bugunde akşam oldu bee hafta sonu geldi kesin yarın kimsecikler olmaz burda..
hee valla kimse olmaz...bende yokum zati:1closedeyes:annmlere gidicem..bugün düğünden sonra...pazara kadar ordayım:CüvCüv:
Evet artık doğumlar başladı bizimde ayrı bi topikçiğimiz neden olmasın dedim topiğimiz açtım bi çok şey paylaştık hamişken şimdi sıra doğumdan sonrasında neler yapıyoruz nasıl vakit geçiyoruz paylaşalım bakalım güzel anneler
merhaba siteye uzun zaman önce üye olmama rağmen açıkcası çokda çözemediğimden giremedim. Sizi şu an rastgele seçtim. Bi sorunum var ve bununla ilgili bilgi almak istiyorum. Yaklaşık 45 gün önce doğum yaptım ve gögüs uçlarımda ciddi yaralar oluştu halen de devam ediyor. Bununla ilgili çözüm önerilerini araştırıyorum da fikir almak içinyazıyorum teşekkürler
ay bune cok büyük oldu buuuu
neyse burdan bakın kızlar o zaman
Yfrog Image : yfrog.com/2odisbugdayij
ben de çok istiyorum diş buğdayı yapmak fikir verdin sağol..davetiye ben de istiyorum ama nasıl yapacağımı falan bilmiyorum hiç..bizim de zahmet olmayıp dişlerimiz hele bi çıkarsa yardım istiyorum senden..olur mu?teşekkürler kızlar.
kostüm olarak bulabilirsem kovboy yada korsan kostümü bulmak istiyorum. diş şeklinde bir pasta yaptırmak istiyorum. üzerine "yeni dişlere selam, yaramazlığa devam" yazdırmak istiyorum. işte davetiyemiz var ben hazırladım. sonra diş bugdayı yapılacak. muhallebi gibi kaplara koyacağz. 1 tanesinin içine birşey atacağız. onu bulana küçük bir hediye vermek istiyorum. normalde onu bulan hediye alır ama insanları öyle bir zorunluluga tutmak istemiyorum. sonra tay tay pogacası diye bisey varmış. onu yedi duydum. yapmışken onuda yapayım diyorum. aynı şekilde pogacayada bir sey saklıcam onu bulanada küçük bir hediye vercem. sonra bir avuc bugday dorukun üzerine atılıp dua okucaz. dişi en saglam olan birtane cig bugday yiyecek. dorugunda dişleri oyle saglam olsun diye. sonra meslek seçimi var. 4-5 parca meslekleri simgeleyen biseyleri koyuyorsun. doruk hangisini secerse o meslegi sececek. tabiki sadece eglence bu. son olarakta güzel bir pasta alıp onu dorugun onune koyucam. üzerinide cıkarcam tabi. o pastayı yiyişini videoya çekicem. ve bol bol foto çekilecek. şimdilik planlarım bunlar
ayy çok geçmiş olsun kuzuya..düşe kalka büyüyecekler tabi ama insanın içi çok fena oluyo..benim çınar daha iki aylıktı ilk kez düştüğünde hatırlayınca kalbimin çarpma hızı şiddetleniyo, içim ürperiyo, dişlerimi falan sıkıyorum bilinçsizce..korkunçtu..ama biz çok küçüktük tabi o zaman ve ayına göre yüksekçe bi yerdi düştüğü yer..ve kayınvalidem neden olmuştu..ayy sinir oldum şimdi..neyse tatlım prensese ve sana bununla geçmiş olsun son olsun inşallah..ipek de diş çıkaracak bence jel denedin mi rahatlatır belki.
bu arada Bahar da dün ilk düşüşünü yaşadı hem de yürüteçle.nasıl becerdiyse ben mutfakta meyvesini hazırlamaya gittim bağırıyor bi baktım oyuncağı almak için eğilmiş sonra da ters düşmüş ütü masam vardı orada kenarda da.sen sıkış oraya Allah'ım aklım çıktı çocuğu öyle görünce.hemen soydum baktım neyse ki biryerinde birşey yok..Artık yürüteçt daha az koyuyorum.
