günaydınlarrrrr...
şükür kavuşturanaa... meğer sizler ve bebişler hayatımda tahmin ettiğimden daha fazla bi öneme sahipmişsinizi. çokkk çook özledim yawww.
ara ara okudum, incilenenler, emekleyenler için göz aydınlığı ve hasta olanlar içinse acil şifalar diliyorum.
owww çok yoğun bi haftaydı:
hangi birini anlatacağımı da şaşırdım doğrusu. Miray biraz yorgun ama iyi çok şükür. Nizip'te sabahın erken saatlerinde başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren bi hengamenin içindeydi malesef (ben tedirgin oldum) ama çoğu zaman keyfi yerindeydi küçük hanımın.
mümkünse kucağımdan inmeyi istemedi ama dizlerim ikimizi çok taşıyamadı ve üsrekli bi ağrı çekiyorum.
incimiz henüz yok ama 4-5 gündür emekleme çabalarımız başladı.
2 gündür ennne, aba gibi şeyler söylemeye başladı.
vee canı isterse alkış yapıyor.
galiba erken kıvırmaya başlicak: orda sürekli el çırpıp nininini nay nininini nay söylendi. elleri kıvıra kıvıra bişeyler yaptı bizimki ama geliştirmeye ihtiyacı var :ecrin_bebek:
gaziantep'e gidemedik yağunluktan. hatta 2 apartman ötede bi akrabanın oğlu ameliyat olmuş: ziyaretine bile gidemedik. (sibel noluur kızma. bidahaki sefere mutlaka görüşürüz yerimseniben )
haftasonu temizliğimi bitirdim: sizlerle rahat rahat sohbet edeyim diye kaydirigubbakcemile3
meraba kızlar.herkes iyidir inşallah.3haftadır tatildeydim bende.ailemle hasret giderdim.ya ben size fazla katılamadığım halde çok özlüyorum sizin sohbetlerinizi okumayı.gelir gelmez pc yi açtım hemen.bebişlerimiz incilenmiş maşallah.inşallah sorunsuz atlatırlar bu diş dönemlerini.
zeynepçim benim oğluşumda tatilfe sürekli ağlayarak uyanıyodu ve emmedende uyumuyodu.bende emzirmemek için direniyodum alışmasın diye.ama ağlamaktan helak oluyodu.normalde emziği verirdim susardı.sanırım dişten büün bunlar.bizim alt iki dişimiz çıktı ve onlar çıkana kadar böyle ağlayarak uyanıyodu sürekli.düzenimiz şaşmıştı.ama çıkınca rahatlamıştı.şimdi biraz geçti oğlumun gece nöbetleri ama üst dişler hala yok.büyüme atağıydı sanırım.eğer seninkide öyleyse üç dört güne geçiyo canım.sabret.ama değilse emin ol dişten.benim oğluşum öyle gece ağlayabn bi bebek olmadığı halde diğş döneminde kabus görmüş gibi ağlayarak uyanıyodu.inşallah herşey düğzene girer.
sağol canım..inş alalım diyoruz kısmet...Gunaydin kizlar
Aysegul hafta sonu girip baktim merakimdan hayirlisi olsun esin adina cok sevindim.
Sibelcim gozun aydin hadi sira arabada boshayallersmile
ayy öyle oldu valla...inş ipoşta bir an önce düzene girer valla..çok zor..dışardan normal diyoruz ama ..onu en iyi sen bilirsin...uykusuzluk çok fena...insanın aklı başından gider...kayınalidene bıraksan 2 saat sende yatarsın..en azından gece sen biraz ayakta kalabilirsin canım ya...:lepi:
bi bebeğimiz daha incilendiiii
olaysız çıkardınız ne güzel,maşallahhhh
Allah herkese böylesini nasip etsin.
bizimki gibisi düşman başına resmen akannehir
devamını bekliyoruzzzzzzzzz
inş..darısı berkin e...Ipekle Buraga masallah inci gibi disleri olsun insallah
teşekkür canım....günaydın....
Zeynep,Ebru,Sibel incileriniz hayırlı olsun...
