Zeynep tam deprersyondayım sende tam üstüne kendimize ne yaptık diye yazmışsın karar verdim revna 1 yaşuına başsın kızları ve kocamı bırakıp kendi başıma 1 hafta tatil yapıcam çoookkk bunaldım haftasonu olsun istemiyorum evdeki yardımcıda gelmiyor hafta sonları
ayy geri geldm...sen kızları ve kocayı zor bırakır gidersin..çatlarsın ayollll...:bbo:
sevilcim sen mi demiştin, kabızlık için bi süre hergün kayısı verdim, şimdi vermiyorum artık kabız değil diye, yoksa seçil mi demişti?
ne kadar süre vermiştin? burak da çok sık kabız oluyor..kabız olunca kayısı kurusunu akşamdan suda ıslatıp, sabah blendırdan geçirip, kahvaltısına katıyoruz..2 gün gidiyo ama sonra yine ıkınmalar..
ben de bi süre hergün vereyim diyorum ama ne kadar süre?
slm kızlar şimdi aradıalr yarın BEBEK GÖRMEYE geleceklermiş.. koca adam oldu ya neyse asıl sorum hazırlık yapmam lazım evde hiç bişi yok markete gitmek lazım ama yağmur yağıyor ömürü bırakacağım kimse yok eşim akşam geç gelecek.. şimdi ben neyapayım..
çok bilinmeyenli denklem..
aneyyy yağmır başladımı yaw daha kız alıncak okuldan sıçana döncez desenefisfisfis
en son işe başlamadan eşimle evde "neşeli hayat" filmini izlemiştik,burak uyuyodu..kaç kere uyandı.. durdurup, pışpışlayıp, tekrar devam etmiştik izlemeye,bölük pörçük yani..
misafir gelecekmiş hazırlık yapmam lazım eşim geç gelecek ne yapacağım diye hayıflanmıştım ya hani.. eşim geliyormuş markete gitmek için.. üstümden büyük bir yük kalktı valla..
geldimmm ama kimsecikler kalmamış...
yoksa sen bizi beğenmiyomusunklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?