al benimkilerden de o kadar tembel bu kuzular yahu..ben bu berkinin sarılan kollarını,ipeğin de çirkin olan suratını ne yapsam acaba? bizimkinde hiç böyle numaralar yok..at,tut dan da anlamıyor..eşyalara uzanıyor, kızıyorum, hayır diyorum..yüzüme bakıyo bakıyo,sonra dönüp devam ediyo..elinden de bişeyi alınca basıyo yaygarayıı..
taze incir de iyi geliyor canım..hem tam mevsimi..at meyvelerine kahvaltılarına..üstüne de az bi su içir..hemen yumuşar bağırsakları..sevilcim sen mi demiştin, kabızlık için bi süre hergün kayısı verdim, şimdi vermiyorum artık kabız değil diye, yoksa seçil mi demişti?
ne kadar süre vermiştin? burak da çok sık kabız oluyor..kabız olunca kayısı kurusunu akşamdan suda ıslatıp, sabah blendırdan geçirip, kahvaltısına katıyoruz..2 gün gidiyo ama sonra yine ıkınmalar..
ben de bi süre hergün vereyim diyorum ama ne kadar süre?
ben mesela :hulya: evde olup cocuğumla akşama kadar yorulmak istiyorum ama aynı zamanda çok sosyal bi hayatım olsun istiyorum, ama aynı zamanda da çok param olsun,sınırsız harcayım istiyorum..
çok mu şey istiyorum ki sanki..
hhe bir de ev işini biri yapsın, ben sadece burağımla ilgileneyim..kaydirigubbakcemile2
kızlar bu arada ben söylemeyi unuttum doktor kontrolunde durunun gözünde kayma var gibi demişti göz muayenesi yaptır demişti bende bayramdan sonra göz doktoruna götürdüm çok şükür bişey çıkmadı.birde dişi çıkanlara bi soru şimdi duru gülünce dikkat ettim böyle sanki alt damağı kesilmiş gibi olmuş sol taraf diş çıkarken öylemi oluyo?
geç kaldın kuşum nerdesin
kızlar yaaa bisey sorcam. artık kendimiz içinde birşeyler yapma vakti geldi bence. bundan böyle hergün bugün kendimiz için ne yaptık konuşalım. iyice saldık yaaaaa
en son ne zaman sinemaya gittik. en son ne zaman bebek kitabı hariç bir kitap okuduk. en son ne zaman bir cafede bir arkadaşımızla 2 saat oturup cocuk harici konuşup dedikodu yaptık.
Zeynep tam deprersyondayım sende tam üstüne kendimize ne yaptık diye yazmışsın karar verdim revna 1 yaşuına başsın kızları ve kocamı bırakıp kendi başıma 1 hafta tatil yapıcam çoookkk bunaldım haftasonu olsun istemiyorum evdeki yardımcıda gelmiyor hafta sonları
slm kızlar şimdi aradıalr yarın BEBEK GÖRMEYE geleceklermiş.. koca adam oldu ya neyse asıl sorum hazırlık yapmam lazım evde hiç bişi yok markete gitmek lazım ama yağmur yağıyor ömürü bırakacağım kimse yok eşim akşam geç gelecek.. şimdi ben neyapayım..
çok bilinmeyenli denklem..
Kızlar ben sizi çok özledim ya...
İnanın okulda sabah 9.30 da bi başlıyorum koşturmaya 16 ya kadar. Servise binince oturuyorum.
Çooookkkk yorgunum.Bu yüzden halsizim ve mutsuzum. Şu pazartesini bir atlatsak.. Ondan sonra rahatlayacağım. Of Gel salı gel..
