Reca ederim şekerimopuyorumnanaktan
Tebrikler Esrapatimuyaalkisalkisalkis
Aslında emeklemek deyip geçmeyin kızlar,epey zor bir şey bebikler için bu durum..Yani zor derken fiziksel zorluğundan çok pisikolocik zorluğu var.Kendine güvenip ellerinin ve ayaklarının üzerinde desteksiz durmak çok büyük ccesaret ister..Hatta bazısı red eder emeklemeyi,direk elinizden tutup kalkmak ister,yürümek,koltukta tutunup durmak ister.Fiziksel olarak daha zor gözükse de bunu yapmak onlar için daha kolaydır çünkü kendilerini güvende hissedeler bi yere tutunarak ayyyy şeker bunlar yaaa opuyorumnanaktaninsan olmuşlar da hayatın getirdiklerinden çekinirlermiş bak sen bak bak opuyorumnanaktan
Ayy benim oğlum da emekliyor bu arada bende söyliyim bariiii belki tebrik eder teyzeleriopuyorumnanaktan ama iki gündür ileriye hız kazandık ,hep geri geri gidiyodu yavrucakımkaydirigubbakcemile3
Gel diyodum gelmek için heveslendiğinden geri gittiğini görünce çok şaşırıyordu bi türlü anlam veremiyordu:roflol:
Selma bacı sana bişe sorcam senin kız maşallah barekallah resimlerde felan çok uzun boylu geliyor gözüme.Boyu kaç bu afetin söyle bakemyerimseniben
Günaydın kızlar...
Ayşegülcüm eşinin istediğini elde etmesine sevindim canım. İnşallah tercihinizde olan bir yer çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun...Diş ağrısı için de çok geçmiş olsun canım
Özlemcim Ev değiştiriyormuşsunuz hayırlı olsun. Ama öyle de pat diye haber verilmez ki. Ev sahibine tepik koyuyorumklava:
Kızlar bu sabah bi şeye özellikle dikkat ettim. Hafta içi ben işe giderken Esra mutlaka 6-6.30 da kalkar. Ama hafta sonu 8-8.30 a kadar deliksiz uyuyo.Müthiş bir biyolojik saatleri var. Korkulacak gibi valla..
Bu arada biz çok hızlı bir şekilde sürünüyoruz artık. Emekleme pozisyonu alıyor ama daha cesaret edeemiyoruz. Akşam da ilk defa. Yatarken oturma durumuna geçtik. 10 dk sürdü bunu yapmak ama azmettik ve başardık :hooray:
Ayy benim oğlum da emekliyor bu arada bende söyliyim bariiii belki tebrik eder teyzeleriopuyorumnanaktan ama iki gündür ileriye hız kazandık ,hep geri geri gidiyodu yavrucakımkaydirigubbakcemile3
Gel diyodum gelmek için heveslendiğinden geri gittiğini görünce çok şaşırıyordu bi türlü anlam veremiyordu:roflol:
Toprağada kocaman aferin :hooray: benim kızda geri geri gidiyor daha ileri gitmeye başlamadı
alkisalkisalkisaferin topragıma ...
ha ha ayyy aynı defnede öyleyidi.ilk zamanlar tam gelecek ayaklarla hamle yapıyo ama kız geriye kayıyordu..geçirilen dönem aynı oluyo işte..
bu arada profiy remsini pek baandimm.tam senli olmuş haniisempatiksalakcinni
Saolun şeker teyzeleropuyorumnanaktan
Ayşegül tandem nursing annelerinin avatarı bu.
Tandem nursing,iki bebeğini de aynı anda emziren annelerin sosyal grubu.
Bende tüm araştırmalarımı sonuçlandırdım ve böyle yapmaya karar verdim.
