2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy geri geldm...sen kızları ve kocayı zor bırakır gidersin..çatlarsın ayollll...:bbo:

ben sinemya gitmeyeli yılaaarrr oldu iremi götürmüştüm bir iki kez çocuk filmine kendime bayramda bişiler aldım eşimle başbaşa kalmayalıda yıllar oldu çünkü benim çocukları bırakacağım biyer yok kalmaz irem zaten alışmadığı için en son kerem ufaktı elif şafağın aşkını okumuştum şimdi onada vakit yok burayada girmemle çıkmam bir oluyo zaten gerçekten kendimize vakit ayırmamız lazım ama nasıl

slm kızlar şimdi aradıalr yarın BEBEK GÖRMEYE geleceklermiş.. koca adam oldu ya neyse asıl sorum hazırlık yapmam lazım evde hiç bişi yok markete gitmek lazım ama yağmur yağıyor ömürü bırakacağım kimse yok eşim akşam geç gelecek.. şimdi ben neyapayım..
çok bilinmeyenli denklem..

evet cnm ben demiştim bir hafta kadar verdim yoğurduna kattım yada meyve öğününde verdim kaynatıp blendırdan geçirdim kaka durumuna bağlı benimki maşallah yapıyo şimdi yapamadığı zaman tekrarlıyorum bide armut veriyorum şimdilerde oda bağırsakları çalıştırıyo diye duydum

aneyyy yağmır başladımı yaw daha kız alıncak okuldan sıçana döncez desenefisfisfis

didemcim moralini daha da bozmak gibi olmasın ama senin tatil işi yaş kuzum.. eşini bırakırsın belki de kızlarını bırakamazsın bence :)

en son işe başlamadan eşimle evde "neşeli hayat" filmini izlemiştik,burak uyuyodu..kaç kere uyandı.. durdurup, pışpışlayıp, tekrar devam etmiştik izlemeye,bölük pörçük yani..

en son işe başlamadan eşimle evde "neşeli hayat" filmini izlemiştik,burak uyuyodu..kaç kere uyandı.. durdurup, pışpışlayıp, tekrar devam etmiştik izlemeye,bölük pörçük yani..

aaa bende en son neşeli hayat ı izledim ama sinemada hamileydim kız ben o zaman valla tarihi hatırlamıyorum ama doğuma az kalmış demek ki vay bee hey gidi günler heeey

misafir gelecekmiş hazırlık yapmam lazım eşim geç gelecek ne yapacağım diye hayıflanmıştım ya hani.. eşim geliyormuş markete gitmek için.. üstümden büyük bir yük kalktı valla..

ebrucum benim güzel kızımın gözünde bişeycikler yok işte. oh olsun o doktora. çok biliyomuş! vesvese yaptırıyolar adama ya...
seçil ben böyle emrivaki yapanları başka güne atıyorum. bugün arayıp hemde bu saatten sonra,yarın geliyoruz derlerse yarın işim var,öbür gün derim. çekemem valla... ama şanslısın eşin geliyomuş bak :lepi:
zeynep en son geçen ay inception adlı filme gitmiştik. okuduğum kitap geçenlerde cüceloğlunun "mış gibi yaşamlar" ını okudum. ama bu aralar hiçbişey yapamıyorum. gece uyumadığımdan ipek yattığında bende 9 da uyuyorum çoğu zaman. dermanım olmuyor... bu çocuk düzelmeden de kendime vakit ayırmak hayal gibi geliyor.

ayy çok feci uykum geliyo...burak uyumuyoki yatayım..uyuyuncada yarım saat en fazla...ben dalana kadar uyanıyo...akşamada düğün var..masada uyurum heralde...tabi çocuklardaakannehir

valla haklısın zeynep bende öyle diyorum ama gelenler kayınvalidemin akrabaları öbür gün diyemedim..ama ben misafiri hep iki gün önceden haberli istiyorum..ben çağıracaksam da 2-3 gün sonraya çağırıyorum. haklısn yani send e o konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…