2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaaa bisey sorcam. artık kendimiz içinde birşeyler yapma vakti geldi bence. bundan böyle hergün bugün kendimiz için ne yaptık konuşalım. iyice saldık yaaaaa

en son ne zaman sinemaya gittik. en son ne zaman bebek kitabı hariç bir kitap okuduk. en son ne zaman bir cafede bir arkadaşımızla 2 saat oturup cocuk harici konuşup dedikodu yaptık.

Merhaba ebru,
Senin çizelgende bebişin 7 aylık görünüo,
Hareketlerini nezaman hissetmeye başladın :kedi:

canım hamileyken ben geç hissettim anlmadım yani 20 haftayı bulmuştu galiba yanlış hatırlamıyosam..neden sordun sen hamilemisin yoksa şubat doğumlu bi bebeğinmi var?

en son ne zaman kendimiz için alışveriş yaptık cocuklara bisey almadan eve döndük.

en son hamileyken sinemaya gittim,geçen hafta kendime gömlek aldım ama yanında kızım için birsürü şey aldım,en son çocuk haricinde bi arkadaşımla uzun zaman oldu buluşmayalı,bugun kendim için sadece yemek yaptım ,çocuk dışındada ilk görüşte aşk diye bi kitaba başladım fazlada beğenmedim elimde sürünüyo öyle..

en son ne zaman sinemaya gittik. en son ne zaman bebek kitabı hariç bir kitap okuduk. en son ne zaman bir cafede bir arkadaşımızla 2 saat oturup cocuk harici konuşup dedikodu yaptık.

çok iyi olur valla..ben nezman sinemaya gittiğimi unuttum..utku küçüktü gittk..ağlamıştı aradılar hemen geri geldk...sonra 1-2 defa utkuyla gittk..çocuk filmlerine..adamla pek takılmıyoz...arkadaşlarla buluşuyoz arada bi cafede...ama mevzu dönüp dolaşıyo..yine çocuklar oluyosempatiksalakcinni

valla ben 9 aydır sinemaya gitmedim. evde dvd bile izlemedim. kendim için bu 8 ay içinde birkez sergi gezdim. bide kısa süreli bir oyun izledim. kitap hiç sormayın zaten okuyamıyorum.
ama ekim sonuna kadar. en az 5 yeni film izlemiş olucam. 2 tane normal insan kitabı okuyacağım. 1-2 sergi gezeceğim. söz veriyorum.

hadi kızlar..çamaşırlarım var makinaya atayım..akşama düğüne gidicez..arkdaşın kardeşi..hazırlık yapcam..yemeğim yok...utkuyla şimdi atıştırdık biraz..ama yapmam gerek bişeyler..öptm...gelirim belki birazdan...

Zeynep tam deprersyondayım sende tam üstüne kendimize ne yaptık diye yazmışsın karar verdim revna 1 yaşuına başsın kızları ve kocamı bırakıp kendi başıma 1 hafta tatil yapıcam çoookkk bunaldım haftasonu olsun istemiyorum evdeki yardımcıda gelmiyor hafta sonları

valla didem bende cok sıkıldım canım o yüzden aklıma geldi. kendimi motive etmeye çalısıyorum. haftasonu birsürü sey yapmak istiyorm ama istemeden yapmam gerekenler dag gibi. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…