2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benim bi arkadaşım program yardımı ayağına forumun birinde yazışırken yazışırken,msn e geçtiler..sonra aşık olup evlendiler. aa nasıl kınamıştım, huyunu suyunu bilmiyo, ne cesaret diye :)
şimdi daha iyi anlıyorum,ben de artık az-çok kimin ne karakterde olduğunu biliyorum, çok sevdiklerim, sevdiklerim,az sevdiklerim var :)

burcu gerçekten de özü sözü bi insansın..açık sözlü olmanı ben de çok takdir ediyorum..

mulakatı da mı ösym yapıyor yoksa ?

sevilcim sen mi demiştin, kabızlık için bi süre hergün kayısı verdim, şimdi vermiyorum artık kabız değil diye, yoksa seçil mi demişti?

ne kadar süre vermiştin? burak da çok sık kabız oluyor..kabız olunca kayısı kurusunu akşamdan suda ıslatıp, sabah blendırdan geçirip, kahvaltısına katıyoruz..2 gün gidiyo ama sonra yine ıkınmalar..
ben de bi süre hergün vereyim diyorum ama ne kadar süre?

ben mesela :hulya: evde olup cocuğumla akşama kadar yorulmak istiyorum ama aynı zamanda çok sosyal bi hayatım olsun istiyorum, ama aynı zamanda da çok param olsun,sınırsız harcayım istiyorum..
çok mu şey istiyorum ki sanki..

aaaaa çok duygusal çokta utangaçımdır :kedi:.
amaaa amaaaa bu açık sözlüyüm diye hangi katogariye alıyosun beni merak ettim.hülya seviyorum mu kız beni lülülülülülü. tamam tamam sustumm.

ayy çocuğu okula götürdüm geldim öbürü uyandı şööle ayacıklarımı uzatıp dinlenirim diyodum nerdeee tek çocuklular hiç şikayet etmeyin valla bugünlerin kıymetini bilin

bencedeee..çook farklı yaa iki çocuk..çok zorr..sende kaynanada var tabi.seni üç desek yeridir..

Evet Ayşegül 3 te çıkıcam ama saat 6 gibi girip bakarım Eşin ne yapmış niye mutlaka yap sende.

açıklanınca yazacagım hemen..

dimi.herşeyi biliyoruz artık...doğru diyosun...

amaaa amaaaa bu açık sözlüyüm diye hangi katogariye alıyosun beni merak ettim.hülya seviyorum mu kız beni lülülülülülü. tamam tamam sustumm.

evet duygusalsın,ama utangaç yönünü görmedik henüz :)

şekerim sen çok çok çokkk sevdiğim kategoridesin opuyorumnanaktan

hhe bir de ev işini biri yapsın, ben sadece burağımla ilgileneyim..kaydirigubbakcemile2

Yok canım çok şey istemiyorsun bunları bende istiyorum ve hiç fazla istiyormuşum gibime gelmiyor nedense.

evet duygusalsın,ama utangaç yönünü görmedik henüz :)

şekerim sen çok çok çokkk sevdiğim kategoridesin opuyorumnanaktan

alsanaalsanasmile o yönümü göstermiyorum gizli.

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz bende canım.

banade ne gibi geliyo biliyonuz mu
sanki biz onceden ayni yerdeymisiz sonra hepimiz ayri sehirlere gitmisiz gibi
eskiden taniyom sanki hepinizi
aynen bende sanki hepinizi yakindan taniyomus gibiyim kizlar
iyi ki varsiniz canlarim olumunekankayizsmile
amaan boşver oynaş annesii.zaten çalışacaksın..bol bol vakit geçirin işte.
sağol canım bitti valla.kurtuldumm..sanırımm.

evetvereliniortak

öyle yapiyoz valla oynasip duruyoz kizimla
ben artık rüyalarımda felan sizlerle uğraşıyom çok ilginç yaa..
Bende görüyom bazen eeeee hergün burdayiz olcak okadar:)))

ahhh da serap ta aynı şeyi yazmiş :)

ben erken çıkıcam evden bakarım Cumarstesi pazar.Malum 3 saat süt izni hakkım var Pazartesi ve bugünden 3 te çıkayımda kızıma gideyim.
Ana kiz oynasin sizde bizim yerimize öpüver fistigi

kızlar olay ne biliyormusunuz.
şimdi eşimler mesai alırken devlek taa 6 ay önce aldıkları mesaiyi fazla verdik diye tekrardan geri istedi.evet devlet istedi.bunlar bi ara itiraz ettiler toplu olarak..antalya denetmeni kabul etti .fazlalık yok dedi.sonra devlet tekrar açtı fazalaları maaştan kesecegiz dediler ve üç dört ay önce bunların maaşından fazla diye mesai.kestiler maaştan.ama müdürleri falan fazla degildi dio anlamadık yani.eşimde haksızlıga dayanamaz.eşimle birlikte bir kaç arkadaş tekrardan devlete dava açtılarb.hakkımızı geri verin diye.digerleri mal dır.biraz ses etmezler.öyle devlet memurları vardırya..neys şimdi sabah bi aradaşı aramış.devletle davalı olanları kazandırmayacaklarmış diye.öyle biduyum aldık.yani şike var.ama kesin deil.duyum aldık.şimdi.ben kaybetmesini istiyorum zaten.allah var.ama bu konuylada kaybemesini istemiyorum.anladınızmı.ne olacak merakla bekliyorum.eşime göre kazanmalıyım diyo.518 kişinin arasında ilk ona girdim.almazlarsa hile vardır diyo.ama bilmiyorum işte.biraz moralim bozuldu yani..duru buu..

