2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yine gece açıklanacakmış sonuçlar.girdim.haber vermedi demeyin.
hadi bay çıktım..

bende kaçtım..herkese iyi haftasonları..hoca sorun çıkarmazda inş pazar günü direksiyondan çakmam..öptm.......

Bizde gezmeden geldik güzel bir orman gezintisi yaptik temiz havada uyudu Ecemde
simdide karnini doyurayim sonra geçmise bi bakarim :))

Kızlar ben sizi çok özledim ya...
İnanın okulda sabah 9.30 da bi başlıyorum koşturmaya 16 ya kadar. Servise binince oturuyorum.
Çooookkkk yorgunum.Bu yüzden halsizim ve mutsuzum. Şu pazartesini bir atlatsak.. Ondan sonra rahatlayacağım. Of Gel salı gel..

Kociş saat 6 dan beri trafikte. Esra uyudu. Kendimi çok kötü hissediyorum.Nedenini de bilmiyorum. Ağlamak geliyo içimden. Ev temizlenecek, çamaşır yıkanacak, ütü yapılacak...Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Günlerce uyumak istiyorum.. Bİtmedi mi şu lohusalık yav hala. Nedir bu

hayırlı gecelerrr...
kendimiz için ne yapıyoruz demişsiniz, biz küçük hanımla bayaa bişiler yaptık aslında;
5 konsere gittik (konserleri çook seviyo:))
1 sergiye gittik
çook kez arkadaşlarla gece yemeğe, günü birlik sehirdışı gezmelere vb. gittik. tabii eşim ve kızımla, ortak arkadaşlarımızla.
sinemaya gidemedik çünkü sessizlik lazım orada ama evde çok film izleriz haftada 3 en az,
özellikle tv almadık evlendiğimizden beri, obu sebepten sinema zevkimiz ayrıca mevcut!:) zeynep hanne'm de bazen uyuyo bazen bizimle seyrediyo ya da yanımızda oynuyo, inşaAllah böyle devam eder şimdilik bizim hayatımıza ayak uydurdu:))
alış veriş dersek de 2 ay önce kendime baya bişii almıştım...

hamdolsun şimdilik zorlanmıyorum, belki de böyle bir hayatı istediğim içindir, yani çoluklu çocuklu
tabii eş çok önemli, BİZ olmadan olsa çok daha farklı olur tabii...

Selam kızlar iki gündür girmedim kimse merak etmemiş bizi küstüm sizlere
derin çok mız mız hiç bırakmıyo beni gecede çok uyanıyo devamlı emmek istiyo ve de kalkıp sabah 7-8 kadar emiyo ağzından hele bi çıksın eyvahhh uykum oluyo çok vallahi yetişemiyorum
geçmişe baktımda şöyle zeynepcim doğumdan sonra eşleriimizin hepsinde bi değişiklik var hepsi bizleri değişmekle suçluyor ama üzerimizdeki sorumluluğumuzun farkında değiller sırf üste çıkmak için vicdan yapıyolar bence takma kafana
kayserilile buluşma var hee hadi bakalım
diyet yapanları tebrik ediyorum o azmi banada gönderin ne olur of çatlıcam yakında
meleksen özgeye çok üzüldüm geçmiş olsun canım
ayşegül sonuçları bildir hadi arkadaşım bende merak ettim yahuu
daha atladığım varsa kusura bakmayın hepinizi çoookkk seviyorummm
yarın esmalarla buluşucaz resim eklerim emir kaan ve derinin

Merhaba siteye uzun zaman önce üye olmama rağmen açıkcası çokda çözemediğimden giremedim. Sizi şu an rastgele seçtim. Bi sorunum var ve bununla ilgili bilgi almak istiyorum. Yaklaşık 45 gün önce doğum yaptım ve gögüs uçlarımda ciddi yaralar oluştu halen de devam ediyor. Bununla ilgili çözüm önerilerini araştırıyorum da fikir almak içinyazıyorum teşekkürler

merhaba iyi akşamlar bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun inş.karbonatı göğüs uçlarına sürebilirsin iyi geliyor bide ben gülsuyu sürüytodum oda iyi geldi bana

ay bune cok büyük oldu buuuu

neyse burdan bakın kızlar o zaman

Yfrog Image : yfrog.com/2odisbugdayij

ben de çok istiyorum diş buğdayı yapmak fikir verdin sağol..davetiye ben de istiyorum ama nasıl yapacağımı falan bilmiyorum hiç..bizim de zahmet olmayıp dişlerimiz hele bi çıkarsa yardım istiyorum senden..olur mu?
inşallah herşeyiniz güzel geçer..
ayy çok geçmiş olsun kuzuya..düşe kalka büyüyecekler tabi ama insanın içi çok fena oluyo..benim çınar daha iki aylıktı ilk kez düştüğünde hatırlayınca kalbimin çarpma hızı şiddetleniyo, içim ürperiyo, dişlerimi falan sıkıyorum bilinçsizce..korkunçtu..ama biz çok küçüktük tabi o zaman ve ayına göre yüksekçe bi yerdi düştüğü yer..ve kayınvalidem neden olmuştu..ayy sinir oldum şimdi..neyse tatlım prensese ve sana bununla geçmiş olsun son olsun inşallah..
al benimkilerden de o kadar tembel bu kuzular yahu..
taze incir de iyi geliyor canım..hem tam mevsimi..at meyvelerine kahvaltılarına..üstüne de az bi su içir..hemen yumuşar bağırsakları..

