2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sagol reyhancım.umarım alışırım.en çokta babama üzülüyorum annemde yok bizlerle mutluydu:gitme:
defnem maşallah bu aramar pek hızlandı..bişeyler yapıp duruyo:))
canım balıkesir merkezdemi senin ailenn.meraket ettim tercihlerin arasında balıkeserde var ama merkez degil üç ilçesi var.siz nerdesinz dicektimm...

yok anacımm.bura hala çok sıcak.biz deniz mevsimini geçtikte yabancılar hala denizoe.ben şuan şortlu asmılı evde duruyorum.artı klima çalışıyoo.poffff...

kızlar bişey sorcam burdan başka hangi topiclere bakıyonuz.ben hep haftasonu burda kimse olmayınca diğer topicleri geziyom nekadar değişik şeyler var yaa..

kızlar bişey sorcam burdan başka hangi topiclere bakıyonuz.ben hep haftasonu burda kimse olmayınca diğer topicleri geziyom nekadar değişik şeyler var yaa..

ben bazen hamileyim topigivar oraya girerim.bakarım kim güzel haber almış diye:))

elektirik parası çok geliyomu gerçi kışında klimaylamı ısınıyosunuz?

yaa çok gelir.100 ile 200 civarı geliyo işte.evet kışında klima kullanıyoruz.çok rahattık yaa..ayy bide soba derdim olursaaaaakannehir

ay deminden beri düşünüyom bi şey daha yazacaktım ama ne diye...
Esra pütürlü playını da halletti çok şükür. Lokmalara bile geçti diyebilirim. Sabah kahvaltısında çilek reçelinin çilekleri az ezdirip verdim yedi yuttu maşallah...

gezin gezin... gezenti ailesi sizi

reyhan başladı gezmeleriniz yine.. gezin anacım bizim için de gezin...

reyhancım gezin canım malesef bizim gündüz gezme şansımız hiç yok

Duyanda bu kadin her gün geziyo sancakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizim burda günesi görmek zor napalim azcik ucunu göstersin çikiyoz hemen
Hem ise baslayinca birakin gezmeyi topige bile giremiycem kolay kolaymafoldumbenmafoldumben

şimdi dün ben üzümü yarıya böldüm verdim yuttu,sert bi peyniri veriyom yutuyo,ekmek batırıyom herşeye yiyo,nebilim muzu zaten ezince yemiyo kopartıp kopartıp veriyom pütürlüye alışmışmıdır?

maşallaahhhh..allahım yiyen bebekleri seviyorum yaaa..benim kız küçük pütürlüye bilegeçemedimafoldumben direk kusuyo ozaman.ne yapacagım ben yaaa..

gez kuzum yaa negüzelll.

almışmam ne kelime.geçmişsiniz sizz.maşallah..ahh defne ahh..beceremedi bu kızımdaa:1no2:

Biz bandirmadayiz canim çok güzel bi yer bizim buralar

günaydınnn..........................
nasilsin canim fistik nasil

Teşekkür ederiz Reyhan teyzesi...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam şekerler ne kadar uzun zaman oldu buraya girmeyeli nasılda meraktayım . Ve herkesi çok ama çok özledim. İnşallah oğlum müsade ederse bugün sohbete katılmayı çok istiyorum.olumunekankayizsmile
Hafta başından beri gündüzleri gezmeklerde akşamları misafir ağırlamakla geçti. Bizde de hala bebek görmeye geliyorlar ne tuhaf. Birde bu hafta üstüste 2gün mevlüt vardı benim akrabaların. Oğlum sağolsun gezmeyi sever birtek gezerken eziyet etmez. Sayesinde bu hafta dolu dolu geçtisempatiksalakcinni
Herkesler ve melekler iyi mi azıcık geçmişe bakınayım herkesi çok ama çok merak ettim bilmiyorumkismile

Zeynepte pütürlü olayını halletti dün biraz poğça yedi mesela,muz,peynir,yumurta,ekmek içi
onlarıda güzel çiğneyip yiyor maşallah,şimdide dişi kaşınıyor herhalde benim çenemi yiyor

Aferin Esraya bugün aferinleri topladi teyzelerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…