2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bnecede.aslında ne kadar zor dimi.hayat ögreniyorlar.yaşamayı ögreniyorlar..ayyy kuzucuklarrrrŞeniz

Ayy benim oğlum da emekliyor bu arada bende söyliyim bariiii belki tebrik eder teyzeleriopuyorumnanaktan ama iki gündür ileriye hız kazandık ,hep geri geri gidiyodu yavrucakımkaydirigubbakcemile3
Gel diyodum gelmek için heveslendiğinden geri gittiğini görünce çok şaşırıyordu bi türlü anlam veremiyordu:roflol:

tüm emekleyenleri tebrik ediyoruz ...
havva merhaba bugun takılırsın buraya heralde özldik valla..

aferin esracığıma alkisalkisalkis

Toprağada kocaman aferin :hooray: benim kızda geri geri gidiyor daha ileri gitmeye başlamadı

alkisalkisalkisaferin topragıma ...
ha ha ayyy aynı defnede öyleyidi.ilk zamanlar tam gelecek ayaklarla hamle yapıyo ama kız geriye kayıyordu..geçirilen dönem aynı oluyo işte..
bu arada profiy remsini pek baandimm.tam senli olmuş haniisempatiksalakcinni

gidip ortalığı toplayayım yine gelirim hoş 10 dk sonra yine dağıtırlar ama canları sağolsun neyapalımguclubacismile

Toprağada kocaman aferin :hooray: benim kızda geri geri gidiyor daha ileri gitmeye başlamadı

Saolun şeker teyzeleropuyorumnanaktan
Ayşegül tandem nursing annelerinin avatarı bu.
Tandem nursing,iki bebeğini de aynı anda emziren annelerin sosyal grubu.
Bende tüm araştırmalarımı sonuçlandırdım ve böyle yapmaya karar verdim.
Toprakımı emziriyorum şu an, başarabilirsem sütüm yeterse ikisi birden emziricem inşallahopuyorumnanaktan

aa ciddenmiii..negüzell.a.sama bi terslik olmazsa negüzel emzir tabiki..ama eminsin dimi.terslik olmaz dimi...

Teşekkür ederiz teyzesi. Maşallah Defneme de... Öp annesi benim yerime...

Esrapatimu zemuszemus ben bu adı çok sevdim kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederiz teyzesi... Maşşallah Toprakçığıma... Dediğin gibi gerçekten zor canım ya...Biz olsak psikolojimiz bozulur kaldıramayız. Allah onlara güç kuvvet, sabır veriyo işte. Hep böyle Allahım yar ve yardımcıları olsun...
Profil resmine ben de bayıldıum. Tam senlik maşallah. Çatlatcan valla bizi ikiz gibi ikimelekle.....kaydirigubbakcemile3

Zeynep' e de kocaman maşallah.. alıntı yapmıştım ama çıkmamış...

tüm emekleyenleri tebrik ediyoruz ...
havva merhaba bugun takılırsın buraya heralde özldik valla..

kızlar bugun ne yemek yapcaksınız?

Bugün tam gaz burdayım. Kociş de yok.. Oh sefam olsun. Ana kız oynaşçaz bütün gün.
Ben yayla çorbası yapacağım canım. Pilav da var. Bi de salata. Köfte de yaparım belki pilavın yanına..

inşallah canım eğer mümkün olursa ikisini birden emzir senin doğumuna nekadar kaldı?

öperim dayzasıopuyorumnanaktan
oh afiyet olsun.benim çorba,sebzeli tavuk yemegi.pilav.salata..
bende vakit buldukça burdayım..

bende burdayım işimde yok bi yemek yapmam lazım onunda adını bi koysam yapıp aradan çıkarcam eşim 5 e doğru geliyo bugun gelince markete gidecez bugun.yani kızım müsade ederse butün gün lak lak yapabilirim

Ay ne kadar güzel...Merak ettiğim için soruyorum Özlemcim. Sütün gelmeye devam eder inşallah...O zaman ikinci bebeiş için kolostrum nasıl salgılanıyor?

ben meyvesini bi yedireyim..
ancaım açmayayım klimayı diyom.iki saatir açmadım.resmen defnede bende su içinde kaldık.şunu giydireyimdi açayım bari klimayı..
benim kızlar ve biz iyice alıştık ılık havaya.benim kızlar nereye gideceksen muhtemelen soguk yerler olacak..bizim alışmamız çok zor olur.hemen hasta oluruz( bünye alıştı ılık havayaaa...

kızlar eşim mulakatı kazandı(yanlış istihbarat aldım yani kaydirigubbakcemile3) eee alanyada son bir ayımız kaldı:gitme:
Hayirli olsun canim
ailenden ayrilmak zor olcak tabi kolay degil ama insan zamanla alisiyo
firsat buldukça gidersin görmeye onlarda gelir hem bak bana biz yazdan yaza anca görüsüyoruz gerçekten insan alisiyo merak etme
günaydın herkese ..

ne güzel gezdiniz demek ecem uyumuştur mışıl mışıl boshayallersmile
Günaydin Selmacim evet misil misil uyudu temiz havada
Anam ne kaynatmışsınzzzz oku oku bitmedi
Günaydın kızlar kimse yok gerçi amakaydirigubbakcemile3
Ev sahabımız eiv satmış taşınıyoruz:sinifsinif:
Ev bulduk galiba polis bi arkadaşın tayini çıktı onun evine geçicez büyük ihtimal..Ama ev sahibine sinir oldum hiç baştan ben evi satıcam filan demedi kötü adamkötükedihüso
Insan önceden haber verir tabi ne düsüncesiz insanlar var ya klava:
iyi Allah tan hazir bi ev varmis hayirlisi olsun canim
Masallah Esrama bak ne güzel annesini yormuyo iste
azimli fistik demek artik kendi basina oturmayida basardi masallah

Defne kusumada masallah emeklemeyi sökmüs artik iyiden iyiye ne çabuk büyüyo bunlar ya
Topragimizada kocaman masallah bizimki daha emeklemiyo yüzüstüyken poposunu kaldirmaya çalisiyo ama vücudu yere yapisik bakalim yapiyo biseyler ama

kızlar bugun ne yemek yapcaksınız?
Valla ben daha karar vermedim her gün her gün ne yapcagini sasiriyo insan

Ay çok sevindim ya masallah bol bol sütün olsun iki yavrunada yetsinde artsin insallah

aman sıcaklar geçti artık bizim burda 2 gündür düneş var ama artık sonbahar havası televizyonda deniz akkaya var mağaza açmış bebekler için nekadar değişik şeyler var kimbilir fiyatlar nasıldır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…