hhe bir de ev işini biri yapsın, ben sadece burağımla ilgileneyim..kaydirigubbakcemile2

ayy ben de ben de ben de ben deeee...

kızlar eşim mulakatı kazandı(yanlış istihbarat aldım yani kaydirigubbakcemile3) eee alanyada son bir ayımız kaldı:gitme:

siftah bendennn..günaydınnn..
off defne 6.45 te uyandı.zaten gece uyuyamdım bu dişten.felaket bi sızlama var.oh uyuşukken iyiydi.uyuşukluk geçence resmen üstüne basamıyorum.içindeki metalleri hissediyorum.yutkunamıyorum.ayy bi kaç gün sürer dedi.yine agzımı açamıyorum.off sabır sabırr.
bide haliyle sınav sonucu bekledim.valla 12.30 du uşkum geldi yattım.benim koca 4 e geliyordu yanıma geldi sonuç açıklandı dedi.onla uyandım.saat 5.30 da yattım.o saatte bir sürü kişi aradı.defne uyandı her telefon sesine artık telefonu kapattı uşuduk oda bi saat işte..hem uykusuz.hem acım var dişten.hem eşim adına mutluyum.ama bir okadarda hüzünlüyüm.ailemmm ne olacak.sanki onları terk ediyom gibi hissediyorum.offf derdine düştüm şimdiden...:gitme:
aa istanbul olayı zorunlu olmayacakmışsanırım 5 tercih edecegiz..artık hangisi çıkarsa...

hadin yaa uyanınnn..kaydirigubbakcemile3
ben geçmişe bakayım.gendi gendime konuşayım..ahamda zeynepte uyandı.off uyanmasaydı tam defneyi uyutacaktım belkim geri yakardımm.off uyku yok anlaşılan bana..bugün misafirde gelir banaaa..

tamam işte dişipatlamış kuzum.incileniyorsunuzzz..maşallah..iyigözde bişey çıkmamış gözünüz aydın.

geç kaldın kuşum nerdesin

aras paşa pek güzel poz vermiş yaa.profil resimi begendim.

kızlar yaaa bisey sorcam. artık kendimiz içinde birşeyler yapma vakti geldi bence. bundan böyle hergün bugün kendimiz için ne yaptık konuşalım. iyice saldık yaaaaa

en son ne zaman sinemaya gittik. en son ne zaman bebek kitabı hariç bir kitap okuduk. en son ne zaman bir cafede bir arkadaşımızla 2 saat oturup cocuk harici konuşup dedikodu yaptık.

valla ben sinemaya gitmeyeli çok oldu.ama biz evde netten çok sinema izleriz..dvd alırız.defneyiuyutup çok film izledim.hattaizliyoruz hala.filmlerden hicgeri kalmadım.yeni filmlere takipteyim.giysi çocuklara alırken bende aradan çıkıyorum.ööle tek bana alışveriş olmadı..benim bırakacagım kimse yok.zeynebi bırakırım o kolayda defnecik neolcak.emiyoda.off zor yani.

kız didemm ne oldu canımcımm.o bunaltı bazen banada geliyo.haklısın ikiçocuk çok zaman alıyo..keşkeyapsan öle.bi tatil.kız bazılarıediyoya tatile bakıcıyıda götürüyorlar,çocukları gözlerinin önünde durduyo rahat oluyorlar.bi yandanda tatill..sen edemezmisin. cici anneyideal git bacım.

sempatiksalakcinnibebebekmii..maşallahhhh..sünnete gelselerdii..
yagmurmuuu..ben hala askılı şortlu.ve klimalı duruyorumm..

havvacım yaa nerde bu kız diyom bendeee..oyyy çok yorulmuşsun senn.canım yaaa.allah güç kuvvet versin sanaaa....

ayy aslında seninki gibi etmek lagzım bizim tempomuza alışmalı.o yüzden daharahat olur.halbuki biz çocugagöre yaşıyoruz(

kuşum sen burdamıydınnn...hadi kendi fotolarınız hemde meleklmerin resmin bekliyozz..

bence zeytinyagı sür gögüs pediyle kapa.bende çook işe yaradı vallaa

hadi anam çocukları doyurayım ben madem uyumayacagızzz..işebaşlasak iyi olacak..byy..

ayşegülcüm diş ağrısı çok fena iyi bilirim çok geçmiş olsun,eşinin sonuçları açıklanmış hadi hakkınızda hayırlısı canım inş.tercihlerde istediğiniz şehir çıkar canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…