Toprakımı emziriyorum şu an, başarabilirsem sütüm yeterse ikisi birden emziricem inşallahopuyorumnanaktan
havvacım sağol canım..umarım iyi bi yer çıkar.kafamızda üç dört yer var.bakalımmm..
benim kız emekliyo teyzesii..defnede iki hafta önce emekleme pozisyonuna geçiyo ama kımıldamadan ölee duruyordu.sonra bir iki adım atıp sırt üstü yatıyordu yoruluyodu zanlımcakaydirigubbakcemile3şimdi beş altı adıma çıkardık..onlada epey gitmiş oluyo zaten.şimdi iki üç gündür emekliyoy ya direk emeeklerken oturma pozisyonuna geçmeye çalışıyo ama .elleriylede destek veriyo kendine.ama bir dakka sonra yuvarlanıyo.ne kadar hizlılar yaa..
esra annesini üzmüyo işte maşallah.annesini dinlindiriyo işte ne güzell.maşalllahhhh...
Reca ederim şekerimopuyorumnanaktan
Tebrikler Esrapatimuyaalkisalkisalkis
Aslında emeklemek deyip geçmeyin kızlar,epey zor bir şey bebikler için bu durum..Yani zor derken fiziksel zorluğundan çok pisikolocik zorluğu var.Kendine güvenip ellerinin ve ayaklarının üzerinde desteksiz durmak çok büyük ccesaret ister..Hatta bazısı red eder emeklemeyi,direk elinizden tutup kalkmak ister,yürümek,koltukta tutunup durmak ister.Fiziksel olarak daha zor gözükse de bunu yapmak onlar için daha kolaydır çünkü kendilerini güvende hissedeler bi yere tutunarak ayyyy şeker bunlar yaaa opuyorumnanaktaninsan olmuşlar da hayatın getirdiklerinden çekinirlermiş bak sen bak bak opuyorumnanaktan
tüm emekleyenleri tebrik ediyoruz ...
havva merhaba bugun takılırsın buraya heralde özldik valla..
kızlar bugun ne yemek yapcaksınız?
Toprakımı emziriyorum şu an, başarabilirsem sütüm yeterse ikisi birden emziricem inşallahopuyorumnanaktan
Teşekkür ederiz teyzesi. Maşallah Defneme de... Öp annesi benim yerime...
Esrapatimu zemuszemus ben bu adı çok sevdim kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederiz teyzesi... Maşşallah Toprakçığıma... Dediğin gibi gerçekten zor canım ya...Biz olsak psikolojimiz bozulur kaldıramayız. Allah onlara güç kuvvet, sabır veriyo işte. Hep böyle Allahım yar ve yardımcıları olsun...
Profil resmine ben de bayıldıum. Tam senlik maşallah. Çatlatcan valla bizi ikiz gibi ikimelekle.....kaydirigubbakcemile3
Zeynep' e de kocaman maşallah.. alıntı yapmıştım ama çıkmamış...
Bugün tam gaz burdayım. Kociş de yok.. Oh sefam olsun. Ana kız oynaşçaz bütün gün.
Ben yayla çorbası yapacağım canım. Pilav da var. Bi de salata. Köfte de yaparım belki pilavın yanına..
Teşekkür ederiz teyzesi. Maşallah Defneme de... Öp annesi benim yerime...
Esrapatimu zemuszemus ben bu adı çok sevdim kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederiz teyzesi... Maşşallah Toprakçığıma... Dediğin gibi gerçekten zor canım ya...Biz olsak psikolojimiz bozulur kaldıramayız. Allah onlara güç kuvvet, sabır veriyo işte. Hep böyle Allahım yar ve yardımcıları olsun...
Profil resmine ben de bayıldıum. Tam senlik maşallah. Çatlatcan valla bizi ikiz gibi ikimelekle.....kaydirigubbakcemile3
Zeynep' e de kocaman maşallah.. alıntı yapmıştım ama çıkmamış...
Bugün tam gaz burdayım. Kociş de yok.. Oh sefam olsun. Ana kız oynaşçaz bütün gün.
Ben yayla çorbası yapacağım canım. Pilav da var. Bi de salata. Köfte de yaparım belki pilavın yanına..
Hayirli olsun canimkızlar eşim mulakatı kazandı(yanlış istihbarat aldım yani kaydirigubbakcemile3) eee alanyada son bir ayımız kaldı:gitme:
günaydın herkese ..