Sibelcim ehliyetini almışsın hayırlı olsun canım ..
hoşbulduk zeynep teyze...teşekküy edeyim.günaydın kızlar,
burakcım hosgeldin teyzem incililer kulubüne.
zeynepcim işin çok zor valla. ne akıl versem bilmiyorum ki, benim doktorum 6. aydan sonra aglayarak uyanabilir demişti Doruk için ama dorukta olmadı böyle bisey. bence ipektekide normal ama nasıl bir önlem almak lazım bilemedim. gündüzleri uyutmasan biraz şöyle temiz havada falan dolassanız faydası olurmu acaba. şimdi hastaysa o yüzdende uyumuyor olabilir. bol meyva suyu ve püresi ver bence. corbada icir. bu hafta rahata ereceksiniz bence. biraz daha dayan.
aysegul hayırlı olsun. eşin nereyi kazandı?
afiyet olsun canımcokacimcoookbende yapıcam şimdi..evde ve tek başıma..ayy pardon burak lakaydirigubbakcemile3size bir selam verip kaçıyorum hemen, komşum kahvaltıya bekliyor cokacimcoookhepinizi öpüyorum iyi haftalar herkeseopuyorumnanaktan
amin canım....aaa evet ya sibel seni unuttum pardon. ehliyetin ugurlu hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah.
amin inş....slbelcim hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
teşekkür canım...herkeze günaydın,çok teşekkür ederim kızlar bizde çok sevinçliyiz..
sibel hayırlı olsun ehliyetin artık ıslatırızcokacimcoook..bu arada sizin de dişiniz hayırlı olsun.
zeynep geçmiş olsun şu uyku sorunu düzelsin artık bizde dün gece 3 de kalktık 2 saat uyutamadım calpol verdim belki ağrısı vardır diye.
he gız..hocada ordaydı..uyuz uyuz bakıyodu..özlemcim azmine hayranım.ne iki çocugunda böyle düşünüyorsunya.tebrik edirim.allah yardımcın olsun.
zeynepcim ipek hanımın incileri hayırlı olsun.parlak ve sağlam olsun inşallah.
sibelcim tebrik ederim.piskopak hocya rabmen başarmışsınyaa..bravoo.gözünaydın...ayrıca incinizde sizinde hayırlı olsunn..
antep düşünü derim..burası doğu gibi değl canım..çok gelişiyo...günaydınn..
hepinize teşekkür ederimm.haftasonu tebrik eden misafirledrimiz oldu.ve yemekli gelendesempatiksalakcinni
neyse..artık sanırım nereye çıktığı bi hafta sonra belli olacak.sanırım ankaraya gidip tercihlerini verip,ordada belli olup gelecek işte..
az çok belli gibi tercihlerimiz.
1.niğde
2.aksaray
3.çorum
4.tokat
5.ısparta
sıralamayı böyle istiyoruz.o olmadı ikinci sıradaki.o olmazsa üçüncü sıradaki.pek matrah yerler degil ama doguya gitmekten iyidir.doguya şöyle gitmiyoruz.iyene eşim sıralamada iyi bi derece aldıgı için doğuya son sıralardan başlanıp iyi yerler baştakilere kalacak tabi..
antep var ama merkez yok .nizip ve islahiye.ilçeleri var.
kayseri ye hemen baktım hülyakaydirigubbakcemile3 ama merkez yok pınarbaşı diyo.onuda eledik böölece..
hoşgeldinmi desem güle gülemi desem....yarım saat uzağımdaydın gız hain...canım gitti...eşime dedim biz gidelim yanlarına...ayıp olur dedi..müsait olsa kendi gelir zaten dedi...geleyim senle tanışayım miray ı ısırayım dedim...kısmet yaza gelin inş ozaman görüşelim mutlaka...günaydınlarrrrr...
şükür kavuşturanaa... meğer sizler ve bebişler hayatımda tahmin ettiğimden daha fazla bi öneme sahipmişsinizi. çokkk çook özledim yawww.
ara ara okudum, incilenenler, emekleyenler için göz aydınlığı ve hasta olanlar içinse acil şifalar diliyorum.
owww çok yoğun bi haftaydı:
hangi birini anlatacağımı da şaşırdım doğrusu. Miray biraz yorgun ama iyi çok şükür. Nizip'te sabahın erken saatlerinde başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren bi hengamenin içindeydi malesef (ben tedirgin oldum) ama çoğu zaman keyfi yerindeydi küçük hanımın.
mümkünse kucağımdan inmeyi istemedi ama dizlerim ikimizi çok taşıyamadı ve üsrekli bi ağrı çekiyorum.
incimiz henüz yok ama 4-5 gündür emekleme çabalarımız başladı.
2 gündür ennne, aba gibi şeyler söylemeye başladı.
vee canı isterse alkış yapıyor.
galiba erken kıvırmaya başlicak: orda sürekli el çırpıp nininini nay nininini nay söylendi. elleri kıvıra kıvıra bişeyler yaptı bizimki ama geliştirmeye ihtiyacı var :ecrin_bebek:
gaziantep'e gidemedik yağunluktan. hatta 2 apartman ötede bi akrabanın oğlu ameliyat olmuş: ziyaretine bile gidemedik. (sibel noluur kızma. bidahaki sefere mutlaka görüşürüz yerimseniben )
haftasonu temizliğimi bitirdim: sizlerle rahat rahat sohbet edeyim diye kaydirigubbakcemile3
meraba kızlar.herkes iyidir inşallah.3haftadır tatildeydim bende.ailemle hasret giderdim.ya ben size fazla katılamadığım halde çok özlüyorum sizin sohbetlerinizi okumayı.gelir gelmez pc yi açtım hemen.bebişlerimiz incilenmiş maşallah.inşallah sorunsuz atlatırlar bu diş dönemlerini.
