herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
arkadaşım geçmiş olsun öncelikle benim de doktorum yokken ben de başka bi doktora gitmiştim ve bebeğimin beyninde kist olduğunu söylemişti.. korkulacak bişi değil beyin geliştikçe kaybolur demişti. sonra kendi doktoruma gittim kist falan yoktu.. artık kayboldu mu yoksa hiç mi yoktu bilemiyorum.. arkadaşın boşuna kendini üzmesin başka bi doktora daha gitsin renkli ultrason var ayrıntılı ultrason onu çektirsin.. renli dopler deniliyor..
geçmiş olsun arkadaşım..
evet,patladı bile dişimiz :) ama yine de uyumadık gece...evet zeynepçim daha önce de değim gibi dişten hayırlı olsun valla
canım bence de renki doopler çektirsinherkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
aşkolsun sana kızarmıyız hele bennnnnn opuyorumnanaktankızlar hepinize iyi geceler.
aranıza çok katılamıyorum şu aralar, geçmişi de okuyamadım,2 sayfacık okuyabildim. ipeğe üzüldüm. spraktini kardeşim içmişti horul horul uyutuyordu, sarı bi kutusu vardı, inşallah fayda görür. uykusuzluk çokk zor seni çok iyi anlayabiliyorum zeynepçim.
naz da zırt pırt mızlıyo gece. mama veriyorum bi iki çekiyo ittiriyo, açlıktan değil uyanması,alıp sallıyorum uyuyo. uyanası geliyo herhalde anlayamıyorum. göz kapaklarımı kaldırmak çokk zor oluyor. hele bide şimdi emeklemeye başlasınlar siz o zaman görün..
Allahımmmm bi bakıyorum taşa gitmiş oturmuş, bi bakıyorum düşmüş ağlıyo, yerime oturmak çok zor gün içinde. bide gündüz çok uyuyan naz gitti, uyumak istemeyen naz geldi.
evin işleri, onun bakımı beslenmesi derken kendime ayırdığım vakit 0 a indi. kaşlarımı alıcam diyodum ya zor bela aldım hemencecik dün.
Kesinlikle şikayet etmiyorum, Allah yokluklarını göstermesin, onun yaramazlıkları olmasaydı napardım buralarda bilmiyorum, ama anneliğin zor yanlarını paylaşıyoruz.
gündüz o uyurken yatayım kestireyim biraz diyorum, ama makinaya çamaşır atılacak oluyo, ütü oluyo, yemek yapılması gerekiyo, e evde her iş kadına bakıyor. bazen feleğimi şaşırıyorum.
o yüzden buraya sizler kadar çok fazla vakit ayıramıyorum.. yazıp kalkmak ta olmuyo hemern. topluca yazıyorum sonra bana gelen yorumlara bakıyorum. kısaca bebekler nasıl iyimi onları okuyorum.
benden bööleee.. günlerim sabah 7 yada 7 buçukta uyanıp nazı oyalamak, 2-3 saat sonra onu tekrar uyutmak, o ara kahvaltımı yapmak, uyanınca o arabasında dururken evi toparlamak, öğleden sonra çorba içirme çabaları, yemek-sofra, bulaşık vs.. bunlarla geçiyor. dizilerden sadece fatmagüle bakabiliyorum. şuanda en büyük lüksüm o. :))
o yüzden bana kızmayın. mümkün olabildiğince girmeye çalşıyorum. sizlerden kopmuyorum..
öpüldünüzz..
benim günüm güzel geçti, bugün sabah kızlar geldi,gülşah,rüveyda ve hacer. hacer gelmeyecekti ama ankaraya 2 de gideceklermiş o da çıktı geldi,süper oldu.
elif çok büyümüş, çok tatlı olmuş..annesi şarkı söylüyo, o da hemen sallanmaya başlıyo..ecenaz da çok güzel uzamış..melis'in 2 tane incisini gördük..çok tatlılardı,maşallah hepsine.
resim yok ama bende. zaten burak sağolsun ilk zaman vızırdadı durdu,kızlar aç kalacaktı nerdeyse :) sonra uyudu da biz de rahatca yedik,içtik,sohbet ettik..
