Ooo pazar pazar ne güzel haberler var hayırlı olsun canım ehliyetin,şahsi ruhsatlar alman dileğiyleyerimseniben
Benim kocamda ev bakıyor harıl harıl..İnşallah bizim için de hayırlı bir pazar olur.
ZEYNEP ve EBRU dişleriniz hayırlı olsun maşallah miniklere
SİBEL ehliyetin hayırlı olsun cnaım seninde güle güle kazasız belasız günlerde kullan inş
C.tesi sabah HÜLYA teyzemize gittik...rüveyda ve hacer teyzelerimizde geldi kızm arkadaşlarıyla buluştu uzun bi süreden sonra:)erken saatlerde başlayan buluşmamız akşam üzeri çarşıda alışverişte son buldu...
herşey çok güzeldi çok keyifli zaman geçirdik...tşk ediyoruz hülyacıma...
minikleri sormayın gitsin hepsi birbirinde tatlı anlatmaya gerek yok zaten...kocamaaaannn bi maşallah hepsine
teşekkürler kızlar..üstümden bi yük kalktı sanki...darısı olmayanlara...inş en kısa zamanda bide araba çekerim altıma ohhhhhh deymeyin keyfime....
zeynepçim ebrucum hayırlı oplsun canım dişlreriniz ay ebru ağplattın beni..
bizimde anne annemiz ve dedemiz yollda onun heycanı var bizdede...
sibelcim ben gaziantebi gezdim çok güzel bir yer gerçekten ben bayıldım hele o caddeler kocaman 10 kişi yan yana rahat yürür çok düzenli bi şehir.halamın kızı oraya gelin gelmişti ona gelmiştik karataşta oturuyordu ve evler çok güzel inanılmaz büyük
incilenen bebişlerin gözü aydın daim olsun inş.
sibelcim hayırlı olsun ehliyetin canım
kayseri buluşması resim bekliyoruz bende esmanın oğlu emir kaan ve kızımn buluşma resimlerini bir ara ekleyeyim
herkese iyi geceler çok öptükkk
kızlar size sürprizim varr....
bizde incilendik..................
belirgin bi şekilde elime deyiyo dişimiz......
çok mutluyummmmmmmmm:teytey:
günaydın kızlar,
burakcım hosgeldin teyzem incililer kulubüne.
zeynepcim işin çok zor valla. ne akıl versem bilmiyorum ki, benim doktorum 6. aydan sonra aglayarak uyanabilir demişti Doruk için ama dorukta olmadı böyle bisey. bence ipektekide normal ama nasıl bir önlem almak lazım bilemedim. gündüzleri uyutmasan biraz şöyle temiz havada falan dolassanız faydası olurmu acaba. şimdi hastaysa o yüzdende uyumuyor olabilir. bol meyva suyu ve püresi ver bence. corbada icir. bu hafta rahata ereceksiniz bence. biraz daha dayan.
aysegul hayırlı olsun. eşin nereyi kazandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?