zeynepçim benim oğluşumda tatilfe sürekli ağlayarak uyanıyodu ve emmedende uyumuyodu.bende emzirmemek için direniyodum alışmasın diye.ama ağlamaktan helak oluyodu.normalde emziği verirdim susardı.sanırım dişten büün bunlar.bizim alt iki dişimiz çıktı ve onlar çıkana kadar böyle ağlayarak uyanıyodu sürekli.düzenimiz şaşmıştı.ama çıkınca rahatlamıştı.şimdi biraz geçti oğlumun gece nöbetleri ama üst dişler hala yok.büyüme atağıydı sanırım.eğer seninkide öyleyse üç dört güne geçiyo canım.sabret.ama değilse emin ol dişten.benim oğluşum öyle gece ağlayabn bi bebek olmadığı halde diğş döneminde kabus görmüş gibi ağlayarak uyanıyodu.inşallah herşey düğzene girer.
sibelcim antep merkez listede yok anam.dedigim gibi ilçeleri var.nizip ve islahiye var.ben merkez olsun istiyorum.sonuçta 5 yıl kalacagız.zeynebi düşünmem lagzım ilkokul 3.sınıfa kadar gititmiz yerde okuyacak.egitimin temilini atmış olacak.dikkatli secmemiz lağzim..
evet,patladı bile dişimiz :) ama yine de uyumadık gece...
canım bence de renki doopler çektirsin
kendi doktoruyla bi görüşsün derim. başka doktora bel bağlamasın... çoğu üçkağıt oluyor...
geçmiş olsun.
aşkolsun sana kızarmıyız hele bennnnnn opuyorumnanaktan
özledik sadece sohbetini,muhabbetini...
naz iyi olsunda,sende iyi ol da gerisi boş arkadaşım. tırtıl gibi gezsin,sende dolan peşinde.
eeee kimse bize gül bahçesi vaadetmedi dimi ama :)
burak etti ediceğini demek size :)
kıskandık bilesiniz,tez elden resim istiyoruz :)
ne güzel oluyo bu buluşmalar değil mi. beni sizden başka anlayan zaten yok,bide birinizle konuşunca resmen ferahlıyorum...
bu arada günaydın kızlar.
DÜN İLK DİŞİMİZ PATLADI :)
o çizik dediğim yer. gece diş jeli sürüyodum elime bi pütür geldi. çay kaşığıyla tık tık yaptım,aaa o da ne,ses çıkıyor :)
daha görünen bariz bişey yok ama çıt çıt sesi geliyor,elime de geliyor. kaç güne tamamen çıkıyor bu dişler peki? hemen yanındaki yerdede çzik var,ordanda bekliyorum bi tane.
dişimiz patladı ama,gece uyuduk mu sizce? hayırrrrrrrrr
o şurubu almaktan şimdilik vazgeçtim. dayanabildiğim kadar dayanıcam. bıçak kemiğe dayansın öyle alıcam...
hafif bi ateşimiz var. popodan 38.2 çıktı. dişten sanırım. gece yine yanımızda yattı,saat başı ağlayarak uyandı,meme verdim sakinleşti,uyudu.
ne zormuş bu diş ya.
2 aydır telef olduk resmen!
ah anacım ah,böyle mi büyüdük hepimizanaların değeri pahabiçilemez gerçekten...
11 gibi arkadaşlar gelicek kahvaltıya. 2 aylık bebişleri var onlarında...
uzuuun bi gün olucak yine.
hepinizi seviyorummm opuyorumnanaktan
zeynep bizimde dişimiz çıktı seni okuyunca bende bi bakım dedim çıt çıt ediyo bardakda oturdum ağlıyom şimdi...
slm kızlar..naber ...annlerdeydim..
bugünde direksiyon sınavım vardı..girdk..
kazanmışım çok şükürrrrrrrr....bitttiiiiiiiiiii...
sonrada alışverişe gittk annmlerle..şimdide eve geldik..
uykum var yatıcam..kocişe şutladım sıpaları...byeee....
kızlar size sürprizim varr....
bizde incilendik..................
belirgin bi şekilde elime deyiyo dişimiz......
çok mutluyummmmmmmmm:teytey:
günaydın kızlar.
bütün teyzelerimize teşekkür ederiz...
