2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

işte anlakmak istedigim şey bu.emekleri bunun için gitsin istemiyorum.
evet burda çok güzel bi düzenimiz var.koca alanyayı tanıyo eşim.herkes sever sayar.bilmiyorm bu yüzden bizde meraklıyız.bduyum doğru çıkacakmı bakalım.

ben daha neler neler istiyom bunlarin ustune yaz yaz bitmezsempatiksalakcinni

Huli beni seviyor musun:jeyyar:

isler karisik:bbo:

evet yaa karışık birazz...

canım benim sağol... hamaratlık değilde,içime sinmiyor. adam işten geliyo güzel bi sofra hazırlamadığım zaman rahatsız oluyorum sanki. çalışırkende böyleydim ben,hafta sonu 3 çeşit yemeği atardım dolaba yine de tek çeşit koymazdım önüne. yapı meselesi işte. kendimi hırpalıyorum böylede ama napiyim
bende seni çok seviyorum kız. hele o sarı oğlun yok mu alıp içime sokasım geliyo. sarı oğlanlara ayrı bi zaafım var da. büyüyünce de bebek yüzlü delikanlılardan olursa işin var valla,kapında gelinler sıraya girerler sempatiksalakcinni

buda kpss işine dönmese bari... yasakkelime

canım kesinlikle haklısın..inş da böyle sürekli önüne çıkmaz..ama ben öyle yerinde saysın demek istememiştim..eğer bişey hayırlı değilse, herşey yolunda giderken bi anda bişey olur ve o engelllenir ya.. onun için "sizin için hayırlı ise kalmak, böyle bişey sebeb olur" demiştim..biraz yanlış olmuş galiba :kedi:

Kizlar biz gidip hazirlanalim Ecemle Babamiz gelir yarim saate kadar bugün havada güzel çikip gezelim azcik
Kocaman öptük hepinizi opuyorumnanaktan

ipoşa öğlen karışık sebze çorbası yaptım,zaten sebze severdi ama bunu ayıla bayıla yedi resmen. 1 büyük çorba kasesi içti,daha versem içerdi.
içine koyduklarım şöyle
1 kabak,yarım havuç,1 küçük patates,5 tane taze fasülye,2 baş brokoli,göz kararı taze nane blendırdan çektim,içine yine soğutmak için azcık yoğurt ekledim. valla yedi koca kase. maşallah kızıma. bu aralar iştahı iyi gibi. 12 de yedi,3.30 gibi tekrar acıkır. meyve veriyim yada muhallebi yapiyim...

off burak'a sebze yedirmek imkansız.. gerçi ben de eşim de sevmeyiz :) normal sanırım..

reyhan başladı gezmeleriniz yine.. gezin anacım bizim için de gezin..

ya ne zaman işlerim yoğun, giremem desem burdan çıkmıyorum. bi terslik var galiba ben de :) bugün gideceğim yer iptal oldu da o yüsden..

hacerler ev aldı, yeni evinde net yok..işe başladı,melise de bakıcı bakıyor. haftasonunda kardeşi evlenecekmiş, ankaraya gidecekti..döndüğünde buluşacağız inş. melis kocaman olmuştur kesin..

rüveyda da aynı şekilde ev değiştirdi, evinde neti yok, işe başladı, elife annesi bakıyor..onunla da yarın görececeğiz inş..

aa serap sen sormasan eksik kalırdı.. :) illa duyacaksınız,sanki bilmiyorsunuz..

seni de çok çok çok seviyorum, tosbanı da opuyorumnanaktan

evet öyle düşününcede bi bahane olacakki burda kalacaksın dimibbhayırlısı artık..

Kizlar biz gidip hazirlanalim Ecemle Babamiz gelir yarim saate kadar bugün havada güzel çikip gezelim azcik
Kocaman öptük hepinizi opuyorumnanaktan

görüşürüz canımm...

afiyet olsun.ohh yarasın..

evet bizim defnemiz var..uzun boylu esmer güzeli gelinim benim..

esmer diil bacu..kumral ..hee bide kaynanana olcannn..

ay pardon kaynana seni

gezin gezin... gezenti ailesi sizi

delikafadulden

hım... inş bağlatırlar da net,yine dönerler aramıza :sinifsinif:
bende sevmem sebze,ersin zaten çok nadir yer. ama bizim kız tam otçul. kime çektiyse. bazen diyorum ersine bu çocuk kimden diye :roflol:

Şeniz

uyku bası azcık gözümü kapatayım.
yada makine bitmişti,bulaşıklarımı yerleştirsem...
yok yok şekerleme daha tatlı geldi şimdi.
ama tam ben uyurum ipek uyanır :)

slm ars beyin yaramazlıkları sayesinde bi giripte yazamadım uyudu şükür nasılsınız bebişler nasıl
ayşegülcüm hoşgeldin bacım tekrardan başın sağolsun bu gün belli oluyor galiba tayin işiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..defne zeynep kuşum nasıllar...sen nasılsın toparlanabildin mi
zeynep marifetli bacım benim naptın bakım yemek maşallah ipeğe yesinde büyüsün kuzum arasada öğretsin yemeyi ipek çirkin oluyomuş ha allah bilir nede güzeldir çirkinken bile sbah yazmıştım bilmem gördünmü o çocuk hocaya götürcanım nazar var bence

hülya nasılsın canım söle bakım ben sevdiklerindenmiyim az sevdiklerinden mi...bence sevdiklerindenim dimi dimi
esmacım geçmiş olsun amaiyimiş aman iyi olsun kuzu
burcu ne zamandır yazacam denk düşemedik egrçi iylerştin kuusra bakma geçmiş olsun çok çok canım

serap benonun kollarını yerim sarılıyo ha sıpaya bak hele
zeynep(özlem) ne güzel davetiye öle o maşallah çok güzel bi parti olacağı kesin fotoları 4 gözle bekliyorum düğün davetiyelerinede nasip olursun canım inşallah...
reyhancım gezin canım malesef bizim gündüz gezme şansımız hiç yok

iyim canımm sağol.toparlandım şükür..kızlarım iyi ..defnemde emekliyo artık:)) aras paşa nasıll..

maşallah defneye arasta gripti atlattık şükür teyzesi...sevindim canım aman iyi olun
ayşegül eltin naptı valla arada gördüm ama yazını okuyamadımmerak ettim yasana kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…