Evdekiler hiç şikayet etmeyin valla evde olayımda yorulayım diyenlerde çok. :sinifsinif:
Sevil senin işin x 2 zor canım .ama Selma nın işi dahada zor.Allah kolaylık versin.
benim bi arkadaşım program yardımı ayağına forumun birinde yazışırken yazışırken,msn e geçtiler..sonra aşık olup evlendiler. aa nasıl kınamıştım, huyunu suyunu bilmiyo, ne cesaret diye :)
şimdi daha iyi anlıyorum,ben de artık az-çok kimin ne karakterde olduğunu biliyorum, çok sevdiklerim, sevdiklerim,az sevdiklerim var :)
burcu gerçekten de özü sözü bi insansın..açık sözlü olmanı ben de çok takdir ediyorum..
mulakatı da mı ösym yapıyor yoksa ?
ayy çocuğu okula götürdüm geldim öbürü uyandı şööle ayacıklarımı uzatıp dinlenirim diyodum nerdeee tek çocuklular hiç şikayet etmeyin valla bugünlerin kıymetini bilin
Evet Ayşegül 3 te çıkıcam ama saat 6 gibi girip bakarım Eşin ne yapmış niye mutlaka yap sende.
benim bi arkadaşım program yardımı ayağına forumun birinde yazışırken yazışırken,msn e geçtiler..sonra aşık olup evlendiler. aa nasıl kınamıştım, huyunu suyunu bilmiyo, ne cesaret diye :)
şimdi daha iyi anlıyorum,ben de artık az-çok kimin ne karakterde olduğunu biliyorum, çok sevdiklerim, sevdiklerim,az sevdiklerim var :)
burcu gerçekten de özü sözü bi insansın..açık sözlü olmanı ben de çok takdir ediyorum..
aaaaa çok duygusal çokta utangaçımdır :kedi:.
amaaa amaaaa bu açık sözlüyüm diye hangi katogariye alıyosun beni merak ettim.hülya seviyorum mu kız beni lülülülülülü. tamam tamam sustumm.
ben mesela :hulya: evde olup cocuğumla akşama kadar yorulmak istiyorum ama aynı zamanda çok sosyal bi hayatım olsun istiyorum, ama aynı zamanda da çok param olsun,sınırsız harcayım istiyorum..
çok mu şey istiyorum ki sanki..
hhe bir de ev işini biri yapsın, ben sadece burağımla ilgileneyim..kaydirigubbakcemile2
evet duygusalsın,ama utangaç yönünü görmedik henüz :)
şekerim sen çok çok çokkk sevdiğim kategoridesin opuyorumnanaktan
aynen bende sanki hepinizi yakindan taniyomus gibiyim kizlarbanade ne gibi geliyo biliyonuz mu
sanki biz onceden ayni yerdeymisiz sonra hepimiz ayri sehirlere gitmisiz gibi
eskiden taniyom sanki hepinizi
amaan boşver oynaş annesii.zaten çalışacaksın..bol bol vakit geçirin işte.
sağol canım bitti valla.kurtuldumm..sanırımm.
evetvereliniortak
Bende görüyom bazen eeeee hergün burdayiz olcak okadar:)))ben artık rüyalarımda felan sizlerle uğraşıyom çok ilginç yaa..
Ana kiz oynasin sizde bizim yerimize öpüver fistigiahhh da serap ta aynı şeyi yazmiş :)
ben erken çıkıcam evden bakarım Cumarstesi pazar.Malum 3 saat süt izni hakkım var Pazartesi ve bugünden 3 te çıkayımda kızıma gideyim.
iyi etmişsin iyi.ben ehliyet kursuna kayıt olmuştum ya yarında evrakları teslım edeceğiz 2 ekimdede dersler başlıyor kitapcığı almıştım ama daha hiç bakamadım.gözümde korktu off bu ne ya iyimi ettim kötümü bşilmiyorum bu kadar iş içinde ayy ya geçemezsem diye başladım bile.
sevindim canım. diştendi o zaman...burcu geçmiş olsun hasta olduğunu bilmiyodum cnm
ehliyete yazılmışın inş. bir kerede alırsın cnm
kzlar evi aradım da maşallah oğlum normale dönmüş çok şükür ben işe geldiğimden beri daha yapmamış ishal ateşide düşmüş çocuk gece uyumadı ateşi düşünce yavrum 2 saat uyumuş hiç uyumazdı ah bu dişler ahh
evet bu sabah bana da oldu. trojan uyarısı veriyor pc. gerçi bizim pc nin sapıttığına veriyodum ben ama,bi çok kişiye olmuş.
