bizde bugun makete gidecektik ama carfour bayrampaşadaki çok kalabalık oluyo fulyada real var bomboş ve realin de fiyatları uygun oluyo gibi gerçi ben pek bi takip etmem ama sizler nerden alışveriş yaspıyonuz genelde..
Bu arada Ebru,Tuğba,Reyhan kızlar çok saolun destekleriniz için çok duygulanıyorum yasenağlama
Ya bu arada biri mont mu almış?
Bizde mont alcaz ama nerden ve nasıl bişe alcaz karar veremiyorum..
Halam dedi bu sene giydiğini seneye de giyer,ikinci yılda gelişimleri şimdiki gibi hızlı olmaz diyo
Hem yağmurda geçirmemesi lazım dimi kızlar..Ya dışı naylon gibi olunca da hoşuma gitmiyor ya nasıl bişey alsak var mı fikri olan şekerler
Kahvaltı dedin de aklıma geldi Özlem. esra hiç kahvaltı sevmezdi. Karıştırarak veriyordum. Bir de ayrı ayrı vereyim dedim. Aman bi yedi ki sormayın. Meğer karışık tatları sevmiyomuş bizim kız. Anası kılıklı şey opuyorumnanaktan
Peynir pekmez yumurta sarısı anne sütü bebe bisküvisi karıştırıp muhallebi kıvamında yapıyodum yemiyodu canım. Bi de tatlıyı sevmiyo onu anladım şimdi bebe bisküvisi yerine bebek ekmeği kullanıyorum. İyi yiyo maşallah. AMA kahvaltıda ekmek de vermiyom. İYediği kadar üstüne süt
Kahvaltı dedin de aklıma geldi Özlem. esra hiç kahvaltı sevmezdi. Karıştırarak veriyordum. Bir de ayrı ayrı vereyim dedim. Aman bi yedi ki sormayın. Meğer karışık tatları sevmiyomuş bizim kız. Anası kılıklı şey opuyorumnanaktan
Carrefur da indirimdeki bez 48 liymiş
Oh ne güzel işte maşallah Esrapatimuyayerimseniben
Bizimki de bayılıyor kahvaltıya ne vereceğim diye merakından çıldırıyor böyle.Hiç yemedi bizimki bulamaç kahvaltı,başladığımızdan beri hep tek tek yiyor.
Bide bi ondan bi bundan verdiğimiz zaman bebek merak ediyor acaba şimdi ne vercek diye,açıyor kuş gibi ağzını..O zaman sevmediği şeyleri de sokabiliyosun arada ağzına kaydirigubbakcemile3
Mesela çorba ya da sebze yemeği verirken,ince rendeden geçircen salatalığı cacık yapcan..Bi ondan bi ondan daha hevesli yer bence
Ben Topraka özel yapıyorum yemekleri ama,yine de temel mantığım şu ben olsam nasıl severdim..Bazen cacık,bazen ayran,komposto illla bişey yapıyorum yanına atıştırmalık,kolay yesin diye..Geçen kapak haşlayıp onu yoğurtladım kıymalı patetesin yanına..Kendimde yiyemem çünkü sofradan tek bişeyi yiyip kalkamam.Yalnızken bile sofra kurarım kendime:roflol:
canım şimdi yumurtayı peyniri pekmezi ayrı yediriyon çok kuru gelmiyomu ekmeği nasıl veriyon..?
ohhh bende kendimize kabak yemeği yaptım nohutlu ondan ayırdım duruyada nohut çok gaz yaparmıki?
Oh ne güzel işte maşallah Esrapatimuyayerimseniben
Bizimki de bayılıyor kahvaltıya ne vereceğim diye merakından çıldırıyor böyle.Hiç yemedi bizimki bulamaç kahvaltı,başladığımızdan beri hep tek tek yiyor.
Bide bi ondan bi bundan verdiğimiz zaman bebek merak ediyor acaba şimdi ne vercek diye,açıyor kuş gibi ağzını..O zaman sevmediği şeyleri de sokabiliyosun arada ağzına kaydirigubbakcemile3
Mesela çorba ya da sebze yemeği verirken,ince rendeden geçircen salatalığı cacık yapcan..Bi ondan bi ondan daha hevesli yer bence
Ben Topraka özel yapıyorum yemekleri ama,yine de temel mantığım şu ben olsam nasıl severdim..Bazen cacık,bazen ayran,komposto illla bişey yapıyorum yanına atıştırmalık,kolay yesin diye..Geçen kapak haşlayıp onu yoğurtladım kıymalı patetesin yanına..Kendimde yiyemem çünkü sofradan tek bişeyi yiyip kalkamam.Yalnızken bile sofra kurarım kendime:roflol:
Ebru yumurtayla ekmeği vercen, ıhlamur,meyve suyu ya da süt vercen arkadasından hemen kaşıkla,zaten yumuşaık bişe yumurta ekmek desen eriyo ağzına sıvı girince
internetde ikiz paket yazıyo ama..
ohhh bende kendimize kabak yemeği yaptım nohutlu ondan ayırdım duruyada nohut çok gaz yaparmıki?
Benim kuzu yaptığım çorbayı beğenemedi galiba yada karnı tok yarısını ancak yedi:dilcikar:
Artık gaz yapmaz herhalde gızbilmiyorumkismile
Bilmiyorum yine de bişe demiyim şimdi biz gaz sıkıntısı yaşamadık bilmiyorum o yüzden herşeyi veriyorum çoktandır..
Nohutlu kabak nasıl oluyo kıs anlat bakem ben onu hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?