Selam şekerler ne kadar uzun zaman oldu buraya girmeyeli nasılda meraktayım . Ve herkesi çok ama çok özledim. İnşallah oğlum müsade ederse bugün sohbete katılmayı çok istiyorum.olumunekankayizsmile
Hafta başından beri gündüzleri gezmeklerde akşamları misafir ağırlamakla geçti. Bizde de hala bebek görmeye geliyorlar ne tuhaf. Birde bu hafta üstüste 2gün mevlüt vardı benim akrabaların. Oğlum sağolsun gezmeyi sever birtek gezerken eziyet etmez. Sayesinde bu hafta dolu dolu geçtisempatiksalakcinni
Herkesler ve melekler iyi mi azıcık geçmişe bakınayım herkesi çok ama çok merak ettim bilmiyorumkismile
Biz bandirmadayiz canim çok güzel bi yer bizim buralar
nasilsin canim fistik nasil
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallaahhhh..allahım yiyen bebekleri seviyorum yaaa..benim kız küçük pütürlüye bilegeçemedimafoldumben direk kusuyo ozaman.ne yapacagım ben yaaa..
1 hafdadır benimki sevdiği şeyleri bile yemiyo ya valla hiçbişey yapası gelmiyo insanın strese giriyo resmen ..ama ben bikaç gün üstelemiyim diyom bugun kahvaltı yaptırmadım neyapsam şaşırdım hazırlamayıncada kendimi suçlu hissediyom ya yerse diyom..
ya ben enedem.hem yemez ,hem pütürlüye geçmez.offf...
sağol canım bizimki çok şükür iyi ama çok iştahsız bu aralar yemesi problem hep meme emiyo desem yeridir..
benimkide meme istiyo hep gündüz tabi...
Selam şekerler ne kadar uzun zaman oldu buraya girmeyeli nasılda meraktayım . Ve herkesi çok ama çok özledim. İnşallah oğlum müsade ederse bugün sohbete katılmayı çok istiyorum.olumunekankayizsmile
Hafta başından beri gündüzleri gezmeklerde akşamları misafir ağırlamakla geçti. Bizde de hala bebek görmeye geliyorlar ne tuhaf. Birde bu hafta üstüste 2gün mevlüt vardı benim akrabaların. Oğlum sağolsun gezmeyi sever birtek gezerken eziyet etmez. Sayesinde bu hafta dolu dolu geçtisempatiksalakcinni
Herkesler ve melekler iyi mi azıcık geçmişe bakınayım herkesi çok ama çok merak ettim bilmiyorumkismile
Aman iyi olsunda istahi gelir merak etme dönemsel bi durum diyelimsağol canım bizimki çok şükür iyi ama çok iştahsız bu aralar yemesi problem hep meme emiyo desem yeridir..
Tugbacim hosgeldin canim özletiyon kiz kendiniSelam şekerler ne kadar uzun zaman oldu buraya girmeyeli nasılda meraktayım . Ve herkesi çok ama çok özledim. İnşallah oğlum müsade ederse bugün sohbete katılmayı çok istiyorum.olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yesin yesin masallahZeynepte pütürlü olayını halletti dün biraz poğça yedi mesela,muz,peynir,yumurta,ekmek içi
onlarıda güzel çiğneyip yiyor maşallah,şimdide dişi kaşınıyor herhalde benim çenemi yiyor
Zeynepte pütürlü olayını halletti dün biraz poğça yedi mesela,muz,peynir,yumurta,ekmek içi
onlarıda güzel çiğneyip yiyor maşallah,şimdide dişi kaşınıyor herhalde benim çenemi yiyor
Aferin Esraya bugün aferinleri topladi teyzelerinden
maşallaahhhh..allahım yiyen bebekleri seviyorum yaaa..benim kız küçük pütürlüye bilegeçemedimafoldumben direk kusuyo ozaman.ne yapacagım ben yaaa..
ayni biz Aysegül Ecemde öyle agzina az bi tane gelsin hemen kusuyo eline ekmek veriyom kemiriyo geçen incir verdim eline eee yedi biraz ama yemekleri illa pütürsüz olcak yoksa yemiyo:sinifsinif:
Ebrucum Ecemde hiç bisey yemiyodu ya bende iki gün kasikla hiç bisey vermedim sadece emzirdim ondan sonra verince basladi yine yemeye
yahu reyhan yoruldum.her seferinde deniyorum.bazen korkumdan minik minik veriyorum kusuyo.böyle olmadı deyip dolu veriyorum blki göz kakarında ağzıyla hemen yutar diyorum yok yine kusuyo..blendırdan geçir yiyo.ama ben ne eyapacagım bu kızı yaa.vemmiyi çok seviyo.tama ama yeterli degil sütüm.alışması gerek artıkklmaz:
Ebrucum maşallah halletmiş Duru pütürlüyü..