2.dişimiz de belirdi. aynı anda 2 diş çıkardı yavrum,telef oldu resmen
dün hapşırmaya başladı,burnu da tıkalı. bütün gece yine ayaktaydık. sürekli ağladı,ortalığı birbirine kattı. burun damlası damlatmaya kalktım,ona da kıyametler koptu. üşüttük sanırım,hala burnu tıkalı ve hapşırıyo. bugün bi gösterebilirim doktora.
kızlar bu uyku sorunu sadece bizde de var ya??? e dişler patladı tamam,daha ne?
tam 1 haftadır hesaplıyorum,günde 2-3 saatten çok uyumuyoruz. gecelerimiz kabus,akşam olsun istemiyorum resmen. dün gece ipek ağlıyo,ben ağlıyorum,eşim napıcağını şaşırdı kalakaldı öylece. bakıyorum bu aylarda artık düzenli uyuyor bebekler hep. tamam 2-3 kere kalkılır,ona sesim çıkmaz ama saatte 3 kere ağlayarak nedir yani? sinirlerim iflas etmiş durumda,elim ayağım tutmuyor yorgunluktan resmen.
çok söylendim gene sabah sabah... kime desem "normal" diyo. başına gelmeyene "normal" geliyor işte...
sallıyorum ipeği,belki mucize 1-2 saat uyur da bende kafamı koyarım.
bu soğuk algınlığı için ne etsem ki???
dünden beri 2 kere ıhlamur içirdim. gece calpol verdim,sabaha karşı fitil attım,burun damlası damlattım,ama yine de kar etmedi.
günaydınn..
hepinize teşekkür ederimm.haftasonu tebrik eden misafirledrimiz oldu.ve yemekli gelendesempatiksalakcinni
neyse..artık sanırım nereye çıktığı bi hafta sonra belli olacak.sanırım ankaraya gidip tercihlerini verip,ordada belli olup gelecek işte..
az çok belli gibi tercihlerimiz.
1.niğde
2.aksaray
3.çorum
4.tokat
5.ısparta
sıralamayı böyle istiyoruz.o olmadı ikinci sıradaki.o olmazsa üçüncü sıradaki.pek matrah yerler degil ama doguya gitmekten iyidir.doguya şöyle gitmiyoruz.iyene eşim sıralamada iyi bi derece aldıgı için doğuya son sıralardan başlanıp iyi yerler baştakilere kalacak tabi..
antep var ama merkez yok .nizip ve islahiye.ilçeleri var.
kayseri ye hemen baktım hülyakaydirigubbakcemile3 ama merkez yok pınarbaşı diyo.onuda eledik böölece..
hoşgeldinnn...
oh iyi geldi desene..iyi geçmiş ..sizede iyi oldu ne güzel gezip geldiniz..
aferin miray hanımaa..erken konuşacak .maşallah..emekmelemede hızlı geliyoo..ee daha ne olsun.her bişeyi yaparmışş.
bizim kız el çırpmayı bilmiyo ya yaptırıyorum.eller yumruk gibi bi açmıyokaydirigubbakcemile3
sende hoşgeldin canım.üç haftamıı.ohh ne güzel yaaa..keşke bizdede öyle olsaa..
sizdedemi ağlama vardı.siz geçinişsiniz ne güzell.darısı diger ağlayan bebişlere..
sağol canım..inş alalım diyoruz kısmet...
ayy öyle oldu valla...inş ipoşta bir an önce düzene girer valla..çok zor..dışardan normal diyoruz ama ..onu en iyi sen bilirsin...uykusuzluk çok fena...insanın aklı başından gider...kayınalidene bıraksan 2 saat sende yatarsın..en azından gece sen biraz ayakta kalabilirsin canım ya...
inş..darısı berkin e...
teşekkür canım....
hoşbulduk zeynep teyze...teşekküy edeyim.
afiyet olsun canımcokacimcoookbende yapıcam şimdi..evde ve tek başıma..ayy pardon burak lakaydirigubbakcemile3
amin canım....
amin inş....
teşekkür canım...
he gız..hocada ordaydı..uyuz uyuz bakıyodu..
Allah tan başka arabaya verdiler bizi tesadüf...teşekkür canım...
antep düşünü derim..burası doğu gibi değl canım..çok gelişiyo...
hoşgeldinmi desem güle gülemi desem....yarım saat uzağımdaydın gız hain...canım gitti...eşime dedim biz gidelim yanlarına...ayıp olur dedi..müsait olsa kendi gelir zaten dedi...geleyim senle tanışayım miray ı ısırayım dedim...kısmet yaza gelin inş ozaman görüşelim mutlaka...
hoşgeldin canım...bi görünüp bi kayboluyosun..sizinde inciler hayırlı olsun...
yaa ben hala adet olmadım. artık rahatsız ediyor. şişiyorum resmenn.
yarına randevu aldımm. dr a gidicemm.
alttan bakar mı kiii? :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?