,
Bizde de yokdaha aman acelesi yok
dişsiz kalan var mı elbet çıkaracaklar
hadi hayırlısı ben aldım kurtuldum
kocaları mı beklicez kız herşeye bincez gitçez
burcu geçmiş olsun hasta olduğunu bilmiyodum cnm
ehliyete yazılmışın inş. bir kerede alırsın cnm
kzlar evi aradım da maşallah oğlum normale dönmüş çok şükür ben işe geldiğimden beri daha yapmamış ishal ateşide düşmüş çocuk gece uyumadı ateşi düşünce yavrum 2 saat uyumuş hiç uyumazdı ah bu dişler ahh
emir ve bahara geçmiş olsun..
serap portakal gaz yapmaz mı?
emir ve bahara geçmiş olsun..
serap portakal gaz yapmaz mı?
sağol cnm
bide portakal mevsimimi
hıım tamam o zaman vakit var ayşegül. annem tarhanaya yeni başladı bi 10 gün sonra kurutmaya başlayacak. 15 gün sonra gönderiririm inş. acısız yaptı burak da yesin diye, inş beğenirsiniz ama bu sene az oldu diyor, sanırım sadece cocuklara yetecek kadar göndereceğim
rüveyda işe başladı canım, bu sırada da geçen hafta yine taşındı. ev sahibi evi satmış..daha neti bağlanmamış eve..elifi çok merak ediyorum ya, konuştuğumuzda büyüdü çok tatlı oldu diyip duruyor, sağolsun buraya da resim koymadığı için göremiyoruz..
inş korktuğun gibi olmaz canım diş. Allah kolaylık versin :)
Günaydin canlarim nasilsiniz
bizde kizimla kahvaltimizi yaptik geldik
Güzel bi haber aman nazar degmesin Ecem iki gündür tekrar yemeye basladi çok sükür
o yedikçe ben doyuyorum onun yemek yemesi beni okadar mutlu ediyorki Annelik böyle biseymis valla
valla program çok güzel..bence korsan çok yakışır beye:)) bekleriz fotoları..teşekkürler kızlar.
kostüm olarak bulabilirsem kovboy yada korsan kostümü bulmak istiyorum. diş şeklinde bir pasta yaptırmak istiyorum. üzerine "yeni dişlere selam, yaramazlığa devam" yazdırmak istiyorum. işte davetiyemiz var ben hazırladım. sonra diş bugdayı yapılacak. muhallebi gibi kaplara koyacağz. 1 tanesinin içine birşey atacağız. onu bulana küçük bir hediye vermek istiyorum. normalde onu bulan hediye alır ama insanları öyle bir zorunluluga tutmak istemiyorum. sonra tay tay pogacası diye bisey varmış. onu yedi duydum. yapmışken onuda yapayım diyorum. aynı şekilde pogacayada bir sey saklıcam onu bulanada küçük bir hediye vercem. sonra bir avuc bugday dorukun üzerine atılıp dua okucaz. dişi en saglam olan birtane cig bugday yiyecek. dorugunda dişleri oyle saglam olsun diye. sonra meslek seçimi var. 4-5 parca meslekleri simgeleyen biseyleri koyuyorsun. doruk hangisini secerse o meslegi sececek. tabiki sadece eglence bu. son olarakta güzel bir pasta alıp onu dorugun onune koyucam. üzerinide cıkarcam tabi. o pastayı yiyişini videoya çekicem. ve bol bol foto çekilecek. şimdilik planlarım bunlar
kızlar gerçekten bi hoca aramaya başladım artık...
çıldırmış gibi ağlıyo geceleri. tıbbi bişey yok,işimiz Allah a kalmış durumda yani...
