2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım bizler iyiyiz sende bu hafta dolu dolu geçirince iyisindir heralde..

Biz bandirmadayiz canim çok güzel bi yer bizim buralar

nasilsin canim fistik nasil

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy evet siz bandırmadaydınız dimi pardon..yerimseniben

hoşgeldin tubacım çok yoğun bir hafta geçirmişsin canım dinlen biraz ev işlerini sonraya bırak...

sağol canım bizimki çok şükür iyi ama çok iştahsız bu aralar yemesi problem hep meme emiyo desem yeridir..
Aman iyi olsunda istahi gelir merak etme dönemsel bi durum diyelim

Tugbacim hosgeldin canim özletiyon kiz kendini

Zeynepte pütürlü olayını halletti dün biraz poğça yedi mesela,muz,peynir,yumurta,ekmek içi
onlarıda güzel çiğneyip yiyor maşallah,şimdide dişi kaşınıyor herhalde benim çenemi yiyor
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yesin yesin masallah

Ebrucum maşallah halletmiş Duru pütürlüyü..
Ayşegül canım bizim topikte mi okudum acaba yoksa başka bir yerde mi duydum tam hatırlamıyorum.Defne gibi pütürlüyü reddeden bebişlerde bu konuda ısrar etmek gerekiyomuş. Yani kusuyo diye vermemezlik yapmamalıymışız. Kussa da sonunda kabul etmek zorunda kalacak diye duydum ya da okudum...
Reyhancım günlerdir girmeyince birikti yazacaklarım.. Bugün aferin günümüz oldu evet...

hoşgeldinn.bizde seni özledik kızz.senin kulakların çınlatıyodum bende.

Zeynepte pütürlü olayını halletti dün biraz poğça yedi mesela,muz,peynir,yumurta,ekmek içi
onlarıda güzel çiğneyip yiyor maşallah,şimdide dişi kaşınıyor herhalde benim çenemi yiyor

ohh maşallaaahhh..aman aman yesinn..tabi çeneni degilkaydirigubbakcemile3

Ayşegül dişin için geçmiş olsun canım. En sevmediğim ağrı diş ağrısıdır umarım çabuk geçer.
Eşinde mülakatı kazanmış hakkınızda hayırlısı olsun .Umarım çok daha mutlu güzel günler geçireceğiniz bir şehir çıkar. Aileni bırakıp gitmek zor gelecek elbette ama zamanla alışırsın üzülme canım.
Zeyl taşınıyormuşsun galiba sende yeni evinde daha huzurlu mutlu nice güzel günler geçirrsin inş.Eşinle ve meleklerinle tabiki
Kusura kalmayın çok fazla geçmiş var fazla okuyamıyorum . Akşam gelen giden olmazsa okumaya çalışacağım inş. :kedi:

ya ben neden korkuyorum biliyormusun.bunu alışkanlık haline getirecek diye korkuyorum.bazı çocuklar kusa kusa refleks geregi yemegi agzınaa aldımmı kusan bebekler var.çokta inat edip böyle yaparsam diyede korkuyorum.zaten bi gün bırakıyoruz.bi gün tekrardan deniyorum.ama çok zok oluyo.resmen ufacık ekmek artı yemege batırılmış ekmekle boguluyo kız yaa.gözlerinden yaş geliyo.kustuk kusacagım yapıyo.su içiriyorum onla zar zor yutuyo.ama böyle bimilorum.azgeçmedim ama çok zorlanıyorum çook.defnem çok akıllı maşallah.beni hiç üzmüyo.ama şu yemek konusunu halledersek kızım tam benim istedigim gibi.ama yemek hep bi facia.özellekle çorbalarrr:umursamaz:

tuba benim adama urfayı seç diyom.madem illa dogu görevimiz var urfagüzeldir diyom.bilmiyorum diyo..nasıl bacım oralar..ucuzmu ev kiraları,giyim kuşam,anlat bacı..

misafirim geliyormuş.acil çıkmalıyım.hemde yemekli.off sinir oluyorum böyle habersiz gelenleree..byy..

Ayşegül biz Gaziantepte kalmıştık ilkokulda okurdan ben. Çok güzel yerdi. Urfa da onun dibi zaten ora da güzeldir. Ama Antep Urfa dan daha gelişmiş sanırım o zaman öyle diyodu babam

doktor ne diyo peki neyapman gerekiyomuş bu konuda birde yemek yedirirken 1 kaşık yemek arkasından hemen 1 kaşık su versen kayar gider belki..mesela şehriyeli çorbayı yiyomu..

selam canım bizler iyiyiz sende bu hafta dolu dolu geçirince iyisindir heralde..
Sizi bu yüzden çok seviyorum işte hemen anlıyorsunuz beni Çok şükür içim açıldı şu son dönemdeki gerginliklerden sonra herşey düzeldi artık. Gariptirki evde örümcek olmayınca eşimin ailesi bana melek oluyor ama o bizdeyse ayrımcılık yapılıyor.
Tabi ben gelinim ya o kızları bütün işleri üstüme yıkmak istiyorlar o gidince melek gibiler valla oyüzden bir daha gelmesin diyorum kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin tubacım çok yoğun bir hafta geçirmişsin canım dinlen biraz ev işlerini sonraya bırak...
Evet canım yoğundu ev işlerimi yaptım hayatım dün gece misafirleri yolladım. Ne bulaşık bıraktım ne süpürülecek yer. Yemekte var bugün rahatım oğlum müsade ettiği sürece burdayım :lepi:

Tugbacim hosgeldin canim özletiyon kiz kendini
hoşbulduk tatlım Bende sizi çok özlüyorum canım ilk fırsatta buraya koştum opuyorumnanaktan
Havvaya katılıyorum alışması lazım. Banada sağlık ocağındaki hemşirem söyledi.
Mikser yada blendir kullanma çorbalarda pütürlüye alışsın dedi. Hatta ekmek içi koyda daha doyurucu olsun diyor. Birde pirinç çorbası içir hem doyurucu hemde pütürlüye alışması için en ideali oymuş . Çok şükür benim kuzum çıkarmadı. Sadece kaşığı çok doldurunca çıkarıyor az az yiyor ama sonuçta yiyor bende ona göre davranıyorum

hoşgeldinn.bizde seni özledik kızz.senin kulakların çınlatıyodum bende.
hoşbuldum canım geçmişe bakamdımki duysam ne dedin bacım aklinialirimsmile
Maşallah zeynebe afiyet şeker olsun kuşuma....
Tuğbacım az daha sabretseler de sünnete gelirlerdi ya hu...

Evet canım ya çocuk kocaman oldu daha yeni geliyorlar. Bu hafta karlıyız ama bir montumuz oldu çok cici bişey. Birde söylemesi ayıp altın geldi . Onun için afettim onları :roflol::roflol::roflol:

Evde isler duruyo ben buraya kosuyom :))
çamasirlar toplancak yenisi serilcek Eceme çorba yapcam (bugün sehriye çorbasi yapcam kizima)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…