Çorbayla yoğurdu beraber veriyorum ben de canım. Dediğin gibi şimdi sırada ne var diye merakla yiyo. Ağzını da nasıl açıyo görcen.. Ama cacık iyi fikir deneyeyim ben de...Kahvaltıya başka ne ekleyebilirim ki. Kuru meyve eklesem küçük küçük doğrayıp olur mu acaba
En son kabağı koyyon herhaldeönce kuşbaşı eti hafif pişiriyon soğanı kavuruyon biber domates ve kabaklar küp küp oluyo böyle biraz çeviriyon biraz salça koyuyon suyunu koyuyon pişiyo bi yandanda nohutları haşlıyon haşlanmış nohutları yemeğin içine karıştırıyon ve baharta olarak tuz,nane,limon tuzu,pul biber koyuyon bu arada diş diş halinde sarımsakda koyuluyo.böyle acılı ekşili bişey oluyo.benim annem adanalıdır onlar yapar eğer içine mantıda koyarsan yüksek çorbası dedikleri oluyo.
kızlar çocuk için komposto nasıl yapılıyo?Kahvalyıda pekmezle dönüşümlü çilek reçeli de veriyom ben. Organik çilek. Annem bahçeye ekmişti. Onları toplayıp reçel yapmış. Yiyo maşallah..Kuru üzüm, kürü kayısı vs. ekleyeyim kahvaltısına.
Afiyet olsun kuzuya bende salata suyu verdim mi benim sıpada bayılıyor. Hele domates suyuna ekmek koy kuş gibi açıyor ağzını .Denedim çok şükür alerji yapmıyorBize yayla çorbası yapmıştım Esra ya da ondan ayırdım küçük bir kase yedi. İçine de bebek ekmeği doğradım.
Salataların suyuna da ekmek bandırıp veriyorum ben. Zeytinyağı ve limon ohhhsositososito
cokacimcoookcokacimcoook lezzetli bir tarife benziyor denemek lazım sağol canım insan değişik tatlar arıyor hergün aynı hergün aynı bıktık gerçektenönce kuşbaşı eti hafif pişiriyon soğanı kavuruyon biber domates ve kabaklar küp küp oluyo böyle biraz çeviriyon biraz salça koyuyon suyunu koyuyon pişiyo bi yandanda nohutları haşlıyon haşlanmış nohutları yemeğin içine karıştırıyon ve baharta olarak tuz,nane,limon tuzu,pul biber koyuyon bu arada diş diş halinde sarımsakda koyuluyo.böyle acılı ekşili bişey oluyo.benim annem adanalıdır onlar yapar eğer içine mantıda koyarsan yüksek çorbası dedikleri oluyo.
Tubacım afiyet olsun güzel güzel kokuları geldi valla burnuma. Acıktım sanırım atıştırayım bi şeyler
Ay ne bileyim canım ya. Dr mümkün olduğunca sütünü içsin dedi. Ondan. Tam buğday falan mı veriyon normal ekmek mi
kızlar çocuk için komposto nasıl yapılıyo?
Kuru erik üzümle yaptım en son..Herşeyi koyabilirsin canım..Ama üzüm koysan mutlaka iyi olur o da şeker varya azcık şeker koysanda yetiyor..
Tuğba bende verdim domates alerji yapmadı.kaydirigubbakcemile3
Ondan veriyom arada çaktırmayerimseniben
Ne özürü aşkolsun canım anladım ben zaten yorgunsun tabi hem okul hem ev hem çocuk. Okulda ilk hafta eminim çok yoğun geçmiştir. Ben evdeyken bile bazen ev işlerine yetişemiyorum .Özür dilerim Tubacım valla ikidir aklımda sen vardın. Acaba afiyet olsun yazdım mı mertkana di ye düşünüyodum. Resmi bi de flaşsız çekseymişiz daha güzel olacakmış .
Kuru erik üzümle yaptım en son..Herşeyi koyabilirsin canım..Ama üzüm koysan mutlaka iyi olur o da şeker varya azcık şeker koysanda yetiyor..
Tuğba bende verdim domates alerji yapmadı.kaydirigubbakcemile3
Ondan veriyom arada çaktırmayerimseniben
Kızlar Esra kalktı biz bi LCW ye gidelim ana kız bi bakalım son trendlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?