Kociş saat 6 dan beri trafikte. Esra uyudu. Kendimi çok kötü hissediyorum.Nedenini de bilmiyorum. Ağlamak geliyo içimden. Ev temizlenecek, çamaşır yıkanacak, ütü yapılacak...Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Günlerce uyumak istiyorum.. Bİtmedi mi şu lohusalık yav hala. Nedir bu
hayırlı gecelerrr...
kendimiz için ne yapıyoruz demişsiniz, biz küçük hanımla bayaa bişiler yaptık aslında;
5 konsere gittik (konserleri çook seviyo:))
1 sergiye gittik
çook kez arkadaşlarla gece yemeğe, günü birlik sehirdışı gezmelere vb. gittik. tabii eşim ve kızımla, ortak arkadaşlarımızla.
sinemaya gidemedik çünkü sessizlik lazım orada ama evde çok film izleriz haftada 3 en az,
özellikle tv almadık evlendiğimizden beri, obu sebepten sinema zevkimiz ayrıca mevcut!:) zeynep hanne'm de bazen uyuyo bazen bizimle seyrediyo ya da yanımızda oynuyo, inşaAllah böyle devam eder şimdilik bizim hayatımıza ayak uydurdu:))
alış veriş dersek de 2 ay önce kendime baya bişii almıştım...
hamdolsun şimdilik zorlanmıyorum, belki de böyle bir hayatı istediğim içindir, yani çoluklu çocuklu
tabii eş çok önemli, BİZ olmadan olsa çok daha farklı olur tabii...
Selam kızlar iki gündür girmedim kimse merak etmemiş bizi küstüm sizlere
derin çok mız mız hiç bırakmıyo beni gecede çok uyanıyo devamlı emmek istiyo ve de kalkıp sabah 7-8 kadar emiyo ağzından hele bi çıksın eyvahhh uykum oluyo çok vallahi yetişemiyorum
geçmişe baktımda şöyle zeynepcim doğumdan sonra eşleriimizin hepsinde bi değişiklik var hepsi bizleri değişmekle suçluyor ama üzerimizdeki sorumluluğumuzun farkında değiller sırf üste çıkmak için vicdan yapıyolar bence takma kafana
kayserilile buluşma var hee hadi bakalım
diyet yapanları tebrik ediyorum o azmi banada gönderin ne olur of çatlıcam yakında
meleksen özgeye çok üzüldüm geçmiş olsun canım
ayşegül sonuçları bildir hadi arkadaşım bende merak ettim yahuu
daha atladığım varsa kusura bakmayın hepinizi çoookkk seviyorummm
yarın esmalarla buluşucaz resim eklerim emir kaan ve derinin
Merhaba siteye uzun zaman önce üye olmama rağmen açıkcası çokda çözemediğimden giremedim. Sizi şu an rastgele seçtim. Bi sorunum var ve bununla ilgili bilgi almak istiyorum. Yaklaşık 45 gün önce doğum yaptım ve gögüs uçlarımda ciddi yaralar oluştu halen de devam ediyor. Bununla ilgili çözüm önerilerini araştırıyorum da fikir almak içinyazıyorum teşekkürler
siftah bendennn..günaydınnn..
off defne 6.45 te uyandı.zaten gece uyuyamdım bu dişten.felaket bi sızlama var.oh uyuşukken iyiydi.uyuşukluk geçence resmen üstüne basamıyorum.içindeki metalleri hissediyorum.yutkunamıyorum.ayy bi kaç gün sürer dedi.yine agzımı açamıyorum.off sabır sabırr.
bide haliyle sınav sonucu bekledim.valla 12.30 du uşkum geldi yattım.benim koca 4 e geliyordu yanıma geldi sonuç açıklandı dedi.onla uyandım.saat 5.30 da yattım.o saatte bir sürü kişi aradı.defne uyandı her telefon sesine artık telefonu kapattı uşuduk oda bi saat işte..hem uykusuz.hem acım var dişten.hem eşim adına mutluyum.ama bir okadarda hüzünlüyüm.ailemmm ne olacak.sanki onları terk ediyom gibi hissediyorum.offf derdine düştüm şimdiden...:gitme:
aa istanbul olayı zorunlu olmayacakmışsanırım 5 tercih edecegiz..artık hangisi çıkarsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?