hülyacım çok teşekkür ederim hala unutmamışsın..ama ben vazgeçtim.ya annenin ellerinden öpüyorum.ama çok ayıp taa oralardan tarhana falan..ben burdan tekrar araştırıp bulucagım.hiç içim rahat degil çünkü..
tos tos seniiin..öp kızzz .şaaappp diye amaaaasempatiksalakcinni
burcun burcumda cınm burcum.hoşgeldinnn..Şeniz
kızz beni çok merak etmişsin.deli divane olmuşsun dağları delmişsin kız:roflol:.canım benim sağol ilgineeee...ayrıca hastaymışsın.çok gçmiş olsun.şimdi nasılsın...
hiz kormka bacım aradan çıkar iştee..sınavda eski sorulara çalış tamamdırvereliniortak
bir kaçını uyguluyordum.iyi oldu teşekkürler..
ooh çok iyi olmuş valla, bak korktupun gibi olmadı..
neymiş kız duyum? yoksa sonuçları mı öğrendiniz? yoksa yokksaa kayseriye mi geliyorsunuz?
hadi hayırlı olsun korkam sına kolay oluyo..bende direksiyondan korkuyorum...hocayla atıştık inş pislik yapmaz uyuz herif...
geçmiş olsun..keşke yorganı eltin ordayken verseydin yanında görseydi...utanırdı belki...kocişe deseydin ben bunu eve sokamam artık yıkattır diye...delimine kadın..çocuğun çiş yaptığını söylemiyo...
Bizimki çirkin falan olmuyor valla.pek kıymetli totosunuda kaldıramıyor emekleme namına bi halt yok.sabahları babasının arkasından ağlıyor bende baba gittti diyorum arada annem Suat gel suat gel diye çağrınca baba gitti diyormuş ben 1 kere şahijt oldum.birde dede gel baba delll o kadar.annenin a sı bile yok bırak onu Burcunun b sinede razıyım da yok anam yok bana sıra gelmedi daha.
Ben hissettim Ayşegül kötü birşey olduğunu bu konularda 6. hissim çok kuvetli.4 yıllık ortaokul arkadaşım vardı çok iyiyiz ama sürekli okulda yanyana annesini ablasını tanırım kardeşi hakkında görüşürüz bize gelir ama o uzak oturuyor servisle gelirdi ben hiç gitmemiştim onlara.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez cinsinden yani.en son sana birşey sorucam dedim oda bende birşey anlatıcam önce sen söyle benimki bekler dedi.bende Zeynep senin annenle baban ayrı mı yada baban yokmu dedim dilim ölüme gelmezde.bende senden bunu saklamaya gerek yok diye bunu söyleyecektim kimse bilmez anlatmam dedi.sadece bizim müdür biliyormuş oda annesinin rica sı üzerine müd. yardımcılarına öğret. söylememiş.ama benim içime doğmuştu bu kadar yakınız ve saklananlar var hissediyordum meğer babası inş.müh.de asfaltları düz yapan bi makine varya altında kalmış.bu ve 2-3 buna benzer olay yaşadım nedense içime birşeyler doğuyor.
Senin içinde yok dedim 2 çoçuklu kadın heleki ayşegül haber vermeden kaybolmaz ortalardan.Hülya ile konuşurkende söyledim var bu işte birşey diye.Sevdiğim kişilerle ilgilenirim anacığım 2-3 gün gelmeseniz hoop ne oluyor derim.aksi gibide numaran yok.Sağolsun Hülya Hülyadan aldıda :) öğrendim.Allah Geride kalanlara can sağlığı versin.ekrar başınız sağolsun.
hadi hayırlı olsun korkam sına kolay oluyo..bende direksiyondan korkuyorum...hocayla atıştık inş pislik yapmaz uyuz herif...
geçmiş olsun..keşke yorganı eltin ordayken verseydin yanında görseydi...utanırdı belki...kocişe deseydin ben bunu eve sokamam artık yıkattır diye...delimine kadın..çocuğun çiş yaptığını söylemiyo...
iyi geçti şükürr.umarım bide iyi kullanırımm..
:roflol:yok kızz öle deil..amaannn nelerde düşünürmüşş.fanesın bacım çok fenaaaaklinialirimsmile
eeğrki kaybederse açikliciiimmmkaydirigubbakcemile3
canım yaaa..inan bende seni çok seviyorum.ii bi elektirik alıyorum senden.bide çekinmeden o sözlerini seviyorum.açık sözlü insanları çok severim.heleki arkasından konuşmayan neyse on söyleyen insanları severim.bende öyleyimdir ama tabi kalp kırmadan yapmaya çalışırım.
arkadaşına çok üzüldüm .ne acı yaa..
evet bazıların hisleri çok kuvvetli olurarada benimde tahminlerim çıkar:))
allah razı olsun.rabbim herkese sağlıklı uzun ömür versin inşallah..
ay Aysegul aciklansin artik valla ben de cok merak ediyom
kiz burcu fal da bakan mi sen
hadi inşallah kolay olsunda.aslında ben kendime güvenirim kimler geçiyor derdimde.kursa belki 1 kere giderim gerisi evde çalışma ile olurmu ki ne kadar çalışırım onuda b,ilmiyorum.hayırlısı bakalım.
ne duyumu kız merak ettim bak.bu iştedemi şike var yoksa sınavı iptal ettirelim.akannehir
ay Aysegul aciklansin artik valla ben de cok merak ediyom
kiz burcu fal da bakan mi sen
hee ben pat diye söylüyorum valla.yani yerine göre Suatın ailesi ise laf sokarak bizim aile ise dalga geçerek hani kırmayayım diye falan ama bazen patavatsızlık yapıyorum biliyorum .
Amin canım amin.
yok anam nerdeee.fal bakmayı bilmediğim gibi cevremde bakanda yok.
Güya Ecem hanimi uyutup gelcektim yok hanimefendi 5 dk uyudu kalkti oynastik kizimla
deminde yemegini yedi simdide oyuncaklariyla oynuyo yanimda
Aysegül canim hadi gözün aydin dis tedavisi bitti atlattin sonunda
banade ne gibi geliyo biliyonuz mu
sanki biz onceden ayni yerdeymisiz sonra hepimiz ayri sehirlere gitmisiz gibi
eskiden taniyom sanki hepinizi
ya burda yazışıyoruz ama çogunu görmüş gibi tanıyorum gibi geliyo.sanki yıllardır görüşüyormuşuz gibi işte.bazıların huyunu belledimm bennkaydirigubbakcemile3
evet bende hatta bazen zeynep yazınca onun konuşma tarzınıda biliyoruım ya resmen ses tonunuda düşünerek okuyorum kendiliğinden oluyor yani.hee Zeynep tarzı bu yazım diyorum mesela.sanki 2-3 yıl görüştük tanıştıkta şimdi ayrı kalmış yazışıyoruz gibi.valla şu sanal alem hakikatende bi alemmmmmm ya Dünya kurulu burda.
ben artık rüyalarımda felan sizlerle uğraşıyom çok ilginç yaa..
ahhh da serap ta aynı şeyi yazmiş :)
ben erken çıkıcam evden bakarım Cumarstesi pazar.Malum 3 saat süt izni hakkım var Pazartesi ve bugünden 3 te çıkayımda kızıma gideyim.
ayy çocuğu okula götürdüm geldim öbürü uyandı şööle ayacıklarımı uzatıp dinlenirim diyodum nerdeee tek çocuklular hiç şikayet etmeyin valla bugünlerin kıymetini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?