Selam kızlar iki gündür girmedim kimse merak etmemiş bizi küstüm sizlere
derin çok mız mız hiç bırakmıyo beni gecede çok uyanıyo devamlı emmek istiyo ve de kalkıp sabah 7-8 kadar emiyo ağzından hele bi çıksın eyvahhh uykum oluyo çok vallahi yetişemiyorum
geçmişe baktımda şöyle zeynepcim doğumdan sonra eşleriimizin hepsinde bi değişiklik var hepsi bizleri değişmekle suçluyor ama üzerimizdeki sorumluluğumuzun farkında değiller sırf üste çıkmak için vicdan yapıyolar bence takma kafana
kayserilile buluşma var hee hadi bakalım
diyet yapanları tebrik ediyorum o azmi banada gönderin ne olur of çatlıcam yakında
meleksen özgeye çok üzüldüm geçmiş olsun canım
ayşegül sonuçları bildir hadi arkadaşım bende merak ettim yahuu
daha atladığım varsa kusura bakmayın hepinizi çoookkk seviyorummm
yarın esmalarla buluşucaz resim eklerim emir kaan ve derinin
Kızlar ben sizi çok özledim ya...
İnanın okulda sabah 9.30 da bi başlıyorum koşturmaya 16 ya kadar. Servise binince oturuyorum.
Çooookkkk yorgunum.Bu yüzden halsizim ve mutsuzum. Şu pazartesini bir atlatsak.. Ondan sonra rahatlayacağım. Of Gel salı gel..
Bizde gezmeden geldik güzel bir orman gezintisi yaptik temiz havada uyudu Ecemde
simdide karnini doyurayim sonra geçmise bi bakarim :))
bende kaçtım..herkese iyi haftasonları..hoca sorun çıkarmazda inş pazar günü direksiyondan çakmam..öptm.......
ayşegülcüm diş ağrısı çok fena iyi bilirim çok geçmiş olsun,eşinin sonuçları açıklanmış hadi hakkınızda hayırlısı canım inş.tercihlerde istediğiniz şehir çıkar canım....
Anam ne kaynatmışsınzzzz oku oku bitmedi
Günaydın kızlar kimse yok gerçi amakaydirigubbakcemile3
Ev sahabımız eiv satmış taşınıyoruz:sinifsinif:
üzülme bacım yaa.kiracıya evmi yokk.inşallah istediginiz gibi bi ev çabucak bulursunuz:)):teselli:
Anam ne kaynatmışsınzzzz oku oku bitmedi
Günaydın kızlar kimse yok gerçi amakaydirigubbakcemile3
Ev sahabımız eiv satmış taşınıyoruz:sinifsinif:
siftah bendennn..günaydınnn..
off defne 6.45 te uyandı.zaten gece uyuyamdım bu dişten.felaket bi sızlama var.oh uyuşukken iyiydi.uyuşukluk geçence resmen üstüne basamıyorum.içindeki metalleri hissediyorum.yutkunamıyorum.ayy bi kaç gün sürer dedi.yine agzımı açamıyorum.off sabır sabırr.
bide haliyle sınav sonucu bekledim.valla 12.30 du uşkum geldi yattım.benim koca 4 e geliyordu yanıma geldi sonuç açıklandı dedi.onla uyandım.saat 5.30 da yattım.o saatte bir sürü kişi aradı.defne uyandı her telefon sesine artık telefonu kapattı uşuduk oda bi saat işte..hem uykusuz.hem acım var dişten.hem eşim adına mutluyum.ama bir okadarda hüzünlüyüm.ailemmm ne olacak.sanki onları terk ediyom gibi hissediyorum.offf derdine düştüm şimdiden...:gitme:
aa istanbul olayı zorunlu olmayacakmışsanırım 5 tercih edecegiz..artık hangisi çıkarsa...
evet yaa çok fena ağrıo.ağrı kesici aldım.ama pekte faydalı olmadı.başım zonkluyokafamçokkarıştı
sağol canım.allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah gönlümüze göre bi yer çıkar:Saruboceq:
Ev bulduk galiba polis bi arkadaşın tayini çıktı onun evine geçicez büyük ihtimal..Ama ev sahibine sinir oldum hiç baştan ben evi satıcam filan demedi kötü adamkötükedihüso
ohh yeni bebek yeni ev öyle düşün zor olcak senin için biraz ama olsun..
Ayşegül hayırlı olsun canım..Ben aileniz adına çok sevindim ve de eşini tebrik ediyorum.Eşinin istediği şeyleri başaran bir baba olması,çocuklarının psikolojilerini de iyi yönde etkileyecek.Günlerin getirdiği güzel şeyler olsun inşallah senin ve ailen için...
Ev bulduk galiba polis bi arkadaşın tayini çıktı onun evine geçicez büyük ihtimal..Ama ev sahibine sinir oldum hiç baştan ben evi satıcam filan demedi kötü adamkötükedihüso
hadi hayırlı olsun bi süre ailenden ayrı olmak zor gelir ama sonra alışırsın.
valla gece bile aklıma geldin sonuç ne oldu diye.
bu arada herkeze günaydın..
Günaydın kızlar...
Ayşegülcüm eşinin istediğini elde etmesine sevindim canım. İnşallah tercihinizde olan bir yer çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun...Diş ağrısı için de çok geçmiş olsun canım
Özlemcim Ev değiştiriyormuşsunuz hayırlı olsun. Ama öyle de pat diye haber verilmez ki. Ev sahibine tepik koyuyorumklava:
Kızlar bu sabah bi şeye özellikle dikkat ettim. Hafta içi ben işe giderken Esra mutlaka 6-6.30 da kalkar. Ama hafta sonu 8-8.30 a kadar deliksiz uyuyo.Müthiş bir biyolojik saatleri var. Korkulacak gibi valla..
Bu arada biz çok hızlı bir şekilde sürünüyoruz artık. Emekleme pozisyonu alıyor ama daha cesaret edeemiyoruz. Akşam da ilk defa. Yatarken oturma durumuna geçtik. 10 dk sürdü bunu yapmak ama azmettik ve başardık :hooray:
özlemcim teşekkür edirim.evet çok azimli ve istedigini koparan bi eşim var şükür..inşallah evlatlarım içinde bizim içinde hayırlısı olur.güzel temennilerin için sağol..
Günaydın kızlar...
Özlemcim Ev değiştiriyormuşsunuz hayırlı olsun. Ama öyle de pat diye haber verilmez ki. Ev sahibine tepik koyuyorumklava:
Kızlar bu sabah bi şeye özellikle dikkat ettim. Hafta içi ben işe giderken Esra mutlaka 6-6.30 da kalkar. Ama hafta sonu 8-8.30 a kadar deliksiz uyuyo.Müthiş bir biyolojik saatleri var. Korkulacak gibi valla..
Bu arada biz çok hızlı bir şekilde sürünüyoruz artık. Emekleme pozisyonu alıyor ama daha cesaret edeemiyoruz. Akşam da ilk defa. Yatarken oturma durumuna geçtik. 10 dk sürdü bunu yapmak ama azmettik ve başardık :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?