ZEYNEPcim ben bi hastalık,mani olmazsa gelmek çok isterim. bizim daha dişimiz yok ama çıkınca buna benzer bişey bende istiyorum. hem bi fikrim olmuş olur :lepi:
AYŞEGÜL ne zaman belli olucak sonuçlar?
günaydınlar hayırlı cumalar şimdi geldim adliyeden sabah sabah işler vardı hallettimm
herkesler iyimi geçmişe bakmadım emir kağan gece hiç uyuymadı ateş ishal sadee gece 4 kere bez deşitridim gündüz akşam 10 dan fazla bez değiştirdik sürekli ıkınıp kakasını yapmak istiyo karnımı ağrıyo dişindenmi oluyo anlamadım çünkü bi ishal gib yapıyo bir katı ateşi çıkıyo halsiz ve soluk hasta gibi durmuyo anlamadım gece sabaha kadar başını bekledim uyumadı zaten gözlerim çok acıyo geçmişe bile bakmadım bugün nasıl geçicek bilmem eşim gececiydi sabah işten geldi babannesiyle babasına bıraktım işe geldim nekadar verimli olabilrsem artık bugün. öğleden sonra al gel oğlanı doktora götürelim dedim eşime
ipek de diş çıkaracak bence jel denedin mi rahatlatır belki.
bu arada Bahar da dün ilk düşüşünü yaşadı hem de yürüteçle.nasıl becerdiyse ben mutfakta meyvesini hazırlamaya gittim bağırıyor bi baktım oyuncağı almak için eğilmiş sonra da ters düşmüş ütü masam vardı orada kenarda da.sen sıkış oraya Allah'ım aklım çıktı çocuğu öyle görünce.hemen soydum baktım neyse ki biryerinde birşey yok..Artık yürüteçt daha az koyuyorum.
Saol Fatoscum Arasta hastaymis çok geçmis olsun canim
Hadi hayirlisi canim sonuçlar için
Insallah agrisiz sizisiz atlatirsin disçiyi bende sevmem korkarim valla
Sanada hayirli cumalar Selmacim
Ay bu dis bugdayini bende yapmak istiyorum bakalim hayirlisiyla ne zaman yapariz belki TR gelince yaparim orda
Ecem hanimda geceleri sik sik kalkiyo valla azcik emiyo yatiyo geri istedigi meme
Davetiyenizde çok güzel olmus canim
Günaydin canim evdeyken dinlen diycem ama ev isleri bitmiyoki bütün hafta deli gibi çalis izinli günündede evde temizlik bitmezbizim isimiz bitmez
Ne güzel yine bulusuyosunuz bizim içinde öp fistiklari
çok güzel bi gün olcagi yazdiklarindan belli merakla resimleri bekliyoruz
banada fikir oldu yapacklarin :))
Saol canim insallah böyle devam ederiz doktor bu ay kilo almasi lazim dedi bakalim insallah
Sanada hayirli cumalar Esmacim
çok geçmis olsun Emir kagana bence dislerindendir Esma
Ecemde ayniydi disleri çikarken ayni olmustu ates ishal bazen normal yapiyodu bazende su gibi ama iki üç gün sonra geçti
bu arada kızımın yeni bi marifeti daha var...
çirkin oluyor :)
ben suratımı şekilden şekle sokuyorum aynısını o da yapıyor :)
aa ben okumadım alıntıda gördüm Baharıma geçmiş olsun kıyamam
ay ben bu oğlanı yicem şimdi
uyandı yatakta oyalandı bi süre sonra altını temizledim
kollarını uzatıyo ama alayım diye değil sarılayım diye
kolları yettiği yere kadar doluyo boynuma
iyi dileklerinize teşekkür ederiz teyzoşlar..
bu arada kızıma al,ver ve at kelimelerini öğrettim şimdi yapıyor tek tek.
eline oyuncağını veriyorum at kızım diyorum fırlatıyor,uzat elini öpeyim diyorum ağzıma dayıyor elini.
Allah akıllarıyla yaşatsın maşallah hepsine...
şu anda emekleyerek geldi ayaklarıma sarıldı ağlıyor alayım diye....Ya hiç kız çocuğu gibi değil yalnız çok hareketli..afacan erkekler gibi
GÜNAYDIN DEMEYE GELDİM AMA TÜNAYDINA YETİŞTİM.NE ÇENEBAZ KADINLARSINIZ .DIR DIR DIR :)
Ben daha iyiyim kızlar boğazlarımın hafif ağrısından başka birşeyim kalmadı 3 gün evde olmak güzeldi.bugün geleyim de boşuna yıllık iznimden gitmesin dedim.yarın zaten izinliyim.