iyi etmişsin iyi.
kolay zaten,azcık motor zorlar zorlarsa. okur verirsin. lazım ehliyet... yakın olsak direksiyon çalıştırırdım seni :)
sevindim canım. diştendi o zaman...
hastalık olsa (Allah korusun:)) hemen geçmezdi.
kızlarr sitede virüs var..bunu kime bildirebiliriz..virüs ve trojan uyarısı alıyorum sürekli bugün.

evet bu sabah bana da oldu. trojan uyarısı veriyor pc. gerçi bizim pc nin sapıttığına veriyodum ben ama,bi çok kişiye olmuş.
elinden bişey alınınca ipekte çirkefleşiyo resmen
hele cep telefonumu eline geçirmişse ve ben almışsam allahım bar bar bağırıyo cadı kaydirigubbakcemile3
evet bencede. büyüdükçe zorlaşıyo,ama anneliğimi daha iyi anlıyorum sanki. aman kızım,dur kızım diye peşine dolaşmak hem çok yorucu hemde çok tatlı :ecrin_bebek:
merakla bekliyorum...
bence sağlık ocagınınki dogrudur.almıştır az da olsa. o kadar umutsuz olma kız sende...
ama durunun da eller kollar hiç durmuyor. emeklemiyo ama oldugu yerde de durmuyo ki. oda o konuda çok hareketli bence.
histerikmisin sen delikafadulden
banade ne gibi geliyo biliyonuz mu
sanki biz onceden ayni yerdeymisiz sonra hepimiz ayri sehirlere gitmisiz gibi
eskiden taniyom sanki hepinizi
:içelim: aynen bacım aynen...
içimi okudun burcu. bende daha önce görüştüğüm,iyi bildiğim biri yazınca sesiyle hayal ediyorum. rüyamda görüyorum,bebekleri merak ediyorum. ne bileyim bağımlı olduk çıktık resmen buraya...
kategorilendir beni :roflol:
aa zeynep gelmiş. uyudun mu kız? hiç sanmam yemek yapmıştır, evi toplamıştır :))

al bak,nasılda biliyor beni. ipek uyudu ona çorba yaptım,çamaşır,bulaşık yıkadım,karnını doyurdum,oyun oynadık,yürütece koydum yemek hazırladım akşama (bi pilav kaldı onuda geç yapıcam),şimdi ipek tekrar uyudu bende geldim.
uyumak nerdeeeeeeeeeeeeeee alsanaalsanasmile

he he bnd istiyommm:lepi:

utungaç kedim...

oynşın valla reyhanım.:teytey:

hıımmm..ee tabi eşin haklı,insan haksızlığa tahammül edemiyor..ama yine de kalmanız hayırlı ise, o kadar başarıya rağmen bu sebeb olacak belki de kalmanıza..aay iyice merak ettim..

verilen şey gerimi alınırmış. madem fazlaymış neden zamanında vermişler? doğru düzgün hesap yapıcak muhasebecileri yokmuymuş?
Allah ım bu devlet neyi düzgün yapıyor ki bunu yapsın ya... saçmalığa bak. iyi etmiş eşin,bende sevmem öyle koyun gibi duran insanları. arayacaksın hakkını,karşındaki devletse devlet. ne münasebet kimse kimsenin hakkını yiyemez.
umarım böyle bi sebepten kaybetmez. yazık olur onca emek,çaba. hayal kırıklığı olur eşin için. inandıklarını savunmanın faturası bu kadar ağır olmamalı bence... kaydebicekse de öyle gerektiği için kaybetsin yani. senin açından bakınca bende istemem açıkçası kazanmasını. o kadar düzeni boz yeni bi yere git vs zor iş. ama hakkınızda hayırlısı,bakalım az kaldı. heyecanla bekliyoruz :uhm:

hhe bir de ev işini biri yapsın, ben sadece burağımla ilgileneyim..kaydirigubbakcemile2

ben daha neler neler istiyom bunlarin ustune yaz yaz bitmezsempatiksalakcinni

Huli beni seviyor musun:jeyyar:

isler karisik:bbo:

hıımmm..ee tabi eşin haklı,insan haksızlığa tahammül edemiyor..ama yine de kalmanız hayırlı ise, o kadar başarıya rağmen bu sebeb olacak belki de kalmanıza..aay iyice merak ettim..

hayır hüyla ben böyle düşünmüyorum.neden...
şimdi her istedigi sınava girecegi zaman bu duramlar ortaya çıkarsa yerinden oynayamaz eşim anladınmı.yani sen devletle şunu ettin.bunu ettin zamaında derlerse her zaman.işte o zaman kötüü.eşim çok bilgili birisi.muavinlik degil.mürürlük yapacak bilgiye sahip.bu durumdada üzülürüm bak şimdi..ama öylesine bilgisi olmadan kazanamazsa üzülmem bi dahakine girersin kazanırsın derim.ama bi dahakinede karşısına böyle şeyler çıkırsa işte ondan dolayı moralim bozuldu..

he he heee :) nasıl bildim, hamaratsın sen.. bak dün köfte yeter dedin, dayanamadın, kalktın püre yaptın..valla 41 kere maşallah..
kız seni de çok çok çok seviyom be..ama ipeğe de bayılıyom valla tek geçiyorum onu..kaç kere aynı resimlere tekrar tekrar bakmışlığım vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…