elinden bişey alınınca ipekte çirkefleşiyo resmenben bu berkinin sarılan kollarını,ipeğin de çirkin olan suratını ne yapsam acaba? bizimkinde hiç böyle numaralar yok..at,tut dan da anlamıyor..eşyalara uzanıyor, kızıyorum, hayır diyorum..yüzüme bakıyo bakıyo,sonra dönüp devam ediyo..elinden de bişeyi alınca basıyo yaygarayıı..
evet bencede. büyüdükçe zorlaşıyo,ama anneliğimi daha iyi anlıyorum sanki. aman kızım,dur kızım diye peşine dolaşmak hem çok yorucu hemde çok tatlı :ecrin_bebek:ay bizimkindede son 1haftadır acayip gelişmeler var dil çıkartıyo gel gel yapıp del diyo cici yapıyo baybay yapıyo böyle gözleri daha bilinçli bakıyo sanki büyüdükçe zorlaşıyolar ama daha tatlı oluyolar yaa..
merakla bekliyorum...benim dişler şükür bittiyasakkelimeadama kurbanlık koyun gibi bakıp ben igne istiyorum dayanamıyorum deyince tama dedi..valal kanal tedavim bitirdim.ayya bu sefer rahat oldu ..ohhhhh...
ignemide oldum.ben 5.ci sanıyordum ama 4.ymüş.seneye bi tane daha kaldı.saglık ocagına gtmişken defneyi tarttırdım.7,300 çıktı.valla bizim evde 7.150 çıktı.ben bizimkinin doğru oldugunu sanıyorm.çünkü benim kız hiç almadı bu ay biliyorum.fark ediyo.zaten 7.aylıkken7.140 idi.yani düşünün..ishalde yedirmedi.zaten az yiyorduya..
yorganımıda verdim.haftaya alacagım..
mulakat sonucuda 17.00 civarlarında açıklanacakmış sözde.erkende olabilir diyorlar..bi duyum aldık farklı.sonuçlar çıkınca söyleyecegm.bakalım doğru çıkacakmı..
ama durunun da eller kollar hiç durmuyor. emeklemiyo ama oldugu yerde de durmuyo ki. oda o konuda çok hareketli bence.Bizimki çirkin falan olmuyor valla.pek kıymetli totosunuda kaldıramıyor emekleme namına bi halt yok.sabahları babasının arkasından ağlıyor bende baba gittti diyorum arada annem Suat gel suat gel diye çağrınca baba gitti diyormuş ben 1 kere şahijt oldum.birde dede gel baba delll o kadar.annenin a sı bile yok bırak onu Burcunun b sinede razıyım da yok anam yok bana sıra gelmedi daha.
Ben hissettim Ayşegül kötü birşey olduğunu bu konularda 6. hissim çok kuvetli.4 yıllık ortaokul arkadaşım vardı çok iyiyiz ama sürekli okulda yanyana annesini ablasını tanırım kardeşi hakkında görüşürüz bize gelir ama o uzak oturuyor servisle gelirdi ben hiç gitmemiştim onlara.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez cinsinden yani.en son sana birşey sorucam dedim oda bende birşey anlatıcam önce sen söyle benimki bekler dedi.bende Zeynep senin annenle baban ayrı mı yada baban yokmu dedim dilim ölüme gelmezde.bende senden bunu saklamaya gerek yok diye bunu söyleyecektim kimse bilmez anlatmam dedi.sadece bizim müdür biliyormuş oda annesinin rica sı üzerine müd. yardımcılarına öğret. söylememiş.ama benim içime doğmuştu bu kadar yakınız ve saklananlar var hissediyordum meğer babası inş.müh.de asfaltları düz yapan bi makine varya altında kalmış.bu ve 2-3 buna benzer olay yaşadım nedense içime birşeyler doğuyor.
Senin içinde yok dedim 2 çoçuklu kadın heleki ayşegül haber vermeden kaybolmaz ortalardan.Hülya ile konuşurkende söyledim var bu işte birşey diye.Sevdiğim kişilerle ilgilenirim anacığım 2-3 gün gelmeseniz hoop ne oluyor derim.aksi gibide numaran yok.Sağolsun Hülya Hülyadan aldıda :) öğrendim.Allah Geride kalanlara can sağlığı versin.ekrar başınız sağolsun.
