Hayirli olsun canim
ailenden ayrilmak zor olcak tabi kolay degil ama insan zamanla alisiyo
firsat buldukça gidersin görmeye onlarda gelir hem bak bana biz yazdan yaza anca görüsüyoruz gerçekten insan alisiyo merak etme
Günaydin Selmacim evet misil misil uyudu temiz havada
Insan önceden haber verir tabi ne düsüncesiz insanlar var yaklava:
iyi Allah tan hazir bi ev varmis hayirlisi olsun canim
Masallah Esrama bak ne güzel annesini yormuyo iste
azimli fistik demek artik kendi basina oturmayida basardi masallah
Defne kusumada masallah emeklemeyi sökmüs artik iyiden iyiye ne çabuk büyüyo bunlar ya
Topragimizada kocaman masallah bizimki daha emeklemiyo yüzüstüyken poposunu kaldirmaya çalisiyo ama vücudu yere yapisik bakalim yapiyo biseyler ama
Valla ben daha karar vermedim her gün her gün ne yapcagini sasiriyo insan
Ay çok sevindim ya masallah bol bol sütün olsun iki yavrunada yetsinde artsin insallah
Bu arada Günaydin .....
aman sıcaklar geçti artık bizim burda 2 gündür düneş var ama artık sonbahar havası televizyonda deniz akkaya var mağaza açmış bebekler için nekadar değişik şeyler var kimbilir fiyatlar nasıldır..
yok anacımm.bura hala çok sıcak.biz deniz mevsimini geçtikte yabancılar hala denizoe.ben şuan şortlu asmılı evde duruyorum.artı klima çalışıyoo.poffff...
kızlar bişey sorcam burdan başka hangi topiclere bakıyonuz.ben hep haftasonu burda kimse olmayınca diğer topicleri geziyom nekadar değişik şeyler var yaa..
elektirik parası çok geliyomu gerçi kışında klimaylamı ısınıyosunuz?
ben bazen hamileyim topigivar oraya girerim.bakarım kim güzel haber almış diye:))
yaa çok gelir.100 ile 200 civarı geliyo işte.evet kışında klima kullanıyoruz.çok rahattık yaa..ayy bide soba derdim olursaaaaakannehir[/QUO
olmaz heralde kalorferli biyer bulursun..
gezin gezin... gezenti ailesi sizi
reyhan başladı gezmeleriniz yine.. gezin anacım bizim için de gezin...
reyhancım gezin canım malesef bizim gündüz gezme şansımız hiç yok
ay deminden beri düşünüyom bi şey daha yazacaktım ama ne diye...
Esra pütürlü playını da halletti çok şükür. Lokmalara bile geçti diyebilirim. Sabah kahvaltısında çilek reçelinin çilekleri az ezdirip verdim yedi yuttu maşallah...
ay deminden beri düşünüyom bi şey daha yazacaktım ama ne diye...
Esra pütürlü playını da halletti çok şükür. Lokmalara bile geçti diyebilirim. Sabah kahvaltısında çilek reçelinin çilekleri az ezdirip verdim yedi yuttu maşallah...
ben bazen hamileyim topigivar oraya girerim.bakarım kim güzel haber almış diye:))
yaa çok gelir.100 ile 200 civarı geliyo işte.evet kışında klima kullanıyoruz.çok rahattık yaa..ayy bide soba derdim olursaaaaakannehir[/QUO
olmaz heralde kalorferli biyer bulursun..
ayyy inşallahhh...:Saruboceq:
Duyanda bu kadin her gün geziyo sancakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizim burda günesi görmek zor napalim azcik ucunu göstersin çikiyoz hemen
Hem ise baslayinca birakin gezmeyi topige bile giremiycem kolay kolaymafoldumbenmafoldumben
şimdi dün ben üzümü yarıya böldüm verdim yuttu,sert bi peyniri veriyom yutuyo,ekmek batırıyom herşeye yiyo,nebilim muzu zaten ezince yemiyo kopartıp kopartıp veriyom pütürlüye alışmışmıdır?
maşallaahhhh..allahım yiyen bebekleri seviyorum yaaa..benim kız küçük pütürlüye bilegeçemedimafoldumben direk kusuyo ozaman.ne yapacagım ben yaaa..
ayyy inşallahhh...:Saruboceq:
1 hafdadır benimki sevdiği şeyleri bile yemiyo ya valla hiçbişey yapası gelmiyo insanın strese giriyo resmen ..ama ben bikaç gün üstelemiyim diyom bugun kahvaltı yaptırmadım neyapsam şaşırdım hazırlamayıncada kendimi suçlu hissediyom ya yerse diyom..
Biz bandirmadayiz canim çok güzel bi yer bizim buralarsagol reyhancım.umarım alışırım.en çokta babama üzülüyorum annemde yok bizlerle mutluydu:gitme:
defnem maşallah bu aramar pek hızlandı..bişeyler yapıp duruyo:))
canım balıkesir merkezdemi senin ailenn.meraket ettim tercihlerin arasında balıkeserde var ama merkez degil üç ilçesi var.siz nerdesinz dicektimm...
nasilsin canim fistik nasilgünaydınnn..........................
Teşekkür ederiz Reyhan teyzesi...
Biz bandirmadayiz canim çok güzel bi yer bizim buralar
nasilsin canim fistik nasil
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aferin Esraya bugün aferinleri topladi teyzelerindenay deminden beri düşünüyom bi şey daha yazacaktım ama ne diye...
maşallaahhhh..allahım yiyen bebekleri seviyorum yaaa..benim kız küçük pütürlüye bilegeçemedimafoldumben direk kusuyo ozaman.ne yapacagım ben yaaa..
ayni biz Aysegül Ecemde öyle agzina az bi tane gelsin hemen kusuyo eline ekmek veriyom kemiriyo geçen incir verdim eline eee yedi biraz ama yemekleri illa pütürsüz olcak yoksa yemiyo:sinifsinif:ayyy inşallahhh...:Saruboceq:
Ebrucum Ecemde hiç bisey yemiyodu ya bende iki gün kasikla hiç bisey vermedim sadece emzirdim ondan sonra verince basladi yine yemeyemaşallaahhhh..allahım yiyen bebekleri seviyorum yaaa..benim kız küçük pütürlüye bilegeçemedimafoldumben direk kusuyo ozaman.ne yapacagım ben yaaa..
1 hafdadır benimki sevdiği şeyleri bile yemiyo ya valla hiçbişey yapası gelmiyo insanın strese giriyo resmen ..ama ben bikaç gün üstelemiyim diyom bugun kahvaltı yaptırmadım neyapsam şaşırdım hazırlamayıncada kendimi suçlu hissediyom ya yerse diyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?