çok geçmiş olsun canım.insanın aklı çıkıyor ama siz fena düşmüşsünüz.
o börekte süper gözüküyor tadı güzel mi peki yarın bende yaparım belki .severim bu tip işleri mutfağı.
ne diyeti yapıyorsun. söyle bakalım.
ben aradım bozuk meşkul çalıyor bu numara.
senle ben zaten Allahlığız.
benim evdede buzluk falan kuru bakliyat namına dolu ama günlük yemelik it girse kıçı kırılırda açlıktan ölür valla.
Duru iyi canım sağol bende toparlandım sayılır.
aman bırak hem çoçuk hem iş olmuyor haftasonu eşinle yapoarsın az dinlen boşver işi güçü.
son 2 sayfayı geçtim valla yoksa bugün katiyen yetişemezdim.
ben ehliyet kursuna kayıt olmuştum ya yarında evrakları teslım edeceğiz 2 ekimdede dersler başlıyor kitapcığı almıştım ama daha hiç bakamadım.gözümde korktu off bu ne ya iyimi ettim kötümü bşilmiyorum bu kadar iş içinde ayy ya geçemezsem diye başladım bile.
burcu geçmiş olsun hasta olduğunu bilmiyodum cnm
ehliyete yazılmışın inş. bir kerede alırsın cnm
kzlar evi aradım da maşallah oğlum normale dönmüş çok şükür ben işe geldiğimden beri daha yapmamış ishal ateşide düşmüş çocuk gece uyumadı ateşi düşünce yavrum 2 saat uyumuş hiç uyumazdı ah bu dişler ahh
kızlar İbrahim Saraçoğlu anne sütünü arttırmak için şunları verdi
1. taze beyaz üzün sabah 15 ö?leden sonra 15 tane
2. dereotu
3. beyaz dut 3 bardak suda kaynat yarısını öğleden önce yarısını öğleden sonra iç
4. 8-9 kuru incir yıka ortadan kopart 3-4 bardak suda 15 dk kaynat. yarısını öğleden önce yarısını öğleden sonra iç
5. 2 orta boy havuç taze sıkılmış
günlük yapın için diyo
hepsini aynı anda değil 1 hafta 1 hafta yapılmalıymış
hadi hayırlı olsun korkam sına kolay oluyo..bende direksiyondan korkuyorum...hocayla atıştık inş pislik yapmaz uyuz herif...ben ehliyet kursuna kayıt olmuştum ya yarında evrakları teslım edeceğiz 2 ekimdede dersler başlıyor kitapcığı almıştım ama daha hiç bakamadım.gözümde korktu off bu ne ya iyimi ettim kötümü bşilmiyorum bu kadar iş içinde ayy ya geçemezsem diye başladım bile.
benim dişler şükür bittiyasakkelimeadama kurbanlık koyun gibi bakıp ben igne istiyorum dayanamıyorum deyince tama dedi..valal kanal tedavim bitirdim.ayya bu sefer rahat oldu ..ohhhhh...
ignemide oldum.ben 5.ci sanıyordum ama 4.ymüş.seneye bi tane daha kaldı.saglık ocagına gtmişken defneyi tarttırdım.7,300 çıktı.valla bizim evde 7.150 çıktı.ben bizimkinin doğru oldugunu sanıyorm.çünkü benim kız hiç almadı bu ay biliyorum.fark ediyo.zaten 7.aylıkken7.140 idi.yani düşünün..ishalde yedirmedi.zaten az yiyorduya..
yorganımıda verdim.haftaya alacagım..
mulakat sonucuda 17.00 civarlarında açıklanacakmış sözde.erkende olabilir diyorlar..bi duyum aldık farklı.sonuçlar çıkınca söyleyecegm.bakalım doğru çıkacakmı..
ooh çok iyi olmuş valla, bak korktupun gibi olmadı..
neymiş kız duyum? yoksa sonuçları mı öğrendiniz? yoksa yokksaa kayseriye mi geliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?