2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yüksek değil yüksük çorbası bu arada..benin annem adana babam diyarbakırlı o yüzden güneydoğu yemeklerini çok severim..

Kuru meyveyi akşamdan ıslayıp veriyorlar galiba ccanım.Ben siyah üzümden reçel yaptım onun meyvelerini veriyorum.Dutla çilekte annem vermişti değişik değişik veriyorum.Bi de her sabah ceviz ezmesi veriyorum farklı olarak..
He bi de bazen ekmeye tereyağı,reçel sürüyorum..Bunu her zaman vermiyorum çok seviyo bizim topikkaydirigubbakcemile3
Ama ekmek veriyorum az az..Mesela peyniri ekmekle veriyorum.Çok hareketlendiler Havvacım ya enerjiye ihtiyaçları var diye düşünüyorum..Bi de kahvaltı bu ekmeksiz olur mu kaydirigubbakcemile3

Kahvalyıda pekmezle dönüşümlü çilek reçeli de veriyom ben. Organik çilek. Annem bahçeye ekmişti. Onları toplayıp reçel yapmış. Yiyo maşallah..Kuru üzüm, kürü kayısı vs. ekleyeyim kahvaltısına.

En son kabağı koyyon herhalde
Amaaaaan çok lezzetli bişe olur kız bu bende mi yapsam akşamakaydirigubbakcemile3
Zaten adanalılar çok güzel yemek yapıyor yaf ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden canım

Afiyet olsun kuzuya bende salata suyu verdim mi benim sıpada bayılıyor. Hele domates suyuna ekmek koy kuş gibi açıyor ağzını .Denedim çok şükür alerji yapmıyor

cokacimcoookcokacimcoook lezzetli bir tarife benziyor denemek lazım sağol canım insan değişik tatlar arıyor hergün aynı hergün aynı bıktık gerçekten

Tubacım afiyet olsun güzel güzel kokuları geldi valla burnuma. Acıktım sanırım atıştırayım bi şeyler

Yine karıştırdın canım bugün beni ne çok andın kaydirigubbakcemile3
Bu arada Esraya 41 kere maşallah avatardaki resmi çok tatlı gel beni ye diyor opuyorumnanaktan

Özür dilerim Tubacım valla ikidir aklımda sen vardın. Acaba afiyet olsun yazdım mı mertkana di ye düşünüyodum. Resmi bi de flaşsız çekseymişiz daha güzel olacakmış .

kızlar çocuk için komposto nasıl yapılıyo?

Kuru erik üzümle yaptım en son..Herşeyi koyabilirsin canım..Ama üzüm koysan mutlaka iyi olur o da şeker varya azcık şeker koysanda yetiyor..

Tuğba bende verdim domates alerji yapmadı.kaydirigubbakcemile3
Ondan veriyom arada çaktırmayerimseniben

bende veriyom domates çok seviyo meme emer gibi emiyo ..

Özür dilerim Tubacım valla ikidir aklımda sen vardın. Acaba afiyet olsun yazdım mı mertkana di ye düşünüyodum. Resmi bi de flaşsız çekseymişiz daha güzel olacakmış .
Ne özürü aşkolsun canım anladım ben zaten yorgunsun tabi hem okul hem ev hem çocuk. Okulda ilk hafta eminim çok yoğun geçmiştir. Ben evdeyken bile bazen ev işlerine yetişemiyorum .
Çalışınca dahada zor oluyordur helede çocukla. Ben işi bırakmak zorunda kaldım mesela:sinifsinif:

Bende bende hergün versem yicekte yinede sık vermiyorum. Ama çorbalarına mutlaka koyuyorum daha iştahlı yiyor

Kuzucuğum gerçekten tok meme vereyim dedim ağzına alır almaz yüzünü buruşturdu. Aç olsa hemen yapışırdı. Bende çorbamı beğenmedi sanmıştım :roflol:

Ebrucum canım bende daha hiç yapmadım komposto. Biz malesef çorba yoğurt meyve kahvaltı yiyoruz sadece. Bazen muhallebi yapayım diyorum daha onuda yapmadım çok tembelim çok :tomato:

Havvacım güle güle gidin gezin bol bol alışveriş yapın canım opuyorumnanaktan

hadi size iyi alışverişler bende takıldım valla buguın buraya eşimde çıkmış geliyomuş zaten iyi hafta sonları herkeze...

Bende gideyimde şu sıpayı yıkayıp uyutayım hiçte uyuyacak hali yok valla
Yürüteçe koymuştum nerdeyse sehpadaki vazoyu tepesine düşürüyordu son anda yakaladım. Şimdide TV sehbasına dadandı nerdeyse vcd yi düşürecek . Acilen plazma almamız lazım korkuyorum valla
gitgide yaramazlaşıyorlar.
Hepinizi ve melekleri kocaman öpüyoruz Şeniz

kızlar acil bi sorum var...
ipeğin damağında çizik gibi bişey var.
alttan 2 dişin çıkıcağı yerde üst kısmında beyaz çizikler olmuşmuş.
bu diş çıkarıcağının göstergesi mi?
dişlerinin olduğu yer baya belirginleşmişti,böyle sanki dişler damağın içindeymiş gibi oluyodu güldüğünde falan,bugün de farkettim ki çizikler olmuş üst ksmında beyaz beyaz.
tüm bu huysuzluk bundan mı acaba offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…