2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim çok çok sevindim toprağı emzirmene...şok içinde okudum yazdıklarını gözlerim doldu inanamadım..Allah ım nimetlerinden biri bu bence...

ayşegül hayırlı olsun eşin kazanmış canım..ANTEP varmı tercihler arasında...bence düşünün derim...ulaşım olsun kira olsun yaşantı olsun çok güzel burası...hani derler ya güneydoğunun PARİS i diye doğru demişler...

zeynep ipekte incileniyor haaa...çok sevindim...demek bundanmış sıkıntısı bi patlatsın herşey yoluna girer canım....

fatoşcum annenler geliyomuş...şimdiye gelmştirler...hadi gözün aydın..bol bol dedikodu yapın tadını çıkarın....

hülya gülşah buluşma olmuş baya eğlenmşsinizdir...hani fotolar kız...ekleyinde bakalım bücürlere...

başka başkaaaaa aklıma şimdilik bunlar geldi...unuttuğum varsa kusura bakmasın...

Ooo pazar pazar ne güzel haberler var hayırlı olsun canım ehliyetin,şahsi ruhsatlar alman dileğiyleyerimseniben
Benim kocamda ev bakıyor harıl harıl..İnşallah bizim için de hayırlı bir pazar olur.

teşekkürler kızlar..üstümden bi yük kalktı sanki...darısı olmayanlara...inş en kısa zamanda bide araba çekerim altıma ohhhhhh deymeyin keyfime....

teşekkürler kızlar..üstümden bi yük kalktı sanki...darısı olmayanlara...inş en kısa zamanda bide araba çekerim altıma ohhhhhh deymeyin keyfime....

sibelcim ben gaziantebi gezdim çok güzel bir yer gerçekten ben bayıldım hele o caddeler kocaman 10 kişi yan yana rahat yürür çok düzenli bi şehir.halamın kızı oraya gelin gelmişti ona gelmiştik karataşta oturuyordu ve evler çok güzel inanılmaz büyük

incilenen bebişlerin gözü aydın daim olsun inş.
sibelcim hayırlı olsun ehliyetin canım
kayseri buluşması resim bekliyoruz bende esmanın oğlu emir kaan ve kızımn buluşma resimlerini bir ara ekleyeyim
herkese iyi geceler çok öptükkk

günaydın şekerler....
inş güzel bir hafta geçiririz hep beraber....
miniklerin totolarından bi ısırık alıyorum hemen...

evet gaziantep çok gelişen bir şehir...karataş ta yeni yerleşim yerlerinden biri...evleri hep yeni yapı ve çok güzel...baya geniş...benm örümcekte orda oturuyo...yeni ev aldı hanım...teyzemler ve bisürü arkadaşımda orda....

teşekkür canım...

heyyyyyyyyyyy fıstıklar kalkın artık yaffffffffff......iki muhabbet edekkk....canım sıkılıyo.....burak la kuduram bari biraz....

kızlar size sürprizim varr....

bizde incilendik..................

belirgin bi şekilde elime deyiyo dişimiz......

çok mutluyummmmmmmmm:teytey:

günaydın kızlar.
bütün teyzelerimize teşekkür ederiz...
2.dişimiz de belirdi. aynı anda 2 diş çıkardı yavrum,telef oldu resmen
dün hapşırmaya başladı,burnu da tıkalı. bütün gece yine ayaktaydık. sürekli ağladı,ortalığı birbirine kattı. burun damlası damlatmaya kalktım,ona da kıyametler koptu. üşüttük sanırım,hala burnu tıkalı ve hapşırıyo. bugün bi gösterebilirim doktora.
kızlar bu uyku sorunu sadece bizde de var ya??? e dişler patladı tamam,daha ne?
tam 1 haftadır hesaplıyorum,günde 2-3 saatten çok uyumuyoruz. gecelerimiz kabus,akşam olsun istemiyorum resmen. dün gece ipek ağlıyo,ben ağlıyorum,eşim napıcağını şaşırdı kalakaldı öylece. bakıyorum bu aylarda artık düzenli uyuyor bebekler hep. tamam 2-3 kere kalkılır,ona sesim çıkmaz ama saatte 3 kere ağlayarak nedir yani? sinirlerim iflas etmiş durumda,elim ayağım tutmuyor yorgunluktan resmen.
çok söylendim gene sabah sabah... kime desem "normal" diyo. başına gelmeyene "normal" geliyor işte...
sallıyorum ipeği,belki mucize 1-2 saat uyur da bende kafamı koyarım.
bu soğuk algınlığı için ne etsem ki???
dünden beri 2 kere ıhlamur içirdim. gece calpol verdim,sabaha karşı fitil attım,burun damlası damlattım,ama yine de kar etmedi.

Gunaydin kizlar

Aysegul hafta sonu girip baktim merakimdan hayirlisi olsun esin adina cok sevindim.

Sibelcim gozun aydin hadi sira arabada boshayallersmile

kızlar size sürprizim varr....

bizde incilendik..................

belirgin bi şekilde elime deyiyo dişimiz......

çok mutluyummmmmmmmm:teytey:

:lepi:
bi bebeğimiz daha incilendiiii
olaysız çıkardınız ne güzel,maşallahhhh
Allah herkese böylesini nasip etsin.
bizimki gibisi düşman başına resmen akannehir
devamını bekliyoruzzzzzzzzz

günaydın....

Zeynep,Ebru,Sibel incileriniz hayırlı olsun...
Sibelcim ehliyetini almışsın hayırlı olsun canım ..

günaydın kızlar,

burakcım hosgeldin teyzem incililer kulubüne.

zeynepcim işin çok zor valla. ne akıl versem bilmiyorum ki, benim doktorum 6. aydan sonra aglayarak uyanabilir demişti Doruk için ama dorukta olmadı böyle bisey. bence ipektekide normal ama nasıl bir önlem almak lazım bilemedim. gündüzleri uyutmasan biraz şöyle temiz havada falan dolassanız faydası olurmu acaba. şimdi hastaysa o yüzdende uyumuyor olabilir. bol meyva suyu ve püresi ver bence. corbada icir. bu hafta rahata ereceksiniz bence. biraz daha dayan.

aysegul hayırlı olsun. eşin nereyi kazandı?

size bir selam verip kaçıyorum hemen, komşum kahvaltıya bekliyor cokacimcoookhepinizi öpüyorum iyi haftalar herkeseopuyorumnanaktan

aaa evet ya sibel seni unuttum pardon. ehliyetin ugurlu hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah.

yapıcak bişey yok sanırım zeynep...
yatır-kaldır yöntemi uygulamaya başlicam,çok çok 2 haftada sonuç verir ama şu dönemde işe yararmı bilmiyorum.
dişlerimiz iyice çıksın,şu soguk algınlıgımız geçsin tekrar rutine dönücez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…