2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Serapcım buluşmanız varmış resimlerinizi bekliyorum Emirle, Derini çok çok öpüyorum

allah kolaylıklar versin canım bizde seni çok özledik :1hug:

evet yaa çok fena ağrıo.ağrı kesici aldım.ama pekte faydalı olmadı.başım zonkluyokafamçokkarıştı

sağol canım.allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah gönlümüze göre bi yer çıkar:Saruboceq:

Anam ne kaynatmışsınzzzz oku oku bitmedi
Günaydın kızlar kimse yok gerçi amakaydirigubbakcemile3
Ev sahabımız eiv satmış taşınıyoruz:sinifsinif:

Anam ne kaynatmışsınzzzz oku oku bitmedi
Günaydın kızlar kimse yok gerçi amakaydirigubbakcemile3
Ev sahabımız eiv satmış taşınıyoruz:sinifsinif:

üzülme bacım yaa.kiracıya evmi yokk.inşallah istediginiz gibi bi ev çabucak bulursunuz:)):teselli:

Ayşegül hayırlı olsun canım..Ben aileniz adına çok sevindim ve de eşini tebrik ediyorum.Eşinin istediği şeyleri başaran bir baba olması,çocuklarının psikolojilerini de iyi yönde etkileyecek.Günlerin getirdiği güzel şeyler olsun inşallah senin ve ailen için...

üzülme bacım yaa.kiracıya evmi yokk.inşallah istediginiz gibi bi ev çabucak bulursunuz:)):teselli:

Ev bulduk galiba polis bi arkadaşın tayini çıktı onun evine geçicez büyük ihtimal..Ama ev sahibine sinir oldum hiç baştan ben evi satıcam filan demedi kötü adamkötükedihüso

hadi hayırlı olsun bi süre ailenden ayrı olmak zor gelir ama sonra alışırsın.
valla gece bile aklıma geldin sonuç ne oldu diye.
bu arada herkeze günaydın..

Ev bulduk galiba polis bi arkadaşın tayini çıktı onun evine geçicez büyük ihtimal..Ama ev sahibine sinir oldum hiç baştan ben evi satıcam filan demedi kötü adamkötükedihüso

ohh yeni bebek yeni ev öyle düşün zor olcak senin için biraz ama olsun..

ohh yeni bebek yeni ev öyle düşün zor olcak senin için biraz ama olsun..

Ebrucum valla ben seviniyorum bu evi hiç sevmemiştim zaten,öteki evim soğuk oluyor,çocuk olcak alelacele taşınmıştık.Bu tutmayı düşündüğümüz ev yeni siteler,oh mis gibi yeni ev gibisi yokopuyorumnanaktan

özlemcim teşekkür edirim.evet çok azimli ve istedigini koparan bi eşim var şükür..inşallah evlatlarım içinde bizim içinde hayırlısı olur.güzel temennilerin için sağol..

Selma bacı sana bişe sorcam senin kız maşallah barekallah resimlerde felan çok uzun boylu geliyor gözüme.Boyu kaç bu afetin söyle bakemyerimseniben

hıh iyi işte bak ne güzell.bende öyle insanlara gıcıgımm..alsanaalsanasmile

hadi hayırlı olsun bi süre ailenden ayrı olmak zor gelir ama sonra alışırsın.
valla gece bile aklıma geldin sonuç ne oldu diye.
bu arada herkeze günaydın..

evett işte tek dermi oo.çok üzülüyorum aslındaa.onlarda üzgün buruk bi mutluluk varr ailemde..mafoldumben

Günaydın kızlar...
Ayşegülcüm eşinin istediğini elde etmesine sevindim canım. İnşallah tercihinizde olan bir yer çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun...Diş ağrısı için de çok geçmiş olsun canım
Özlemcim Ev değiştiriyormuşsunuz hayırlı olsun. Ama öyle de pat diye haber verilmez ki. Ev sahibine tepik koyuyorum klava:

Kızlar bu sabah bi şeye özellikle dikkat ettim. Hafta içi ben işe giderken Esra mutlaka 6-6.30 da kalkar. Ama hafta sonu 8-8.30 a kadar deliksiz uyuyo.Müthiş bir biyolojik saatleri var. Korkulacak gibi valla..
Bu arada biz çok hızlı bir şekilde sürünüyoruz artık. Emekleme pozisyonu alıyor ama daha cesaret edeemiyoruz. Akşam da ilk defa. Yatarken oturma durumuna geçtik. 10 dk sürdü bunu yapmak ama azmettik ve başardık :hooray:

havvacım sağol canım..umarım iyi bi yer çıkar.kafamızda üç dört yer var.bakalımmm..
benim kız emekliyo teyzesii..defnede iki hafta önce emekleme pozisyonuna geçiyo ama kımıldamadan ölee duruyordu.sonra bir iki adım atıp sırt üstü yatıyordu yoruluyodu zanlımcakaydirigubbakcemile3şimdi beş altı adıma çıkardık..onlada epey gitmiş oluyo zaten.şimdi iki üç gündür emekliyoy ya direk emeeklerken oturma pozisyonuna geçmeye çalışıyo ama .elleriylede destek veriyo kendine.ama bir dakka sonra yuvarlanıyo.ne kadar hizlılar yaa..
esra annesini üzmüyo işte maşallah.annesini dinlindiriyo işte ne güzell.maşalllahhhh...

özlemcim teşekkür edirim.evet çok azimli ve istedigini koparan bi eşim var şükür..inşallah evlatlarım içinde bizim içinde hayırlısı olur.güzel temennilerin için sağol..

Reca ederim şekerimopuyorumnanaktan

Tebrikler Esrapatimuyaalkisalkisalkis
Aslında emeklemek deyip geçmeyin kızlar,epey zor bir şey bebikler için bu durum..Yani zor derken fiziksel zorluğundan çok pisikolocik zorluğu var.Kendine güvenip ellerinin ve ayaklarının üzerinde desteksiz durmak çok büyük ccesaret ister..Hatta bazısı red eder emeklemeyi,direk elinizden tutup kalkmak ister,yürümek,koltukta tutunup durmak ister.Fiziksel olarak daha zor gözükse de bunu yapmak onlar için daha kolaydır çünkü kendilerini güvende hissedeler bi yere tutunarak ayyyy şeker bunlar yaaa opuyorumnanaktaninsan olmuşlar da hayatın getirdiklerinden çekinirlermiş bak sen bak bak opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…