Ayşegül canım bizim topikte mi okudum acaba yoksa başka bir yerde mi duydum tam hatırlamıyorum.Defne gibi pütürlüyü reddeden bebişlerde bu konuda ısrar etmek gerekiyomuş. Yani kusuyo diye vermemezlik yapmamalıymışız. Kussa da sonunda kabul etmek zorunda kalacak diye duydum ya da okudum...
Reyhancım günlerdir girmeyince birikti yazacaklarım.. Bugün aferin günümüz oldu evet...
Ayşegül dişin için geçmiş olsun canım. En sevmediğim ağrı diş ağrısıdır umarım çabuk geçer.
Eşinde mülakatı kazanmış hakkınızda hayırlısı olsun .Umarım çok daha mutlu güzel günler geçireceğiniz bir şehir çıkar. Aileni bırakıp gitmek zor gelecek elbette ama zamanla alışırsın üzülme canım.
Zeyl taşınıyormuşsun galiba sende yeni evinde daha huzurlu mutlu nice güzel günler geçirrsin inş.Eşinle ve meleklerinle tabiki
Kusura kalmayın çok fazla geçmiş var fazla okuyamıyorum . Akşam gelen giden olmazsa okumaya çalışacağım inş. :kedi:
ya ben neden korkuyorum biliyormusun.bunu alışkanlık haline getirecek diye korkuyorum.bazı çocuklar kusa kusa refleks geregi yemegi agzınaa aldımmı kusan bebekler var.çokta inat edip böyle yaparsam diyede korkuyorum.zaten bi gün bırakıyoruz.bi gün tekrardan deniyorum.ama çok zok oluyo.resmen ufacık ekmek artı yemege batırılmış ekmekle boguluyo kız yaa.gözlerinden yaş geliyo.kustuk kusacagım yapıyo.su içiriyorum onla zar zor yutuyo.ama böyle bimilorum.azgeçmedim ama çok zorlanıyorum çook.defnem çok akıllı maşallah.beni hiç üzmüyo.ama şu yemek konusunu halledersek kızım tam benim istedigim gibi.ama yemek hep bi facia.özellekle çorbalarrr:umursamaz:
misafirim geliyormuş.acil çıkmalıyım.hemde yemekli.off sinir oluyorum böyle habersiz gelenleree..byy..
Sizi bu yüzden çok seviyorum işte hemen anlıyorsunuz beniselam canım bizler iyiyiz sende bu hafta dolu dolu geçirince iyisindir heralde..
Evet canım yoğundu ev işlerimi yaptım hayatım dün gece misafirleri yolladım. Ne bulaşık bıraktım ne süpürülecek yer. Yemekte var bugün rahatım oğlum müsade ettiği sürece burdayım :lepi:hoşgeldin tubacım çok yoğun bir hafta geçirmişsin canım dinlen biraz ev işlerini sonraya bırak...
hoşbulduk tatlım Bende sizi çok özlüyorum canım ilk fırsatta buraya koştum opuyorumnanaktanTugbacim hosgeldin canim özletiyon kiz kendini
Havvaya katılıyorum alışması lazım. Banada sağlık ocağındaki hemşirem söyledi.Ebrucum maşallah halletmiş Duru pütürlüyü..
Ayşegül canım bizim topikte mi okudum acaba yoksa başka bir yerde mi duydum tam hatırlamıyorum.Defne gibi pütürlüyü reddeden bebişlerde bu konuda ısrar etmek gerekiyomuş. Yani kusuyo diye vermemezlik yapmamalıymışız. Kussa da sonunda kabul etmek zorunda kalacak diye duydum ya da okudum...
Reyhancım günlerdir girmeyince birikti yazacaklarım.. Bugün aferin günümüz oldu evet...
hoşbuldum canım geçmişe bakamdımki duysam ne dedin bacım aklinialirimsmilehoşgeldinn.bizde seni özledik kızz.senin kulakların çınlatıyodum bende.
Maşallah zeynebe afiyet şeker olsun kuşuma....
Tuğbacım az daha sabretseler de sünnete gelirlerdi ya hu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?