Günaydin Selmacim evet misil misil uyudu temiz havadane güzel gezdiniz demek ecem uyumuştur mışıl mışıl boshayallersmile
Anam ne kaynatmışsınzzzz oku oku bitmedi
Günaydın kızlar kimse yok gerçi amakaydirigubbakcemile3
Ev sahabımız eiv satmış taşınıyoruz:sinifsinif:
Insan önceden haber verir tabi ne düsüncesiz insanlar var yaEv bulduk galiba polis bi arkadaşın tayini çıktı onun evine geçicez büyük ihtimal..Ama ev sahibine sinir oldum hiç baştan ben evi satıcam filan demedi kötü adamkötükedihüso
Masallah Esrama bak ne güzel annesini yormuyo isteGünaydın kızlar...
Ayşegülcüm eşinin istediğini elde etmesine sevindim canım. İnşallah tercihinizde olan bir yer çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun...Diş ağrısı için de çok geçmiş olsun canım
Özlemcim Ev değiştiriyormuşsunuz hayırlı olsun. Ama öyle de pat diye haber verilmez ki. Ev sahibine tepik koyuyorumklava:
Kızlar bu sabah bi şeye özellikle dikkat ettim. Hafta içi ben işe giderken Esra mutlaka 6-6.30 da kalkar. Ama hafta sonu 8-8.30 a kadar deliksiz uyuyo.Müthiş bir biyolojik saatleri var. Korkulacak gibi valla..
Bu arada biz çok hızlı bir şekilde sürünüyoruz artık. Emekleme pozisyonu alıyor ama daha cesaret edeemiyoruz. Akşam da ilk defa. Yatarken oturma durumuna geçtik. 10 dk sürdü bunu yapmak ama azmettik ve başardık :hooray:
Defne kusumada masallah emeklemeyi sökmüs artik iyiden iyiye ne çabuk büyüyo bunlar yahavvacım sağol canım..umarım iyi bi yer çıkar.kafamızda üç dört yer var.bakalımmm..
benim kız emekliyo teyzesii..defnede iki hafta önce emekleme pozisyonuna geçiyo ama kımıldamadan ölee duruyordu.sonra bir iki adım atıp sırt üstü yatıyordu yoruluyodu zanlımcakaydirigubbakcemile3şimdi beş altı adıma çıkardık..onlada epey gitmiş oluyo zaten.şimdi iki üç gündür emekliyoy ya direk emeeklerken oturma pozisyonuna geçmeye çalışıyo ama .elleriylede destek veriyo kendine.ama bir dakka sonra yuvarlanıyo.ne kadar hizlılar yaa..
esra annesini üzmüyo işte maşallah.annesini dinlindiriyo işte ne güzell.maşalllahhhh...
Topragimizada kocaman masallah bizimki daha emeklemiyo yüzüstüyken poposunu kaldirmaya çalisiyo ama vücudu yere yapisik bakalim yapiyo biseyler amaAyy benim oğlum da emekliyor bu arada bende söyliyim bariiii belki tebrik eder teyzeleriopuyorumnanaktan ama iki gündür ileriye hız kazandık ,hep geri geri gidiyodu yavrucakımkaydirigubbakcemile3
Valla ben daha karar vermedim her gün her gün ne yapcagini sasiriyo insankızlar bugun ne yemek yapcaksınız?
Ay çok sevindim ya masallah bol bol sütün olsun iki yavrunada yetsinde artsin insallahSaolun şeker teyzeleropuyorumnanaktan
ben meyvesini bi yedireyim..
ancaım açmayayım klimayı diyom.iki saatir açmadım.resmen defnede bende su içinde kaldık.şunu giydireyimdi açayım bari klimayı..
benim kızlar ve biz iyice alıştık ılık havaya.benim kızlar nereye gideceksen muhtemelen soguk yerler olacak..bizim alışmamız çok zor olur.hemen hasta oluruz( bünye alıştı ılık havayaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?