:içelim: aynen bacım aynen...banade ne gibi geliyo biliyonuz mu
sanki biz onceden ayni yerdeymisiz sonra hepimiz ayri sehirlere gitmisiz gibi
eskiden taniyom sanki hepinizi
içimi okudun burcu. bende daha önce görüştüğüm,iyi bildiğim biri yazınca sesiyle hayal ediyorum. rüyamda görüyorum,bebekleri merak ediyorum. ne bileyim bağımlı olduk çıktık resmen buraya...evet bende hatta bazen zeynep yazınca onun konuşma tarzınıda biliyoruım ya resmen ses tonunuda düşünerek okuyorum kendiliğinden oluyor yani.hee Zeynep tarzı bu yazım diyorum mesela.sanki 2-3 yıl görüştük tanıştıkta şimdi ayrı kalmış yazışıyoruz gibi.valla şu sanal alem hakikatende bi alemmmmmm ya Dünya kurulu burda.
kategorilendir beni :roflol:benim bi arkadaşım program yardımı ayağına forumun birinde yazışırken yazışırken,msn e geçtiler..sonra aşık olup evlendiler. aa nasıl kınamıştım, huyunu suyunu bilmiyo, ne cesaret diye :)
aa zeynep gelmiş. uyudun mu kız? hiç sanmam yemek yapmıştır, evi toplamıştır :))
ben mesela :hulya: evde olup cocuğumla akşama kadar yorulmak istiyorum ama aynı zamanda çok sosyal bi hayatım olsun istiyorum, ama aynı zamanda da çok param olsun,sınırsız harcayım istiyorum..
aaaaa çok duygusal çokta utangaçımdır :kedi:.
amaaa amaaaa bu açık sözlüyüm diye hangi katogariye alıyosun beni merak ettim.hülya seviyorum mu kız beni lülülülülülü. tamam tamam sustumm.
aynen bende sanki hepinizi yakindan taniyomus gibiyim kizlar
iyi ki varsiniz canlarim olumunekankayizsmile
öyle yapiyoz valla oynasip duruyoz kizimla
Bende görüyom bazen eeeee hergün burdayiz olcak okadar:)))
Ana kiz oynasin sizde bizim yerimize öpüver fistigi
kızlar olay ne biliyormusunuz.
şimdi eşimler mesai alırken devlek taa 6 ay önce aldıkları mesaiyi fazla verdik diye tekrardan geri istedi.evet devlet istedi.bunlar bi ara itiraz ettiler toplu olarak..antalya denetmeni kabul etti .fazlalık yok dedi.sonra devlet tekrar açtı fazalaları maaştan kesecegiz dediler ve üç dört ay önce bunların maaşından fazla diye mesai.kestiler maaştan.ama müdürleri falan fazla degildi dio anlamadık yani.eşimde haksızlıga dayanamaz.eşimle birlikte bir kaç arkadaş tekrardan devlete dava açtılarb.hakkımızı geri verin diye.digerleri mal dır.biraz ses etmezler.öyle devlet memurları vardırya..neys şimdi sabah bi aradaşı aramış.devletle davalı olanları kazandırmayacaklarmış diye.öyle biduyum aldık.yani şike var.ama kesin deil.duyum aldık.şimdi.ben kaybetmesini istiyorum zaten.allah var.ama bu konuylada kaybemesini istemiyorum.anladınızmı.ne olacak merakla bekliyorum.eşime göre kazanmalıyım diyo.518 kişinin arasında ilk ona girdim.almazlarsa hile vardır diyo.ama bilmiyorum işte.biraz moralim bozuldu yani..duru buu..
hhe bir de ev işini biri yapsın, ben sadece burağımla ilgileneyim..kaydirigubbakcemile2
kızlar olay ne biliyormusunuz.
şimdi eşimler mesai alırken devlek taa 6 ay önce aldıkları mesaiyi fazla verdik diye tekrardan geri istedi.evet devlet istedi.bunlar bi ara itiraz ettiler toplu olarak..antalya denetmeni kabul etti .fazlalık yok dedi.sonra devlet tekrar açtı fazalaları maaştan kesecegiz dediler ve üç dört ay önce bunların maaşından fazla diye mesai.kestiler maaştan.ama müdürleri falan fazla degildi dio anlamadık yani.eşimde haksızlıga dayanamaz.eşimle birlikte bir kaç arkadaş tekrardan devlete dava açtılarb.hakkımızı geri verin diye.digerleri mal dır.biraz ses etmezler.öyle devlet memurları vardırya..neys şimdi sabah bi aradaşı aramış.devletle davalı olanları kazandırmayacaklarmış diye.öyle biduyum aldık.yani şike var.ama kesin deil.duyum aldık.şimdi.ben kaybetmesini istiyorum zaten.allah var.ama bu konuylada kaybemesini istemiyorum.anladınızmı.ne olacak merakla bekliyorum.eşime göre kazanmalıyım diyo.518 kişinin arasında ilk ona girdim.almazlarsa hile vardır diyo.ama bilmiyorum işte.biraz moralim bozuldu yani..duru buu..
hıımmm..ee tabi eşin haklı,insan haksızlığa tahammül edemiyor..ama yine de kalmanız hayırlı ise, o kadar başarıya rağmen bu sebeb olacak belki de kalmanıza..aay iyice merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?