sonra hacer gitti, biz de alışverişe çıktık..oğluma erkek kilotlu çorabı aldım.artık babamız kız çorabı giydirme giyemeyecek :)
akşam da uzun zamandır görüşmediğimiz arkadaşlarımız vardı, onlarla yemeğe çıktık..
güzel bi gündü..
evet,patladı bile dişimiz :) ama yine de uyumadık gece...
canım bence de renki doopler çektirsin
kendi doktoruyla bi görüşsün derim. başka doktora bel bağlamasın... çoğu üçkağıt oluyor...
geçmiş olsun.
aşkolsun sana kızarmıyız hele bennnnnn opuyorumnanaktan
özledik sadece sohbetini,muhabbetini...
naz iyi olsunda,sende iyi ol da gerisi boş arkadaşım. tırtıl gibi gezsin,sende dolan peşinde.
eeee kimse bize gül bahçesi vaadetmedi dimi ama :)
burak etti ediceğini demek size :)
kıskandık bilesiniz,tez elden resim istiyoruz :)
ne güzel oluyo bu buluşmalar değil mi. beni sizden başka anlayan zaten yok,bide birinizle konuşunca resmen ferahlıyorum...
bu arada günaydın kızlar.
DÜN İLK DİŞİMİZ PATLADI :)
o çizik dediğim yer. gece diş jeli sürüyodum elime bi pütür geldi. çay kaşığıyla tık tık yaptım,aaa o da ne,ses çıkıyor :)
daha görünen bariz bişey yok ama çıt çıt sesi geliyor,elime de geliyor. kaç güne tamamen çıkıyor bu dişler peki? hemen yanındaki yerdede çzik var,ordanda bekliyorum bi tane.
dişimiz patladı ama,gece uyuduk mu sizce? hayırrrrrrrrr
o şurubu almaktan şimdilik vazgeçtim. dayanabildiğim kadar dayanıcam. bıçak kemiğe dayansın öyle alıcam...
hafif bi ateşimiz var. popodan 38.2 çıktı. dişten sanırım. gece yine yanımızda yattı,saat başı ağlayarak uyandı,meme verdim sakinleşti,uyudu.
ne zormuş bu diş ya.
2 aydır telef olduk resmen!
ah anacım ah,böyle mi büyüdük hepimizanaların değeri pahabiçilemez gerçekten...
11 gibi arkadaşlar gelicek kahvaltıya. 2 aylık bebişleri var onlarında...
uzuuun bi gün olucak yine.
hepinizi seviyorummm opuyorumnanaktan
zeynep bizimde dişimiz çıktı seni okuyunca bende bi bakım dedim çıt çıt ediyo bardakda oturdum ağlıyom şimdi...
bu saatte hiç görmezdik seni ne işin var derseniz, ayşegülleri tayin işini merak etmiştim, eşini tebrik ediyorum ben de..hakkınızda hayırlısı böyleymiş demekki bacım, hayırlı olsun..hangi şehirleri düşünüyorsunuz, urfadan başka? gayseriii,gayseriiii
özlem anlattıkların olağan üstü bişey. bu nasıl bi mucize yarabbim. sonuçta ikisi de büyüyecek. hangi ayda iseler o ayın ihtiyaçına göre sütün içeriği değişecek..hey Allah'ım,ne büyüksün !
bebeğin ayına göre anne sütünün üretildiğini duymuştum, demek bu tükrük ile oluyor. şimdi de aklıma şöyle bi soru geldi, süt sağanların sütleri o zaman bu dengede olmuyor mu?
niye dersen, ben anne sütün bırakıp, mamaya başladıktan sonra, burak'ın daha iyi geliştiğini ve daha az(nerdeyse hiç) hastalandığını düşünüyorum.herkesin sütü farklıdı elbette ama mamanın benim sütümden daha kaliteli olduğunu düşünmüştüm durum böyle olunca. sonra da saçmaladığımı düşünmüştüm, şimdi bu tükrük olayını düşününce, ben hep sağdım sütümü, günde 1-2 defa emzirdim..
slm kızlar..naber ...annlerdeydim..
bugünde direksiyon sınavım vardı..girdk..
kazanmışım çok şükürrrrrrrr....bitttiiiiiiiiiii...
sonrada alışverişe gittk annmlerle..şimdide eve geldik..
uykum var yatıcam..kocişe şutladım sıpaları...byeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?