kaydirigubbakcemile3bence uyuuuuu..ahhh uykuuuuuboshayallersmile
slm ars beyin yaramazlıkları sayesinde bi giripte yazamadım uyudu şükür nasılsınız bebişler nasıl
ayşegülcüm hoşgeldin bacım tekrardan başın sağolsun bu gün belli oluyor galiba tayin işiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..defne zeynep kuşum nasıllar...sen nasılsın toparlanabildin mi
zeynep marifetli bacım benim naptın bakım yemek maşallah ipeğe yesinde büyüsün kuzum arasada öğretsin yemeyi ipek çirkin oluyomuş ha allah bilir nede güzeldir çirkinken bile sbah yazmıştım bilmem gördünmü o çocuk hocaya götürcanım nazar var bence
hülya nasılsın canım söle bakım ben sevdiklerindenmiyim az sevdiklerinden mi...bence sevdiklerindenim dimi dimi
esmacım geçmiş olsun amaiyimiş aman iyi olsun kuzu
burcu ne zamandır yazacam denk düşemedik egrçi iylerştin kuusra bakma geçmiş olsun çok çok canım
serap benonun kollarını yerim sarılıyo ha sıpaya bak hele
zeynep(özlem) ne güzel davetiye öle o maşallah çok güzel bi parti olacağı kesin fotoları 4 gözle bekliyorum düğün davetiyelerinede nasip olursun canım inşallah...
reyhancım gezin canım malesef bizim gündüz gezme şansımız hiç yok
Euzü bikelimatillahit-tammeti min gadabihi ve ikabihi ve şerri ibadihi min
hamezatiş-şeyatini ve en yahdurûn)
maşallah defneye arasta gripti atlattık şükür teyzesi...sevindim canım aman iyi olun
ayşegül eltin naptı valla arada gördüm ama yazını okuyamadımmerak ettim yasana kız
kaydirigubbakcemile3
tam yatıyorum ipek mızırdandı. kalktım onu salladım o geri uyudu ben elim böğrümde kaldım böyle
gördüm canım... babanem hocadır benim. kaplıcadalar şimdi geldiklerinde gidicem zaten kalmaya. o zaman muska yazdırcam ona. uykuda korku için bi dua var mı acaba???
kızlar bu arada ben söylemeyi unuttum doktor kontrolunde durunun gözünde kayma var gibi demişti göz muayenesi yaptır demişti bende bayramdan sonra göz doktoruna götürdüm çok şükür bişey çıkmadı.birde dişi çıkanlara bi soru şimdi duru gülünce dikkat ettim böyle sanki alt damağı kesilmiş gibi olmuş sol taraf diş çıkarken öylemi oluyo?
Selam hanımlar,
Bende şubat annişiyim :kedi:
Muhabbetinize katılabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?