotu
3. beyaz dut 3 bardak suda kaynat yarısını öğleden önce yarısını öğleden sonra iç
4. 8-9 kuru incir yıka ortadan kopart 3-4 bardak suda 15 dk kaynat. yarısını öğleden önce yarısını öğleden sonra iç
5. 2 orta boy havuç taze sıkılmış

günlük yapın için diyo
hepsini aynı anda değil 1 hafta 1 hafta yapılmalıymış

emir ve bahara geçmiş olsun..

serap portakal gaz yapmaz mı?

canım herkese göre değişir herhalde ya
standart bşey yok malum birine gaz yapan diğerine yapmıyo
doktor ek gıdaya geçince evrebiilrsin demişti
ayrıca 9 aylık olunca herşeyi yemesini bekliyoruz artık diyo

Kazen yazmış.

siteden degil reklam serverdan simdi bakabilirmisiniz
kaldirdik reklamlari reklam kodunu
antivursuler virus sandi

ben bu berkinin sarılan kollarını,ipeğin de çirkin olan suratını ne yapsam acaba? bizimkinde hiç böyle numaralar yok..at,tut dan da anlamıyor..eşyalara uzanıyor, kızıyorum, hayır diyorum..yüzüme bakıyo bakıyo,sonra dönüp devam ediyo..elinden de bişeyi alınca basıyo yaygarayıı..

ay bizimkindede son 1haftadır acayip gelişmeler var dil çıkartıyo gel gel yapıp del diyo cici yapıyo baybay yapıyo böyle gözleri daha bilinçli bakıyo sanki büyüdükçe zorlaşıyolar ama daha tatlı oluyolar yaa..

hülyacım çok teşekkür ederim hala unutmamışsın..ama ben vazgeçtim.ya annenin ellerinden öpüyorum.ama çok ayıp taa oralardan tarhana falan..ben burdan tekrar araştırıp bulucagım.hiç içim rahat degil çünkü..

oh maşallah yesin annesiiii...

valla program çok güzel..bence korsan çok yakışır beye:)) bekleriz fotoları..

kuzum bugün belli olacak kısmetse.

canım benim çok geçmiş olsunnnn...doktora ggötürün iyi olur..

çok geçmiş olsun.kuzumaaa..annesi oluyo böyle kazalarrr..

şükür iyi geçti dişş.

bu arada kızımın yeni bi marifeti daha var...
çirkin oluyor :)
ben suratımı şekilden şekle sokuyorum aynısını o da yapıyor :)

ooo biz çirkin olalı iki ay oluyo..kız biz hadi çirkin ol diyoz.burun göz.kaş.buruş buruş oluyo ya..zeynepte yapardı bunuu..şekerlerr..artık alıştı zeynep bil diyo hadi çirkin ol dio otomaik sanki hemen oluyokaydirigubbakcemile3

tos tos seniiin..öp kızzz .şaaappp diye amaaaasempatiksalakcinni

öyleler yaa.maşallah.kuzuya.emekliyormuydu baharr..bizimkide yeni başladı emeklemeye..

burcun burcumda cınm burcum.hoşgeldinnn..Şeniz
kızz beni çok merak etmişsin.deli divane olmuşsun dağları delmişsin kız:roflol:.canım benim sağol ilgineeee...ayrıca hastaymışsın.çok gçmiş olsun.şimdi nasılsın...

hiz kormka bacım aradan çıkar iştee..sınavda eski sorulara çalış tamamdırvereliniortak

aa iyiymiş yahu..hadi gözün aydın..sevindimm..

bir kaçını uyguluyordum.iyi oldu teşekkürler..

benim dişler şükür bittiyasakkelimeadama kurbanlık koyun gibi bakıp ben igne istiyorum dayanamıyorum deyince tama dedi..valal kanal tedavim bitirdim.ayya bu sefer rahat oldu ..ohhhhh...
ignemide oldum.ben 5.ci sanıyordum ama 4.ymüş.seneye bi tane daha kaldı.saglık ocagına gtmişken defneyi tarttırdım.7,300 çıktı.valla bizim evde 7.150 çıktı.ben bizimkinin doğru oldugunu sanıyorm.çünkü benim kız hiç almadı bu ay biliyorum.fark ediyo.zaten 7.aylıkken7.140 idi.yani düşünün..ishalde yedirmedi.zaten az yiyorduya..
yorganımıda verdim.haftaya alacagım..
mulakat sonucuda 17.00 civarlarında açıklanacakmış sözde.erkende olabilir diyorlar..bi duyum aldık farklı.sonuçlar çıkınca söyleyecegm.bakalım doğru çıkacakmı..

ooh çok iyi olmuş valla, bak korktupun gibi olmadı..

neymiş kız duyum? yoksa sonuçları mı öğrendiniz? yoksa yokksaa kayseriye mi geliyorsunuz?

hadi hayırlı olsun korkam sına kolay oluyo..bende direksiyondan korkuyorum...hocayla atıştık inş pislik yapmaz uyuz herif...

geçmiş olsun..keşke yorganı eltin ordayken verseydin yanında görseydi...utanırdı belki...kocişe deseydin ben bunu eve sokamam artık yıkattır diye...delimine kadın..çocuğun çiş yaptığını söylemiyo...

ooh çok iyi olmuş valla, bak korktupun gibi olmadı..

neymiş kız duyum? yoksa sonuçları mı öğrendiniz? yoksa yokksaa kayseriye mi geliyorsunuz?

iyi geçti şükürr.umarım bide iyi kullanırımm..
:roflol:yok kızz öle deil..amaannn nelerde düşünürmüşş.fanesın bacım çok fenaaaaklinialirimsmile
eeğrki kaybederse açikliciiimmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…