bilmiyorum ki
zaten 2 aydır zırt pırt uyanıyodu,ama son 1-2 haftadır hiç uyumuyo desem yeridir.
gündüz de çok yatmaz.
öğleden önce 1 saat
öğleden sonra 1 - hadi en çok 2 saat...
pilim bitmiş durumda,bakalım...
aynen öyle ebru.
tahammül sınırımın sonundayım. ersin de öyle.
zırt pırt takışıyoruz uykusuzluktan sebep.
umarım bu işe yarar...
film konusunda yardımcı olayım,bizim evde 2000 filmlik geniş bir arşiv var :)
ne tür seversiniz?
Zeynepçim bence diş hazırlığı yapıyor olabilir. Esra da çok huzursuzdu o zamanlar.
Benzer bir şurubu annem bize de verirdi ilkokula giderken. Adı Backtrim miydi neydi.Ben çok iştahsızdım çünkü. Çok tatlı bir uyku yapardı saat sekiz dedi mi sızardım hemen
ne demek ayıpsınKız zeynep iki dakka da okumuşun bütün forumu he herkeşe yetiştin maşallahalkisalkisalkis
Canım bu bırakmaya çalıştığım 5 gün emzirmedim,tekrar başladım üç gün önce valla yapıştı eskisi gibi memeye..Nasip bakalım o günler ne göstercek..En azından kendisi istemedi derim vicdanım rahat olur öyle bişey olursa da deymi şekerimyerimseniben
Bu İpek kızın bi derdi var ama ney Toprakta bi ara çok kötü olmuştu gece bi ay felan sebebi sıcaklardı,gerçekten sıcaklar dinince tekrar uyumaya başladı.Ama İpekböcüğü epeydir böyle..
Peki canım bi buçuk saat filan uyanık kaldığı oluyor anlattığına göre,o süreçte napıyor ağlıyor mu?
macera olur korku dışında hepsi olabilir korku da mesela testere gibi gerilim olabilir mesela.böyle acıklı olabilir mesela kelebek etkisi akıl oyunları gibi değişik konulu olabilir,esaretin bedeli gibi sonunda vay be diyebileceğim filmler çok hoşuma gidiyo..
Zeynepçim gündüzleri sana olan ilgisi nasıl. Yani tek başına zaman geçiriyo mu? yoksa sürekli seni yanında mı istiyo.
Sabiha Paktuna nın kitabında tam böyle bir örnek var da ccevabına göre öyle bi şey mi değil mi onu söylüycem. Psikolog dr. gibi yazmışım da açıklama yapmak gereği duydumbilmiyorumkismile
bilmiyorum ki
zaten 2 aydır zırt pırt uyanıyodu,ama son 1-2 haftadır hiç uyumuyo desem yeridir.
gündüz de çok yatmaz.
öğleden önce 1 saat
öğleden sonra 1 - hadi en çok 2 saat...
pilim bitmiş durumda,bakalım...
Beni mi düşünüyordum yoksa canım benim kaydirigubbakcemile3Ebru yazacağıma Tuba yazmışım
yok kız aşkolsun,ilgileniyorsun Allah razı olsun...
normal diyeyim. bazen birlikte yatakta oyunlar oynuyoruz,sarılıp koklaşıp öpüşüyoruz. bazen o yürütecinde takılıyor ben evde işime bakıyorum.
dengeli yani,beraber zamanda geçiriyoruz,yalnız oynadığıda oluyor. ama yalnız oynadığı zamanlar daha az.
genelde yakamda diyeyim...
ama şöyle de bişey var,babanesine bıraktığımda (görüşmelere falan giderken) o zaman arkamdan ağlamıyor,duruyor.
Yatakta beraber oynamayın bi süre canm. İkisini birbiriyle ilişkiilendirmiş olabilir.
Sana bağlılık süreci geçiriyo zannımca. Senin yapman gereken kitapların dediğince, onun kendi başına daha fazla zaman geçirmesini sağlamak. Bunun için sen odada yokken onunla konuşabilirsin, sesini duysun. Yavaş yavaş yalnız geçirdiği süreleri arttırabilirsin. Oyuncak sepetini önüne koyabilirsin kendi boşaltsın. Oyalansın yani.
Sen odada yokken elektrik süpürgesi vs gibi ses çıkarak makineleri çalıştırma. Onları çelıştırırken İpeği de yanına al. bunlardan korkuyor olabilir. Nasıl uyutuyorsun bilmiyorum ama ayaklarında sallamayı dene. Seni daha iyi hisseder. O uyurken yatağına senin kokunu taşıyan bir giysini koyabilirsin.
İlla ki birlikte yatmak istiyorsa onun odasında beraber uyuyun. Yanlış hatırlamıyorsam çekyat var odasında diyodun. Aklıma gelenler, daha doğrusu kitaplardan aklımda kalanlar bunlar...
Bir de onun bakımını mutlaka sen yap eşin ya da bir başkası yapmasın. Eşin yardım etmek istiyosa ev işlerinde yardım etsin sana...
ne demek ayıpsın
bazen ağlıyor, bazen ağlamıyor yatakta ayaklarıyla pat pat vuruyor,bazen inildiyor,bazen emiyor,çoğunlukla ağlama modunda ama...
di caprio nun son filmi güzel " inception"
ata demirer "neşeli hayat" güzel
"twilight" serisini izlediniz mi,onlar da güzel
komedi olarak "zohan" var ben stiller oynuyor
sandra bullock "the proposal" da komedi ve güzel -tatlicadiarzu-
kızlar bi de Sabiha Paktuna nın Anne işte kitabını çalışan çalışmayan bütün anneler okumalı. O kadar güzel bilgiler var ki içinde. Ben bi de Zeynepin dediği Freud lu adı olan kitabı da alacağım. Adını bilmeden nasıl alacaksam. Geçmişe bakayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?