2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim dün tam gezmeden döndüm eve girmek üzereydim. Bizim evin kapısında kurye vardı. Milupadan paket gelmiş biraz geç kaldı ama geldiiiiizemuszemus

kızlar eşim mulakatı kazandı(yanlış istihbarat aldım yani kaydirigubbakcemile3) eee alanyada son bir ayımız kaldı:gitme:
tebrik ederim canım hakkınızda hayırlısı olsun..

çok etkilendim çok duygulandım çok ağladım okurken..belki de ben emziremedim diye..bilemiyorum..annelik ne mukaddes bir duygu ya Rabbim..inşallah planladığın gibi gelişir herşey canım..

Burçincim yaaa emziremeyen anneler üzülür diye pek girmek istememiştim aslında bu konuya ama saolasın güzel dileklerin için canım
Benikilerde ikiz sayılır yardımcı olursun artıkın kız banayerimseniben

Bende primanın aktifbebesinden çok memnumun demek herkes memnun

Zeynepcim ay insallah düzene girer Ipegin uykulari tabi bizimkide insallah
Kolay degil tabi sizin içnde o uyudukça uyu sende canim birak is yapmayi kendini düsün azcik

Özlemcim ikiz paket 72 li sanırım..
Tubiş ne paketi kız.Ne var içinde..
sana gelmedi mi canım. Tek kullanımlık 2 paket gece maması. Niveanın ıslak mendili. pişik kremi ,şampuanı tabi tanıtım amaçlı olanlarından minnacık hepside. Yine indirim kartı var tansaş ve migrosta geçiyor ya . Aşılarla ilgili broşürler ,bebek beslenmesiyle ilgili kitapçıklar ,milupa mamalarının tanıtım kartları birde buzdolabına yapışan bir tablo var tatlım
ikiz paket 14.90 tl

ben molfikse geçtim çok şükür sıkıntımız yok şimdilik memnunum
Bİrde bizim burda Kipada 74lü paket var ikili toplamda 148 adet oluyor kampanyada 30 tlye alıyorum

Bende çamislarimi hallettim Ecemin çorbasini yaptim yedirdim bende karnimi doyurdum oh simdi babamizi bekliyoruz

Ay ne kadar karışık şu bez işi ya. neden böyle abidik gubidik sayılarda koyuyolar ki. Yani ellili yap neden 48, yada 70 li yap neden 72 yada 74

bizde bugun makete gidecektik ama carfour bayrampaşadaki çok kalabalık oluyo fulyada real var bomboş ve realin de fiyatları uygun oluyo gibi gerçi ben pek bi takip etmem ama sizler nerden alışveriş yaspıyonuz genelde..

Bu arada Ebru,Tuğba,Reyhan kızlar çok saolun destekleriniz için çok duygulanıyorum yasenağlama

Ya bu arada biri mont mu almış?
Bizde mont alcaz ama nerden ve nasıl bişe alcaz karar veremiyorum..
Halam dedi bu sene giydiğini seneye de giyer,ikinci yılda gelişimleri şimdiki gibi hızlı olmaz diyo
Hem yağmurda geçirmemesi lazım dimi kızlar..Ya dışı naylon gibi olunca da hoşuma gitmiyor ya nasıl bişey alsak var mı fikri olan şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…